- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
amin canım ALLAH razı olsun inşallah sonucu hayırlı ve güzel olur Rabbim sizlerede yaşatsın bu güzel günleri inşallahcanım benim inşallah hayırlı haberlerle dönersin dualarım seninle :-*

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım ALLAH razı olsun inşallah sonucu hayırlı ve güzel olur Rabbim sizlerede yaşatsın bu güzel günleri inşallahcanım benim inşallah hayırlı haberlerle dönersin dualarım seninle :-*
canımm seni merak ettim ama bizde kayınvalidemlerdeydik cumartesi..
arayamdımda randevun kaçtadır bilemedim..
ama iyimiş herşeyy.inşalllah bebişlerinde güzelce çözünürlerrrr..
ve annelerinin göbüşüne gelirlerrrrr..
içinde rahatlamıştır süleyman bey miyom için rahat ol demiş.
bundan sonra hayırlısla transferin olucak ve sende heyecanla test gününü bekliyceksin..
Allahın izniyle inşallah seneler sonra sende bizim yaşadığımız mutluluğu yaşarsın cnmm..
canı gönülden diliyorummmmm..burda tüm arkadaşalrım içinde..Rabbim herkese yaşatsın..:26::26::26:
canım benim çok teşekkür ederim biraz korku ve tereddütle gittim ama şükürler olsun iyi haberlerle döndüm
içim rahatladı canım süleyman bey birkaç kere arka arkaya söyledi miyomun var ama korkulacak gibi değil
için rahat etsin biz ne miyomlu hastalar gördük hiç sıkıntı yaşamadılar dedi
demek çok endişeli olduğumun farkına vardı özellikle içimi çok rahatladı sağolsun
canım benim duaların için canı gönülden amin diyorum Rabbim duysun sesini
hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah bende senin gibi hamiş olurum amin
Rabbim sanada bebişinle bir ömür boyu beraberlik ve mutluluk versin inşallah![]()
canım senin adına çok sevindim transferin gerçekleşmiş inşallah sonucuda hayırlı olurselam canlar.bir haftadr ailemin yanındaydım giremedm topiğe.gecen p.tesi transfer için aradılar saat 4 buçukta ordaydı önce dr la görüşmek istedm neden embriyolarımla ilgili bilgi vermediklerini ögrenmek için.sonra drla knştuk zaten 4 embriyo döllenmişti üçüncü güne 2 tane embriyo kalmış biri 7 hücreli dgeri 4 hücreli dedi çok kötü dgl embriyolar dedi transferi yapıcaz dedi ama pgt yapamadık dedi sonra transferm oldu dualar ettm ama moralimi bozmadım bugün 7. günüm ablamda kaldım evime akşam geldim yememe içmeme dikkat ettm zaten bi iş yaptırmadılar cuma günü ögrenecez bakalım çok ümitli dglm ama ümidimide kesmiyorum dua ediyorum rabbim bizim için hayrlı olanı daha iyi bilir
hoşgeldin birtanem senin adına çok sevindimmerhaba kızlar hepinize hayırlı haftalar
Ben 3 gündür yoktum topikte ne oldu bitti geçmişi henüz okumadım
eşimle 3 gün lüğüne kaş'a tatile gittik bi tatil yaptık
biraz kafam dağıldı kendimi biraz daha iyi hissediyorum
eşimle uzun vakit geçirmek bana çok iyi geldi hep iş hayatımız ve tempolu yaşam koşullarımızın arasında 3 gün bana çoook uzunmuş gibi geldi
Ilaçlarımızı düzenli olarak kullanıyoruz
onda sıkıntı yok sadece ben iğnelerden dolayı eşimin sürekli canının yanmasına dayanamıyorum
inşlh tez zamanda spermler çıkar ve bu acılar geçer....
Topikte ne gibi gelişmeler var bilmiyorum ben hemen geçmişe bakayım...![]()
Arkadaşlar bu arada iyi bir haberim var merkezden aradılar dün bebişlerim çözünmüş teyzeleri 2 paketi de çözdürmüşler ne olur ne olmaz diye büyük ihtimalle perşembe günü transferiniz gerçekleşir dediler.bende bebişlerimin durumunu sordum ne çok çok iyi nede kötü şimdilik bekliyoruz dedi laborant .2 paketi açtık 5. Güne gelen kaliteli embriyo yerleştirilecek artan olursa yine dondurucaz dediler dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri buna çok ihtiyacımız var![]()
arkadaşlar biliyorsun genelde yazıyorum benim bebeğim de 3. tüp denemede dünyaya geldi..2 yaşına giricek ve ben 2.bebeğim için eşimin şimdiden bişeylere başlamasını istiyorum en yakın arkadaşım kürlerle hamile kaldıktan sonra bende eşimin o kürü kullanmasını istiyorum yada başka takviyeler yada tedavi olmasını ama eşim asla kabul etmiyor test bile yaptırmıyor 2 gündür tartışma içindeyiz nasıl ikna edicem ne yapıcam bilmiyorum2.bebeğim için tüp bebek tedavisi olmaya gücümüzde yok
![]()
Kizlar ilaci yazdrmaya gttm bi tanede gebelik testi aldim dayanamadm yaptim ama negatf cikti uzulmedm bugun daha yedinci gunum ama ne bleym insan umutlaniyo,nurusima canim transferine az kalmis rabbim yardimcin olsun bu bekleme sureci cok zor dualarim seninle insallah simsiki tutunurlar sana
cnm sen bize anlatmışıtın arkadaşımda kürler işe yaradı die onlardan denesen
eşin onadamı itiraz edio ?
Arkadaşlar bu arada iyi bir haberim var merkezden aradılar dün bebişlerim çözünmüş teyzeleri 2 paketi de çözdürmüşler ne olur ne olmaz diye büyük ihtimalle perşembe günü transferiniz gerçekleşir dediler.bende bebişlerimin durumunu sordum ne çok çok iyi nede kötü şimdilik bekliyoruz dedi laborant .2 paketi açtık 5. Güne gelen kaliteli embriyo yerleştirilecek artan olursa yine dondurucaz dediler dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri buna çok ihtiyacımız var![]()
Kizlar ilaci yazdrmaya gttm bi tanede gebelik testi aldim dayanamadm yaptim ama negatf cikti uzulmedm bugun daha yedinci gunum ama ne bleym insan umutlaniyo,nurusima canim transferine az kalmis rabbim yardimcin olsun bu bekleme sureci cok zor dualarim seninle insallah simsiki tutunurlar sana