• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz geldik teyzeleri. bebişimleeeeee:16::16::16::16::16::16:
çok şükür duyduk kalp atışlarını meleğimin.kocaman olmuşş.1 cm...:52::52::52:
7+1 günlükmüş..o anı anlatama sizlere Rabbim isteyen herkese yaşatsın.:26:
gözlerimden yaşlar süzüldü giddi..kalbim yerinden çıkıcaktı zaten..:52::52::52::52::52::52::52:
içinizde bi can varrrr. Allahım ne büyüksün sennnnnn..:26::26::26::26:
3 hafta sonra kontrolümüz varr..Rabbim inşallah bundan sonrasıda sorunsuuz geçer hayırlısyla bebeğimi kucağıma alırım..
canlarımmmm tek duam sizlerinde böyle güzel haberlerini almak..:16::16::16:
Rabbim çok şükür benide bu aşamalara getirdi..:16::16::16:
bu uğurda uğraşan emek veren herkesete yaşar inşallahh..:26::26:

flzciğm maşallah maşallah Allah onu size sağlıklı sıhhatli bağışlasın çok güzel kalp atışlarını duymuşşun içinde can olması çok duygulandırıcı Allah onları korusun bizimde biraz hastahane maceramız oldu şükür evdeyiz her ihtimali düşünüp yatırmak istedi doktorlar bebeklerin kalp atışını görmüş sana sonra dinleteceğiz dediler Allah nasip ederse çarşamba dinletecekler şimdi zararlı olabilir dediler yeni operasyon geçirdiğim için şükür onuda atlattık ama ben çok üzüldüm kalmasını çok istedim ama müsade etmediler beni böyle yaparsan üçüne kıyarsın falan fistan dediler bende Allaha havale ettim... Allahım tüm bebişleri korusun

canım benim umarım sağlıcakla kucağınada alırsın. tek bebiş miymiş :9::9:

amanda aman taze annemiz de gelmiş.ne iyi etmiş.
yazını okurken sanki bende o güzelim pıt pıtları hissettim.eminim o mutluluğun tarifi olamaz.
duana amin canım.inşallah bizlerde yaşarız.rabbim bir ömür boyu ayırmasın sizi.

Fistigimmmmmmmmmm gözün aydin tekrar yegenimin kalp atisciklarini duymussun...NazarNazar
Ayy cok duygulandim ya masallah barikallah rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bitanem...
:16::16:
Teyzesi yer onu ya insallah eylülde geldigimde seni ve görüsebilecegim diger kardeslerimi görmeyi cok arzu ediyorum....

:nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallahhhh cnm :16::16:
ay şekerim ne güzeldir o ses ama oooo büyümüş bizim yeğen cnm artık :9::9:
ağlanmazmı kız ağlanmaz mı için gitmiştir onu görünce o his hiçbi şeye değişir mi
inş bundan sonra rutin kontrollerin heppp böle sevinç içinde olsun güzelim:40:
artık yeğenimiz tekmiş öğrendik yanii:1:
rabbim bizlerede yaşatır inş bu güzel günleri....:16::16::16::16:

arkadaşım sağlıkla al kucağına inş sonuna kadar hep gül:))bende yeniyim ama yaşadığınız tüm aşamaları fazlası ile yaşadım

:nazar::nazar::nazar:kuzummmm sizmi geldinizzz hoşgeldinizz MAŞALLAH 7 haftalık olmuşsunuz bilee:52:
pıt pıt ları duymuşsun 1cm kocaman olmuşsunuz:1::1:
o anı RABBİM dileyen herkese yaşatsın İNŞALLAHH
ne güzel bir zamanda hamiş oldun sen yazı hamile geçireceksin:49::49::49::49:
doya doya yaşa bitanem iyi bak yiğenimee :emir_bebek::emir_bebek:
çokk şükür RABBİMe mucizen göbüşünde neler hissediyorsundur şimdi:21:
kuzun senin içinde büyüyor ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin

flzask2003 CANIM ÇOK SEVİNDİM ÇOKKK SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞŞŞ
BAHARRRRR SENİ ÇOK MERAK ETTİMMM İNŞ GÜZEL HABERLE GELİRİSN
BENİM EŞİMİNDE KONTROLLERİ VARDI KİTLESİNDE BİR BÜYÜME YOK(genel durumu stabil dedi ) AMA KEMİK ERİMESİ İLERLEMİŞ DEDİ DR :50::50::50::50::50::50::50::50::50:

gözün aydın canım.okurken nasıl duygulandım sanki kendim yaşamış gibi.rabbim mutluluğunu daim etsin canım.

canım doktora gitmişsin ,rabbim bebişine sağlıklı ömürler versin inşallah..
sağlıcakla büyüsün ggöbüşünde bir an önce kavuşsun anneciğine:)

canlarımmmmmm benimmmmmmmm hepiniizeeeeee çokk teşekkür ederim.:16::16::16::16:
Rabbim sizlerinde bu mutluluğu yaşamanızı nasip etsin inşallahhhhh:26:
ben inanıyorum olucakk sizlerde yaşayacaksınız..yeterki ümidinizi kaybetmeyin..:26:

Biz istanbula gittik geldik
psikolojik baskı altında olduğum için bizi merak eden arayan mesaj gönderen
ama benim cevap veremediğim arkadaşlarımdan özür dilerim...
Kızlar celalettin hocanın yanına sabah girdim saolsun hemen tanıdı
kaşe basıp sıra al hemen gelin dedi
sıra alıp yanına girdik çok içten ve samimi davranarak tahlilleri yazdığını söyledi
bende uzun zamandır ilaç kullandığı için karaciğer emzimlerine ve bakılması gereken değerleri kendinden istedim
saolsun idrarda olmak üzere hepsini yazdı tahlilleri yaptırdık hepi temiz çıktı
saat 4-5 gibi hastaneye gelin dedi
andromere sperm testi için gönderdi
hocanın yanından ayrılıp saat 12 de sperm testi verdi eşim
sonra saat 4 te yeniden hastaneye geldik
hoca hastalarının sonuçlarına baktığı için yoğundu sperm testi çıkmadığı için bizde acele etmedik
bekledik enson saat 6 ya doğru hocanın yanına girdik
hoca değerlerimizin güzel olduğunu söyledi
inşlh sonuç alıcaz dedi durumumuzun sertoli cell olduğunu zor olduğunun bilince olduğumuz ile ilgili konuştuk
sperm sonucu geldi yazdırıp verdi
580 bin germ hücre
1,420 bin lökosit görülmüş

ocakta yapılan testte ise
840 bin immatür germ hücre 660 bin lökosit görülmüştü
martta antalyada yapılan testte ise 400 bin hücre görülmüştü

hoca panax ,e1 ermiş aktarın geylananın bütün herşeyi bırakmamızı istedi
hepsinin bu konuda yetersiz olduğunu söyledi
bursada ersen diye önceden çalışmış olduğu kişi ile yeniden ekip halinde bizlerin üzerinde yoğun bilimsel olarak çalıştıklarından bahsetti ve bugünde bizler için bu kişiyle görüşeceğini söyledi
ersen beyi aradı durumumuzu anlattı
biz sertoli liler için özel çalışma yapıyorlarmış
onunla 6 ayda sonuç alacağız dedi inşlh:25:
Ve hoca çok fazla vakit ayırdı bi çok şey konuştuk
gerçekten elinden geleni fazlasıyla yapma çabası içersinde
eşime benden dolayı yaa tanımazmıyım başımın belası sen nasıl dayanıyosun diye espri yaprı çok istediğinizi biliyorum dedi
vs.vs çok içten ve samimiydi

yalnız ben hiç iyi değildim
çok kötü çok kara bi gün yaşattı patronum
2 gün izin aldım burnumuzdan getirdi
sırf izin aldı diye orda iş yaptığı kişiden alacağı vardı 40 milyar onu alacaksın dedi
yapmayın etmeyin her zman bankadan eft olarak yapılan işlem neden elden alınsın dedim dinlemedi alınacak dedi
alayım kendi banka hesabıma yatırıp gelince çekip vereyim dedim olmaz hesabında ne işi var dedi
işimizi gücümüzü bırakıp istanbulda para peşine düştük
neyse 40 milyarı aldık 2 gün yanımızda taşıdık
sürekli telefonla aradı bir eşi aruyor bir kendi inannın deli oldum
oysa iş akışını engelleyen hiç bir durum yok
sorduğu şeyler çok komik sırf rahatsızlık vermek adına
hocanın yanına girdik elimde telefon sürekli arıyor sürekçaldırıp kapatıyor deli olsum elim ayağım titriyor
hocadan müsade istedim açtım teli
nolursunuz bi 10 dk müsade edin arayacağım diyorum hayır benim işim daha önemli diyor
hoca o kadar güzel konuşup güzel örnekler verdiki yalnız hocanın dediklerine ben hakim değildim:43::43:
Hocaya bişey sorucam sürekli vural bey vural bey diye seslenip soruyormuşum hoca dedi kim bu dedi
dedim kusura bakmayın beni bugün biraz üzdü aklım orda dedim ben sana rapor yazayım dinlen dedi
yok saolun bizim orada geçersiz dedim:43::43::43:
Hocayla konuşturtmadılar
psikolojik olarak çok büyük baskı yaptılar istanbulda 2 gün boyunca ağladım
hayattan kopmuş durumda dolaşabildim eşim çok üzüldü
bana moral olmak için elinden geleni yaptı ama gözlerim istemesemde sürekli ağladı:43::43::43:
öğretmen evinde eşim paraları pantolonunun cebine koydu çalınır felan diye pantolonu ile yattı
yazık adam rahat edemedi dinlenemedi:43:
Bende hiç uyuyamadım sürekli ağladım sabaha kadar
dün yine aynı şekilde arıyolar ne kadar para var diye
halbuki teslim edenler ve ben aldığımda 40 milyar dedik
para eksildimi yada arttımı diye kontrol etti galiba
aklına ne gelirse onun için arıyor
arıyo uçak biletlerini neden şirkete kestirmedin diyor
öğretmen evinde konaklama faturası kestir şirkete diyor şirkete masraf faturası bul getir diyor
allahım neler neler
oysaki eşiminde iş yeri var adam parasını ödüyor biz şirkete alıyoruz faturasını insanların hayatlarına bu denli müdahale ediebilirmi hiç:43::43::43: Yani neler neler
beni 2 günde hasta etti işten ayrılmaya karar verdim
kendisi konyada yarın gelecek istifamı vereceğim
eşinede birazdan geldiğinde söyleyeceğim
ben normal bir çalışan gibi davranmadım çok öz verili çalıştım ama bunlar hak edecek insanlar değiller
ben 4 yıldır çalışıyorum ama hiç yıllık iznim olmadı parasınıda almadım
geçen yıl 3 gün izin kullandım o kadar çok üzdü beni çok acılar yaşattı hepsini allahıma havale eettim
kızlar kusuruma bakmayın çok uzun oldu içimden yapılanları atamıyorum adam beni arıyor önemli olan benim param onu al ona sahip ol diyor
bunları kafamdan atamıyorum
kendi derdimizi unuttuk bunlarla uğraştık bunun vebalini ve hakkını allahım bilsiz diyorum...:43::43:

DENİZBULUT eşinde gelişmeler var maşallah daha güzel tohumcuklar nasip etsin Allahım sonrada gelsin bebişler inşallah :emir_bebek:
canım işyerin ve potronun ayyyyyyyyyyy geçen sene benim yaşadıkların geldi aklıma biz bursadan izmire gidiyorduk müdürüm ,mesai arkadaşlarım hatta iş yerindeki temzilikciye kadar her gidip gelişimde burnumdan getirdiler .hatsizler üzerine herşeyi vazife bildiler o streslede olmadı tabiki .öyle insanlarla çalışmak insanı sinir hastası ediyor .sen çalışkan bir insansan hiç korkma onlar korksunlar seni kaybettiğine onlar üzülsün bu devirde 40 binlira elle mi gelir Allah onları bildiği gibi yapsın .öyle insanlar herzaman kaybetmeye mahkum:47:

Merhaba canım; eşim 14 yaşında fıtık ameliyatı olmuş. maalesef çok geç kalındığı için o testisin artık çalışmadığı söylendi. diğer testiste birşey yok galiba. doğru düzgün bir doktora bile gidemedik. tam olarak sebebini bizde bilemiyoruz ama inmemiş testis diye düşünüyoruz. eşimin işi dolayısıyla Türkiyenin en doğu illerinden birinde yaşıyoruz. dolayısıyla doktor ve hastahane imkanımız pek yok. gidin tüp bebek deneyin dendi. birde buradaki en yakın araştırma hastahanesine giderek genetik test yaptırdık birşey çıkmadığı söylendi. anlayacağınız durum bundan ibaret.

canım benim bulunduğunuz yerde endokrin doktoru yokmu bi araştırın ona göre endokrin doktoruna bi gidin isterseniz ama sakın tüp bebek merkezine veya üroloji doktoruna gitmeyin derim ben anlamıyolar çünkü insanı yanlış yönlendiriyolar

teşekkürler cvplarınız için. Ben daha önce de belirtmiştim. Eşimin değerleri çok kötü azosperme yakın. 18.03.2013 te ileri derece de 4. evre iki taraflı varikosel ameliyatı oldu. 3 aylık bekleme sürecindeyiz. 18 haziranda bitecek. bize sadece vemax diye vitamin verdi. Bir de keçiboynuzu kürü hazırlıyorum. sigarayı bırakmadı zaten ona deliriyom :( eşimin ilgisizliği beni çok yoruyor.bakalım tahlilimzn sonucuna göre yol çizecez. Ameliyattan önce tüp bebek olur deneyin dediler yaptırdık. 6. haftada gelişemedi kalp atışlarını duyamadan düştü. Böyle işte durumumuz arkadaşlar hayırlı cumalar bol bol kuran okuyalım dua edelim Allah cc dualarımızı kabul etsin inşAllah :17:
cnm inş bu 3 ay size yarar ve bundan sonraki transferde bebişin sana tutunur...:49:
herkese hayırlı cumalar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun.canların biz şimdi hastahaneden yeni çıktık eve geldik arkadaşlar merak etmiştir yazayım dedim...salı gönü akşam bebişin birisinin gelişimi olmadığı için doktor aldı benim için çok zor oldu sonra çarşamba günü sabahtan bizi tedbir amaçlı yatışa aldı sürekli serum verdiler şimdi muayene etti şükürler olsun bebişler sağlıklı dedi kalpleri atıyor dedi şimdi evimize geldik bol bol istirahat verdi rapor verdi.şükürler olsun iyiyiz ama hep yatıcam dualarınızı bekliyoruz....Allah hepimzin yardımcısı olsun Allaha emanet olun.umarım herkes iyidir kendime gelince geçmişi okuyacağım hepinizi çok seviyorum
cnm çookkk geçmiş olsun zordur da ne yapıcan takdir yaradanın senin için bu hayırlıymış alalhım ikizlerine sağlıklı doğmayı nasip etsin güzelim:34:
Merhaba canım; eşim 14 yaşında fıtık ameliyatı olmuş. maalesef çok geç kalındığı için o testisin artık çalışmadığı söylendi. diğer testiste birşey yok galiba. doğru düzgün bir doktora bile gidemedik. tam olarak sebebini bizde bilemiyoruz ama inmemiş testis diye düşünüyoruz. eşimin işi dolayısıyla Türkiyenin en doğu illerinden birinde yaşıyoruz. dolayısıyla doktor ve hastahane imkanımız pek yok. gidin tüp bebek deneyin dendi. birde buradaki en yakın araştırma hastahanesine giderek genetik test yaptırdık birşey çıkmadığı söylendi. anlayacağınız durum bundan ibaret.
cnm sakın bişey kullanıp bilgilenmeden ameliyat olmayın doğru düzgün bi dr. gidin cnm zor diyorsun da elbet bi has. vardır cnm
inş sende bebişlerine kavuşursun cnm :34:

Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı buymuş diye düşünmelisin
ama vazgeçmek yok hayırlısı ile inşallah hepimiz anne olacağız
seninde dondurulmuşun varmış br dahaki tedavinde Allah anne olmayı nasip eder inşallah

İnşallah sonuçlar temiz çıkar ve kalbiniz feraha erer
Allah sağlık ve afiyet versin sana ve eşine

canlarımmmmmm benimmmmmmmm hepiniizeeeeee çokk teşekkür ederim.:16::16::16::16:
Rabbim sizlerinde bu mutluluğu yaşamanızı nasip etsin inşallahhhhh:26:
ben inanıyorum olucakk sizlerde yaşayacaksınız..yeterki ümidinizi kaybetmeyin..:26:
flzaşk canım tekrar gözün aydın şükürler olsun kalp atışlarını duydun Rabbim hep güzel günler yaşamanı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah:16::16::16::16:

kızlar bende hamileyim biliyormusunuz..... dondurulmuşlarla kaldım. ama estrafemden dolayı kabus dolu bir hafta geçirdim. ilacı doktora danışarak kestim. gebeliğimin farkına ve sevincine ancak varabliyorum..çok şükür rabbime inşallah kese ve kalp atışlarınıda görürüm...Allah herkese nasip etsin.

kızlar bende hamileyim biliyormusunuz..... dondurulmuşlarla kaldım. ama estrafemden dolayı kabus dolu bir hafta geçirdim. ilacı doktora danışarak kestim. gebeliğimin farkına ve sevincine ancak varabliyorum..çok şükür rabbime inşallah kese ve kalp atışlarınıda görürüm...Allah herkese nasip etsin.[/Q

süper bir haberrrrr hem de dondurulmuşlarla :52: senin ve senin gibi hamile olanlara sağlıklı hamilelik süreci geçirmelerini dilerim. Rabbimiz sizleri korusun bizleri de sevindirsin inşAllah. canım tedavini nerede hangi hastanede yaptırdın. Sizde sorun neydi anlatır mısın lütfen. Bende tedavi düşünüyorum araştırma yapıyorum. herkese selamlar

Son düzenleme:
Biz bu topikte hepimize yardımcı olmak için burdayız.iyiki bu topik var.eğer olmasaydı hiç bir zaman bu doktoru bulamayacaktık.sağolsun yine gözdemlerin sayesinde.çok şükür ki doğru tedavi yolunu hepimiz çizdik.
Siz yinede bizlerden çok şanslınız en azından sperm var ve tüp bebek dahi yapılmış.
İnşallah bundan sonra bebeğiniz doğal yoldan sizleri üzmeden gelir.

canım biz yanlış yönlendirildik geçen yıl martta yaptırdık. eşim tedavi olmadan yaptırmamalıydık boşuna yıprandık. Benimki belki kimyasal gebelikti neydi inan anlamadım çok hasta oldum sanki zehirlenmiştim. Doktor net açıklama yapmadı. hamilesin ama dış gebelikte olur nedir bilmyom ıh mıh yaptı. ne olduğunu sakladı benden. Eşimin doktoru tüp bebek tabiki olmaz bu değerlerle dedi. ama şimdiki sonuç kötü varikosel ilerledi son evreye geldi ne varsa bitirdi :17::17: doktor ameliyattan sonra bi ihtimal ilaçlarla beraber %40 düzelir ama normal yolla olmaz tedavi ile ancak olur söyledi. bakalım Yüce rabbim ne nasip eder beklemedeyiz az kaldı umudumuz tükenmezse iyi 18 gün :18::18: iyi dileklerin için teşekkürler canım Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
iyi hafta sonları hepinizeeeeee:3::3:
kızlar dün kuranda zemzem suyu geitirmişlerdi bende kıbleye döndüm hepinizin ismini söleyip dua ettim
hamişlerede hayırlı doğumlar olsun dedim inş duamız kabul olur yaradanın katında :16::16:
sarliva cnm opun kolay geçsin bol bol sağlılı yumoşların olsunnn:52::52:

canım biz yanlış yönlendirildik geçen yıl martta yaptırdık. eşim tedavi olmadan yaptırmamalıydık boşuna yıprandık. Benimki belki kimyasal gebelikti neydi inan anlamadım çok hasta oldum sanki zehirlenmiştim. Doktor net açıklama yapmadı. hamilesin ama dış gebelikte olur nedir bilmyom ıh mıh yaptı. ne olduğunu sakladı benden. Eşimin doktoru tüp bebek tabiki olmaz bu değerlerle dedi. ama şimdiki sonuç kötü varikosel ilerledi son evreye geldi ne varsa bitirdi :17::17: doktor ameliyattan sonra bi ihtimal ilaçlarla beraber %40 düzelir ama normal yolla olmaz tedavi ile ancak olur söyledi. bakalım Yüce rabbim ne nasip eder beklemedeyiz az kaldı umudumuz tükenmezse iyi 18 gün :18::18: iyi dileklerin için teşekkürler canım Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.
cnm bizde hiç bişey bilmeden ameliyat olduk cnm eşim azoyu öğrenir öğrenmez hoppp bi baktık ki ameliyat olmuş bitmiş ve sonuç sercolly cell çıktı:14:bilinçsiz yapılan ameliyatttan da zaten bişey beklememmek lazım öğrendik anlıcan
bizdede varikosel çıktı eşim ocak ayında ameliyat oldu ve celalletttin beyde tedaviye başladık ve 1 milyon hücre gördük :nazar:şükürler olsun ki...
cnm bu 18günden sonra umarım ii gelişmeler olur :16::34:

kızlar bende hamileyim biliyormusunuz..... dondurulmuşlarla kaldım. ama estrafemden dolayı kabus dolu bir hafta geçirdim. ilacı doktora danışarak kestim. gebeliğimin farkına ve sevincine ancak varabliyorum..çok şükür rabbime inşallah kese ve kalp atışlarınıda görürüm...Allah herkese nasip etsin.

maaşallahh cnmm..hayırlı olsunnn..bi hamişimiz daha olduuu..:49::49::49::49:
Rabbim tamamına erdirsin...:26::26::26::26:

iyi hafta sonları hepinizeeeeee:3::3:
kızlar dün kuranda zemzem suyu geitirmişlerdi bende kıbleye döndüm hepinizin ismini söleyip dua ettim
hamişlerede hayırlı doğumlar olsun dedim inş duamız kabul olur yaradanın katında :16::16:
sarliva cnm opun kolay geçsin bol bol sağlılı yumoşların olsunnn:52::52:

Günaydın bitanemmmmm Allah kabul etsin dualarınızı..:26::26::16::16::16::16:
nasılsın canımmmmmm...:34::34:

maaşallahh cnmm..hayırlı olsunnn..bi hamişimiz daha olduuu..:49::49::49::49:
Rabbim tamamına erdirsin...:26::26::26::26:

Günaydın bitanemmmmm Allah kabul etsin dualarınızı..:26::26::16::16::16::16:
nasılsın canımmmmmm...:34::34:
sağol cnm iim aynı bugün kaynım geldi sabah inmiş eşime yemek götürme derdim kalmıcak inş bi kaç güne buna seviniyorum:9:
bi yığın ütüm var onu yapıcam bugün acayip doluyum anlıcan
sen nasıslın bizim minik yeğen nasıl :emir_bebek::34: tatlım kız o ultrasonda ki minik nokta yı görebiliyon mu yani ondan hiççç bişey anlamıyorum bende.. bazen sayfalarda koyuyolar ultrason resimlerini bakıyom bakıyom anlamıyom he:27::9::9:

Back
X