cnmmm çoook teşekkürler...evet inmemiş testis...eşim 11 ve 12 yaşlarında ameliyat olmuş.,indirilmiş.tabii olmadı çocuk falan.egede micro tese oldu 4 tüp bulundu ve donduruldu.2 kez orda tüp bebek denedik,tek emb.kondu.fakat tutmadı.bu sırada Ankara'ya tayinimiz çıktı.iiyi ki de çıkmış.fiyat falan araştırmaya diye Centrum Klinik'ten randevu aldık ve kendimizi 2 gün sonra tedaviye başlamış bulduk.eşimi önce microteseye aldılar.çok şükür çok rahat bi ameliyat geçitdi ve alınan parçalarda sperm bulundu.hareketli bile gözlenmiş.2 hafta kadar (ameliyat öncesi) bol bol keç,boynuzu pekmezi ve doktorun verdiği vitaminleri kullandı.testislerin gayet iyi durumda.ilerde normal çıkış bile olur demiş.çook şükür .sonra 4 embriyomuzu pgt'ye yolladık 3ü sağlıklı çıktı.transfer oldular 12 günlük zorlu ve heyecanlı bekleyiş...sonunda ilk kez pıozitifi gördük çok şükür cnm...daha sırada kese ve kalp atışı var.inşallah o günleri de görürüz...çoook öpüyorum cnm...:) yazarsan yine bişey gördükçe cvplarım cnm...çook öpt...:)
cnm ya çoook mutlu oldum hepimizin duaları seninle Allahım sağlılka kucağına almayı nasip etsin.. özle olmazsa boyutları normalmiydi testislerin ben şuan buna takmış durumdayım da bizim birisi ileri derecede küçük diğeri normale yakın küçükmüş