• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cemren birtanem nasılsın inşallah bugün çiçekciğimden aldığımız müjdeli haberi en yakın zamanda senden de alırız rabbim daha fazla bekletmesin sizleri amin
aminnn güzelim cnm benim:29::29:
Inş bizde geliriz o durumlara bakalım benim pek sperm çıkar diye bi düşüncem yok da belli mi olur yaradan nasip ederse bak ne güzrel çiçek te çıktı ohhh rabbim devamını getirsin
seninde az kalmış transferine sağlıkla çözülür de sende hamişler arasına girersin:54:

aminnn güzelim cnm benim:29::29:
Inş bizde geliriz o durumlara bakalım benim pek sperm çıkar diye bi düşüncem yok da belli mi olur yaradan nasip ederse bak ne güzrel çiçek te çıktı ohhh rabbim devamını getirsin
seninde az kalmış transferine sağlıkla çözülür de sende hamişler arasına girersin:54:
güzel günler yaşamanıza az kaldı Allah'ın izniyle o kadar emek o kadar ilaç kür boşamı gidiyor sanki Rabbim şifasını verecek eşine sende kardeşin gibi 4lersin artık senelerin acısı bu şekilde çıkar.bu arada hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alır ablan darısı sana ve isteyen herkesin başına olsun
evet canım tedavim az kaldı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bunca sıkıntı emek karşılıksız kalmaz Rabbim banada nasip eder evlat sahibi olmayı Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız

Canim benim gözünüz aydin Rabbim devamini getirsin insallah.......:16::16::16::16:
Hemen tüp bebege gecip bebislerini kucagina alirsin tatlim ayy cok heycanliii...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahim en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah amin.....
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Canim ya sana özeldende msj attim birilerinin yardimina ihtiyacimiz var...:5::5::5::5:
Burdan para ciktisi yapicaz bursadan kürleri birileri getirmeye yardimci olsa offff....:5::5::5::5:
Fadimeye ulasamadim ayin 28den bu yana offf yaaaa nolur bana yardim edinnn....

Canım çok sağol allah sanda nasip etsin ...inşallah geçeceğiz bakalım birdahaki teste ne çıkacak
Benim yapabileceğim bişey olursa ben yardımcı olurum canım

Canım çok sağol allah sanda nasip etsin ...inşallah geçeceğiz bakalım birdahaki teste ne çıkacak
Benim yapabileceğim bişey olursa ben yardımcı olurum canım

Canim ben sana özeldende yazmistim...ama görmedin sanirim...
Siz bursaya gidecekmisiniz canim??
Yada bursadan kür siparis vercekmisiniz??
Biz Hoca ile görüstük hemen degistirin dedi eski kürleri...
Aslinda benim ailem bursada ama onlar durumumuzu bilmiyor bende böyle iste arkadaslarimdan rica ediyorum...
Canim size biz para göndersek bizim kürler suan Türkiyede nerede iseniz oraya gelse olurmu canim??
Daha sonra Hollandadanda buraya almanyaya gönderebilirmisiniz???
Cünkü kürü siparis ettigimiz yer yurt disina göndermiyormus...
Zaten güvenilir de degil cünkü gümrükte bela oluyor...
Canim bize yardimci olurmusunuzz??
Valla minnettar oluruz canim yaaa...
Senden haber bekliycem....
Fadimeye ulassaydim iyi olurdu bize 100 km felan offf sansmi var bende::::43::43::43::43:

Canim ben sana özeldende yazmistim...ama görmedin sanirim...
Siz bursaya gidecekmisiniz canim??
Yada bursadan kür siparis vercekmisiniz??
Biz Hoca ile görüstük hemen degistirin dedi eski kürleri...
Aslinda benim ailem bursada ama onlar durumumuzu bilmiyor bende böyle iste arkadaslarimdan rica ediyorum...
Canim size biz para göndersek bizim kürler suan Türkiyede nerede iseniz oraya gelse olurmu canim??
Daha sonra Hollandadanda buraya almanyaya gönderebilirmisiniz???
Cünkü kürü siparis ettigimiz yer yurt disina göndermiyormus...
Zaten güvenilir de degil cünkü gümrükte bela oluyor...
Canim bize yardimci olurmusunuzz??
Valla minnettar oluruz canim yaaa...
Senden haber bekliycem....
Fadimeye ulassaydim iyi olurdu bize 100 km felan offf sansmi var bende::::43::43::43::43:

Canım gördüm yazdım sana geri
Canım ben yardımcı olmak isterim ama biz 5 hafta sonra döneceğiz
Biz bursa ya gitmeyeceğiz
canım bizim adrese gelecek tr de kürkler

Ben çıkıyorum
herkese ii uykularrrr:3::3:
Yaren cnm inş bi an önce hallolur işlerin canım:54:

Canım gördüm yazdım sana geri
Canım ben yardımcı olmak isterim ama biz 5 hafta sonra döneceğiz
Biz bursa ya gitmeyeceğiz
canım bizim adrese gelecek tr de kürkler

Tamam canim sanada özelden yazdigim gibi.
Eger Fadimelere ulasamassakta artik bir caresine bakariz.
Size iyi Tatiller canim.

drcperu@yahoo.com mail ine yoğun olduğunda bakmayabilir istersen telefonla ulaşmaya çalış...

Teşekkürler, buradaki arkadaşlardan biri sağolsun bana telefon numarasını verdi. fakat ben Celalettin beyin ne zaman müsait olduğunu bilmediğim için olurda çok yoğun bir anında aramak istemedim. ben önce mail atıp durumu izah etmeye çalışayım bir iki gün için de dönmezse artık mecbur ararım. sevgiler

:nazar:canim hayirli olsun ,bu bir mucize ya super bir haber,
Sizin tese ameliyatinda cikmamisti diye hatirliyorum ben
Cok super ya ins cok yakinda hamile olup azoyu unutacaksiniz...:8::8::8::8::8::32:
Ins bizdede cikar ((:

Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
Allah kimseyi bu yolda koymasin

Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
Allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...

Canım gözünüz aydın, çok sevindim. Rabbim hep iyi haberler duymayı nasip etsin. :49::49::49:

kızlarr m tese sonucu şöylee eşimin round spermatidler görüldü.. kızlarr elonge zannediyorduk.. pregly ve klomene başladık kızlar bizim gibi olup hamile olan varmı??????LÜTFEN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUMMM?? BU ARADA BAHAR ARKADAŞIMIZIN EŞİ NE DURUMDA?

Raund sperm yuvarlar hücre demek.

selamün aleyküm kızlarrr:3::3:
ben bugün eşimin işi icabı avrupa yakasına gittim
bayağı ii geldi sonra orda kızkardeşim aradı sesi telaşlı telaşlı :18:
gebelik testti yapmış çift çizgi çıkmış hemen eşini arayıp dr. gitmiş kandan bakılmış 25 günlük hamileymiş:52::52:
rabbim tamammına erdirsin kardeşlimin de bütün hamişlerinde
ayyy 4.cüye teyze oluyorum kızlarrrrrrrrrrr 1 kere de hala oldum
bide anne olsaydım keşke....:26:

Ay ne kadan güzel bir haber bu.Teyze anne yarısı demek.Onlarda senin kuzucukların sayılır.Rabbim sana da yaşatsın o güzel duyguları.Seninkiler de yeğenlerinden arkasından peşinden gelsinler inşallah.

Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
Allah kimseyi bu yolda koymasin

Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
Allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...

Aman Yarabbim ne kadar güzel bir haber bu.
Topik çiçek açtı sayende.
Çok ama çok mutlu oldum inanki.
Rabbim tez zamanda sizleri bebişine kavuştursun inşallah.:16::16:

Back
X