cnm yuvarlak hücreyle en kısa zamanda inşl spermleride görürsünüz çok sevindim randevu alabildiğine kusura bakam özelden yazmışsın ama netim yoktu yazamadım :26:
cnm aramıza hoşgeldin bi kiş daha geldi inşlh sende bebğinin habereriyle buraları şenlendirirsin

cnm kimler kimler bizlerde çıkmaz derken mevlam mucizelerini gösteriyo
ben mesela eşim sercoll cell hastası evlendiğimden beri hiç hücre sperm görmedik 2 ameliyat oldu sonuç kocaman 0
celallettin bey de tedaviye başladı eşim varikosel ameliyatı oldu ve tedavinin 6.cı ayınd 6 tane sperm çıkışı oldu normal yolla anlıcan sen güvenini kaybetme celalettin hoca da sonu güzel olacak inşlhh 15.ci yılına bebeğinle gireceksin allahın izniyle

cnm hemen canını sıkma sizin hormonlar yavaş yavaş iniyor demekki olsun biz zaten bekliyoruz inşlh hormonlar düzene girdikçe hücreler ve spermler çıkar güzelim
kız bu nasıl bi haber böyle eee adetin yeni bitmiş nasıl 2 günde değerler böle çıkar ayy hadi inşlh hamişsindir gi,t gene test yaptır kızzz
he bu arada adetin azmı oldu yani üstüne görme gibi olabilir mi inşlhhhhhhhh senin halayını da çekelim yahuuu

cnm germ hücresi spermi evrelerinden biri sırayla hücreler geelişip sperme dönüşüyor hadi sizinde hücreler başlamış devamı spermler olsun
ne güzel bi haber rrrr zaten bekliyordum ben silik çizgi çıkınca kendini azda olsa göstermiş minik bebiş

çiçekcim cnm inşlh sperm sonucunda kıpırdanmalar devam ediyordur bolca spermler görürsünn:26:
yuvarlak hücre spermden önceki evrelerden biri hadi inşlh bi dahakine spermin kendileri gözükür....
gülzaaaaaa gulzaaaaaaaaa hayırlı olsun güzelim 9 ay annesiyle büyüsün kucağına almak nasip olsun sağlıkla
hade halaya geç kaldım ama olsunn

eşinin annanesine mevlam rahmet eylesin cnm
yaa anlamıypruz zaten bizimle uğraşmaya bayılırlar güzelim sallama onları desemde olmuyo
eee yaradan büyük kimin ne yaptığını bizden ii biliyo
unutma çekilen çileler elbet mükafatını alır
sende inşlhh en kısa zamanda ona dönüp ben hamileyim dersin
yok cnm kıskanma değil o içimizin yangını kavuruken bide hamile haberleri bizi çokkk yıkıyo
ya cnm rabbim sabırlar versin sana bana ve burdaki bütün arkadaşlarıma..
inşllhhh bizlerde sevinenlerden olacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzz....