Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt cnm 3. defa oldu eşim. ve bulundu sperm.
ameliyat öncesi fsh 23 lerdeydi
testesteron 3 küsürlerdeydi şimdi net hatırlamıyorum cnm değerleri..
esma cnm 49 tefriciyeyi okudum unuttum cnm yazmayı
inşllhh bu dualar yüzüsü hürmetine mevlam tez zamanda şifalar nasip etsin bahar arkadaşımın eşine....
ecrin23 cnm 1 tane yasinini okudum inş yaradan katında kabul eder güzelim sende sevinenlerden olursun ..![]()
inş cnm tedaviniz olumlu sonuçlanırİyi akşamlar miraç kandiliniz mübarek olsun .. Yarın tedaviye başlıyorumm.. Ürooji doktorumuz çok fazla şansımızın olmadığını söyledi ama biz ine şansımızı denemek istiyoruz.
iyi akşamlar miraç kandiliniz mübarek olsun .. Yarın tedaviye başlıyorumm.. ürooji doktorumuz çok fazla şansımızın olmadığını söyledi ama biz ine şansımızı denemek istiyoruz.
Canım siz microtese olmustunuz eşinin hormonları nasıldi azospermi sebebiniz neydi zahmet olmazsa cevap verirmisin
cnm dün nasıl geçti sohbetevet olduk.Azosperm nedeni hipogonadizm.
fsh ve lh yüksek testosteron düşükdü.
cnm dün nasıl geçti sohbet
sen nasıslın bu arada o baş ağrın o günki moralin düzeldimi güzelim![]()
ayyy öle yerlerde olmak isterdim de eşimin işi dolayısıyla evdeydim bende evde yaptım ibadetimiSüper geçti.Rabbim tekrarını nasip eder inşallah.
Ama benim uykum var.göz kapaklarım kapanıyooooo.
Morale gelince işe gelirken çöp tenekesine atıverdim.![]()