• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm 2.7 çok yoğun varikosel değil bence de hoca ameliyat demez çünki bildiğim 3 ten yukarısı çıkınca ameliyat diyor
ayy haklılar çünki biz girince çıkmak bilmiyıoruz :9:hadi tedaviniz hayırlı olsun inşlhh bol bol kaliteli olur spermlerinizzz
ayy akn iğnesi mi ufff hiçç sevmem olsun cnm şifa olsun aa enişte bey niye mızmızlandı bitkiselleri kullanmak mı istemiyor gene sana iş düşüyo desene cnm onu yumuşatmak sende kolaylık versin mevlam san da eşine de...

bende 3 ün altı ameliyat önermiyorlar biliyorum hatta emre beyizorlamıştım o da gerekmez demişti film çeken dr dedi iğneler onu morartıyor daha önce 1 ay kullandı kalpdamar dr vermişti hoca 6 ay dedi şimdi bende izin ald pazar vurulmayacak acilden gidip vurduruyorduk bitkisele razı sen g5 kullanıyor musun

bende 3 ün altı ameliyat önermiyorlar biliyorum hatta emre beyizorlamıştım o da gerekmez demişti film çeken dr dedi iğneler onu morartıyor daha önce 1 ay kullandı kalpdamar dr vermişti hoca 6 ay dedi şimdi bende izin ald pazar vurulmayacak acilden gidip vurduruyorduk bitkisele razı sen g5 kullanıyor musun
aynen inşlh gerek kalmaz ameliyat olmasına eşinin
ii razı ise bitkiseleere pek sorun olmaz
yok cnm ben kullanmadım hiç eşim kullandı onlarda bitti zaten şimdi ersel beyden ilaç bekliyoruz bakalım ne zaman göndericek :26:
g 5 senin için mi güzelim

aynen inşlh gerek kalmaz ameliyat olmasına eşinin
ii razı ise bitkiseleere pek sorun olmaz
yok cnm ben kullanmadım hiç eşim kullandı onlarda bitti zaten şimdi ersel beyden ilaç bekliyoruz bakalım ne zaman göndericek :26:
g 5 senin için mi güzelim

aslında hoca bana birşey vermedi ben biraz üsteleyince sende bunu kullan dedi bizde aradık yarın alacağız yumurtlama içinmiş yarın iyice öğrenip öyle alacağım

cnm eğer okuyan gene okur diyrsan ben 3 tane daha okurum istersen:34:

Canim benim vallahi cok makbule gecer eger okuyabilirsen cok sevinirim...
Allah razi olsun ne muradin varsa tez vakitte versin pamugum....

herkese hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek günde hastalara şifa,dertlilere deva,borçlulara edalar nasip etsin yaradanım..
açtığımız ellerimizin sema da buluşup dilenen dileklerimizin arşı ala da kabul olması için hepimizin meleklerinin sağlıklı gelmesini nasip et mevlam
:16::16::16:

Amiiiiiiiiiiiiinnnn pamugum insallah...

aslında hoca bana birşey vermedi ben biraz üsteleyince sende bunu kullan dedi bizde aradık yarın alacağız yumurtlama içinmiş yarın iyice öğrenip öyle alacağım
anladım sen dayanamadın kendini de garantiye almak için heeeee:1::1: ayy şifa olsun da içilir katlanılır güzelim
Canim benim vallahi cok makbule gecer eger okuyabilirsen cok sevinirim...
Allah razi olsun ne muradin varsa tez vakitte versin pamugum....

Amiiiiiiiiiiiiinnnn pamugum insallah...
tmm cnm ben 3 tane okurum yarın kaça kadar bitmeli onuda biliyim de ne olur n eolmaz geç kalmayayım okumada
cümlemizin duaları kabul olsun inşlhhh:29::54:

anladım sen dayanamadın kendini de garantiye almak için heeeee:1::1: ayy şifa olsun da içilir katlanılır güzelim

tmm cnm ben 3 tane okurum yarın kaça kadar bitmeli onuda biliyim de ne olur n eolmaz geç kalmayayım okumada
cümlemizin duaları kabul olsun inşlhhh:29::54:

Pamugum kizin durumu bayagi agir o illet hastalik dagildigi icin tetkikleri uzun sürecekmis...
O yüzden net birgün söylememisler ama önümüzdeki hafta en gec pazartesi sali günü olacakmis...
Yani bu pazar günü son..
Kalanlari ben kendim okuycam Allahin izniyle....:16::16::16::16:

cnm hasretim ve herşeygüzelolacak arkadaşlarımızın besmelelerini okudum Allah kabul etsin.niyetlerini tez zamanda nasip etsin rabbim.

cnm yaa hasretiminkini 2120 okumusum dalgınlığıma geldi. ayarlasın demi...

Pamugum kizin durumu bayagi agir o illet hastalik dagildigi icin tetkikleri uzun sürecekmis...
O yüzden net birgün söylememisler ama önümüzdeki hafta en gec pazartesi sali günü olacakmis...
Yani bu pazar günü son..
Kalanlari ben kendim okuycam Allahin izniyle....:16::16::16::16:
cnm uff üzüldüm ya mevlam ailesine bağışlasın o kzıı inşlh tez zamanda şifasını bulur güzelim tmm ben yarın bittrim sen bitmiş say güzelim rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın..

cnm uff üzüldüm ya mevlam ailesine bağışlasın o kzıı inşlh tez zamanda şifasını bulur güzelim tmm ben yarın bittrim sen bitmiş say güzelim rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın..

Sorma pamugum ya annesi demezmi hic cocuk düsünme böyle acisini görmektense olmamasini yeglerdim dedi :14::14::14::14:
O kadar üzüldüm kiii anlatamam icim ciz etti...
3.kez buluyor bu hastalik ve insallah son olur Allahim yar ve yardimcisi olsun...
Gencligine ve ailesine bagislasin insallah....

Ben cikiyorum canlar hepinize iyi geceler...
Dinlenmeye ihtiyacim var...
Umudunuzun hicbir zaman tükenmemesi dilegimle...
Sizleri seviyorum....:16::16::16::16::16::16::16::16:

Günaydınnnn canım arkadaşlarım :3::3:
Güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyleeeee:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar:16::16::16::16::16::16::16: iyi hafta sonları:21::21::21::21::21::21::21:

iyi cnm sen nasılsın tedavini merak ediyorum.
yazmadında yada ben görmedim

Allah razı olsun canım,tedavi hiç umut verici değil hiçbir belirti yok tutmadı yine galiba,kan verdim bekliyorum erken verdim gerçi.allah kalbinin temizliği kadar temiz hızlı bir çözüm versin tedavinize, hemen kucaklarınızı doldursun inşallah.

canım yaaa. kalbin ne kadar güzel senin.
inş ettiğin dualar ve kalbiyin güzelliği sayesinde imtihanından başarıyla geçersin.
veeee bir an önce babacığına torununun müjdesini verirsin tatlım.
Allah babana uzun ömür versin inş kucağını torunları doldursun babayın.

iyiyim canım şükür.
sen nasılsın?
tedavin ne aşamada tatlım?
herşey yolundadır umarım....:16:

Günaydınnnn canım arkadaşlarım :3::3:
Güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyleeeee:16::16::16::16::16:

sağol canım, benim için ne dilekte bulunuyorsanız Allah size iki mislini versin,4gün erkenden kan verdim bekliyorum ama umudum yok.yerinde hareketliymiş bizimkiler,o yüzden döllenme zor olmuş,sadece iki tane kalmıştı yine ikinci gün transfer edildi.

DURUDENİZDERYA İÇİN YASİN LİSTESİ

PITIRCIK_43…………………… 5……..= OKUDU (1 ADET OKUYACAK)
UCUBIRARADA ………………. 3 …….=OKUDU
CEMREM29 ……………………… 5 …….=OKUDU
KADER60 ………………………… 1 …….=OKUDU
PAPATYAYARİM ……………….. 1
İLKBAHAR İLKBAHAR ……… 2…….=OKUDU
ECRİN23 ……………………………1
NURUSİMA81…………………..1
Ese44 ……………………………….1 …..= OKUDU
Yeşi0l34 ……………………………1 ……= OKUDU
Seval0817…………………………. 5
Eda09 …………………………….. 2 ……=OKUDU
Esmerimyarim ………………… 1
Aruna ……………………………… 3
Enfall ……………………………….. 1
Sayes ……………………………… 1 ………….=okudu
Flzask2003 ……………………… 1
Derya06 ……………………………. 1……….=okudu
Gözdemmm …………………… 1………..=okudu
Mercan2011 ………………….. 3

ARKADAŞLAR DURUDENİZDERYA İÇİN 41 YASİN sayısı TAMAMLANDI.
YASİN İ ŞERİF HÜRMETİNE RABBİM ARKADAŞIMIZA VE BEBİŞLERİNE SAĞLIK SIHHAT VERİR.
HAYIRLI HABERLERLE DÖNER ARAMIZA.AMİN.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

canım arkadasın yasinini bende okudum ınsallah Rabbım ona ve bebeklerine şifa versin

BENGUSUU İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

7 eylül Cumartesiden-----------------------9 eylül Pazartesi saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 800 …..=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2120 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2120 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2120
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120
8—alev99 ……………………………. 2120 …..=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2120 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2120 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2120 ……=okudu
20—lamyay ……………………………… 2120 ……=okudu
21—mavimenekşe ……………………….. 2320 ....=okudu
22—seval0817 …………………………… 2120
23—papatyainci ………………………….. 2120 ……=okudu
24—pembe85 …………………………….. 2120
25—yeşil034 ……………………………… 2120 ….=okudu
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2120 …..=okudu
27—eda09 ………………………………… 2120 …..=okudu
28—derya06……………………………….. 2120 …..=okudu
29—doğadandeva…………………………. 2120
30—edebal………………………………… 2120
31—sağanak ………………………………. 2120
32—esmerimyarim ………………………… 2120 ….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2120 …..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 1160 ….=okudu

bengusu ıcın okudum ınsllh Allah kabul eder gec haber verdım kızlar kusura bakmayın hastanelerdeyım bıkaçgundur

HASRETİM01 İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve normal yoldan hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

10 eylül salıdan --------------------12 eylül Perşembe saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2120
3-- tülay20 …………………………… 2055
4—cemrem29 …………………………… 2055
5—denizbulutu …………………………… 2055 ….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2055
7—aruna …………………………… 2055
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055
10—cicek00 ……………………………. 2055
11—balım1905 ……………………………. 2055
12—ervae ……………………………. 2055
13—huzuryolu …………………………… 2055
14—bengusuu ……………………………. 2055
15—esma ……………………………… 2055
16—hasretim01 ………………………….. 2055
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055
19—ese44 ……………………………... 2055
20—lamyay ……………………………… 2055
21—mavimenekşe ……………………….. 2055
22—seval0817 …………………………… 2055
23—papatyainci ………………………….. 2055 …..=okudu
24—pembe85 …………………………….. 2055
25—yeşil034 ……………………………… 2055
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2055
27—eda09 ………………………………… 2055
28—derya06……………………………….. 2055
29—doğadandeva…………………………. 2055
30—edebal………………………………… 2055
31—sağanak ………………………………. 2055
32—esmerimyarim ………………………… 2055
33-- ucubirarada …………………………… 2055 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2055

hasretım ıcın okudum inşallah gönlundekını hayırlısıyla nasip eder mevlam

canım ,hasretim01 ve herşeygüzelolacak arkadaşlarımızın besmelelerini okuudum Allah kabul etsin.

Allah razı olsun canım,tedavi hiç umut verici değil hiçbir belirti yok tutmadı yine galiba,kan verdim bekliyorum erken verdim gerçi.allah kalbinin temizliği kadar temiz hızlı bir çözüm versin tedavinize, hemen kucaklarınızı doldursun inşallah.

sağol canım, benim için ne dilekte bulunuyorsanız Allah size iki mislini versin,4gün erkenden kan verdim bekliyorum ama umudum yok.yerinde hareketliymiş bizimkiler,o yüzden döllenme zor olmuş,sadece iki tane kalmıştı yine ikinci gün transfer edildi.

canım öyle düşünme illa belirti olucak diye bişey yokki..2. gün embriyosu kanıda erken versinmişsin aslında 2 gün sonra verseydin olsun ama inşallah bi değer çıkar canımm.sıradaki hamiş sen olursun inşallah..
Rabbim bize nasip ettiği bu mutluluğu inşallah sizlerede hayırlısyla yaşatır...:26::26:

s.a canlar biz hala hast.deyiz doktor çıkartmıyor.galiba bende akdeniz anemisi varmış,bebekleri sabah ultrasyona aldılar,onlarda korkmuşlar karınları inip inip kalkıyor teyzelerı sizin dualarınız çok etkili,çünkü ben tamamen kaybettigimi düşünmüştm Allah hepinizden razı olsun,bende burada sizler için çok dua ediyorum Alllaha emanet olun...Aycan inş.hayırlı pozitif sonuç alırsın.Filiz dogum günün kutlu olsun.bebeginle eşinle saglıklı mutlu yuvan olsun.hepinizi öpüyorum dua ve gönül kardeşlerim.

2.7 çıktı hoca çok yoğundu bu konuya bakmadı normal hastaları sürekli söyleniyor karı koca içeride ne yapıyorlar iki kişi girince ne çok uzun kalıyorlar:)tabi ben içimden acaba hani arkadaşım içerdeki diyorum yarın g-2 alacağız bende biraz zorlamayla g-5 alacağım kan iğnelerimize tekrar merhaba diyeceğiz eşim çok mızmızlanıyor
merhaba canım, cahilliğimi maruz gör, nedir bu g-2, g-5, ne işe yarıyor acaba. :44: :44:

Back
X