• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım kardeşlerim baharcığımızın eşi işin yasini şerif ve fetih suresi başlatmıştım ama bir sayı belirlemedim takribende otuzu geçti hastahaneye yatmadan önce saymıştım not almıştım,fakat sürekli hastahaneye git gel yaptım... okuyanların hepsinden ALLAH RAZI OLSUN baharın adına hepinize teşekkür ediyorum maşallah güzel katılım oldu inşallah tahlileri temiz çıkar ve kardeşimiz sağlıklı sıhhatli bir baba olur.bahar kardeşimizle ve bebekleriyle mutlu mesut olurlar inşallah ...Onlar adına tekrar yazayım ALLAH DUA EDEN VE KURAN OKUYAN SİZ KARDEŞLERİMDEN RAZI OLSUN .

bebeğimi görüp geldim kızlar
şükür bebeğim iyi büyümeye devam ediyo 6cm'cik bebeğim :1:
kan da verdim ikili tarama testi için onun sonucu 1 haftaya çıkıcakmış
benden böyle kızlar inşallah hamiş olmak isteyen bütün kardeşlerim yaşarlar bu güzellikleri :16::16::16:

NURSENCİĞİM canım kaç defa niyetlendim sana cevap yazamadım bebeğin iyiymiş maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah ,maşallah büyümüş aferin ona şimdi bizde heyecanla bekliyoruz Allah tüm günahsız bebişleri korusun Allaha emanet ol:16:

esmacım ben baharın tefriciyeyi okmuştum canım yazmayı unuttum,Allah kabul etsin inş. şifasını versin eşinin

:nazar::nazar::nazar:maşallah size çiçeği burnunda yeni hamişler çok ama çok mutluyum sizlerin adına hep böyle güzel haberler alalım Rabbim tüm evlat hasreti çeken kardeşlerimize nasip etsin sizler hayırla kucağınıza alın kuzucuklarınızı...

flzaşkım senin ve durudenizderyanın hamileliği süpriz oldu bana cansunida ile görüşmüştüm telefonda ondan öğrendim çok sevindim canım Rabbim hepinizin mercimeklerini size bağışlasın hayırla kucağınıza alın inş....:emir_bebek::emir_bebek:

sağoll canımmmm .benimm..:16::16::16::16:
Rabbim bizlerede nasip eder inşallah hayırlısıyla bebeişlerimizi kucağımıza alırız..:emir_bebek::emir_bebek:
emir ve elifimiz nasıl.annesii :16::16::16:
öpüyorummmmmmm ..:54::54::54::54::54:

selamün aleyküm kızlarrr:3::3:
ben bugün eşimin işi icabı avrupa yakasına gittim
bayağı ii geldi sonra orda kızkardeşim aradı sesi telaşlı telaşlı :18:
gebelik testti yapmış çift çizgi çıkmış hemen eşini arayıp dr. gitmiş kandan bakılmış 25 günlük hamileymiş:52::52:
rabbim tamammına erdirsin kardeşlimin de bütün hamişlerinde
ayyy 4.cüye teyze oluyorum kızlarrrrrrrrrrr 1 kere de hala oldum
bide anne olsaydım keşke....:26:

a.s canımmmm hayırlı olsun kardeşinin hamileliği cnm.:16::16::16:
Rabbim taamamına erdirsin.
bundan sonrakii hamilelik senin olsun inşallah cnmm
sen kardeşine bu güzel haberi verirsin. :26::26::26::26:.

Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
Allah kimseyi bu yolda koymasin

Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
Allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...

Günaydın canım.Ben çok kötüyüm ya.İşe bile zor geldim.Başım çatlıyor.Miğdem bulanıyor.Halsizlik bir yandan.
Cumartesi günü daireden bir arkadaşa bebek bakmaya gitmiştim.Öyle oturma olsaydı gitmezdim zaten.
Maşşsallah bayandan çok bebek vardı.6 bayan 10 çocuk.Bir tek çocuğu olmayan ben vardım.Sanki sahipsiz gibi kaldım.herkes çocukları ile ilgileniyor.o şöyle bu böyle diye...
Neyse eve geldim erken yattım.Sabah bi kalktım başım çatlıyor bide sınav var.Sınava zor gittim.Düşüp bayılacağım diye korktum.
Dün akşama kadar yattım.Beynim zonkluyor böyle.Herhalde psiklojik oldu.Çok etkilendim demekki.

TÜLAYCIĞIM canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki ,ama bunların hepsi geçecek göreceksin bana çevrenin yaptıklarını yazsam sayfalar sürer Allaha havale et öyle ortamlara girmemeye çalış ben hep bahane bulup kaçıyordum tabi tahmin ediyorlarmıştır ama son zamanlarda beni rahatsız eden kişilerle görüşmedim :47:gönlü kötü olanlarıda Allaha havale ettim .İnşallah hamile hamile bebişlerinle o oturmalara gezmelere gitmeyide nasip edecek Allahım kendini yıpratma üzme bu sorun artık günümüzde herkeste var derdi veren Allah ım dermanıda verir :16:

Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye

Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi

ayyyyy cnm ne diyosunnn sperm çıkmışşşşşşşş :52::52::52::52:
çokkkkkkkkk sevindim..daha önce çıkmışmıydıı..
gözünaydınnnn bol bol çıksın inşallahhh spermlerrrrrrr gerçekten çoksevindim:52::52::52::52::52::52::52:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cicekciğm inan şu anda tüğlerim diken diken oldu Allah şahit çok ama çok sevindim canım benim gözün aydın olsun çok güzel bir haber inaşllah hamilede olacaksın canım benim:46::46::46::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::emir_bebek::emir_bebek:

ayyyyy cnm ne diyosunnn sperm çıkmışşşşşşşş :52::52::52::52:
çokkkkkkkkk sevindim..daha önce çıkmışmıydıı..
gözünaydınnnn bol bol çıksın inşallahhh spermlerrrrrrr gerçekten çoksevindim:52::52::52::52::52::52::52:

Canım çok sağol ... yok canım çıkmadı bu ilk hala inanamıyorum ... 8 marta yaptırdık çıkmadı hollanda da

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cicekciğm inan şu anda tüğlerim diken diken oldu Allah şahit çok ama çok sevindim canım benim gözün aydın olsun çok güzel bir haber inaşllah hamilede olacaksın canım benim:46::46::46::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::emir_bebek::emir_bebek:

Inşallah derya çok sağol canim şok tayim halen bir yandan eşim hala araştırıyor bunlar spermi diye
Ilk sperm mi bugün gördük allaha şükür

canım senin adına çok ama çok sevindim inan bana ben topiğe ilk üye olduğumda sen tedavi olmuştun senin hamile olacağına çok inanmıştım ama nedense birtürlü bu düşüncem gerçekleşmiyordu hep olumsuzluklar hep kötü haberler aldık senden şimdi mesajını okuyunca dedim ki senelerdir bir köşelerde sıkışmış olan mutlu haberi aldım .senin adına inan çok sevindim hislerimde birkez daha yanılmamam beni çok mutlu etti
sende en yakın zamanda anneliği tadacaksın birtanem Rabbim bugn yaşadığın sevincin kat ve kat fazlasını yaşatsın sana ve hamiş olmanı nasip etsin amin.kızlar halayımız günlerce sürsün bence çiçekciğim bunu çoktandır hakketti:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

arkadaşlar ben türkiye geldim ... Gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
kızlar görüşme çok iyi geçti ... Eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu kızlar
allahima sukurler olsun ... Sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... Daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... Gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
allah kimseyi bu yolda koymasin

bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...
çiçekkkkkkkkk çiçekkkkkkkkkkkkkkk
kızzzzzzzz ne güzel bi haber bu böyleeeeeeeeeeeeeeeeee
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn halaya kzılar halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Cnm gözünaydın kız sende tüp bebek yapabileceksin artık yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
Anlat bakem daha önce ne kullandın ilk ben sorucam bana ne:19::9:
Darısı bana ve diğer arkadaşlarımaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52:
Oh be ii geldi haber bana:34:

arkadaşlar ben türkiye geldim ... Gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
kızlar görüşme çok iyi geçti ... Eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu kızlar
allahima sukurler olsun ... Sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... Daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... Gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
allah kimseyi bu yolda koymasin

bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...

gözün aydın canımmmmmm çokkk sevindimmm :52::52::52::52::52:
Tez vakitte bebiş haberinide verirsin inşallah
celalettin bey herkese çok iyi geldi allah vesile olanlardan razı olsunn
allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuuu
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Yine güzel bir haber aldık hep artsın inşallah sırada çok kişi var güzel haber alacağmız :16:

ARKADAŞLAR BAHARIN EŞİNDE ESKİ HASTALIĞI (LENF KANSERİ ) TEKRAR ETME OLASILIĞI VARMIŞŞ
EŞİ doktor KONTROLÜNE GİTTİ DUA EDİN BİŞEY ÇIKMASIN İNŞALLAH
RABBİM BAHARIN VE EŞİNİN GÖNLÜNDE NE MURADLARI VARSA TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN İNŞALLAH
ÇOK ZOR GÜNLER ATLATTILAR HALADA ZOR GÜNLER YAŞIYORLARR
TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKSINLAR İNŞALLAH DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
ACİL TEFRİCİYE BAŞLADIM BANA YARDIM EDİN HEMEN TAMAMLAYALIM
AYRIYETEN FETİH VE YASİNDE OKUYORUMM SİZDE BİRER TANE ALIN
YA ŞAFİİ ÇEKELİMM HEP BİRLİKTEEE BEN BAŞLADIMM HADİHEP BİRLİKTEE DUA EDELİM

tefriciye
ESMA---------------------404=OKUDU
FLAZSK2003---------------250=OKUDU
ESRA1982-----------------200=OKUDU
basak2569----------------250=OKUDU
NURSEN-------------------200=OKUDU
YASEMİNSEZA------------100=OKUDU
E_M_A-------------------400
ASBELOVE---------------300=OKUDU
MERCAN2011------------500=OKUDU
ÇİÇEK00----------------200=OKUDU
GAMZE42---------------100=OKUDU
NURUSİMA81-----------200
MUHAT-----------------100=OKUDU
SEVAL0817------------200
SELİN31---------------200
GERİDÖNÜŞÜMKUTUSU-200
ED2006---------------100
MAVİMENEKŞE--------100=
SEVİL61--------------150=
GELİNCİK238----------100=OKUDU
BANGİ----------------150=OKUDU
CEMREM--------------49=

ARKADAŞLAR YARINA KADAR OKUYABİLİRMİYİZ HEP BİRLİKTE BİTİRELİM İNŞALLAH

YA ŞAFİ
ESMA-------------------------2000=OKUDU
FLAZSK2003-------------------1000=OKUDU
ESRA1982---------------------1000=OKUDU
basak2569---------------------2000=OKUDU
YASEMİNSEZA-----------------2000=OKUDU
E_M_A------------------------2000
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU
ÇİÇEK00----------------------1000 =OKUDU
SEVAL0817--------------------2000=
ED2006------------------------250=
BANGİ------------------------1000=OKUDU

canım senin adına çok ama çok sevindim inan bana ben topiğe ilk üye olduğumda sen tedavi olmuştun senin hamile olacağına çok inanmıştım ama nedense birtürlü bu düşüncem gerçekleşmiyordu hep olumsuzluklar hep kötü haberler aldık senden şimdi mesajını okuyunca dedim ki senelerdir bir köşelerde sıkışmış olan mutlu haberi aldım .senin adına inan çok sevindim hislerimde birkez daha yanılmamam beni çok mutlu etti
sende en yakın zamanda anneliği tadacaksın birtanem Rabbim bugn yaşadığın sevincin kat ve kat fazlasını yaşatsın sana ve hamiş olmanı nasip etsin amin.kızlar halayımız günlerce sürsün bence çiçekciğim bunu çoktandır hakketti:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Canım benim duygulandirdin beni çok sağol . Kalp kalbe karsidir derler doğru bende senin için aynı şeyi düşünüyorum
Inşallah sen de güzel haber vereceksin bize sende coktan hak ettin transferin ne zaman... inşallah allah banada nasip eder oralara gelmeyi
Hiç bugün acaba cikarim diye aklima gelmedi mucize oldu allah herkese yasatsin

Canım benim duygulandirdin beni çok sağol . Kalp kalbe karsidir derler doğru bende senin için aynı şeyi düşünüyorum
Inşallah sen de güzel haber vereceksin bize sende coktan hak ettin transferin ne zaman... inşallah allah banada nasip eder oralara gelmeyi
Hiç bugün acaba cikarim diye aklima gelmedi mucize oldu allah herkese yasatsin
gerçek düşüncelerimi söylüyorum birtanem Allah razı olsun inşallah hep beraber mutlu olalım Rabbim herkese yaşatsın bu sevinci ve daha fazlasını.inşallah olacak canım sabrının mükafatnı alacaksın onca dua onca sene mücadel hiç boşa gidermi sanıyorsun şimidye kadar vakti gelmemiş demekki.Rabbim sevincini bebişle taçlandırsın inşallah.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
canım benim cumartesi günü kontrolüm var herşey yolundaysa embriyoları çözecekler sağlıklı çözünürlerse transferim en geç ayın 12de gerçekleşecek dualarınızla yanımda olduğunuzu biliyorum zaten bu aşamalara gelmem mucüzeydi biliyorum mucizemin devamının geleceğini . Rabbimin banada evlat nasip edeceğini temenni ediyorum inşallah bu uğurda savaş vernler biran evvel evlatlarına kavuşurlar amin

cemren birtanem nasılsın inşallah bugün çiçekciğimden aldığımız müjdeli haberi en yakın zamanda senden de alırız Rabbim daha fazla bekletmesin sizleri amin

Canim benim gözünüz aydin Rabbim devamini getirsin insallah.......:16::16::16::16:
Hemen tüp bebege gecip bebislerini kucagina alirsin tatlim ayy cok heycanliii...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahim en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah amin.....
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Canim ya sana özeldende msj attim birilerinin yardimina ihtiyacimiz var...:5::5::5::5:
Burdan para ciktisi yapicaz bursadan kürleri birileri getirmeye yardimci olsa offff....:5::5::5::5:
Fadimeye ulasamadim ayin 28den bu yana offf yaaaa nolur bana yardim edinnn....

çiçekkkkkkkkk çiçekkkkkkkkkkkkkkk
kızzzzzzzz ne güzel bi haber bu böyleeeeeeeeeeeeeeeeee
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn halaya kzılar halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Cnm gözünaydın kız sende tüp bebek yapabileceksin artık yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
Anlat bakem daha önce ne kullandın ilk ben sorucam bana ne:19::9:
Darısı bana ve diğer arkadaşlarımaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52:
Oh be ii geldi haber bana:34:

Çok sağol cemrem allah sahada nasip eder inşallah
Evet yapabilirsin dedi inanamıyorum halen
Çok şey kullandık canım kullanmadığımiz bişey kalmadi bizim
En son saraç oğlunun kürlerini kullandı onlarmi fayda etti bilmiyorum ...

gözün aydın canımmmmmm çokkk sevindimmm :52::52::52::52::52:
Tez vakitte bebiş haberinide verirsin inşallah
celalettin bey herkese çok iyi geldi allah vesile olanlardan razı olsunn
allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuuu
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Yine güzel bir haber aldık hep artsın inşallah sırada çok kişi var güzel haber alacağmız :16:

Sağol esma darısı sana olsun canım allah hepimize hayirlisaglik evlatlar nasip eder inşallah

Back
X