• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sana da günaydın cnm nasıslın talha nasıl o resimdeki oğlun dimi
:34:

iyiim tatlım güzel haberler okuyup daha da iyii oluyrm sizlerle talha meme düşkünü mahvediyor beni son günlerde:))...

teyze olmak çok güzeldirr rabbim sana da en kısa zamanda bir bebiş versin arkadaşım emeklerimiz boşa gitmesin evet resimi değiştirdim küçük talha bu:))

Son düzenleyen: Moderatör:
drcperu@yahoo.com arkadaşlar celalettin bey biz bu mailden ulaştık kardeşim için bizden 9 ayda 3 ay ara ile yapılmış tahlilleri istedi
gönderdik kullandığımız kürü söyledik bize sizin yükleliş çok çok artmış görüyorum suan gelmenize ve tedaviye gerek yok dedi 2 defa 3 ay arayla sprem tahlili yaptırın görüşelim dedi ama kardeşim illa ki gidelim diyor beklemek istemiyor dr o kadar iyiki okuduğuma göre 400-500 tl ilaçlar vermek yerine siz yaptırdığınız küre devam edin dedi ne yapsak bilemedik kardeşim beklemek istemiyorum diyor dr.gelmeyin diyor..

birde dr.ben tekrar kardeşimin illaki gelmek istediğini yazdım oda aynen 6 ay bekleyin yazdı ve bizden dün kür yaptırdığımız kişinin tel.ve mailini istedi :))

herkese günaydınlar Allahın selamı üzerimize olsun haydi kızlar çicekkkk herkese umut oldu şükürler olsun. dualarımızda sizden gelecek hayırlı haberleri bekliyoruz Allaha emanet olun :16:

Günaydin pamugummmmmm....:16::16::16:
Teyze oluyomussun gözü aydin olsunnnn....Insallah en kisa zamanda sende anneliginin haberini verirsin kuzummmmmmm.....
Ayy ne güzel duygudur teyze olmak ben hala olucam kardesim evlendiginde...
Direkt -1 le basliycam...Haahahaha
Gelinler görümceleri pek sevmez ya...
Hakkimizda hayirlisi olsun pamugummmmmm....

Son düzenleme:
Raund sperm yuvarlar hücre demek.

Ay ne kadan güzel bir haber bu.Teyze anne yarısı demek.Onlarda senin kuzucukların sayılır.Rabbim sana da yaşatsın o güzel duyguları.Seninkiler de yeğenlerinden arkasından peşinden gelsinler inşallah.

yuvarlak olduğunu biliyorum da acaba hamiş olan var mı:))

bursadaki ersel meti den bitkisel ilaçları incelemek isteyenler buyrun size link vereyim.içinizde herhangi bir kuşku kalmasın.inceleyin.içindeki bitkilerin nelere faydalı olduğunu görün.mesela bir tanesi demir eksikliği için vitanmiş.

Safirex Bitkisel Ürünler Market

Herkese Merhaba ben burda baya eskiyim bayadır girmiyodum eski arkadaşlardan kimse kalmamış
çiçek canım senin adına inan çok sevindim

oy oyy büyümüşş 6 cm olmuşş yerimm onu bennn :16::16::16::16:
hareketlerini görüyomusun cnm sendee..:34:
test sonuçlarında inşallah güzel çıkar cnmm..:26:
aminn Rabbim herkese yaşatsınnn..:26::26::26:
görüşürüz cnm :54::54::54::54:
yaa canım büyüyo maşallah bebeğim
bu sefer anlayamadım canım ya hareketlerini
ultrason aletini sabit tutsaydı belki anlaşılırdı ama
sürekli hareket ettirdiği için anlayamadım belki de uyuyodu :)
inşallah canım güzel çıkar
amin canım amin.
maşalah maşallah :nazar:bebişine inşallah sağlıkla büyüsün annesi:))
amin canım sağol.
cnm geçmiş olsun ah ya kafana taktın demekki kendini de çokk sıktın ondan öle oldu inş bizlerde bebeklerimizle gezdiğimiz zamanlar gelir cnm sınavın da inş güzel geçmiştir:34:

ne demek cnm kürlere gelince arkadaş yazmış genelde herkes bunları kullandı ama celalettin bey başka şeyler verdiriyo ama bunlarıda kullansın ...:26:

melek cnm gerçekten bu ne sorumsuzluk böle:47: insan bi kaç saat kala gelin dermi ya alah allahhh
rabbim yarıdmcın olsun hemen kötü düşünme ii düşün ii olsun cnm benim:16:

cnm gelecek olan kürler tez zamanda şifa olsun kız eşine veee artık şu gelmek bilmeyen spermlerde gelsin inşlllhhhhhhhhhhh

ay ay ayy kız yeğenimiz büyümüş kocamannnn adam olmuş :52:
hadi bakalım ikili tarama sonucun da temiz çıksın inş amin cnm darısı bizlere:26:

cnm eğer ayın domadıysa alman mantıklı eğer gitmeye yakın sa dr. beye sorsaydın :34:
evet canım büyüyo maşallah kocaman adam oldu şimdiden
erkek mi acaba :26::9:
hayırlısı tabi hiç farketmez kız erkek
inşallah canım amin tez zamanda yaşarsınız inşallah siz de.
selamün aleyküm kızlarrr:3::3:
ben bugün eşimin işi icabı avrupa yakasına gittim
bayağı ii geldi sonra orda kızkardeşim aradı sesi telaşlı telaşlı :18:
gebelik testti yapmış çift çizgi çıkmış hemen eşini arayıp dr. gitmiş kandan bakılmış 25 günlük hamileymiş:52::52:
rabbim tamammına erdirsin kardeşlimin de bütün hamişlerinde
ayyy 4.cüye teyze oluyorum kızlarrrrrrrrrrr 1 kere de hala oldum
bide anne olsaydım keşke....:26:
ve aleyküm selam canım
gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin darısı tez vakitte sana olsun inşallah.
NURSENCİĞİM canım kaç defa niyetlendim sana cevap yazamadım bebeğin iyiymiş maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah ,maşallah büyümüş aferin ona şimdi bizde heyecanla bekliyoruz Allah tüm günahsız bebişleri korusun Allaha emanet ol:16:
çok şükür canım iyi bebeğim
inşallah senden de güzel haberler alırız bebişlerinle ilgili.
Arkadaşlar ben türkiye geldim ... gelince ilk işimiz celalettin hocanın yanına gitmek oldu
Kızlar görüşme çok iyi geçti ... eşim spermigoram yaptırdı ve hiç yaşayamayacağım galiba dediğim şey oldu Kızlar
Allahima sukurler olsun ... sperm bulunmuş hoca demezmi sizle isim az sizde tüp bebek yapacak kadar sperm var dedi kızlar
Biz şok olduk kaç defa sordum gerçekten mi diye.... daha inanamıyorum canlar... şimdi bizi aktara yönlendirdi 20 günlük tedavi uygulayacak
Gözdeme çok teşekkürler onun sayesinde haberimiz oldu... gözden eşim eşini arayacak hoca numarayi verdi ara diye
Allah kimseyi bu yolda koymasin

Bugün çok güzel geçti fadime02 arkadaşımla tanıştım bütün gün beraberdik çok iyi biri çok sevdim arkadasimi
Allah onlarında yolunu acik etsin yardımcısı olsun ...
çiçekcim çok sevindim canım ya maşallah :46::46::46::46::46:
inşallah artarak devam eder ve sen de tez zamanda tüp bebek tedavisine başlarsın
ve hamişler kervanına sen de katılırsın canım
ben de fazla yorulmadan halayımı çekeyim bari :)
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Herkese Merhaba ben burda baya eskiyim bayadır girmiyodum eski arkadaşlardan kimse kalmamış
çiçek canım senin adına inan çok sevindim
hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyosun
sen de katıl aramıza canım.

hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyosun
sen de katıl aramıza canım.[/QUOTE]

hoşbulduk canım hamilesin herhalde ne güzel gözün aydın....Rabbim bize de nasip eder inşallah:nazar::emir_bebek:

Tülay nasıl oldun canım.baş ağrısı fecidir bilirm.bende migren ve sinüzit var bazen ikisi aynı anda tutar.geçmiş olsun.

Gözün aydın olsun canım.kız bakarsın bebek kendiliğinden gelir.sperm sayısı ne kadar.darısı bizlere olsun canım.şu spermin gelişimini tamamlayıp kuyruğu uzatabilsek bizde tüp bebeğe geçeriz inşallah.

Gözün aydın olsun canım.kız bakarsın bebek kendiliğinden gelir.sperm sayısı ne kadar.darısı bizlere olsun canım.şu spermin gelişimini tamamlayıp kuyruğu uzatabilsek bizde tüp bebeğe geçeriz inşallah.

Eninde sonunda kuyruklanacak başka çaresi yok.Yoksa biz takma kuyruk yapacağız.:23::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayadir dogru duzgun girip okuyamadim sizleri varmi gelsmeler biri beni bilgilendirsin :1::1:

Buaraa bnmde 5 tanecik bebisim var suan persembe gunu transferim allahin izniyle yine dualarinizi bekliyorum:16::16:

Bayadir dogru duzgun girip okuyamadim sizleri varmi gelsmeler biri beni bilgilendirsin :1::1:

Buaraa bnmde 5 tanecik bebisim var suan persembe gunu transferim allahin izniyle yine dualarinizi bekliyorum:16::16:

SARLİVA canım miniciklerin hayırlı uğurlu olsun inşallah buraya hamileyimmmmmmmmmm de yazacaksın hayırlı haberlerini bekliyoruz .Rabbim bu mutluluğu en yakın zamanda sanada nasip edecek ....hayırlı haberlerini bekliyoruz :emir_bebek::emir_bebek:

hatunlar yarın Allah nasip kısmet ederse Miraç kandili şimdiden hayırlara vesile olur inşallah ,canlarım bu geceden dualar ve kuranı kerim okumaya zaman ayırın inşallah Allahım kabul etsin ALLAHA EMANET OLUN :16:

Back
X