- 28 Mayıs 2009
- 1.517
- 222
- 173
Sözlerim boğazımda dügümleniyor sanki ,ne zor YARADANIM.. ağlamak sanki hafıfletiyor yaramı ..olmadı arkadaslar ..yine olmadı...bugun test sonucunumu öğrenmek için doktorun odasına çağrıldım,deredeyse kalbim duracaktı heycandan,içimden bir ses bu kez oldu diyordu....
doktorun elinde 0.100 yazan kadığı görünce donakaldım oracıktaa...o an bizde yenildik dedim kendi kendime..eşim kapıda heycanla benden güzel haberler beklerken,yüzüne bile bakamadan ,bir birşey söylemeden sonuç kağındını gösterdim.
söylediği tek şey yine mi 0.100 ,bu an eşime biryerlerden tanıdık gelmişti çünkii biz bu sahneyi tam 5 kez yaşadıkk.
5 deneme ve 5 negatif...
sonra arabamıza binip evin yolunu tuttuk,hiç konuşmadık..yolda ilerlerken bir ara eşimm bana döndü ve dediki
''varsın çocuğumuz olmasın ben seni bir ömür boyu seveceğim''.allah seni benim başımdan eksik etmesin,allah bizlerese sağlık versin yeterki dedi ''...
sonra kagıdı tekrar açtım kocabir negatif, olsun dedik vardır bunda bir hayır,
demek ki hayırlısı böyleymiş kendimizi avuttuk ama yurek dayanırmı göz yasları sel oldu..
çok çaba verdik bu yolda 9 yıllık bir uğraşş, bir ömurlük hasret ,umut,özlem,küçük bir kagıtta yazıyor ne tuhaf kader işte vardır bunda da bir hayır ..
cok uzuldum canim rabbim yardimciniz olsun.Herseyde vardir bir hayir..
insaallah hic beklemediginiz bir anda bebisiniz surpriz yapar size ...
Hasbunallahi nimel vekil...