sağol canım.bayram sonu eşimle tatil planımız var,sonrasında yapacağım denememi..evleneli neredeyse 10 yıl olacak,ilk 3 denemelerim arasında çok zaman farkı var..o zamanlar yaşıma güveniyordum,ve yyumurta toplama işlemleri 20 üzeri yumurta veriyordum..
ama şimdi yaş 31 ve artık yumurta kalitesizliği sorunum var benim için zaman önemli,son 2 denemelerimde yumurta sayım 10 geçemiyor ve içleri boş çıkıyor.önceden tek taraflı sorun varken şimdi iki taraflı sorunumuz,rahimle ilgili hiç bir problem yokken,artık rahimlede ilgili sorunlarım var,birde kanda pıhtılaşma çıktı..
önceden hep eşe odaklanmıştım,nasılsa bende sorun yok diyordum,ama benim yaş ilerleyinceee artık yumurtalıklar tembelleşmeye başladığını farkettik..
kızlarrrr sizlere tavsiyemm,benim yaptığım hataya düşmeyinn yaşşşımız ilerledikçe şansımız daha da düşüyor.ama erkekler için zamanın bir önemi yok.1,2 sperm bile çıksa hemen tedaviye başlayın,yada 1,2 çıkış olsa bile hemen dondurtun..
sağol canım sanada hayırlı ramazanlar;
aynen negatiflerin acısı hiç bir şeye benzemezz,o beklenen 12 gün insanın ömründen ömür götürüyor.
belki birçok arkadaş sizin 1-2 tanede olsa sperm çıkışı var ,deneme şansın var diyecektir, kızıcaktır bana ama.ancak yaşayan bilir.hatta
nurisimaa bu konuda beni ve seni en iyi anlayanlardandır eminim.öncesinde sperm çıksaa diye çok dua etti yalvardı yakardı,çok şükür sperm çıktı.sadece sperm çıkmasıyla iş bitmiyor,asıl uğraşş sonraaki yaşanan evreler süreler..
eminim ki oda şimdi bizler gibi düşünüyordur..bizim 1-2 tane de olsa çıkış var ama baş ve kuyruk anomalisi çok fazla dölleme yeteneği yok gibi..tesede bulunanlar da aynı.2 tüp dondurulmuşla deneyeceğiz ama emre bey pek umutlu konuşmuyor..
ben de sen gibi son kez deneyip artık hayatıma yön vermek istiyorum..bu belirsizlikk ve tedavi süreçleri insanı daha yorup yıpratıyor..
bazen düşünüyorum da evlendiğimin 1 ayından beri hep tedavideydik,hayatımız para biriktirip tedavilere harcamakla geçti..başkaları gibi tatile bile çıkmadık,özel zevklerimize para harcamadık..ama ilk defa eşimle ramazan bayramı sonrası tatil yapalım diyoruz.

ailelerimiz bırakın tedavileri evlat edinin dediğinde ,evlat edinseydik,şimdi okula başlayan çoçuğum olurdu..ve bu harcana paralarla evladıma gelecek hazırlayabilirdim..kirlar da oturmak yerine kendi evimi alabilirdim.
bunlar acı ama gerçekk..hiç bir zaman parayı düşünmedik,rabbim bize sağlık mutluluk huzur versin dedik..
sırf ileride pişman olmamak için son kez deneyeceğim..olmadı takdir de hemen kuruma başvuracağım..beklemeyeceğim..
umarım rabbim sana bu denemende nasip eder..hayırlı evlatlar verir..