Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CNM BEN SENİ HATIRLADIM Bİ ARA BURAYA YAZDIN DUA TOPİĞİNE DE YAZIYORDUN
AYYY ÇOKKK SEVİNDİM YA SAĞLIKLA GELSİMN İNŞLLH OYYY İKİZ HADE HALAYAAAAAAAAAAAAA
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

evet canım sadece arada bir olabildim aranızda. teknik sorunlar nedeniyle uzun süredir evde net yok. :50::50:
şu an bile komşumdan aldığım ödünç vınn'ı kullanıyorum :52:
ama tüm kalbimle ve dualarımla her an yanınızdayım inanın. bu mutluluğu sizinle paylaşmak çok güzel
inşallah bekleyen herkese bu duyguyu nasip eder Rabbim.:nazar: :49::emir_bebek::emir_bebek::49::nazar:

SELAM CANIM MASALLAH:nazar::nazar::nazar: RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN INSALLAH BEBISLERINI SAG SALIM ALIRSIN KUCAGINA RABBIM SAGLIKLI BI GEBELIK VE DOGUM NASIB EDER BIR OMUR BAGISLASIN SANA GUZEL ALLAHIM , BAHARIM NEGUZEL SURMUS AYAGINI HADI SENDE SOYLE BIR GUZEL SURDE DIGER ARKADASLRDA PES PESE GUZEL HABERLER VERSIN INSALLAH ENFAL33 VAR SIRADA SIMDI ALLAHIM HEPNIZIN GUZEL HABERLERINI ALMAYI NASIB ETSIN INSALLAH ,

inşallah canımmmmmm. Rabbim o müjdeleri de vermeyi nasip eder inşallah.
Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma inşallah. :49::nazar::emir_bebek:

Herkese hayırlı huzurlu bır gun dılıyorum , kızlar bugun ecrın 23 esı sperm verecek ınsallah bugun guzel haberlerle gelır cok heycanlıyım ınsallah bır arkadasımız daha kurtulur , bırde bursa nın sınavı vardı bugun yanlıs hatırlamıyorsam allahım ınsallah yuzunu guldurecek sonuclar nasıb eder dualarım sızınle kızlar , taze hamısler aman kendınıze dıkkat edın bahar ve kuzey28 bebıslerınız once rabbıme sonra sıze emanet kalıfıyelı hamısler durudenızderya flzask nursen nzlyn sızler nasılsınız guzel haberlerınız bana moral oluyor allahım sızlerıde korusunsag salım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıb etsın cemrem29 bı sok haberde senden beklıyoruz ınsallah sende normal yoldan hamıs kalırsında bu bayram hıc bıtmez nurusıma sende cabuk ol oyalanma yegenımızı beklıyoruz 4 gozlee :27: Seval sızın hucrelerde elını cabuk tutsun sende bu yıl gır hamısler kervanına halayını cekelım ınsallah yaren dualarım senınle ınsallah az kaldı senınde halayını cekecez ısmı aklıma gelmeyen dıyer arkadaslar her bırınızın verdıgı mujde benım ıcın dunyalara bedel allahım ınsallah hepınızın hepımızın yuzunu guldurecek az kaldı hepınızı rabbıme emanet edıyorum

Herkese hayırlı huzurlu bır gun dılıyorum , kızlar bugun ecrın 23 esı sperm verecek ınsallah bugun guzel haberlerle gelır cok heycanlıyım ınsallah bır arkadasımız daha kurtulur , bırde bursa nın sınavı vardı bugun yanlıs hatırlamıyorsam allahım ınsallah yuzunu guldurecek sonuclar nasıb eder dualarım sızınle kızlar , taze hamısler aman kendınıze dıkkat edın bahar ve kuzey28 bebıslerınız once rabbıme sonra sıze emanet kalıfıyelı hamısler durudenızderya flzask nursen nzlyn sızler nasılsınız guzel haberlerınız bana moral oluyor allahım sızlerıde korusunsag salım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıb etsın cemrem29 bı sok haberde senden beklıyoruz ınsallah sende normal yoldan hamıs kalırsında bu bayram hıc bıtmez nurusıma sende cabuk ol oyalanma yegenımızı beklıyoruz 4 gozlee :27: Seval sızın hucrelerde elını cabuk tutsun sende bu yıl gır hamısler kervanına halayını cekelım ınsallah yaren dualarım senınle ınsallah az kaldı senınde halayını cekecez ısmı aklıma gelmeyen dıyer arkadaslar her bırınızın verdıgı mujde benım ıcın dunyalara bedel allahım ınsallah hepınızın hepımızın yuzunu guldurecek az kaldı hepınızı rabbıme emanet edıyorum

inşallah ecrin arkadaşımın sonuçları güzel çıkar ve o da katılır hamiş kervanına.:nazar::49:
sınava girecek olan arkadaşlarımızın da Allah yardımcısı olsun inş.
bahar ve benim aynı anda bu güzel duyguyu yaşamamız muhteşem bi güzellik, bir hediye oldu benim açımdan.
inşallah bebeklerimiz de sağlıkla gelir dünyaya.. babaları da sağlıklarına kavuşur tez zamanda inşallah :nazar::nazar:

günaydın canlarrrrrrrrrrrrr :71::71::71:
hepinize iyi hafta sonları diliyorummmmmmmmm :16::16::16:

Eki Görüntüle 749823

teşekkür ederiz taze hamişimiz :nazar::49::nazar:
sana da güzel, mutlu, huzurlu hafta sonları inş. :16::16:
inşallah ağrılarım dayanılmaz olmazsa ben de dışarı çıkmak istiyorum. :34:
canım ya benim de transferden beri kabızlıkla başım dertte. :5::5:
dupalak hiç bi işe yaramıyo bende. kuru incir, kasyısı ılık suya devam .. ama tık yok :52::52:

Hoş geldin cnmm..inşallah ecrin23 eşinden sonucu güzel olur.
biz iyiyiz teyzesii..güzelce geçiriyoruz günleri arkadaşların güzel haberleriyle mutlu oluyoruz..:49::49:
oğluşun nasıl cnmmmm:55::55::55::55:

canım maaşallah sübhanaallah.her gün güzel haberler alıyoruz.inşallah böyle de devam eder.
tebrik ediyorum canım.Baharımızın güzel haberinden sonra seninki ni de duymak ayrıca beni çok sevindirdi.
bilyomusun benim eşimde kemoterapi ve radyoterapi den sonra azosperm oldu.ama böyle güzel haberler bizleride yeniden umutlandırıyor.
allahım utandırmasın inşallah.bu haberleri verdirene elhamdülillah.

Allah razı olsun canım. yazdıklarını okudum, bahar bana olduğu gibi sana da umut olmuş, ne güzel
ben de onların yaşadıklarını anlata anlata eşimi ilk tahlile ikna ettim.
burda birbirini tanımayan, aynı sıkıntıdan muzdarip yüzlerce insan dua etti birbirine..
yıllardır bize umudunuzu kesin dedi doktorlar.
eşim üzülmesin diye yıllarca bi tahlil bile yaptırmadık.
Rabbime şükürler olsun önce eşimi sonra bebek sahibi olabilmeyi nasip etti bana.
inşallah sen de yaşayacaksın bu güzel duyguyu. :nazar::49::emir_bebek::nazar:
asla karamsarlığa, umutsuzluğa düşme.
geç oluyorsa da vardır Rabbimin bi bildiği..

Evt cnm hemdeeeeeee nasılllllll:16::16::16::16:
haftaya demek kontroll ah o kontrol günlerini beklemek varya bitiriyor benii.:37::37:
inşallah cnm bebişleri görüceksin ah onlar nasıl büyümüştü annesi .:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ben her giddiğimde öyle oluyo şaşırıyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:
Evt cnm ya sağlıklı olsunda ben biraz geç öğrenirim ne olcakk:52::52::52:
Evt cnm dün hem altan hem karnımda bakıldı.
dün 4-5 poz çekti doktor amcası yakın pozlardan ense ölçümü yapıldığı için.
resmini ocak annelerinin bebeklerinin ultrason görüntüleri var oraya attım bakabilirsen bak teyzesi.
burnu ağzı nasıl belli. oluyo..:16::16::16::16:
ellerini kaldırmıştı ayakalarını .bize şov yaptıı kuzummmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım yaa okurken tüylerim diken diken oldu. inş bizim kuzucıklarımız da bize şov yaparlar.. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
hoş geldin cnmm..inşallah ecrin23 eşinden sonucu güzel olur.
Biz iyiyiz teyzesii..güzelce geçiriyoruz günleri arkadaşların güzel haberleriyle mutlu oluyoruz..:49::49:
Oğluşun nasıl cnmmmm:55::55::55::55:

hos bulduk canıım ınsallah ecrının guzel haberlerıyle cosarız bu topıge halay cok yakısıyo :64: Sorma ıkıgundur okadar ıs gucun arasında topıge gırmeye fırsat kolluyorum kızların guzel haberlerı acayıp moral oldu banada :16: Bız oglusumla pek keyıflıyız teyzesı artık sese tepkı verıyo okadar tatlıkı babasının sesını duyunca sankı cıkıcak hoop dıyorum nereye daha 4 ay var az daha bekle :52::52: Sımdıden babacı oldugu bellı oldu :9::9: Sukurler olsun rabbıme , hepınız her an dualarımdasınız ınsallah sag salım alırız kucagımıza

kızlar eşim testını verdı sonuc pazartesı cıkacakmıs cok heyecanlıyım ama ıcımde karamsarlıkta ar okadar alıstıkkı 0 görmeye :( dualarını bızden eksık etmeyen tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum rabbım hepımızı bebişlerimize kavusturur ınsallahh

kızlar eşim testını verdı sonuc pazartesı cıkacakmıs cok heyecanlıyım ama ıcımde karamsarlıkta ar okadar alıstıkkı 0 görmeye :( dualarını bızden eksık etmeyen tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum rabbım hepımızı bebişlerimize kavusturur ınsallahh

hosgeldıın kıs sabahtan berı merakla beklıyorum senı allah sabır versın pazartesıye kadar nasıl beklıycen nerdeyse ben catlıycam meraktan :26: Eyse gec olsun guzel olsun ınsallah pazartesı halayımızı cekerız ama ıcımden guzel sonuclar alacagınız gecıyo ınsallah guzel sonuclar alırsınız :49::49:

hadi hayırlısı canım benim. :nazar::nazar:
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Desene pazartesi günü çok halaylı bir gün olacak.
Sizin sperm halaylarınızı :21:ve enfal33 kardeşimizin de hamilelik :49:halayını çekeceğiz İNŞALLAH.:16:

canlar keyfiniz nasıl.
bebişler nasıl?nasıl gidiyor hamilelik..?
dualarınızda eksik etmeyin....
sağol canım çok şükür Allaha ben iyiyim
kanamalarım da lekelenmelerim de bitti şükürler olsun
sen de nerelerdesin canım ya özlettin kendini :16::16:
:nazar::nazar::nazar::nazar:Kızlar hamileyimmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52:
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:ve muhtemelen ikiz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
transferin 10. günü ve sonuç: 425
YÜCE RABBİM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..
İSTEYEN HERKES BU HABERİ ALSIN VE BİZİM GİBİ ÇILDIRSIN
:52::52::52::52::52:

maşallah canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin
hamişler çoğalıyo çok şükür :52::52::52:
:64::64::64::64::64::64::64:

canııııııııııııııııım gözün aydın nettim yoktu komsumla ortak kullanıyorduk tayını cıkınca netsiz kaldım esim haber verdi sizin kızlardan biri hamile diye bende ALLAH affetsin sifresiz birinin netine girdim ama napıyım sevincenine ortak olmak istedim yupppi cok güzel bir haber bu ya mevlam tammaına erdirsin hayırlı saglıklı evlatla karsılasın seni babasına can olsun kuzun rabbim kötülüklerden korusun
bizede dua et canım emre beyden perşembe saat 2 randevu aldım bizide insallah hayırlı sonuçlarla karsılar rabbim ben cıkıyım daha fazla günah işlemeyim tatlım nete baglanınca yine yazarım insallah

herkese güzel bi hafta sonuuuuuuuuuuuuuuuu olsunnnnnnnnnn:24::32:
inş bursalı arkadaşım sınavında başarılı olur ve diğer bütün sınavlara firen arkadaşlardaaaa
bugün mutluluk,sevinç veeeeee neşe hepppp bizimle olsunnnnnnnnnnnnnn
:21::52:

olsun inşallah başarılar dilerim canım :16:

Allah razı olsun canım. yazdıklarını okudum, bahar bana olduğu gibi sana da umut olmuş, ne güzel
ben de onların yaşadıklarını anlata anlata eşimi ilk tahlile ikna ettim.
burda birbirini tanımayan, aynı sıkıntıdan muzdarip yüzlerce insan dua etti birbirine..
yıllardır bize umudunuzu kesin dedi doktorlar.
eşim üzülmesin diye yıllarca bi tahlil bile yaptırmadık.
Rabbime şükürler olsun önce eşimi sonra bebek sahibi olabilmeyi nasip etti bana.
inşallah sen de yaşayacaksın bu güzel duyguyu. :nazar::49::emir_bebek::nazar:
asla karamsarlığa, umutsuzluğa düşme.
geç oluyorsa da vardır Rabbimin bi bildiği..

tekrar merhaba canım.2011 yılından beri bu formu takip ediyorum.zaman zaman topiğe giremediğim zamanlar oluyor.buradakilerin eşleri farklı sebeplerle de olsa hepsi azosperm.birtek Bahar,siyazbeyaz ile benim eşim kemoterapi ve radyoterapi yüzünden azosperm olduğunu biliyordum.birkaç kez seni topikte görmüştüm ama seninde eşinin bizler gibi olduğunu bilmiyordum.
hepimiz hepimize umut olduk burda.beni de bu topiğe getiren Bahar oldu.ilk defa yanlız olmadığımı burda anlamıştım.

Benim eşim 5-6 yaşlarında lenfoma tanısıyla kemoterpi,radyoterapi ve sayısız ilaç kullanmış.hatta eşimin ailesi sırf buyüzden İzmire taşınmışlar.lise yıllarına kadar tedavisi sürmüş.şükürler olsu ki liseden sonra tamam artık tedavin sona erdi demişler ama bu tedavi sonucunda azosperm olmuş.bize her doktor bu hastalığı ergenlik yaşlarında geçirmiş olsaydın tekrarspermlerin oluşurdu ama sen bunu çocukken geçirdin daha senin sperm kanalların,hücrelerin oluşumu olmadan kurutulmuş dediler.buyüzden çok ağladık eşimle.ama şükürler olsun ki butopiği buldum ve 2 yıldır tedavideyiz ve şuan 640.000 cc germ hücremiz var.hücreler varsa üretimde başlar diye düşünüyoruz inş.
senden ricam, eşin kaç yaşında kemoterapi gördü.biraz anlatabilir misin ?neler yaşadınız,nasıl tedavi oldunuz.
tekrar tebrik ediyorum.inşallah dediğin gibi bebişlerin ikiz olurlar.yılların özlemini biranda 2 melekle dindirirsiniz.rabbim bir ömür boyu ayırmasın inş.
not :özel mesaj kutuna yazdım ama mesaj kutun dolmuş canım.:))

canlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım…
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum…
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım…
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü…
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi…
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye…
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım…
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum…
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama :1:
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı :52:
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :49: :62::62::62:
değerimmmmmmmmmm 1696 :52::52::52:
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn :16::16::16:
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor…
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr :16:
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64:
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş :16::16::16:

baharrrr inanamıyorum yaaaa:nazar::nazar::nazar:.çooooooook sevindim ne de güzel bi haber bu.ay gözlerim doldu yaaa.hay maşallah ALLAH tamamına erdirir inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.nasılda dualar teker teker kabul oluyor şükürler olsun RABBİME.hep böyle arka arkaya güzel haberler alalım İnş.darısı diğer bütün arkadaşlara.

baharrrr inanamıyorum yaaaa:nazar::nazar::nazar:.çooooooook sevindim ne de güzel bi haber bu.ay gözlerim doldu yaaa.hay maşallah ALLAH tamamına erdirir inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.nasılda dualar teker teker kabul oluyor şükürler olsun RABBİME.hep böyle arka arkaya güzel haberler alalım İnş.darısı diğer bütün arkadaşlara.

saol canımmmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnn :70:
mucizemiz süpriz yaptı bize tüm teyzelerini ağlattı :1:
ama bebişimle hepsinin duacısıyızzzzzzz en kısa zamanda hepsine nasip olacak bu mutluluk inş :16::16::16:
öyle canım dualarımızı kabul etti rabbim şükürler olsun :16:

hayırlı cumalar kızlar....
baharcım inan çok sevindim rabbim tamamına erdirsin mevlam gönderdiği minik mucizenle eşinede şifa verir inşallahhhhhhh.....
kuzey sanada hayırlı olsun mevlam kucağına aldığın günleride yaşatsın baharda sende hayırlı sağlıklı huzurlu bir 9 aydan sonra doğum haberlerinizide vermeyi nasip etsin inşallah

saol harzemcimmmmmm amin inş sağlıcakla kucağımıza alırız bebişimizi ve şifa olur babasına :16:
rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder inş :16::16::16:

canım Allah cc sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Sıkıntılarınız bu tatlı bebişle son bulsun inşAllah. Yüce rabbim ol deyince hiç bir şey engel olamaz bir örnek daha yaşadık işte çok şükür çok sevindimmm:nazar: :52::52::52::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

allah razı olsun deryacımmmmm güzel duaların için çok saol...
hepiniz dualarımdasınız allah hepinize yaşatsın bu günleri inş :16::16::16:

canııııııııııııııııım gözün aydın nettim yoktu komsumla ortak kullanıyorduk tayını cıkınca netsiz kaldım esim haber verdi sizin kızlardan biri hamile diye bende ALLAH affetsin sifresiz birinin netine girdim ama napıyım sevincenine ortak olmak istedim yupppi cok güzel bir haber bu ya mevlam tammaına erdirsin hayırlı saglıklı evlatla karsılasın seni babasına can olsun kuzun rabbim kötülüklerden korusun
bizede dua et canım emre beyden perşembe saat 2 randevu aldım bizide insallah hayırlı sonuçlarla karsılar rabbim ben cıkıyım daha fazla günah işlemeyim tatlım nete baglanınca yine yazarım insallah

canım benimmmmmmmm demek eşinden aldın haberi çok saol tatlım :70:
amin canım dualarınızı eksik etmeyin sizlerin dualarıyla geldik biz bu günlere...
bi adım atmışsınız hayırlı olsun canım :16:
inş en kısa zamanda sende dahil olursun hamişlerin arasına :49:
tamam canım eol görüşmek üzere :54:

TATLIM OHH DR GİTMİŞSİN EN İİSİ CNM YA HALA ŞOKTAYIM BEN HALA SEVİNİYORUM EŞİME DEDİM ODA BAKSEN SÜPRİZ YAPMIŞ YARAMAZ DEDİ:1::1:RABBİM KALP ATIŞINI, CİNSİYETİNİ VEDE KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİ GÖSTERSİN MEVLAM NAZARLARDAN KORUSUN İNNŞLLHHHHHHHHHH:nazar::nazar:
HE BU ARADA HAMİŞ TAKVİMİN DE PEK YAKIŞMIŞ CNMMMMMM
YA CNM HALAYA PEK KATILAMADIM DERSLER İ,ŞLER YÜZÜNDEN AMA OLSUN BEN GEMNE Bİ TUR ATIYIM DA RAHATLIYIM:9::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım bizde durum farklı tabi onca seneden sonra bi mucize yaşamışız riske atmamak gerekli...
biliyorsun bende de hem hipotiroid hem kanda pıhtılaşma var onun için en iyi drda takiplerimi yaptırmam gerekiyor...
balıkesirde herkes bu dru tavsiye ediyordu bende ilk defa gördüm ama içime sindi...
inan bende şoku atlattım desem yalan olur :1:
amcası doğru demiş süpriz yaptı bizim yaramaz sıra sizin yaramazda :1:
amin canım allah razı olsun sabah yazamamıştım şimdi fırsat bulunca yazayım dedim öpüyoruz seni teyzesi :54:

ya canım dün ebeni görsen gördüğüm herkese senin mucizeni anlattım annemi aradım eşinin durumunu biliyordu çok dua etmişti sizin için annem çok sevindi gözünüz aydın dileklerini sunmamı istedi inşallah bundan sonra bütün sıkıntılarınız geçer eşin bu sevinçle hastalığınıda yener inşallah okunan ezanlar hürmetine Rabbim en kötü gününüzü böyle yaşatsın.eşim dün diyor hayırdır kaçgündür yüzün gülmüyor ne oldu bende daha ne olsun bahar hamile dedim çok sevindi hayırlı olsun dedi.canım bende tedavim biran önce olsun istiyorum ramazan ayı gelmeden testlerimi yapmaya çalışıyorum işte bugün 2 tane testimi yaptırdım pazartesi kromozom testimi yaptırıcam 12gün sonrada bir testim var ama onun sonucu 45günde çıkıyormuş bakalım bunların sonucu çıksın doktoruma sorarım eğer önemli değil derse başlarım tedaviye.bu arada miyom tedavisi için d vitamini kullanıcam kullananlar hep faydasını görmüş inşallah bende şifa bulurum sonra bebeğime kavuşurum inşallah dualarınızı eksik etmeyin birtanem

ya canım biliyorum bebişin için elinden geleni yapacaktın ama inan çok zor bugün kan tahlillerimi yapmaya gittim
sabahın 6sından beri ayaktayım saat 9da eve geldin çektiğim sıkıntılar sıcakta öldüm harcadığım parayı söylemiyeyim en iyisi
kolaymı bunca sıkıntı birde stresi cabası tuttumu tutmadımı derdi ayrı zaten birde kullanmak zorunda kalacağın ilaçlar
şükürler olsun bunlara gerek kalmadı incitanen geldi Rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah
demek göstermemiş yaramaz neyse sağlıklı olsunda ergeç gösterecek kendini kaçarı yok:9::9::9::9:
ben elimden geleni yapıyorum artık kısmet şu miyomdan inşallah kurtulursam hemen yapıcam tatlım
şükürler olsun sperm var en azından eşimin tekrar ameliyat olmasına gerek yok bebeğimin gelmesini çok istiyorum teyzesi kollarım mosmor oldu bu ay tam 13 tüp kan verdim doktor bile kızdı damarların zaten ince çatlayacak dedi bende bebeğim için katlanıyorum dedim nasıl şaşkınlıkla bakıyor bana:1::1::1::1::1::1::1::1:

canım benim sende annende çok saolun allah razı olsun selamlarımı söyle anneciğine :16:
eşinde saolsun bide tanışmıştı bizim eşler inş bidahaki buluşmamızda bebişlerde olur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım koşturmaya başlamışsın allah kolaylık versin en kısa zamanda hayırlısıyla başlarsın tedavine inş :16:
rabbim bebişinize kavuşmak için önünüzdeki tüm engelleri kaldırır inş dualarım seninle tatlım :70:
evet canım rabbim maddi manevi tüm sıkıntılardan kurtardı bizi inci tanemi nasip ederek :16:
inş sağlıcakla kucağıma alıp sizlere resimlerini paylaştığım günlerde gelir :16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X