Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kardeşim tedaviniz hayırlı olsun.eşinde bol bol spermler çıksın.azminiz ve sabrınız bol olsun.eşine bu sürede çok destek ol,moral çok önemli canım.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
ayyy sıra bana da gelmişama canım ben şu aralar namaz kılamam malum regli dönemim benim yerime sıradaki arkadaşa geçebilirsin
bitince ben sana haber veririm canım
hoşbulduk tekrardan.bu derdi birileriyle konuşabilmek paylaşabilmek şimdiden iyi geldi.ısırgan otunu ve inciri kaan hoca kendisi söyledi bir tek çakşırı ben burdan duyup yaptım... kaan hoca bize 2. tese demedi kök hücre dedi niye anlamadım ibni sinada bi tese oldutturdu standart bir ameliyat dedi onda çıkmadı ama şimdi kök hücre diyor :s sanırım kaan hocanında kafası karışık :) yaza kadar devam edicez varikoselden sonra değerlerin düzelmesini bekliyoruz galiba o zamanda bir sonuç alamazsak celalettin hocanın yollarına düşcez :) allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun çok zor bu yaşadıklarımız ve bunu yaşamayan hayatta anlayamaz ne güzelki biz burda halden anlayanlarla sohbet edip paylaşımlarda bulunabiliyoruz...
canım kalan 4 yasini şerifi ben şimdi okuyorum.Allahın izniyle okundu yaz canım
ayy heyecanlandım 3 ay oldu neredeyse azoyla tanışmamız her şerde bir hayır vardır bu sebeple sizinlede tanıştım Allahıma belki biraz daha yaklaştım.. inşallah hepimiz kurtuluruz arkadaşlar kötüyüm bu aralarAllah hepimizin yüreğini frehlatsın kucağına bebişler versin, hamile olan arkadaşlarımızı da bütün kötülüklerden korusun sağlık versin.. iyiki varsınız pıtırcık özelden namazı birz daha detaylı yazabilirmisin bana zahmet olmazsa
sağol canım ya ama size pregnyl 1500 vermiş ya bize 5000 likten verdi korktum şimdi fazla geldi ama sizde hücre çıkışı varmıydı??
canim ozel gunlerimdeydim yarin 10yasin ve mavimeneksenin beslesini okuyacagim.
siradaki arkadaslarida okuyacagim yetisirim listeye .
isyerinde bir haftadir yogunluk var bir de regl olunca geride kaldim biraz ama arayi kapatirim yarindan itibarennn.
okuyup cikiyorum firsatim oldukca gun boyu aklim yuregim hep burada.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Günaydın arkadaşlar.. Bugün C.Peru'dan Pazartesi için randevumuzu aldık. İnşallah hayırlı olur.. bakalım bizim tedavimiz nasıl olacak..Randevu alırken bile çok heyecanlandım.. Allah'ım yüzümüzü güldürsün tez zamanda..
canım ben mavimenekşe için okudum diye yazmıştım ama sanırım gözünden kaçtı ekleyebilirsin okumuştum canım..
Canim bizede 5000lik verdi hucre çıkışı vardi arttirmak ve onlara kuyruk olustrup sperme donustrmk icin veriyorum dedi eğer duzelme baslrsa indrcem dozu dedi