Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sedacığım tekrar hoşgeldin hayırlı olsun Allah sabrınızın karşılığını vermiş Allahın izniyle bu sefer inş.herşey yolunda gider hepimiz için...diğer topikte hamile olduğunu gördüm fakat sen yazmayınca çekindim :26:biliyormusun Allah bizede nasip etti şükürler olsun Rabbime :49:Allahım bizim gibi bebek özlemi duyan tüm kardeşlerim yüzünü güldürsün evlerini çoçuk sesleriyle şenlendirsin:emir_bebek::emir_bebek:a.e.ol

Hosbuldum canım, Allah razı olsunnnn, ınsallah canım benım ınsallahhh:16::16: canım dıger hamılelıgımden ıcımız cook buruk ınan sevınıp ılan etcek kadar hazır hıssetmedım kendımı, hep bı korku var ıcımızde sanırım kucagımıza aldıgımız gune kadar hep bole olacakk:18::18: masallahhhhhhhhh canım tebrık ederımm Allah ım kucagına almanı nasıbb etsın ınsallahh. AMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN canım benım.:16::16:

Canımm benim Allah razı olsunn :16: masallahh sende buyukmussun mınıklerını Allah a emanet olun ınsallah. Aminn canım Allah bu yolda kımseyı oyalamasın gebe kardeslerım saglıcakla kavussunlar yavrularına dıger kardeslerımde tez zamanda gobıslerıne alsınlar mınıklerını ınsallahhh AMİİİİİİİİİİN:16::16:
evet canım şükür Allaha büyüyo bebeğim inşallah
amin canım evlatsızlık zor gerçekten
Allahım tüm evlat isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah.
kızlar nasılsınız bnm sonucum negatif olmadı malesef bu sefer pek girmiyodum bugune kdr yazamadım oyuzden malum acıları atlatmak zaman alıyor...
şimdi bnm eşimde sperm çıkışı oluyo ama 3 4 tane bunu çoğaltmanın bi yolu varmı neden bukdr az çıkıyo sebebi ne kafamda birsürü sorular yokmu bunun bi çaresi burda okuyorum hücresi bile olmayan arkadaşlarımzda sperm çıkışları olmaya başlıyor öyleyse ozmn bizimde sayımız artmazmı yardımcı olun....

canım üzüldüm ya Allah sabırlar versin
yeniden başa dönmek zor oluyo inşallah daha fazla uğraşmadan Rabbim bir dahaki denemende nasip eder
canım ne güzel birkaç tane çıkış oluyo
artık bunları arttırma yoluna gidilmeli
internetten mi okudum hatırlamıyorum şimdi not almışım defterime:
pharmaton,zinco ve sıvı l-carnitin sperm sayı ve hareketliliğini artırıyo diye
internetten de araştır saraçoğlunun falan vardır bunun için kürleri
herşey gönlünüzce olsun inşallah.

Hosbuldum canım, Allah razı olsunnnn, ınsallah canım benım ınsallahhh:16::16: canım dıger hamılelıgımden ıcımız cook buruk ınan sevınıp ılan etcek kadar hazır hıssetmedım kendımı, hep bı korku var ıcımızde sanırım kucagımıza aldıgımız gune kadar hep bole olacakk:18::18: masallahhhhhhhhh canım tebrık ederımm Allah ım kucagına almanı nasıbb etsın ınsallahh. AMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN canım benım.:16::16:

sedacığım geçen sefer zor imtihanınızı çok güzel verdiniz herkese rağmen sonuna kadar gittiniz Allahın izniyle bu sefer sağlıklı sıhhatli olcak göreceksin .telaşlanma ve korkma her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır şimdi sizin için kolaylık zamanı Allahım yardımcımız olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz:16:

bebiş nasıl tatlım nursen sana birşey soracam 2 li ve 3 lü test devlet has. oluyormu bizim klinikte 1100 tl ymiş

iyidir inşallah canım bi sıkıntı yok şükür
2 haftayı geçti bebeğimi görmeyeli
bugün görmeye gidecektim ama kısmet olmadı başka işim çıktı
2 li test yapılmıyomuş diye okumuştum bir yerde ama tam bilmiyorum canım
3 lü ve 4 lü yapılıyo diye biliyorum
niye o kadar pahalı canım ya
sadece kan alıyolar ve ben bunun için 60tl ödedim
ultrason hariç tabi.

kızlarr çok heyacanlıyım eşim celaleddin hocayla konuştu bugün,pazartesi gelebilirsiniz dedi hoca
nasip kısmet olursa pazartesi orda olucaz,hastaneden randevu aldık en erken 16:10 da var sabahtan görüşebilirmiyiz hocayla acaba çünkü tahliller falan olursa sizce sabahtan mı orda olalım?

kızlarr çok heyacanlıyım eşim celaleddin hocayla konuştu bugün,pazartesi gelebilirsiniz dedi hoca
nasip kısmet olursa pazartesi orda olucaz,hastaneden randevu aldık en erken 16:10 da var sabahtan görüşebilirmiyiz hocayla acaba çünkü tahliller falan olursa sizce sabahtan mı orda olalım?

Canım sabahtan orda olsanız daha iyi olur.
Doktor geldiği zaman durumunuzu belirtin.doktor size kaşe basıp verecektir.
Bununla kayıt yaptırabilirsiniz.
Yani önceden girebilirsiniz.
Rabbim bu heyecanın üstüne güzel sonuçlar almak nasip eder inşallah

arkadaşlar özellikle bu topiğe yazmak istedim bir azospermli olarak.belki hatırlayanlar vardır ege üniv.de 2 negatif denemeden sonra tayin sebebiyle ve özellikle tüp bebek için Ankara'ya taşındık.yerleşme işlemleri falan daha yeni bitti.artık tedaviye geçmeyi düşünüyoruz yalnız 2 isim duyduk iyi olan.RECAİ PABUÇCU VE TİMUR GÜRGAN.burdan bakabildiğim kadar yorumlara baktım her 2sinden de memnun kalan,kalmayanlar var ki hepsini okuyamadım bile .o kadar çooook yorum var...timur beyi biraz asık suratlı,paracı falan diyolar,ama sanki onun yorumlarından anladığım pozitif alan çok,ama recai beye de dönüp dolaşıp gelen çok var.okudukça kafam karıştı...bu doktorlarımıza tedavi olan arkadaşlar ne düşünüyosunuz.biz henüz gitmedik görüşmeler,burdan araştırdığım kadarıyla.özellikle "durudenizderya" ve "g090" arkadaşlarım...siz de buralarda tedavi olup pozitif almıştınız değil mi? bi de bizim durum belli azosperm ,eşlerimizin durumu yabana atılcak gibi değil,azospermli arkadaşlar nereyi öenrirsiniz ?lütfen deneyimlerini yazın...

ARKADAŞLAR HİÇ İYİ HABERLERLE GELMEDİM
KONU SAHİBİMİZ ASEL_K İN RAHATSIZLIKLARI VARMIŞŞ
GÖĞSÜNDE BİR KİTLE VARMIŞ DAHA ÖNCEDE AMELİYAT OLMUŞ ŞUAN KİTLE TEKRAR ETMİŞ İNTİHAPLANMIŞ
KÖTÜ HUYLU OLMA OLASILIĞI VARMIŞ DAHA ÖNCE ALINAN KİTLEDE KÖTÜ HUYLUYMUŞ HASTALIĞI TEKRAR ETMİŞ
KESİN SONUÇ SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
ASEL_k İ TANIYORSUNUZ İLK TEFRİCİYEYİ BİRLİKTE OKUMUŞTUK
TÜP BEBEKLE HAMİLE KALMIŞTI AMA BEBEĞİNİN KALBİ DURDU ALDIRMAK ZORUNDA KALDIı
HERŞEY ÜST ÜSTE GELDİ DEMEKKİ VUCUDU KALDIRAMADII RABBİM ACİL ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

TEFRİCİYE

ESMA--------------------244=OKUDU
NURSEN------------------200=OKUDU
ASBELOVE----------------200=OKUDU
BAHAR85------------------200=OKUDU
SİYAHKUĞU---------------100=OKUDU
SEVİL61------------------150=OKUDU
BAŞAK569--------------------250=OKUDU
MUHAT----------------------100=OKUDU
DEBUSİ----------------------100=OKUDU
ALEV99----------------------250=
CEMREM29-------------------1000=OKUDU
FLZASK2003------------------250=
DERYA06---------------------100

KALAN=1200

YA ŞAFİ
ESMA------------------------1000=
BAHAR85---------------------1000=
SİYAHKUĞU------------------1000=OKUDU
SEVİL61---------------------500=OKUDU
BAŞAK569--------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=
TULAY------------------------1000=OKUDU
FLZASK2003-------------------1000=
DERYA06---------------------500

EL FETTAH
SEVİL61----------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU

EL HALİM
SEVİL61----------------------500= OKUDU
BAŞAK569--------------------500=

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR HİÇ İYİ HABERLERLE GELMEDİM
KONU SAHİBİMİZ ASEL_K İN RAHATSIZLIKLARI VARMIŞŞ
GÖĞSÜNDE BİR KİTLE VARMIŞ DAHA ÖNCEDE AMELİYAT OLMUŞ ŞUAN KİTLE TEKRAR ETMİŞ İNTİHAPLANMIŞ
KÖTÜ HUYLU OLMA OLASILIĞI VARMIŞ DAHA ÖNCE ALINAN KİTLEDE KÖTÜ HUYLUYMUŞ HASTALIĞI TEKRAR ETMİŞ
KESİN SONUÇ SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
ASEL_k İ TANIYORSUNUZ İLK TEFRİCİYEYİ BİRLİKTE OKUMUŞTUK
TÜP BEBEKLE HAMİLE KALMIŞTI AMA BEBEĞİNİN KALBİ DURDU ALDIRMAK ZORUNDA KALDIı
HERŞEY ÜST ÜSTE GELDİ DEMEKKİ VUCUDU KALDIRAMADII RABBİM ACİL ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

TEFRİCİYE

ESMA--------------------244=OKUDU
NURSEN------------------200=OKUDU
ASBELOVE----------------200=OKUDU
BAHAR85------------------200=OKUDU
SİYAHKUĞU---------------100=OKUDU
SEVİL61------------------150=OKUDU
BAŞAK569--------------------250=OKUDU
MUHAT----------------------100=OKUDU
DEBUSİ----------------------100=OKUDU
ALEV99----------------------250=
CEMREM29-------------------1000=
FLZASK2003------------------250=
DERYA06---------------------100

KALAN=1200

YA ŞAFİ
BAHAR85---------------------1000=
SEVİL61---------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=
TULAY------------------------1000=OKUDU
FLZASK2003-------------------1000=

EL FETTAH
SEVİL61----------------------500=OKUDU

EL HALİM
SEVİL61----------------------500= OKUDU
BAŞAK569--------------------500=
cnm ben asel _k arkadaşın 1000 tane tefriciyesini okudum mevlam tez vakitte şifasını versin inşllhhhhh
derdine derman versin iileşsin inşllhhhh:16:

cnm 1000 tefriciyeni okudum :16::16::16:
inş bebeğin sana sımsıkı tutunur seninle 9 ay kalır:49:
veeeee sonrada sağlıklı,sıhhatli kucağına alırsın evladını inşllhhhh:emir_bebek::16:

arkadaşlar özellikle bu topiğe yazmak istedim bir azospermli olarak.belki hatırlayanlar vardır ege üniv.de 2 negatif denemeden sonra tayin sebebiyle ve özellikle tüp bebek için Ankara'ya taşındık.yerleşme işlemleri falan daha yeni bitti.artık tedaviye geçmeyi düşünüyoruz yalnız 2 isim duyduk iyi olan.RECAİ PABUÇCU VE TİMUR GÜRGAN.burdan bakabildiğim kadar yorumlara baktım her 2sinden de memnun kalan,kalmayanlar var ki hepsini okuyamadım bile .o kadar çooook yorum var...timur beyi biraz asık suratlı,paracı falan diyolar,ama sanki onun yorumlarından anladığım pozitif alan çok,ama recai beye de dönüp dolaşıp gelen çok var.okudukça kafam karıştı...bu doktorlarımıza tedavi olan arkadaşlar ne düşünüyosunuz.biz henüz gitmedik görüşmeler,burdan araştırdığım kadarıyla.özellikle "durudenizderya" ve "g090" arkadaşlarım...siz de buralarda tedavi olup pozitif almıştınız değil mi? bi de bizim durum belli azosperm ,eşlerimizin durumu yabana atılcak gibi değil,azospermli arkadaşlar nereyi öenrirsiniz ?lütfen deneyimlerini yazın...

bebişiniz olsun diye gösterdiğiniz fedekarlıktan dolayı sizi tebrik ediyorum. Bİz umutta tedavi görüyoruz doktorumuz emre bey ona güveniyoruz. Ankaradada kaan aydos varmış çok iyi diyolar metini çok duydum hatta ankara yakınlarından istanbula tedaviye gelenlere emre beyde kaan beyi öneriyomuş diye duydum (ama bunu sadece duydum) ankaradaysan onunla mutlaka görüş derim azosperm için çok başarılıymış bende bugün yazılarını okudum hatta. Belki bebişinin olmasına bi nebze vesile olurum. Allah kucağımızı boş bırakmasın.

bebişiniz olsun diye gösterdiğiniz fedekarlıktan dolayı sizi tebrik ediyorum. Bİz umutta tedavi görüyoruz doktorumuz emre bey ona güveniyoruz. Ankaradada kaan aydos varmış çok iyi diyolar metini çok duydum hatta ankara yakınlarından istanbula tedaviye gelenlere emre beyde kaan beyi öneriyomuş diye duydum (ama bunu sadece duydum) ankaradaysan onunla mutlaka görüş derim azosperm için çok başarılıymış bende bugün yazılarını okudum hatta. Belki bebişinin olmasına bi nebze vesile olurum. Allah kucağımızı boş bırakmasın.

cnmmm çoook teşekkürler önerilerin için,beni hatırladıına da çok sevindim...:)gerçekten hiç duymamıştım kaan aydos'u,biz çünkü hep tüp bebekle ilgili araştırıyoruz,ama eşime bakıcak doktor da tabii ki çok önemli,herşey ona bağlı zaten,mutlaka değerlendircez...çoook teşekkür ederm arkadaşım...umarım herşey sizin de için de yolundadır ve yolunda gidecektir...:)

slm ,
arkadaşlar kafam o kadar karıştı ki benim varikosel ameliyatı olan arkadaşlar doğal yoldan çıkış olmuş
peki bu doktorlar niye omayın çıkış olmaz diyor anlamadım yaaa
en iyisi akşam eşime tekrardan bu konuyu açayım çok da inatçıdır hiç de tekrardan bir ameliyatı kabul edeceğini sanmıyorum ama
şansımı deneyeceğim.yawww siz eşleriniz ne güzl ikna oluyor benim ki varyaaa öyle bir inattır ki doktor ne dediyse o olacak onun dışına asla çıkmaz:14::14::14:

selam canlarrrrrrr ben geldimmmmmmm :16::16::16:
cumartesiden beri giremedim özledim sizi :16:
pazar günü kocişimle iş yerine gittik yardım ettim ona biraz, beraber geçirdik zamanı...
pazartesi seminer dönemimiz başladı...
pazartesi salı işlerim vardı foruma giremedim...
dünden beri girmeye çalışıyorum ama bi sorun vardı giremedim foruma...
nihayet sorun çözüldü girebildim merak etmiştim son durumları çünkü...
canlarım buarada bizim bugün uyumluluk testinin sonuçları çıkmış...
ama eşime telde söylememişler "bizim yetkimiz yok buraya gelince drunuzdan öğrenirsiniz" demişler...
yarın gitmiycem eğer işimiz uzarsa haftasonu araya girer sonraki hafta tekrar gitmek gerekir diye haftaya salı gidicez drun yanına...
inş aşkımın hakkında hayırlısı olur sonuçta bu yönde çıkar :16:
bizden haberler böyle canlar haftaya salı allah izin verirse tedavi sürecimiz belirlenecek...
rabbim tüm hastalara şifa verir inş :16:
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm canlarım benimmmmmm :54::54::54:

canım arkadaşım benim Allah yardımcınız olsun
inşallah hayırlısıyla bebişlerinde gelir sana
eşinede her daim dua ediyorum canım Allah sıhhat versin diye

saol bitanemmmmm allahın izniyle tüm sıkıntılarımızı atlatıcaz inş :16:

baharcığım senden güzel haberler duymayı çok istiyorum çünkü artık hakettiniz ama yakındır Allahın izniyle hem eşin iyileşecek hemde bebişlerin gelecek :16:

aminnnnnnnnnn canım benimmmmmmm inş dualarımız kabul olur hem eşim şifa olur hem bebişimiz bizimle olur :16::16::16:

selam şekerler nasılsınız:16::16::16:ben iyi sayılırım ateşim halen devam ediyor ilaç falanda kullanamıyorum bebişim için.
teyzeleri bugün bebişim beni üzdü size şikayet edeyim bari:43::43:bugün biraz lekelenmem oldu çok korktum inşallah bebişim beni terk etmez:14::14::14::14::14:.arkadaşlarım ben bebeğimin bana sıkı sıkı tutunması ve hayırlısıyla hamile kalmak ve bebeğimi kucağıma alabilmem için salavatı tefriciye başladım bana yardımcı olabilirmisiniz:34::34::34::34::34::34:

tatlım dün telde konuştuk ama burdan da yazayım dedim...
herzamanki gibi yine bi telaş içerisindesin :1:
lekelenme ve ateş yükselmesi iyiye işaret bebişin sana haber veriyor annesi :34:
allahın izniyle inş tahmin ettiğimiz gibi olacak 5 gün sonra halaylarını çekicez burdaaaa :64::64::64:

Canımmmmmmmm:16: cok tesekkur ederım Allah razı olsun Rabbım ısteyen herkese nasıb etsın ınsallahhh. Rabbıme bınlerce sukurler olsun, bılıyorsunuz 31ocakta dogum yaptım 40 ım cıktıktan sonra esımı kontrole goturdum sayımız 600 000 cıktı doktor dogal yoldan sanmıyorum ama cokta umutsuz konusmayım bırkez dogal yoldan olmus nıye bırdaha olmasın dedı, yasınız genc 2 3yıl deneyın olmazsa tup bebek yaparız dedı.. o gun , esıme dedım kı Allah bıze bırkez nasıb ettı anne baba olmayı, bıdaha olmazsada canımız sagolsun (cunku esımın psıkolojısı cok bozuldu ) olmadıgı donem verdıgımız mucadelenın uzerıne , bebegının cansız bedenını morga goturdu yıkadı kefenledı gomdu, bu 5 ay ne cektıgımızı bı Allah bılır Allah ım dayanma gucu versın bıze.. Kızlarr gercekten Rabbımın mucızelerı bıtmıyor korunmayı bıraktım 3. ay ve o ay hamıle kaldım bınlerce kez sukurler olsun Rabbım tekrar nasıbb ettı bıze bu duyguyu, suan gergınız korku doluyuz pek tadını cıkaramıyoruz aslında, ınsallah Guzelll Allah ım evledımı sagsaglım kucaıma almamı eder bu kez.. Sanırım bu korkuda dogum yapana kadar gecmeyecek...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canımmmmm gözün aydınnnnnnnnn haberini duyduğumdan beri nasıl mutluyum anlatamam :52::52::52:
rabbim mucizeni yeniden nasip etti :16:
çok zor günler geçirdin ama inş bebişin sana herşeyi unutturacak yüzünüz hep gülecek :16:
allah tamamına erdirsin canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin :16:
darısı bizlerin başınaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar nasılsınız bnm sonucum negatif olmadı malesef bu sefer pek girmiyodum bugune kdr yazamadım oyuzden malum acıları atlatmak zaman alıyor...
şimdi bnm eşimde sperm çıkışı oluyo ama 3 4 tane bunu çoğaltmanın bi yolu varmı neden bukdr az çıkıyo sebebi ne kafamda birsürü sorular yokmu bunun bi çaresi burda okuyorum hücresi bile olmayan arkadaşlarımzda sperm çıkışları olmaya başlıyor öyleyse ozmn bizimde sayımız artmazmı yardımcı olun....

canım çok üzüldüm sonuca aynı acıyı bende yaşadım eylül ayında :26:
çok zor biliyorum ama en azından tedavi olabildik o aşamalara gelebildik bunada şükür...
herşey rabbimin taktirir demekki zamanı gelmemiş daha...
inş en kısa zamanda maddi manevi hazır olduğunuz anda tekrar başlarsınız tedavinize ve bu defa nasip olur anne olmak :16:
canım sperm arttırıcı kürler var tabi ama bu kürler hormonlarıda olumsuz etkileyebiliyor...
mesela keçiboynuzu kürü veya pekmezi sperm arttırıyor ama fshı yükseltiyor...
eğer fsh yüksekliği gibi bi probleminiz yoksa kullanabilirsiniz...
proxeed plus ve arginmax var bunlarda sperm oluşumunu destekleyen vitamin takviyeleri içeriyor onlarıda kullanabilirsiniz...
biz hepsini kullanmıştık inş eşine yediği içtiği herşey şifa olur bidahaki testte daha da güzel çıkar sonuçlarınız :16:

Back
X