• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol cnm iim aynı bugün kaynım geldi sabah inmiş eşime yemek götürme derdim kalmıcak inş bi kaç güne buna seviniyorum:9:
bi yığın ütüm var onu yapıcam bugün acayip doluyum anlıcan
sen nasıslın bizim minik yeğen nasıl :emir_bebek::34: tatlım kız o ultrasonda ki minik nokta yı görebiliyon mu yani ondan hiççç bişey anlamıyorum bende.. bazen sayfalarda koyuyolar ultrason resimlerini bakıyom bakıyom anlamıyom he:27::9::9:

iyi cnmm hadi iyisin yemek derdinden kurtulucaksınn..:34::34::34:
benimde birsürü ütüm varrrrrr:31::31::31:
odada duruyolar dursunlar bakalımmmmmm:1::1::1::1:
yiğenin iyidir ..inşallah dün biraz kasık ağrılarım oldu korktumm..yattım hep akşam..şimdi iyiyim..
büyüyo herhalde miniğim..
cnm benimki 1cm cik ama anlaşılmazki daha bişey bende bakıyorum ama anlayamıyorumki.:1::1::1:
bi dahaki kontolde herhalde daha net görebilirim..:34::34::34:
.

günaydın cnmmmmmmmm:16::16::16:
ben iyim cnm ne olsun yemek yapcam ütüm var varda var bugün işim:30:
sen nasılsın güzelim kayınvalden iice düzeldi mi

ohooo sende iş çokmuş güzelim ya
bende iyi işte kaynanamlara gidicem şimdide bi slm veriyim dedim
düzeldi canım maşallah ya başka rahatsızlıkları olmasa iyide işte
sen nasılsın varmı gelişmeler

iyi cnmm hadi iyisin yemek derdinden kurtulucaksınn..:34::34::34:
benimde birsürü ütüm varrrrrr:31::31::31:
odada duruyolar dursunlar bakalımmmmmm:1::1::1::1:
yiğenin iyidir ..inşallah dün biraz kasık ağrılarım oldu korktumm..yattım hep akşam..şimdi iyiyim..
büyüyo herhalde miniğim..
cnm benimki 1cm cik ama anlaşılmazki daha bişey bende bakıyorum ama anlayamıyorumki.:1::1::1:
bi dahaki kontolde herhalde daha net görebilirim..:34::34::34:
.
evet oh biraz rahatlıcam adam bide saatinde istiyo yemeğini götür getir iide bazen olmuyodu ayy evde olsun gün aşırı daha ii:1::1:
heee dediğin doğru kız ay ne bilim ben be dah oarya gelmeden ben neleri düşünüyom bak bana ben oralara gelince hiçççç çekilmem valla dr. benden pess eder illalllah der he:9::9::9:
ayyy yeğenim büyüyo :nazar:ne güzel rabbim tamammına erdirsin güzelim heppp dualarımdasın sen ve bütün hamişler:29:

ohooo sende iş çokmuş güzelim ya
bende iyi işte kaynanamlara gidicem şimdide bi slm veriyim dedim
düzeldi canım maşallah ya başka rahatsızlıkları olmasa iyide işte
sen nasılsın varmı gelişmeler
hiç deme bi kaç gün keyif yaptım salaldım işleri ama bugün gözüme gözüme batıyo yapmam lazım:47:
aman ii olsun da kayınv. yaşlılık başka başka hastalılar hep çıkar zaten
bizde gelişmler inş haziranın 15 den sonra olur haziran ortasında dr. gidicez bütün testleri yapıcaz bakalım ne çıkacak siz ne :18:alemdesiniz gerçi kayınv. den dolayı adapte oalmazsınız siz şimdi....:26:

sağol canım bende iyi şükür bi bakım dedim
bebiş napıyor sence

iyi yaptın cnmm kayınvalidene gidicen dimi..
bebiş ne yapıyoo bende merak ediyorummm teyzesi..:1::1:

evet oh biraz rahatlıcam adam bide saatinde istiyo yemeğini götür getir iide bazen olmuyodu ayy evde olsun gün aşırı daha ii:1::1:
heee dediğin doğru kız ay ne bilim ben be dah oarya gelmeden ben neleri düşünüyom bak bana ben oralara gelince hiçççç çekilmem valla dr. benden pess eder illalllah der he:9::9::9:
ayyy yeğenim büyüyo :nazar:ne güzel rabbim tamammına erdirsin güzelim heppp dualarımdasın sen ve bütün hamişler:29:

ayy evt ya hergün zor olur yemek götür.. eve yakınmı cnm nasıl götürüyodun sen yemeği..
geliceksin cnm inşallah sende diğer kızlardaa..o zaman ultrason kağıdına bakar durursunn benzetmeye çalışıırsınn..
benim gibi.:34:
amin cnmm ..bende dün ismi aklıma gelenlere ayrı ayrı dua ettim..Rabbim kabul eder inş.:26::26:

hiç deme bi kaç gün keyif yaptım salaldım işleri ama bugün gözüme gözüme batıyo yapmam lazım:47:
aman ii olsun da kayınv. yaşlılık başka başka hastalılar hep çıkar zaten
bizde gelişmler inş haziranın 15 den sonra olur haziran ortasında dr. gidicez bütün testleri yapıcaz bakalım ne çıkacak siz ne :18:alemdesiniz gerçi kayınv. den dolayı adapte oalmazsınız siz şimdi....:26:

canım valla benim evdede iş çokta işte yapacak adam yok
bizde bişey yok canım hala ya ben adetliyim zaten bu ayda olmadı

inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım benim ya Allah yardımcın olsun

Güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah
ama ben sınava gireceğim bugün 2 de sınavım var:18:
çok stresliyim son sınavlar dua edin arkadaşlar kolay olsun sorular :50:
bütte kalktı derslerden kalırsam seneye tekrar vermek zorundayım:43::43:
hakkımda hayırısı artık
flzask canım nasılsın kasık ağrın varmış bebiş büyüyor annesi ondandır :emir_bebek::emir_bebek:
cemrem canımm bugün işin çokmuş ALLAH kolaylık versin ütüyü hiç sevmem son zamanlarda eve de bakamıyorum canım istemiyor herşey üst üste geldiğinden mi ne canım hiç bişey istemiyor:50:
bu halimede şükür bunlarda benim imtihanım
kızlar eşimin bir ayı doldu hormon testi yaptıracağız pazartesi İNŞALLAH herşey yolundadır.. celalettin beye mail atacağım bakalım bize neler diyecek
celalettin bey bizde 1 embriyo döllenmişti gerçekten döllendimi bilemeyiz bunlar para tuzağı felan demişti
dün eşim sperm çıktımı bakalım dedi
çok canım acıdı neye inancağımı şaşırdım
İNŞALLAH sperm çıkmıştır aklıma herşey takılıyor işte:14:

.:26::26:

evet gitcem şimdi canım
bebek yan gelip yatıyordur bence
eğer kızsa cemremle bizi gülüyordur gerçi bunlar iş yapmaya başlıcak ben keyif çatıyorum diye

bu arada sana söylemeyi unuttum ya
aseli tanıyorsun tefriciye topiğini açan arkadaş o biraz rahatsız vaktiniz olursa şifa eyetini okursanız çok iyi olur

ayy evt ya hergün zor olur yemek götür.. eve yakınmı cnm nasıl götürüyodun sen yemeği..
geliceksin cnm inşallah sende diğer kızlardaa..o zaman ultrason kağıdına bakar durursunn benzetmeye çalışıırsınn..
benim gibi.:34:
amin cnmm ..bende dün ismi aklıma gelenlere ayrı ayrı dua ettim..Rabbim kabul eder inş.:26::26:
cnm eve yakın bizim mahalleden üç dört sokaka aşağıda dükkan...
ayy hemde ne bakarım artık gözlerim şaşşı beş olur:27::9:
alalh razı olsun cnm dualarınndan bizleri eksik etme sen iki canlısın hem senin hemde bebişinin
duası oluyo :16:
canım valla benim evdede iş çokta işte yapacak adam yok
bizde bişey yok canım hala ya ben adetliyim zaten bu ayda olmadı

inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım benim ya Allah yardımcın olsun
bazen hiçç canı insanın istemiyo iş güç yapmak mecbur yapıoruz işte:1:
olsun cnm zaten zamanı gelmeyince hep sebep oluyo inş seninde hamileyim yazını okuyup halayını çekmek nasip olur bizlere güzelim hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ....:40:

hakkımda hayırısı artık
flzask canım nasılsın kasık ağrın varmış bebiş büyüyor annesi ondandır :emir_bebek::emir_bebek:
cemrem canımm bugün işin çokmuş ALLAH kolaylık versin ütüyü hiç sevmem son zamanlarda eve de bakamıyorum canım istemiyor herşey üst üste geldiğinden mi ne canım hiç bişey istemiyor:50:
kızlar eşimin bir ayı doldu hormon testi yaptıracağız pazartesi İNŞALLAH herşey yolundadır.. celalettin beye mail atacağım bakalım bize neler diyecek
celalettin bey bizde 1 embriyo döllenmişti gerçekten döllendimi bilemeyiz bunlar para tuzağı felan demişti
cnm dualrım seninle olsun heppp inş sınavlarını kolayca atlatırsın güzelim hiççç kalmazsın
ah cnm bazen depresif olabiliyoruz hepimiz sende o zamandasın geçer ben hala çıkamadım o halden zaten kafam :37:böle hep..:9::9:
pazartesi güzel habeler yazarsın buraya inş
cnm bu dediğin 1 embriyo döllenmemiş ne demek kusura bakma anlattıysan da hatırlayamadım bi açsana konuyu :44:
i,nş spermleri artık görürsünüz güzelim....:34:

cnm eve yakın bizim mahalleden üç dört sokaka aşağıda dükkan...
ayy hemde ne bakarım artık gözlerim şaşşı beş olur:27::9:
alalh razı olsun cnm dualarınndan bizleri eksik etme sen iki canlısın hem senin hemde bebişinin
duası oluyo :16:

bazen hiçç canı insanın istemiyo iş güç yapmak mecbur yapıoruz işte:1:
olsun cnm zaten zamanı gelmeyince hep sebep oluyo inş seninde hamileyim yazını okuyup halayını çekmek nasip olur bizlere güzelim hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ....:40:

amin canım çok sağol
nasip neyse o bu ara bir ev alma kararı aldık eşimle onun telaşıda var o yüzden bebek konusunu çok takmaaya geyret ediyoruz
kısmet neyse hayırlı neyse o olsun

evet gitcem şimdi canım
eğer kızsa cemremle bizi gülüyordur gerçi bunlar iş yapmaya başlıcak ben keyif çatıyorum diye

aseli tanıyorsun tefriciye topiğini açan arkadaş o biraz rahatsız vaktiniz olursa şifa eyetini okursanız çok iyi olur
ee yatsın bakalım eğer kzısa hamın
nasılsa doğunca mecburenleriki yaşlarda ev işi yapacakkkkk:9::9::9:
cnm ben arkadaşa şifa ayeti okurum rabbim tez zamanda şifalar versin .....

hakkımda hayırısı artık

Günaydınn canımmmm..
sınavın inşallah iyi geçer kolay sorularr vardır ..
iyi düşün yaparsın sen seneye filan kalmazsın inş.
inşallah tatlım büyüyodur..:emir_bebek:
pazaretside eşinin sonuçları iyi çıkar inşallahhhhhh. dua edicemm ...:26::26::26:

evet gitcem şimdi canım

yatsınn başka işi nee yatsında büyüsünnn bian öncee:1::1::1::1:
arkasındanda teyzelerinin bebeişleri gelsin inş...:16::16::16:

cnm aseli temmuz topiğindende tanıyorum hatta geçen merak ettim sizin o yazıştığınız topiğie baktım ama göremedim yazısını..
merak ettim bende geçmiş olsunn..RABBİM şifa versin..inşallah geçer rahatsızlığıı..:26:

ee yatsın bakalım eğer kzısa hamın
nasılsa doğunca mecburenleriki yaşlarda ev işi yapacakkkkk:9::9::9:
cnm ben arkadaşa şifa ayeti okurum rabbim tez zamanda şifalar versin .....

çok sağol canım
o bu ara giremiyor nete hastalığı nüksettiği için çok halsiz zaten
ameliyat olacak sanrım tekrardan
o yüzden duanızı esirgemeyn

amin canım çok sağol
nasip neyse o bu ara bir ev alma kararı aldık eşimle onun telaşıda var o yüzden bebek konusunu çok takmaaya geyret ediyoruz
kısmet neyse hayırlı neyse o olsun
evet güzelim yeni bi ev yeni çevre yeni umutlar hiç belli olmaz belki senin bebiş yeniliklerle gelecek sana inş
hep hayırdan başak bişey istemiyoruz zaten bakalım yaşayıp görücez hayat bize neler verecek bundan sonra....:26:

cnm dualrım seninle olsun heppp inş sınavlarını kolayca atlatırsın güzelim hiççç kalmazsın
ah cnm bazen depresif olabiliyoruz hepimiz sende o zamandasın geçer ben hala çıkamadım o halden zaten kafam :37:böle hep..:9::9:
pazartesi güzel habeler yazarsın buraya inş
cnm bu dediğin 1 embriyo döllenmemiş ne demek kusura bakma anlattıysan da hatırlayamadım bi açsana konuyu :44:
i,nş spermleri artık görürsünüz güzelim....:34:

canım inşallah atlatırım çok iyi değilim ama elden bişey gelmiyor:50:
eşim mtese oldu hareketsiz sperm bulundu canım
tüp bebek yaptırmıştık ozaman bir embriyo döllenmişti
celalettin bey bize döllenme olduğu kesin değil para tuzağı olabilir demişti
eşimde dün sperm çıktımı bakaım dedikafamı karıştırdı
ne düşünceğimi bilemiyorum
öyle kendi modumu düşürdüm sınav dönemime bişey buluyorum işte

Günaydınn canımmmm..
sınavın inşallah iyi geçer kolay sorularr vardır ..
iyi düşün yaparsın sen seneye filan kalmazsın inş.
inşallah tatlım büyüyodur..:emir_bebek:
pazaretside eşinin sonuçları iyi çıkar inşallahhhhhh. dua edicemm ...:26::26::26:

yatsınn başka işi nee yatsında büyüsünnn bian öncee:1::1::1::1:
arkasındanda teyzelerinin bebeişleri gelsin inş...:16::16::16:

cnm aseli temmuz topiğindende tanıyorum hatta geçen merak ettim sizin o yazıştığınız topiğie baktım ama göremedim yazısını..
merak ettim bende geçmiş olsunn..RABBİM şifa versin..inşallah geçer rahatsızlığıı..:26:

canım asel gelemiyor zaten hem şleri youn hemde çok bitkimiş
bizde mailleşerek anlaşıyoruz genelde
göğsünden alınan kitle vardı canım kötü huylu
o bölge tekrar iltahapp kapmış ve kitlede oluşmaya başlamış sanırım
yeniden ameliyat olma olasılığı var duanızı eksik etmeyin

bu arada bana müsade canlar çıkmalıyım
yolcu yolunda gerek

Back
X