kızlar slm uzun bı aradan sonra gerı döndüm acım her gun tazelendıgı ve psıkoljım ıyıce bozuldu dıye topıge gırmeme kararı almıstım ama gerı dondum yınede takıp edıyordum tabı burayı yenı gelısmelerı öncelıkle hamile arkadaslarımız adına cok sevındım Rabbım tamamına erdırsın insallh darısı bızlerın basına yanlız son zamanlarda okudugum kadarıyla mıdemı bulandıran bazı seyler gordum sızı üzmememek kafanızı karıstırmamak adına yazmak ıstemıyordum bırde ne kadar sevındıgınızı gordukce hıc sesımı cıkarmayayım dedım fakat hepımız aynı kaderı paylasıyoruz neler hıssettıgımızı en ıyı bız bılırız bırımızın üzüntüsüyle hepımız üzülüyıruz kardes gıbı olduk artık cogu zaman kardesımıze anlatamadıgımız seylerı burda paylasıyoruz bu yuzden ıcımdekılerı soylemek ıstıyorum umut tacırlerının elınde oyuncak olduk çünkü hepsi bılıyor yeterkı olsunda ne yaparsanız ne dersenız tamam dedıgımızı kobay gıbı kullanılıyoruz bız bır bucuk senedır tedavıdeyız ılerleme kateddık cok sukur fakat burda okudukca ıstanbuldakı hocaya sızler gıbı bende buyulendım acık konuscam tepkı alacagımı bıle bıle bızde esımle ıstanbulda devam etme kararı aldık yanına hıc gıtmedık fakat kullandırdıgı macunları cayları getırtdık kullandık duydumkı bazı haplarda önerıyormus bızde alalım dedık esımın arkadası eczacı kesınlıkle kullanmamamızı soyledı bu ılacların toplatıldıgını ve baska bı ısımle yenıden pıyasaya suruldugunu arastırabılırsınız netten sonra bazı seyler uyandı zaten kafamda ve vazgectık gıtmekten daha sonra duydumkı hoca kendıde bıraktırmıs yok sonuc alınmamıs ot cıkmıs çöp cıkmıs yok dıger aktar ruyada gormus bu nedır ya yapmayın arkadaslar bu zamana kadar ıyıydı sımdı ne oldu bılıyorum umut dunyası ama bu kadarda kor olmaya gerek yok hem bu gozdem kım basından berı takıgım ben buna bı geldı herkezı topladı gıttı tamam belkı yardımcı olmaya calısıyorlar ama resmen hocanın asıstanı gıbıler hıcmı dıkkatınızı cekmedı bu hoca ıcın konusmuyorum sadece hepsı boyle bırı dın adı altında hayırsever gıbı aktarlardan ılac fırmalarından parayı goturur dıgerı kesıp bıcer goturur öburu bılmem ne napcamızı sasırdım he dersenızkı baska caremız varmı HAYIR YOKKK Rabbım cumlemızın yardımcısı olsun ıyılerle karsıastırsın hayallerımız kırılmasın ne dıyım ınsalh ben yanılıyorumdur ınsalh sıfanız bu bıtkısellerdedır ama cok soru ısaretı var hakkınızı helal edın sızı uzmek ıstemem
arkadaşım sen ne yaptın.cızzz.burda dokunulmazlığı olan insanlara laf söyledin.burda hocaya ilk gidenlerdendim.gitmeden bana yapılanları anlattım aman allahım sanki hocaya etten duvar örülmüş avukatlığını yapanlar çıktı karşıma.neymiş giden eli boş gidiyormuş yanına.yok efendim hocanın benim götürdüklerime ihtiyacımı varmış.daha ne saçma sapan şeyler.kimse den ses yok.ses çıkarırsa hoca bize bakmaz dediler.nasıl olsa hocaya yetiştirenler var burda yazılanları.ve biliyormusunuz kaan hoca elegoncu celallettin hoca hücreci çıktı.neden kimse hocanın vakıftan baktıklarından 200 lira ücret istediğini yazmıyor.millet boşunamı prf oluyor.birde hocaya msj yollarsın cevap yok.mail yollarsın dönüş yok ararsın rahatsız oluyormuş.bak böyle yaparsanız hoca artık bakmayacakmıştehditleri.eeee biz nasıl ulaşacağız.hocayı ararsın ilaç sorarsın bilmem kimin kocasının numarasını veriyor.doktor olan kim anlamadım.tamam randevuda yardımcı olunurda ilaçda gönüllülere sorulurmu anlamış değilim.hem neden ben özelimi başkasına soracağım.hani gizlilik nerde.bizde yıllardır sorgulayarak bu hastalık hak. az çok bişeyler öğreniyoruz ama doktorculuk oynamıyoruz.hem burdan biri doktor edasıyla tahlil yorumluyor doktorunu değiştirtiyor.gülermisin ağlarmısın.hani bu baba doktor araştırmadan soruşturmadan güvenilirliğinden emin olmadan bişey yapmazdı.nasıl olurda verdiği bitkilerden ne olduğu belli olmyan şeyler çıkar pes.madem öyle diyecekki bunu ilk defa kullanacak hastalarsın haberiniz olsun.yok ciddi çıkışlar varmış.şimdide adamın biri rüyasında karışım görmüş 400 500 milyona sonu ne olacak belli değil.hadi buda öyle saçmalıksa.gidenlere soruyorum demiyormusunuz hocam bu kadar para bilinmezliğe yatırlırmı.madem öyle hoca aktara neden demiyor bu kadar paraya olmaz.dur bakalım ne satıyorsun.az paramı şaşırıyorum.asgari ücretlinin maaşı kadar parayı vereceksin sonra olmadı.başka aktar.bu kısır döngü nereye kadar.kobaylıkta en kötü ihtimal canından olursun.bunda hem canından hem malından oluyorsun.hem madem gerçekten bitkilerle olacaksa neden bitki bilimcilerle çalışmıyor.ne olur uyanık olun kobay olmayın.kim ne derse desin sorgulayın.lütfen.doktoru bile sorgulayın.