- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Flazsk rabbim sag salim kucagin alamayi nasip etsin hersey gonlunce olsun ins...![]()
sağol cnm Allah razı olsun inşaallahhhh..Rabbim o günleride gösterir..
inş sizlerinde güzel haberlerinizi alırımm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Flazsk rabbim sag salim kucagin alamayi nasip etsin hersey gonlunce olsun ins...![]()
aman kimler gelmişşşşş
aman kimler gelmişşşşş
taze hamiş gelmişşşşşş hoşgelmişnasılsın cnm tabii bebişte artık onların da hatrını sorucaz
![]()
oh bugün keyif yapın bebişlerle götür kız düğüne ama sahip çık çok oynamasınlar heeeeeeeeehatunlar herkese günaydınlar.inş topiğimiz hep böyle neşeli olsunşükürler olsun bugün evdeyiz bebişlerle ev keyfi yapacağız inş.bugün 2 tane iş arkadaşımın düğünü var bebişleri düğüne götüreyim mi teyzeleri
![]()
ah güzelim ağzından bal damlıyo kızzzzsüpriz yapma sırası sende canım,yakında senden de hayırlı haberler alacağımızı düşünüyorum![]()
aman acıkmış inci tanesiii.... ee artık elin mahkum yemek yicenhoşbulduk bidenemmmmmmmm
iyiyim canım çok şükür
yaa ben zaten testten yaklaşık bi 4-5 gün öncesinden beri çok yemeye başlamıştım...
sürekli acıkıyorum anlamıyordum ne olduğunu...
bide göğüslerim şişmişti taş gibi kocaman olmuşlardı
tabi ben nebileyimmm inci tanemden kaynaklandığını
şimdi farjediyorum anca...
negüzel uyuyordum karnım acıktı yine kalktım ama daha yapmadım kahvaltımı...
kabızlık var onun için aç karnına kuru kayısı yedim biraz etkisini göstersin sonra kahvaltımı yapıcam...
öyle işte teyzesi çok acıkıyoruz biz ne olucaz bilmem![]()
Günaydın taze hamişimiz
.kahvaltını yaptınmı bakim sütünü içtinmii..yumumtanı yedinmi..![]()
hatunlar herkese günaydınlar.inş topiğimiz hep böyle neşeli olsunşükürler olsun bugün evdeyiz bebişlerle ev keyfi yapacağız inş.bugün 2 tane iş arkadaşımın düğünü var bebişleri düğüne götüreyim mi teyzeleri
![]()
oh bugün keyif yapın bebişlerle götür kız düğüne ama sahip çık çok oynamasınlar heeeeeeeee
ah güzelim ağzından bal damlıyo kızzzz
nerdeeeeee tek tük çıkan spermle olması çokkk zor ama takdir allahın ol der olurrr
olsun kız tüp bebek yapıyım öle tutunsun annesinide bakalım kaderde daha neler görücez hep hayırlar görürüzzz inşlhhhh![]()
hatunlar herkese günaydınlar.inş topiğimiz hep böyle neşeli olsunşükürler olsun bugün evdeyiz bebişlerle ev keyfi yapacağız inş.bugün 2 tane iş arkadaşımın düğünü var bebişleri düğüne götüreyim mi teyzeleri
![]()
aman acıkmış inci tanesiii.... ee artık elin mahkum yemek yicen
güzelim demekki sana mesaj veriyomuş bebişin sana
inş hep kolay ve rahat bi hamişlik geçirirsinnn şirinimmmm![]()
ayyy cnm yaradan duyuyor seni inşllh duanı kabul eder1 tanesi tutunuverir inş. canım bak baharımıza ben şimdi senden bekliyorum ,olacak Allahın izniyle senin halayınıda çekeceğiz ...çok oynasınlar değil mi teyzesi ay o günleride görürümüyüm acaba![]()
tabi yaa yılalrın özlemi insan onun uğruna neler yapmazzzzyerim canım yeterki o iyi olsun 5 sene sonra buldum mucizemi
saol canımın içi inş herşey yolunda gider bundan sonrada...
inş en kısa zamanda sana da nasip olur
bayramdan sonra başlayacaksınız değil mi spermiogram sonucunuza göre![]()
Günaydınnnnn canımm..inşallah cnm hep böyle güzel haberler olsun topiğimiz böyle neşeli olsun..
aman bebişler düğünede gidiceklermiş.
ohh ohh ne güzellllll...
Kızlar hamileyimmmmmmmm
ve muhtemelen ikiz
transferin 10. günü ve sonuç: 425
YÜCE RABBİM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..
İSTEYEN HERKES BU HABERİ ALSIN VE BİZİM GİBİ ÇILDIRSIN
![]()
günaydınnn canım baharımız topiğimize baharlar yazlar getirdi onun mutlu olması hepimizi neşelendirdi .evet teyzesi ya haftaya bebişleri bi görsem de içim rahatlasa çok iyi olacak o lekelenmelerden sonra bebişlerimi hiç görmedim nasıllar acaba ,ay kızışmış gibiymiş ya senin ki ama aslında başta hiç belli olmuyormuş,benim eşim kızımız olsun çok istiyor kelebek saçlı kızımız olsun diyor onu hep gezdirecek miş .sağlıklı sıhaatli kavuşalım inş.evet ya bugün iki arkadaşında düğünü var birinden çıkıp diğerine gidecekler miş ,bizde katılıp katılmamakta kararsız kaldık .gecen hafta işte biraz yoruldum ...flz yine alttan mı bakıldı ya ayrıca resmi nasıl baya baya eli ayağı hareketli mi kafası falan belli ya ayyyyyyyyyyy![]()
günaydınlar tatlımmmmmmmmmmm
ohhh dinlenin güzelce meleklerinle
götür tabi annesi ama dikkat et kendine kalabalıkta onlar içerde eğlenirler nasılsa:118:
günaydınnnnnnn tatlı annemizzzzz
çok acıkıyoruz biz teyzesi uyandırdı beni ama yapmadım kahvaltımı...
kabızlık var onun için kuru kayısı yedim biraz sonra yapıcam kahvaltımı...
sen merak etme teyzesi süt, yumurta, peynir, meyve hiç bişeyi eksik etmiyorum
dünde babası inci taneme balık almış onu yaptı bizde yedik afiyetle
sende ye haftada 2 kez tamam mı yiğenim sağlıcakla büyüsünnnnnnn![]()