- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
nasilsiniz kizlaarr cok oledim siziii nasilsiniz napiyosunuz tedavideki arkadaslar hucre cikislariniz olmus cok sukur gecmise pek goz atamadim ama guzel haberler gozume carptisukurler olsun rabbim insallah surusune bereket spermler versin hepinize insallah pes pese hepinizden
haberleri alirim her daim dualarimdasinz , gulza gozun aydin canim rabbim bir omur bebisini sana bagislasin baharim seninde gozun aydin olsun pasan gelicek rabbim hayirli evlat versinde hic fark etmez kiz oglan insallah isteyen ic bir annenin kucagi bos kalmaz ,
flzask siz nasilsiniz prensesinizle nasil gidiyor cok sukur yariladinizinsallah sag salim kucagimiza aliriz
durudenizderyamiz canim rabbim senide evlatlarinida korusun insallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin rabbim
denizbulut canim sen nasilsin nasil gidiyor insallah en kisa zamanda mujdeli haberlerini almak nasib olur ,
cemrem sizin spermler hala saklaniyolarmi kizin olursa sende nazli koypek nazlandilar baksana insallah en kisa zamanda sende
haberlerini verirsin
kizlar bizde cok iyiyiz cok sukur benim yalanci dogum sancilarim basladi dun gece 10 dakika icinde 4 defa sanciladim hastaneye gitmeye korktum yatip uzaninca gecti cok sukur kizlaarrr ekimin sonuna az kaldiiii cok cok heycanliyim butun hazirliklarimiz bitti cok sukur hastane cantamizida hazirladik gunler gecmek bilmeyince bende butun gunleri doldurdum ya misafir cagiriyorum yada ben gidiyorum bide cami var iste boyle canlar ha birde cok uyuyorum gunler cabucak gelip gecsin diye :) bide aramizda kalsin bebis az hareket edince ben solugu hastanede aliyorum yoksa baska turlu kontrol tarihlerini bekliycemdoktorum anladi galiba kontrol tarihlerimi 20 GUNDEN 12 GUNE DUSURDU
iste boyle canlar simdi ben gecmise bi goz aticam yeni arkadaslar gelmis hic hos geldiniz diyesim gelmiyor insallah geldikleri gibi giderler kimse bu topikte bebissiz kalmasin allahim hepimizin yardimcisi olsun doguma girince size dua edicem simdi yeni gelen arkadaslarin isminide yazayim listeme dualarim sizlerle hepiniz rabbime emanet olun
caım hayırlısıyla bebeğini kucağına l ikinizde sağlıklı olsun inşh.hayırlı doğumlar olsun sağlıklı huzurlu...