Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk tatlımsende hoş geldin canım.sende çok uğraştın çok istiyorum seninde hamile kalmanı allah şahittir.zaman ilerleyince insan şöyle geçmişe bakınca beş para etmeyen insanlar evlatlarıyla gösteriş yapınca insan neden diye soramadan edemiyor güzelim.
canım eğer herşey yolunda giderse perşembe transferim olacakmış 27 haziranda test günümnurusima tahlil günün ne zaman gününü saymaya başlayalım güzelim.![]()
mrb arkadaşlar..ilk defa yazıyorum bu konuya.çünkü eşimin rahatsızlığını öğreneli bikaç gün oldu neyazıkki.hala şoktayız. biçok şeyin başıma geliceği aklıma gelirdi.ama sperm testinde hiç sperm bulunmuyacağı gelmemişti.böle bişeyi de bilmiyodum çünkü.çok üzgünüm neyapıcağımı bilmiyorum.Allah kmseyi çaresiz bırakmasın.çokk zormuş.o testi gördüğümde gözümden yaş kendiliğinden aktı yaşamayan bilemezhiçbişey yapasım gelmiyo evden dışarı çıkmadık haftasonu.herşey boş geliyo nasıl olcak bilmiyorum.bi sizin yazılarınız okuyorum biraz iyi geliyo iyiki varsınz
![]()
Doktoru emre hoca olan varmı ? Emre hoca pek şans vermiyor ama nedendir bilinmez içimde hep iyi şeyler olacak gibi bir his var. Acaba ben böyle inanmak istediğim için mi böyle düşünüyorumSperm bulunmazsa işte ozaman ne olacak bilmiyorumm....
merhabaonce gecmis olsun. 1 defami yapildi sperm testini belli araliklarla tekrar yaptirinins azda olsa cikar ins, cunki bazi seyler etkiliyormus atesli hastalik antibiyotik kullanimi asiri sicak gibi.
bizde ayni duygulari yasadik.ALLAHa sonsuzca sukurler olsunki 13 .senemizde nasip etti simdi hamileyim.Rabbim dileyen herkese lutfetsin.bende yeni uye oldugumda bir arkadas yeni dogum yapmis ve vazgecmeyin diye yazmisti.
bende diyorum vazgecmeyin elimizden geleni yapip cok dua ile ins RABBIM lutfeder O nun herseye gucu yeter.
arkadaşlar biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı sabaha kadar uyuyamadım sabahta dalmışım bir uyandım saat 10.30neyse hemen hazırlandık yola çıktık umut tüpbebeğe gittik doktorum kan vermemi istemiş hemen acil kan verdim sonucu 1.30 saat sonra çıkacak tedavinizin devam edip etmeyeceği buna göre belli olacak dediler.belki iptal ederiz 1 ay sonra tekrar denersiniz dediler.tabi ben çok üzüldüm .sonucun çıkmasını bekledim suratımdan düşen bin parça neyse biraz gezdik geri merkeze döndük sonuçlar çıkmşıtı doktorum beni bekliyormuş.neyse çıktım yukarı kalbim güm güm atıyor sonuç iyi çıktı dedi hemşire hazırlan doktor muayene edecek dedi .bir baktım odaya süleyman bey girdi ulun bey yurt dışındaymış doktor herşey yolunda üzülmeyin dedi .daha sonra miyomu sordum ne durumda dedim oda miyomun var ama bunu kafaya takmayın daha büyük miyomla gelen hatta hamile olanların bile olduğunu söyledi.bana hiç kafana takma dedi içime su serpti kaç aydır çok üzgündüm.bu durumu sorun etmemem gerektiğini söyledi ve ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi bugün 2 tane hap kullanacktım ama süleyman bey 3 tane kullanmam gerektiğini söyledi biraz ulun beyin tedavisine ekleme yaptı.bebişlerimi yarın çözeceklermiş teyzeleri inşallah sağlıklı çözünürlerse perşembe günü transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin can yoldaşlarım .Rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda bu aşamalara gelmenizi ve hamiş olmanızı nasip etsin amin
mrb arkadaşlar..ilk defa yazıyorum bu konuya.çünkü eşimin rahatsızlığını öğreneli bikaç gün oldu neyazıkki.hala şoktayız. biçok şeyin başıma geliceği aklıma gelirdi.ama sperm testinde hiç sperm bulunmuyacağı gelmemişti.böle bişeyi de bilmiyodum çünkü.çok üzgünüm neyapıcağımı bilmiyorum.Allah kmseyi çaresiz bırakmasın.çokk zormuş.o testi gördüğümde gözümden yaş kendiliğinden aktı yaşamayan bilemezhiçbişey yapasım gelmiyo evden dışarı çıkmadık haftasonu.herşey boş geliyo nasıl olcak bilmiyorum.bi sizin yazılarınız okuyorum biraz iyi geliyo iyiki varsınz
![]()
arkadaşlar biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı sabaha kadar uyuyamadım sabahta dalmışım bir uyandım saat 10.30neyse hemen hazırlandık yola çıktık umut tüpbebeğe gittik doktorum kan vermemi istemiş hemen acil kan verdim sonucu 1.30 saat sonra çıkacak tedavinizin devam edip etmeyeceği buna göre belli olacak dediler.belki iptal ederiz 1 ay sonra tekrar denersiniz dediler.tabi ben çok üzüldüm .sonucun çıkmasını bekledim suratımdan düşen bin parça neyse biraz gezdik geri merkeze döndük sonuçlar çıkmşıtı doktorum beni bekliyormuş.neyse çıktım yukarı kalbim güm güm atıyor sonuç iyi çıktı dedi hemşire hazırlan doktor muayene edecek dedi .bir baktım odaya süleyman bey girdi ulun bey yurt dışındaymış doktor herşey yolunda üzülmeyin dedi .daha sonra miyomu sordum ne durumda dedim oda miyomun var ama bunu kafaya takmayın daha büyük miyomla gelen hatta hamile olanların bile olduğunu söyledi.bana hiç kafana takma dedi içime su serpti kaç aydır çok üzgündüm.bu durumu sorun etmemem gerektiğini söyledi ve ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi bugün 2 tane hap kullanacktım ama süleyman bey 3 tane kullanmam gerektiğini söyledi biraz ulun beyin tedavisine ekleme yaptı.bebişlerimi yarın çözeceklermiş teyzeleri inşallah sağlıklı çözünürlerse perşembe günü transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin can yoldaşlarım .Rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda bu aşamalara gelmenizi ve hamiş olmanızı nasip etsin amin
Doktoru emre hoca olan varmı ? Emre hoca pek şans vermiyor ama nedendir bilinmez içimde hep iyi şeyler olacak gibi bir his var. Acaba ben böyle inanmak istediğim için mi böyle düşünüyorumSperm bulunmazsa işte ozaman ne olacak bilmiyorumm....
selam canlar.bir haftadr ailemin yanındaydım giremedm topiğe.gecen p.tesi transfer için aradılar saat 4 buçukta ordaydı önce dr la görüşmek istedm neden embriyolarımla ilgili bilgi vermediklerini ögrenmek için.sonra drla knştuk zaten 4 embriyo döllenmişti üçüncü güne 2 tane embriyo kalmış biri 7 hücreli dgeri 4 hücreli dedi çok kötü dgl embriyolar dedi transferi yapıcaz dedi ama pgt yapamadık dedi sonra transferm oldu dualar ettm ama moralimi bozmadım bugün 7. günüm ablamda kaldım evime akşam geldim yememe içmeme dikkat ettm zaten bi iş yaptırmadılar cuma günü ögrenecez bakalım çok ümitli dglm ama ümidimide kesmiyorum dua ediyorum rabbim bizim için hayrlı olanı daha iyi bilir
selam canlar.bir haftadr ailemin yanındaydım giremedm topiğe.gecen p.tesi transfer için aradılar saat 4 buçukta ordaydı önce dr la görüşmek istedm neden embriyolarımla ilgili bilgi vermediklerini ögrenmek için.sonra drla knştuk zaten 4 embriyo döllenmişti üçüncü güne 2 tane embriyo kalmış biri 7 hücreli dgeri 4 hücreli dedi çok kötü dgl embriyolar dedi transferi yapıcaz dedi ama pgt yapamadık dedi sonra transferm oldu dualar ettm ama moralimi bozmadım bugün 7. günüm ablamda kaldım evime akşam geldim yememe içmeme dikkat ettm zaten bi iş yaptırmadılar cuma günü ögrenecez bakalım çok ümitli dglm ama ümidimide kesmiyorum dua ediyorum rabbim bizim için hayrlı olanı daha iyi bilir
cnm inş olumlu sonuç çıkarYARIN HORMON TESTİNE GİDİCEK EĞER DÜŞÜK ÇIKARSA TEDAVİSİ VARMI DUYDUNUZ MU HİÇ İNTERNETTE HORMONLARDAYSA TEDAVİSİ OLABİLİR YAZIYO AMA CANIM YA SİZ DAHA ÇOK ŞEY BİLİYOSUNUZ SİZİİN EŞİNİZDE SEBEBİ BELİRLEYEBİLDİLER Mİ.:s
cnm benim eşim emre beyde ameliyat olmuştuı tabi sonucumuz hüsran dı ama dr. bey çok ilgili dalında uzman bi dr.dur inş sizde güzel gelişmeler olur..Doktoru emre hoca olan varmı ? Emre hoca pek şans vermiyor ama nedendir bilinmez içimde hep iyi şeyler olacak gibi bir his var. Acaba ben böyle inanmak istediğim için mi böyle düşünüyorumSperm bulunmazsa işte ozaman ne olacak bilmiyorumm....
güaydın güzelim he bebişede günaydın onu unutmayalım ya üzülür sonra..Günaydınnnnn canlarımmmmmm.
güzel mutlu bi hafta olmasını diliyorummmmmm![]()
cnm sakın kendine acıma öle düşünme bende ilk zamnalar öle düşünüyordum sonra dedim ki kendimeayyy canım benim günaydınn...
inan 8 ay önceki halimi tekrar yaşadım yazdıklarını okuyunca...ağlamaklı günler, keşke ile başlayıp bitmyen cümleler, sonra bi bakıyorsunn ki zaman buna da alıştırıyor ve inan ağlayacak halin bile kalmadı artık sadece boş boş bakacak duruma geldimm... arasıra bi iki damla gözyaşı ama devamı gelmiyor işte... bakalım allah kısmet ederse o duyguyu yaşarız ama aksinin de yine ondan geldiğine inandığımdan kader deyip kendimi teselli ediyorumm... canım en azından yalnız değilsin -bunu hep düşün- ve sakın kendine acımaaa - ben hep kendime yaptım ve yine acısını ben çektim-
inşallah birtanem inşallah dualarımız bu yönde Rabbim hakkımızda hayırlısını versin Rabbim sizede bu mutluluğu bu aşamalara gelmeyi nasip etsin inşallah evet henüz bebişim yok ama bu günleri görmek bile benim için mucizeydi Rabbim sonucunu güzel ve hayırlı eğlesin darısı isteyen herkesin başınaCanım inşallah iyi haberler alıcaz, inşallah, hiç merak etme ...