- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
canım bilmiyorum ki sigara içenlere önermiyodu galiba emin değilim.
tamam sagol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bilmiyorum ki sigara içenlere önermiyodu galiba emin değilim.
ortalığı pazara çevirişler resmen 300-500 ne oluyor arkadaşım ya değerlerinizde çok düşük değil ki hareket için sana tavsiyem bir dr.danış bak benim bir arkadşıma dr.tavsiyesi ile bizde yaptırdık öyle 300-500 değil ilaç mı bu 100 tl gibi fiyat verdik bence iyi düşün evet faydası var ark.hamile kaldı ama çok para 300-500 iyi düşün derim para kolay kazanılmıyor.
lamyay cnm kürler şifa olsun inş eşine bol bol spermler görürsünüz bi daha ki kontrolerdeMerhabalar
Biz de yaklasik 3 aydir tedavideyiz Celalettin Beyde, pREGNYL igneleri ,G5 macunu ve bogurtlen koku kullaniyodu esim
DR hormon sonuclariniz istedigim gibi dusmus dedi, artik menegon a gecebilirsiniz dedi
G5 i de bitince birakin dedi, Bizede Ersel beyin nosunu verdi onlari kullanin dedi
Aksam arayip istiycez kurleri,
Ins hepimize sifa olur...
nasılsınız kızlar ben de iyiyim elhamdülillah
tarama testi sonucu da iyi çıktı şükür
bi dahaki kontrolüm temmuzda
bebeğimi 1 ay göremicem anlıcağınız
ama olsun iyi olsun büyüsün de bebeğim :)
cnm resmini değiştirmişsin güzel olmuş oğluşun eee tabi senin ilk oğlun olacak demişya celallettin beyheee canım sıkıldı bende bir değişiklik olsun istedim.
İnşalalah canım amin.Dularımız karşılığını bulduğu zaman elbette paylaşırız fotoları.
hanımlar bunu yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım asla yanlış birşey yazmak ve iyi şeylere mani olmak istemem.Rabbim hepimizin şifasını versin inşallah .canlarım hast.dene bir danışmanla tanıştım işte bizim konu açıldı falan konuştuk sonra sizlerden bahsettim bana dediki bir sürü kişi tanıyorum üye oluyor sanki kendisine aynı sorunu yaşıyormuş gibi sizinle dertleşiyor sonra oradan bir sürü müşteri topluyor çeşitli bitkiseller satıyorlar tamamen düzmece şeyler oluyormuş arkadaşlar lütfen işin ehli olmayanlara güvenmeyin.iyice araştırın bizim işimizi rantta çeviriyorlarmış yani işte ben kullandım şöyle fayda sağladı yok böyle iyi geldi....duyunca ben çok şaşırdım çünkü benim herzaman saf bir yanım vardır hemen inanırım ilaç ve bitkisel ürün pazarlayanlara lütfen dikkat edin burada birimize yapılmış yanlış şey hepimize yapılmış demektir Allah öyle düzmece işler yapanlardan hepimizi korusun .Allah karşımıza vicdanlı insanları çıkartsın.Allaha emanet olun![]()
hanımlar bunu yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım asla yanlış birşey yazmak ve iyi şeylere mani olmak istemem.Rabbim hepimizin şifasını versin inşallah .canlarım hast.dene bir danışmanla tanıştım işte bizim konu açıldı falan konuştuk sonra sizlerden bahsettim bana dediki bir sürü kişi tanıyorum üye oluyor sanki kendisine aynı sorunu yaşıyormuş gibi sizinle dertleşiyor sonra oradan bir sürü müşteri topluyor çeşitli bitkiseller satıyorlar tamamen düzmece şeyler oluyormuş arkadaşlar lütfen işin ehli olmayanlara güvenmeyin.iyice araştırın bizim işimizi rantta çeviriyorlarmış yani işte ben kullandım şöyle fayda sağladı yok böyle iyi geldi....duyunca ben çok şaşırdım çünkü benim herzaman saf bir yanım vardır hemen inanırım ilaç ve bitkisel ürün pazarlayanlara lütfen dikkat edin burada birimize yapılmış yanlış şey hepimize yapılmış demektir Allah öyle düzmece işler yapanlardan hepimizi korusun .Allah karşımıza vicdanlı insanları çıkartsın.Allaha emanet olun![]()
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben pkoluyum yumurta tembelliği var eşimdede variskosel vardı ve amelyat oldu 2sene önce ilk zamanlar değerli yükseldi morfoloji %1 ken %3 kadar çıktı bu 2sene içinde ileri hareketli %0 2012 aralık ayında aşılama yaptırmaya karar verdik tekrar test yapıldı eşiem ve morfolojı%0 ileri hareketli %0 olduğu için aşılama iptal oldu. Bu arada keçiboynuzu kürü yaptım1,5 aya yakın buay aşılama yaptıralım değerline bakalım dedik daha kötüye düşmüş değeleri 3 yılı geçti çocuk istiyorz aa olmuyor bende de pko olunca zor oluyor geçen aktara gittik macun la çocuğu olna çok insan varmış aktar bize en iyi balla yapılırsa macun 500 tl dedi normal balla yapılırsa 300 tl dedi sizin bana tavsiyeniz ne arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bide bu ballın yanınd akapsul vitamin verilcekmiş onlarda 100 tl falan napcam ben yardımcı olun ramnzandan sonra tüp düşünüyoruz ama tüpe kadar değelri artsın istiyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun
son test sonucu
sayı :18 milyon
top.s. sayısı :45 milyon
total molitite:11
ileri hareketli :0
y.ileri hareketli :2
yerinde hareketli :9
hareketsz :89
morfolojı : %0
lamyay cnm kürler şifa olsun inş eşine bol bol spermler görürsünüz bi daha ki kontrolerde![]()
dünyada bir olan sizde bin olsun
kainatta damla olan sizde okyanus olsun
el açıp dua ettiğiniz her şey bugün kabul olsun AMİNNNNNNNNNN ( ECMAİN )
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
dünyada bir olan sizde bin olsun
kainatta damla olan sizde okyanus olsun
el açıp dua ettiğiniz her şey bugün kabul olsun AMİNNNNNNNNNN ( ECMAİN )
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
amin cnm evet az kaldı hatta eşim dün arif beyi aradı konuştu gelmeden bi gün önce ara gene beni dedi:18::18::18:Cumanız mübarek olsun.nasılsın talım son bir haftanız kaldı hadi bakalım heyecan doruk ta![]()
amin cnm evet az kaldı hatta eşim dün arif beyi aradı konuştu gelmeden bi gün önce ara gene beni dedi:18::18::18:
bakalım inş olumlu sonuçlar çıkar ya sperm olmasa bile belki hücreler daha gelişmiş hali çıkar bilemem ki ayyy kafam çorba oldu gene![]()