Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar slm uzun bı aradan sonra gerı döndüm acım her gun tazelendıgı ve psıkoljım ıyıce bozuldu dıye topıge gırmeme kararı almıstım ama gerı dondum yınede takıp edıyordum tabı burayı yenı gelısmelerı öncelıkle hamile arkadaslarımız adına cok sevındım Rabbım tamamına erdırsın insallh darısı bızlerın basına yanlız son zamanlarda okudugum kadarıyla mıdemı bulandıran bazı seyler gordum sızı üzmememek kafanızı karıstırmamak adına yazmak ıstemıyordum bırde ne kadar sevındıgınızı gordukce hıc sesımı cıkarmayayım dedım fakat hepımız aynı kaderı paylasıyoruz neler hıssettıgımızı en ıyı bız bılırız bırımızın üzüntüsüyle hepımız üzülüyıruz kardes gıbı olduk artık cogu zaman kardesımıze anlatamadıgımız seylerı burda paylasıyoruz bu yuzden ıcımdekılerı soylemek ıstıyorum umut tacırlerının elınde oyuncak olduk çünkü hepsi bılıyor yeterkı olsunda ne yaparsanız ne dersenız tamam dedıgımızı kobay gıbı kullanılıyoruz bız bır bucuk senedır tedavıdeyız ılerleme kateddık cok sukur fakat burda okudukca ıstanbuldakı hocaya sızler gıbı bende buyulendım acık konuscam tepkı alacagımı bıle bıle bızde esımle ıstanbulda devam etme kararı aldık yanına hıc gıtmedık fakat kullandırdıgı macunları cayları getırtdık kullandık duydumkı bazı haplarda önerıyormus bızde alalım dedık esımın arkadası eczacı kesınlıkle kullanmamamızı soyledı bu ılacların toplatıldıgını ve baska bı ısımle yenıden pıyasaya suruldugunu arastırabılırsınız netten sonra bazı seyler uyandı zaten kafamda ve vazgectık gıtmekten daha sonra duydumkı hoca kendıde bıraktırmıs yok sonuc alınmamıs ot cıkmıs çöp cıkmıs yok dıger aktar ruyada gormus bu nedır ya yapmayın arkadaslar bu zamana kadar ıyıydı sımdı ne oldu bılıyorum umut dunyası ama bu kadarda kor olmaya gerek yok hem bu gozdem kım basından berı takıgım ben buna bı geldı herkezı topladı gıttı tamam belkı yardımcı olmaya calısıyorlar ama resmen hocanın asıstanı gıbıler hıcmı dıkkatınızı cekmedı bu hoca ıcın konusmuyorum sadece hepsı boyle bırı dın adı altında hayırsever gıbı aktarlardan ılac fırmalarından parayı goturur dıgerı kesıp bıcer goturur öburu bılmem ne napcamızı sasırdım he dersenızkı baska caremız varmı HAYIR YOKKK Rabbım cumlemızın yardımcısı olsun ıyılerle karsıastırsın hayallerımız kırılmasın ne dıyım ınsalh ben yanılıyorumdur ınsalh sıfanız bu bıtkısellerdedır ama cok soru ısaretı var hakkınızı helal edın sızı uzmek ıstemem

arkadaşım sen ne yaptın.cızzz.burda dokunulmazlığı olan insanlara laf söyledin.burda hocaya ilk gidenlerdendim.gitmeden bana yapılanları anlattım aman allahım sanki hocaya etten duvar örülmüş avukatlığını yapanlar çıktı karşıma.neymiş giden eli boş gidiyormuş yanına.yok efendim hocanın benim götürdüklerime ihtiyacımı varmış.daha ne saçma sapan şeyler.kimse den ses yok.ses çıkarırsa hoca bize bakmaz dediler.nasıl olsa hocaya yetiştirenler var burda yazılanları.ve biliyormusunuz kaan hoca elegoncu celallettin hoca hücreci çıktı.neden kimse hocanın vakıftan baktıklarından 200 lira ücret istediğini yazmıyor.millet boşunamı prf oluyor.birde hocaya msj yollarsın cevap yok.mail yollarsın dönüş yok ararsın rahatsız oluyormuş.bak böyle yaparsanız hoca artık bakmayacakmıştehditleri.eeee biz nasıl ulaşacağız.hocayı ararsın ilaç sorarsın bilmem kimin kocasının numarasını veriyor.doktor olan kim anlamadım.tamam randevuda yardımcı olunurda ilaçda gönüllülere sorulurmu anlamış değilim.hem neden ben özelimi başkasına soracağım.hani gizlilik nerde.bizde yıllardır sorgulayarak bu hastalık hak. az çok bişeyler öğreniyoruz ama doktorculuk oynamıyoruz.hem burdan biri doktor edasıyla tahlil yorumluyor doktorunu değiştirtiyor.gülermisin ağlarmısın.hani bu baba doktor araştırmadan soruşturmadan güvenilirliğinden emin olmadan bişey yapmazdı.nasıl olurda verdiği bitkilerden ne olduğu belli olmyan şeyler çıkar pes.madem öyle diyecekki bunu ilk defa kullanacak hastalarsın haberiniz olsun.yok ciddi çıkışlar varmış.şimdide adamın biri rüyasında karışım görmüş 400 500 milyona sonu ne olacak belli değil.hadi buda öyle saçmalıksa.gidenlere soruyorum demiyormusunuz hocam bu kadar para bilinmezliğe yatırlırmı.madem öyle hoca aktara neden demiyor bu kadar paraya olmaz.dur bakalım ne satıyorsun.az paramı şaşırıyorum.asgari ücretlinin maaşı kadar parayı vereceksin sonra olmadı.başka aktar.bu kısır döngü nereye kadar.kobaylıkta en kötü ihtimal canından olursun.bunda hem canından hem malından oluyorsun.hem madem gerçekten bitkilerle olacaksa neden bitki bilimcilerle çalışmıyor.ne olur uyanık olun kobay olmayın.kim ne derse desin sorgulayın.lütfen.doktoru bile sorgulayın.

arkadaşım sen ne yaptın.cızzz.burda dokunulmazlığı olan insanlara laf söyledin.burda hocaya ilk gidenlerdendim.gitmeden bana yapılanları anlattım aman allahım sanki hocaya etten duvar örülmüş avukatlığını yapanlar çıktı karşıma.neymiş giden eli boş gidiyormuş yanına.yok efendim hocanın benim götürdüklerime ihtiyacımı varmış.daha ne saçma sapan şeyler.kimse den ses yok.ses çıkarırsa hoca bize bakmaz dediler.nasıl olsa hocaya yetiştirenler var burda yazılanları.ve biliyormusunuz kaan hoca elegoncu celallettin hoca hücreci çıktı.neden kimse hocanın vakıftan baktıklarından 200 lira ücret istediğini yazmıyor.millet boşunamı prf oluyor.birde hocaya msj yollarsın cevap yok.mail yollarsın dönüş yok ararsın rahatsız oluyormuş.bak böyle yaparsanız hoca artık bakmayacakmıştehditleri.eeee biz nasıl ulaşacağız.hocayı ararsın ilaç sorarsın bilmem kimin kocasının numarasını veriyor.doktor olan kim anlamadım.tamam randevuda yardımcı olunurda ilaçda gönüllülere sorulurmu anlamış değilim.hem neden ben özelimi başkasına soracağım.hani gizlilik nerde.bizde yıllardır sorgulayarak bu hastalık hak. az çok bişeyler öğreniyoruz ama doktorculuk oynamıyoruz.hem burdan biri doktor edasıyla tahlil yorumluyor doktorunu değiştirtiyor.gülermisin ağlarmısın.hani bu baba doktor araştırmadan soruşturmadan güvenilirliğinden emin olmadan bişey yapmazdı.nasıl olurda verdiği bitkilerden ne olduğu belli olmyan şeyler çıkar pes.madem öyle diyecekki bunu ilk defa kullanacak hastalarsın haberiniz olsun.yok ciddi çıkışlar varmış.şimdide adamın biri rüyasında karışım görmüş 400 500 milyona sonu ne olacak belli değil.hadi buda öyle saçmalıksa.gidenlere soruyorum demiyormusunuz hocam bu kadar para bilinmezliğe yatırlırmı.madem öyle hoca aktara neden demiyor bu kadar paraya olmaz.dur bakalım ne satıyorsun.az paramı şaşırıyorum.asgari ücretlinin maaşı kadar parayı vereceksin sonra olmadı.başka aktar.bu kısır döngü nereye kadar.kobaylıkta en kötü ihtimal canından olursun.bunda hem canından hem malından oluyorsun.hem madem gerçekten bitkilerle olacaksa neden bitki bilimcilerle çalışmıyor.ne olur uyanık olun kobay olmayın.kim ne derse desin sorgulayın.lütfen.doktoru bile sorgulayın.

canım benım agzına saglık tamda benım dusuncelerımı net olarak yazmıssın tek oldugumu dusundugum ıcın cumlelerımı eleyerek yazdım bu zamana kadar cıkıpda bırısı demedı cunku bunları demekkı aklın yolu bırmıs benmı fesadım dıye dusunuyordum kızlar sıze demıyoruzkı suna gıdın ama en azından bıraz mantık belkı elın bos gıdıyorsun ama arkandan dönen dolapların farkına varmıyorsun yada farkındasın öyle ınanmak ıstıyosun hepınızı anlıyorum aynı döngünün bende içindeyım ama bı yerde dur demek lazım sonucda rabbım ıstemedıkce hıc bır sey olmaz tabıkı sıfamızı arıycaz ama cogu arkadasımız gözu kör olacak kadar etkılenms

canım benım agzına saglık tamda benım dusuncelerımı net olarak yazmıssın tek oldugumu dusundugum ıcın cumlelerımı eleyerek yazdım bu zamana kadar cıkıpda bırısı demedı cunku bunları demekkı aklın yolu bırmıs benmı fesadım dıye dusunuyordum kızlar sıze demıyoruzkı suna gıdın ama en azından bıraz mantık belkı elın bos gıdıyorsun ama arkandan dönen dolapların farkına varmıyorsun yada farkındasın öyle ınanmak ıstıyosun hepınızı anlıyorum aynı döngünün bende içindeyım ama bı yerde dur demek lazım sonucda rabbım ıstemedıkce hıc bır sey olmaz tabıkı sıfamızı arıycaz ama cogu arkadasımız gözu kör olacak kadar etkılenms

hee bırde sey var yuzune bakarak hastalıgını bılıyormus bazıları komık deılmı yaa bu aktar olayları cıkana kadar ben bıle ınanmıstım bılıyomusunuz sımdı cok guluyorum kendıme nasıl bı sacmalık yaaa dini bile alet eder olmus insanlar yazık cok yazık hemde saflık deıl bence ya bu duygunun adını koyamadım sız koyun arkadaslar ama sımdı kendıme bıkez daha üzüldüm aklıma gelınce buna bıle ınandım ya aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı

arkadaşım sen ne yaptın.cızzz.burda dokunulmazlığı olan insanlara laf söyledin.burda hocaya ilk gidenlerdendim.gitmeden bana yapılanları anlattım aman allahım sanki hocaya etten duvar örülmüş avukatlığını yapanlar çıktı karşıma.neymiş giden eli boş gidiyormuş yanına.yok efendim hocanın benim götürdüklerime ihtiyacımı varmış.daha ne saçma sapan şeyler.kimse den ses yok.ses çıkarırsa hoca bize bakmaz dediler.nasıl olsa hocaya yetiştirenler var burda yazılanları.ve biliyormusunuz kaan hoca elegoncu celallettin hoca hücreci çıktı.neden kimse hocanın vakıftan baktıklarından 200 lira ücret istediğini yazmıyor.millet boşunamı prf oluyor.birde hocaya msj yollarsın cevap yok.mail yollarsın dönüş yok ararsın rahatsız oluyormuş.bak böyle yaparsanız hoca artık bakmayacakmıştehditleri.eeee biz nasıl ulaşacağız.hocayı ararsın ilaç sorarsın bilmem kimin kocasının numarasını veriyor.doktor olan kim anlamadım.tamam randevuda yardımcı olunurda ilaçda gönüllülere sorulurmu anlamış değilim.hem neden ben özelimi başkasına soracağım.hani gizlilik nerde.bizde yıllardır sorgulayarak bu hastalık hak. Az çok bişeyler öğreniyoruz ama doktorculuk oynamıyoruz.hem burdan biri doktor edasıyla tahlil yorumluyor doktorunu değiştirtiyor.gülermisin ağlarmısın.hani bu baba doktor araştırmadan soruşturmadan güvenilirliğinden emin olmadan bişey yapmazdı.nasıl olurda verdiği bitkilerden ne olduğu belli olmyan şeyler çıkar pes.madem öyle diyecekki bunu ilk defa kullanacak hastalarsın haberiniz olsun.yok ciddi çıkışlar varmış.şimdide adamın biri rüyasında karışım görmüş 400 500 milyona sonu ne olacak belli değil.hadi buda öyle saçmalıksa.gidenlere soruyorum demiyormusunuz hocam bu kadar para bilinmezliğe yatırlırmı.madem öyle hoca aktara neden demiyor bu kadar paraya olmaz.dur bakalım ne satıyorsun.az paramı şaşırıyorum.asgari ücretlinin maaşı kadar parayı vereceksin sonra olmadı.başka aktar.bu kısır döngü nereye kadar.kobaylıkta en kötü ihtimal canından olursun.bunda hem canından hem malından oluyorsun.hem madem gerçekten bitkilerle olacaksa neden bitki bilimcilerle çalışmıyor.ne olur uyanık olun kobay olmayın.kim ne derse desin sorgulayın.lütfen.doktoru bile sorgulayın.

bunlarıyazmakta çok haklı olduğunu biliyorum arkadaşım ağzına sağlık özelden de konuştuk seninle çok haklısın insanlar kobay haline gelmiş AKTARLAR OTÇULAR ÇÖPÇÜLER 400-500 TL ALIR OLMUŞ YAZIK DEĞİLMİ YA doktorlar acımaz olmuş...celalettin hoca konusunda üzgünüm niye böyle bu doktorlar anlamıyorum hala aklıma gelince haram zıkkım olsun dediğim dr.var inan 2.bebek için tedaviye başlamaya korkar haldeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
allahın bir kavanoz balına 300 tl istenirmi ya yazıklar olsun bu zihniyete bağlanan umutlara yazık...

ben eşimle tüp bebek tedavisindeyken bana dr.pko var anzer balı getirtelim yumurtan gelişsin dedi ne kadar 1gr.50 tl.altın kadar değerli bal 50 gr.alın bizim danışmanımız var getirir hiç paran varmı durumun ne dir diyen yok...almadık elbette içimede oturdu alamadığımız o psikolojiile tedaviye devam ettim...

ama dr.ne yapabilirsin ki ne diyeceksin hepsini yaptık zaten belli gelirde insanlarız yanii bunu ayırt etmek zor tek yapılacak allaha sığınmak bence şifa bulanlarda var elbette benim can dostum allaha şükürler olsun o bahsettiğimiz kürler le şifa buldu ama rabbimin izni ile oldu elbette kullanalım alalım ama lütfen neyi belirsin olanları değil 500 tl nedir ya lütfen dikkat edelim....

yok cnm bulantılarım bugün 9+2 olduk ama bişey yok.
ne güzel senin erken belli olmuşş..benimkide inşallah öyle olur..hayırlısı artıkk:26:

sağol canım belli olur 2.tarama sonucunu göstermeye gittiğimde dr.söylemişti bana rabbim sağlıkla versin kucağına bebeğini...:nazar:

bu hastalık bana hayattaki en güzel şeyi öğretti.sorgulayıcılık.tamam iyi olan doktoru duyduğumdaa giderim ama kafamdaki kareler yerine oturmuyorsa sivriliğimi dile getiririm.ve ben şuna inandım.eğer bir şey nasibinde varsa kim ne engel koyarsa koysun rabbim nasip eder.eğer yoksada ne yaparsan yap olmuyor.bir programda saraçoğlu şöyle diyordu.bazen adam yıllarca çocuk için uğraşır bakaar olmaz.sonra herşeyi bırakıp zamana bırakır bi bakar eşi hamile.demekki yediği bişeyler veya yaptığı şeyler ona şifa olmuştur.öyle yokmu çevrenizde.yıllarca tüp bebekle uğraşanlar yaş ilerleyip bişey yapmayınca bebek sahibi oluyorlar.bu nasip kısmet işi çok farklı arkadaşlar.

bu hastalık bana hayattaki en güzel şeyi öğretti.sorgulayıcılık.tamam iyi olan doktoru duyduğumdaa giderim ama kafamdaki kareler yerine oturmuyorsa sivriliğimi dile getiririm.ve ben şuna inandım.eğer bir şey nasibinde varsa kim ne engel koyarsa koysun rabbim nasip eder.eğer yoksada ne yaparsan yap olmuyor.bir programda saraçoğlu şöyle diyordu.bazen adam yıllarca çocuk için uğraşır bakaar olmaz.sonra herşeyi bırakıp zamana bırakır bi bakar eşi hamile.demekki yediği bişeyler veya yaptığı şeyler ona şifa olmuştur.öyle yokmu çevrenizde.yıllarca tüp bebekle uğraşanlar yaş ilerleyip bişey yapmayınca bebek sahibi oluyorlar.bu nasip kısmet işi çok farklı arkadaşlar.

canım sen benım kafadansın ya senınle özeldende görusmek ısterım burdan facede gorustugumuz arkadaslar var sende ıstersen goruselım suan tedavı gordugumuz hocayla devamlı ırtıbattayız saolsun gece bıle cvp verır ben msj atarım o arar aynı gun budur karsılıksız yardım kafama yatmayan seyı hemen kendısıne sorarım acık sozlulukle bu boyle olsa daha mantıklı deılmı dıye koskoca profosore ya Allah razı olsun bır gun benı terslemedı hemen mantıklı bı acıklamasını yapar benı ıkna eder bazen tereddutlerım oluyor kızıyorum falan ama dusundukce arastırdıkca kafama yatıyor suan kus gıbı rahatım guvenım sonsuz he varsa onunda bıseyı rabbıme havale edıyorum basındada dedıgım gıbı gercekten topıge gırmeme karar olmıstım cunku ustune dustukce kafam devamlı bu cocuk meselesınde oldukca bı seyler ters gıdıyor oluruna braktım her seyın hayırlısı vakdı zamanı gelmeyınce ne yapsan bos

hee bırde sey var yuzune bakarak hastalıgını bılıyormus bazıları komık deılmı yaa bu aktar olayları cıkana kadar ben bıle ınanmıstım bılıyomusunuz sımdı cok guluyorum kendıme nasıl bı sacmalık yaaa dini bile alet eder olmus insanlar yazık cok yazık hemde saflık deıl bence ya bu duygunun adını koyamadım sız koyun arkadaslar ama sımdı kendıme bıkez daha üzüldüm aklıma gelınce buna bıle ınandım ya aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı

bunu ilk defa duydum.ne var bunda çoğu doktor yüzüna bakarak anlar zaten rahatsılığını.bu ermiş insan değilki arkadaşım doktor.:54:

canım sen benım kafadansın ya senınle özeldende görusmek ısterım burdan facede gorustugumuz arkadaslar var sende ıstersen goruselım suan tedavı gordugumuz hocayla devamlı ırtıbattayız saolsun gece bıle cvp verır ben msj atarım o arar aynı gun budur karsılıksız yardım kafama yatmayan seyı hemen kendısıne sorarım acık sozlulukle bu boyle olsa daha mantıklı deılmı dıye koskoca profosore ya Allah razı olsun bır gun benı terslemedı hemen mantıklı bı acıklamasını yapar benı ıkna eder bazen tereddutlerım oluyor kızıyorum falan ama dusundukce arastırdıkca kafama yatıyor suan kus gıbı rahatım guvenım sonsuz he varsa onunda bıseyı rabbıme havale edıyorum basındada dedıgım gıbı gercekten topıge gırmeme karar olmıstım cunku ustune dustukce kafam devamlı bu cocuk meselesınde oldukca bı seyler ters gıdıyor oluruna braktım her seyın hayırlısı vakdı zamanı gelmeyınce ne yapsan bos

maalesef face yok canım.istersen burdan ve öelden görüşebiliriz tabiki.

hpk sen kimle tedaviye devam ediyorsun arkadaşım.

kaan hocada canım onunda var tabı bazı seylerı ama hepsını sordum ve mantıklı cevaplarını aldım en azından saman altından su yurutmuyor bılımsel adam var sayımlarla ınsanların ceplerını bosaltmıyor ben oyle dusunuyorum en azından

zaten sprem oluşumuda strese bağlı kafandan atarsan olur diye duymuştum bende ama kafadan atmak ne mümkün... ben bu topiğe eşim ve ya kendim için girmedim kardeş gibi sevdiğim ark için bilgi paylaşımına girdim sizin paylaşımlarınızı okumak için girdim çoğu dr.ismini çoğu kürü burdan duydum arkadaşım şuan hamile oda inanmadı ama çokta para vermeden aldığı kürlerle hamile kafasına göre değil elbette emin olup öyle aldık bizde ama işte şuan da doktorlar bilmeden migren ilacı içtiği için riskli bir gebelik olacağını söyledi işte rabbim okadar bekletti onunda yüzünü güldürecek... birileri vesile oldu sağolsunlar hamile kaldı şimdide riskliyim diye üzülüyor hayat bir sınav hepsini yaşayarak görüyoruz inşallah rabbim herkeze aratmadan bunaltmadan versin

kaan hocada canım onunda var tabı bazı seylerı ama hepsını sordum ve mantıklı cevaplarını aldım en azından saman altından su yurutmuyor bılımsel adam var sayımlarla ınsanların ceplerını bosaltmıyor ben oyle dusunuyorum en azından

canım siz tese olmuşmuydunuz.durumunuz şimdi ne.

Bence bazı şeylerin kesinleşmesi için bekleyip görmek gerekiyor. Bitkiselleri hiç bir doktora gitmeden hatta Emre Bey kullanmayın faydası olmaz dediği halde kullandırttım eşime. en son 3 şişe hapa sadece kendi araştırmalarım sonucu 100 tl para verdim. Bazı şeyleri zaman gösterecek ama yine de körü körüne inanmıyorum ben de hiç bişeye. İnşallah faydası olur, rabbim bizim iyi niyetimize karşılık iyi sonuçlAR gösterir. Bizim gibi zor durumda olan insanları kandıracak ya da iyi niyetimizi kötüye kullanacak herkesi de bizlerden uzak tutsun.

canım kaan hoca eşimin tesesini yaptı.öncesi ve sonrasıda var.ondanda muzdaribim maalesef.kaan hocamı gece cevap veriyor.canım 3 yıllık hastasıydım bende özel cep nosu yoktur.evet maillere cevap veriyor ama teli hastalarında yoktur bildiğim kadarı ile.beyefendi kişiliği var.öyle sırnaşıktadeğil haddini bilir.ama teseci.ve teseyi 2.5 milyar olmuş.ne zaman mail göndersek tese diyor.belkide yapacak bişey yoktur bilmiyorum dedimya nasip.ona kızgınlığım tese ameliyatında küçük testise bakıp diğerini açmamış.belkide vardı diğerinde.ama özünde iyidir.birde kök hücre umudunu verdiği gibi başarabilse daha iyi olacak.hocaya dedim hocam bizim elegonlar niye uzamıyor gelişmini tamamlamıyor.dediki yapısal kısa insan ve uzun insan gibi.

Back
X