Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:1::1::1::1::1::1::1::1::1:olmazsın tabikide :21::21::21::21:
şimdi önünde çok heyecanlı günler var annesi daha cinsiyetini öğreneceksin
ona ciciler alacaksın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
benimde heyecandan nerdeyse kalbim duracak
biraz sıkıntı yaptım ama şimdi umutla bekliyorum sonucu hayırlı olur inşallah

demiiiiiiiiiiii :1::1:
bu aralar hep rüyalarımda bebek görüyorum emziriyorum falan
rüyası bile çok güzel gerçeği kim bilir nasıl güzeldir
Allahım hiç birimizi mahrum etmesin bunlardan
inşallah canım ya her aşaması ayrı bir güzel zaten
rabbim bunca yıl beklemenizin ardından hemen nasip etsin inşallah evladınızı
sen de her aşamasını bizlerle paylaşırsın inşallah.

nursen arkadaşım sen nasılsın.bebek maşallah yata yata büyür inşallah.:1:

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben pkoluyum yumurta tembelliği var eşimdede variskosel vardı ve amelyat oldu 2sene önce ilk zamanlar değerli yükseldi morfoloji %1 ken %3 kadar çıktı bu 2sene içinde ileri hareketli %0 2012 aralık ayında aşılama yaptırmaya karar verdik tekrar test yapıldı eşiem ve morfolojı%0 ileri hareketli %0 olduğu için aşılama iptal oldu. Bu arada keçiboynuzu kürü yaptım1,5 aya yakın buay aşılama yaptıralım değerline bakalım dedik daha kötüye düşmüş değeleri 3 yılı geçti çocuk istiyorz aa olmuyor bende de pko olunca zor oluyor geçen aktara gittik macun la çocuğu olna çok insan varmış aktar bize en iyi balla yapılırsa macun 500 tl dedi normal balla yapılırsa 300 tl dedi sizin bana tavsiyeniz ne arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bide bu ballın yanınd akapsul vitamin verilcekmiş onlarda 100 tl falan napcam ben yardımcı olun ramnzandan sonra tüp düşünüyoruz ama tüpe kadar değelri artsın istiyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun:31:

Son test sonucu
sayı :18 milyon
top.s. Sayısı :45 milyon
total molitite:11
ileri hareketli :0
y.ileri hareketli :2
yerinde hareketli :9
hareketsz :89
morfolojı : %0

ortalığı pazara çevirişler resmen 300-500 ne oluyor arkadaşım ya değerlerinizde çok düşük değil ki hareket için sana tavsiyem bir dr.danış bak benim bir arkadşıma dr.tavsiyesi ile bizde yaptırdık öyle 300-500 değil ilaç mı bu 100 tl gibi fiyat verdik bence iyi düşün evet faydası var ark.hamile kaldı ama çok para 300-500 iyi düşün derim para kolay kazanılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
=eyinas63;30702944]harzem hoş geldin canım.sen bayadır gelmiyosun.:16::16::16::16::16::16:

hoşbuldum canım ben sadece girip okuyup çıkıyorum tedaviye başlamadık diye yazmıyodum ama hep dualarımdasınız artık başladık tedaviye Allahın izniyle inşallah güzel sonuçlanır dr 3 aylık bir tedavi verdi baya umutlu eşimin tahlil sonuçlarına göre normal çıkış sağlayacağız dedi bakalım hayırlısı

=eyinas63;30702944]harzem hoş geldin canım.sen bayadır gelmiyosun.:16::16::16::16::16::16:

hoşbuldum canım ben sadece girip okuyup çıkıyorum tedaviye başlamadık diye yazmıyodum ama hep dualarımdasınız artık başladık tedaviye Allahın izniyle inşallah güzel sonuçlanır dr 3 aylık bir tedavi verdi baya umutlu eşimin tahlil sonuçlarına göre normal çıkış sağlayacağız dedi bakalım hayırlısı

hadi gözün aydın.umarım herşey gönlünce olur.sen yaz canım.napalım tedavi bizim elimizde değilki.biz tedavi oluyoruz ama elde yok çocuk.:43:siz kiminle tedavidesiniz.

nursen arkadaşım sen nasılsın.bebek maşallah yata yata büyür inşallah.:1:
sağol canım iyiyim hamdolsun
biraz öyle oluyo galiba canım
annesi yatıyo haliyle bebeği de yatıyo
bakalım hangimiz daha çok büyücez :9::9:
eVT CNM YA SANA DEDİM UNUTMUŞUMM ÜSTE NİCKİNİ YAZMAYII..:1::1::1:

zaten benden başka yazan olmamıştı
haliyle bana sormuş oluyosun :27::27:

sağol canım iyiyim hamdolsun
biraz öyle oluyo galiba canım
annesi yatıyo haliyle bebeği de yatıyo
bakalım hangimiz daha çok büyücez :9::9:

Zaten benden başka yazan olmamıştı
haliyle bana sormuş oluyosun :27::27:

evt cnmm :9::9::9::9:
Valla uyudum uyuycam kafam yerinde değill:27::27::27::27:

Arkadaslar dıkkat edenlerınız olmustur bı kac hafta once buraya bahcecıde tedavıye baslayacagımızı yazmıstım ve esım 46 xxy klinefelter sendromluydu micro tese ameliyatı olacaktı bulunursa bendende yumurta toplayacaklardı.Allaha sukur esımde sperm bulundu 50 adet falan:nazar: bu kadarını hayal bıle edemezdık cok dua ettık cok agladım ama bulundu daha sonraya benı yumurta toplamaya aldılar bende tedaviye baslamıstım ya bulunursa dıye bendende 28 adet yumurta toplandı 22 tanesi ıslem gormus ve 9 tanesı dollenmıstı daha sonra geriye 2 tane kalmıs doktorum cagırdı 4.gün transferi yaptı ama ohss rıskım vardı cok yumurta uretmeye baglı,zaten oylede oldu 2 lıtre su alındı vajına yoluyla karnımdan 4 tane serum yedim,12.gun bhcg testi yaptım ve pozıtıftı,onca umıtsızlıkten sonra buraları ümit bile edemezdık ama suan ohss um sıslıgım oluyor tuvalete cok az cıkıyorum ne yapmalıyım bılmıyorum tecrubesı olan varsa yazsın lutfen sevıncımı bıle yasayamadım :((( gecer mi bu ohss ne zaman gecer ? Doktorum 15 gün sonra ultrasonda bakmak ıcın cagırdı..klınefelter sendromu sebebıyle azospermı olanlara umut olsun ah bırde doktorum transferi erteleseydi daha ıyı olabılırdı ama bunada sukur sımdı ne yapmalıyım bılen yazsın ne olur???

evt cnmm :9::9::9::9:
Valla uyudum uyuycam kafam yerinde değill:27::27::27::27:
ben de öyleyim canım ya
bende de bir halsizlik var bu aralar nedendir bilmem :26:
Arkadaslar dıkkat edenlerınız olmustur bı kac hafta once buraya bahcecıde tedavıye baslayacagımızı yazmıstım ve esım 46 xxy klinefelter sendromluydu micro tese ameliyatı olacaktı bulunursa bendende yumurta toplayacaklardı.Allaha sukur esımde sperm bulundu 50 adet falan:nazar: bu kadarını hayal bıle edemezdık cok dua ettık cok agladım ama bulundu daha sonraya benı yumurta toplamaya aldılar bende tedaviye baslamıstım ya bulunursa dıye bendende 28 adet yumurta toplandı 22 tanesi ıslem gormus ve 9 tanesı dollenmıstı daha sonra geriye 2 tane kalmıs doktorum cagırdı 4.gün transferi yaptı ama ohss rıskım vardı cok yumurta uretmeye baglı,zaten oylede oldu 2 lıtre su alındı vajına yoluyla karnımdan 4 tane serum yedim,12.gun bhcg testi yaptım ve pozıtıftı,onca umıtsızlıkten sonra buraları ümit bile edemezdık ama suan ohss um sıslıgım oluyor tuvalete cok az cıkıyorum ne yapmalıyım bılmıyorum tecrubesı olan varsa yazsın lutfen sevıncımı bıle yasayamadım :((( gecer mi bu ohss ne zaman gecer ? Doktorum 15 gün sonra ultrasonda bakmak ıcın cagırdı..klınefelter sendromu sebebıyle azospermı olanlara umut olsun ah bırde doktorum transferi erteleseydi daha ıyı olabılırdı ama bunada sukur sımdı ne yapmalıyım bılen yazsın ne olur???

gözün aydın arkadaşım Allahım sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
sorun hakkında bir fikrim yok canım
inşallah atlatırsın bu durumu

gözün aydın canım.inşallah kucağına aldığın günleride görürsün.sorun için bir fikrim yok canım.

Back
X