• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
s a canlar..:16::16::16::16:
beni merak ettinizmi bilmiyorum...26 eylul sabahi sezeryanla bebegim dogdu...ALLAHima sonsuzca sukurler olsun...
cok kolay diyemem ama bebegim yanagima dokundugu an herseyi unuttum annelik boyle birseymis..yuce RABBIM kader arkadaslarima ve dileyen herkese yasatsin bu duyguyu..
10 gunluk simdi MUHAMMED FARUK...:emir_bebek:
sarilik vardi 2 gune bir kontrole gidiyoruz yukselirse tedaviye alacak dr insaallah yukselmez..
sizdende guzel haberler alirim ins..teyzeleri size hep dua ediyoruz...

:nazar::nazar::nazar:hoşgeldin cnmmmmmmm
bugün pazara gittim aklımada sen geldin ne yapıyo acaba bi uğrasammı dedim
sonra vazgeçtim bi gün oğluşunu öpmeye gelicem
çok şükür güzelce bebeğine kavuşmuşsunuz cnm hayırlı olsun sağlıklı büyüsün allahım size bağışlasın
inşlh sarılığınıda atlatır duaların içinde allah razı olsun cnm darısı başımıza inşlh.....:52::52::52::25::25::25::nazar::nazar:

beni merak ettinizmi bilmiyorum...26 eylul sabahi sezeryanla bebegim dogdu...ALLAHima sonsuzca sukurler olsun...
cok kolay diyemem ama bebegim yanagima dokundugu an herseyi unuttum annelik boyle birseymis..yuce RABBIM kader arkadaslarima ve dileyen herkese yasatsin bu duyguyu..
sarilik vardi 2 gune bir kontrole gidiyoruz yukselirse tedaviye alacak dr insaallah yukselmez..

canımm gözünüz aydın bende senden haber bekliyordum.
çok şükür bebeğini kucağına almışsın ALLAH analı babalı büyütsün:16:
sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin yavruna.
darısı bizlerin başına.
senide bebişinide çook öpüyorum:54::54::54:

pıtırcık namazımı kıldım. Allah dualarımızı kabul eylesin inşAllah. Besleme okuyacak bütün arkadaşlardan ve senden Allah razı olsun

Çok teşekkür ederim ilgin için.. Soyadı nedir? Hangi ilde görev yapıyor?

Canim adi celalettin peru.. istanbulda görev yapior.. bizde daha once başka doktorlara cikmistik ve direk tup bebek icin tese ameliyatı ypxaz demislerdi Allaha sukur yptrtmadan celalettin hoca ile tnistik smdi tedawideyiz ve eşim hic ameliyat olmadgi icin daha sansliymis.. sizde bu doktora gidin derim ben

İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım..Muhtemelen çocukken geçirdiği iki inmemiş testis ameliyatı sebebiyle oluğunu düşünüyoruz..Bakalım bir doktor belirleyip muayeneye olarak başlamak istiyoruz.. İnşallah hayırlı birine denk geliriz..

merhaba canım bizimde azo sebebimiz testis kaynaklı. eşim 14 yaşında ameliyat olmuş ama maalesef başarılı bir ameliyat olmamış. umudumuz diğer testis. eşimin azo olduğunu öğreneli bir buçuk yıl oldu. bulunduğumuz şehir sebebiyle ilk bir yıl bir şey yapamadık :26: artık yeter bir yerden başlamak lazım deyip internette tüp bebek merkezi araştırması yapmaya başlamıştım. çünkü gittiğimiz her doktor bize tüp bebekten,teseden başka bir yol göstermedi. :19: :19: araştırma yaparken burayı keşfettim. öncelikle yalnız olmadığımı sonrada tüp bebeğin, tesenin son durak olması gerektiğini öğrendim. acele etmemeye karar verdik, buradaki arkadaşlar sayesinde çok şey öğrendim :16: :16: :16: onların vesilesiyle Celalettin Peru ile tanıştık ve tedaviye başladık. Dört aydır tedavideyiz ve bu hafta ilk defa spermiogram yaptıracağız bakalım hayırlısı :18: :18: :18: Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin, herkesin gönlüne göre versin :16: :16: :16:

7 ekim yarın ümitlerin yeşerip yesermediğni görebileceğimiz gün 7 ekim... kontrolümüz var nolur dualarnizi eksik etmeyin...allaha emanet olun...inş iyi haberlerle döönebilirm...

merhaba canım bizimde azo sebebimiz testis kaynaklı. eşim 14 yaşında ameliyat olmuş ama maalesef başarılı bir ameliyat olmamış. umudumuz diğer testis. eşimin azo olduğunu öğreneli bir buçuk yıl oldu. bulunduğumuz şehir sebebiyle ilk bir yıl bir şey yapamadık :26: artık yeter bir yerden başlamak lazım deyip internette tüp bebek merkezi araştırması yapmaya başlamıştım. çünkü gittiğimiz her doktor bize tüp bebekten,teseden başka bir yol göstermedi. :19: :19: araştırma yaparken burayı keşfettim. öncelikle yalnız olmadığımı sonrada tüp bebeğin, tesenin son durak olması gerektiğini öğrendim. acele etmemeye karar verdik, buradaki arkadaşlar sayesinde çok şey öğrendim :16: :16: :16: onların vesilesiyle Celalettin Peru ile tanıştık ve tedaviye başladık. Dört aydır tedavideyiz ve bu hafta ilk defa spermiogram yaptıracağız bakalım hayırlısı :18: :18: :18: Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin, herkesin gönlüne göre versin :16: :16: :16:

7 ekim yarın ümitlerin yeşerip yesermediğni görebileceğimiz gün 7 ekim... kontrolümüz var nolur dualarnizi eksik etmeyin...allaha emanet olun...inş iyi haberlerle döönebilirm...

İnaşallah arkadaşlar eşlerinizde güzel gelişmeler vardır...:26::26:
bize iyi haberler verirsiniz..Rabbim yardımcınız olsunn

Gozun aydin canim Allah hayirli evlat etsin insallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım.. Rabbim neyi, ne zaman, ne kadar vereceğini bilir.. Tevekkülle dua etmekten başka çaremiz yok..Önemli olan umudu kaybetmeden, her zaman sabretmek ve sabrı tavsiye etmek.. Allah muhakkak karşılığını verecektir inşallah..

Guzel haberlerini bekliyoruz ins bir suru sperm cikar:10::10::10:

Canim adi celalettin peru.. istanbulda görev yapior.. bizde daha once başka doktorlara cikmistik ve direk tup bebek icin tese ameliyatı ypxaz demislerdi Allaha sukur yptrtmadan celalettin hoca ile tnistik smdi tedawideyiz ve eşim hic ameliyat olmadgi icin daha sansliymis.. sizde bu doktora gidin derim ben

Teşekkürler canım, hangi tüp bebek merkezinde? randevu almak zor mu? Eşim hafta içi izin alması çok zor.. Cumartesi günleri bakıyormu ki?

Rabbim yar ve yardimciniz olsun ins iyi haberler alirsiniz

PEMBE85 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: arkadaşımız hamile .kolay bir hamilelik geçirmesi ve sağlıcakla hayırlı Salih Saliha evlatlarına kavuşmak…..
30 eylül pazartesi den ------------------------- 2 ekim çarşamba saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000
5—denizbulutu …………………………… 2000 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000
10—cicek00 ……………………………. 2000
11—balım1905 ……………………………. 2000
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2000
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000
19—ese44 ……………………………... 2000
20—kader60 ……………………………… 2000
21—doğadandeva…………………………. 2000
22—lamyay ……………………………… 2000
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000
26—pembe85 …………………………….. 2000
27—yeşil034 ……………………………… 2000
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000
30—derya06……………………………….. 2000
31—edebal………………………………… 2000
32—esmerimyarim ………………………… 2000
33-- ucubirarada …………………………… 2000
34—papatyayarim …………………………… 2000
35—yase2 …………………………………… 2000
pembe 85 arkadasimiz icin besmelesini okudum

PAPATYAİNCİ İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
30 eylül pazartesi den ------------------------- 2 ekim çarşamba saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000
10—cicek00 ……………………………. 2000
11—balım1905 ……………………………. 2000
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2000
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000
19—ese44 ……………………………... 2000
20—kader60 ……………………………… 2000
21—doğadandeva…………………………. 2000
22—lamyay ……………………………… 2000
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000 …..=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000
26—pembe85 …………………………….. 2000 …..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000
30—derya06……………………………….. 2000
31—edebal………………………………… 2000
32—esmerimyarim ………………………… 2000
33-- ucubirarada …………………………… 2000
34—papatyayarim …………………………… 2000
35—yase2 ……………………………………. 2000

papatyainci arkadasimizinda besmelesini okudum rabbim gönüllerince versin ins.

papatyainci ve pembe için okudum
Allah niyetlerini gerçekleştirsin inşallah

:nazar::nazar::nazar:hoşgeldin cnmmmmmmm
bugün pazara gittim aklımada sen geldin ne yapıyo acaba bi uğrasammı dedim
sonra vazgeçtim bi gün oğluşunu öpmeye gelicem
çok şükür güzelce bebeğine kavuşmuşsunuz cnm hayırlı olsun sağlıklı büyüsün allahım size bağışlasın
inşlh sarılığınıda atlatır duaların içinde allah razı olsun cnm darısı başımıza inşlh.....:52::52::52::25::25::25::nazar::nazar:

hosbulduk bitanem, gel teyzesi oglumu gormeye...dualarin icin amin.....darisi sizlere...:3::3::3:

canımm gözünüz aydın bende senden haber bekliyordum.
çok şükür bebeğini kucağına almışsın ALLAH analı babalı büyütsün:16:
sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin yavruna.
darısı bizlerin başına.
senide bebişinide çook öpüyorum:54::54::54:

cok sagol bitanem. ALLAH razi olsun,:16::16::16:
hamile bile degilken bir arkadasa, bizim bebegimizin olmasi bir mucize olur.ama her bebek zaten bir mucizedir demistim.
boyle bir mucize de size yasatsin yuce RABBIM, amin.,:49:

Kızlar size bişey sormak istiyorum
burda teyzemin eltisinin kızkardeşinin oğlununda çocuğu olmuyormuş
ben mayıs ayında istanbula gitmeden önce evimde kuran okutmuştum teyzemin eltisi yemekleri yapmıştı
ogün akşam kız kardeşiyle beni aradılar kız kardeşinin oğlundada hiç sperm yokmuş
ertesi gün bana yapılan tetkikleri getirmişlerdi
47 xxy klinifer di ozamanlar bunlar için nurusimayla felan görüşmüştüm
mustafa eraslandan ürün getirtiğini söylemişti ürünler panax e1 birde ismini hatırlamıyorum bişeyler daha vardı
dün akşam beni aradılar ve gelinin hamile olduğunu söylediler
2 aylıkmış ve kalp atışlarını bile duymuşlar
bu tam bir mucize inanamadım
şimdide telde konuştum doğal yolla hamile
allahım sen ne büyüksün dedim sen yeterki ol de
ne olmazlar oluyor
şimdi yarın akşam ben onlara gidicem ilaçlar felan neymiş tam öğrenicem
ama mayıstan beridir kısa zamanda çıkış sağlanmış bu nasıl oldu anlayamadım
47 xxy olupta doğal yoldan hamiş olanı duydunuz mu hiç
ben hala şoktayım darısı bizlere olsun inşlh çokda heycanlandım....:52::52::52:

kız ne diyorsun .....bu harika bir habeeeerrrr :52::52::52::52::52::52:
Rabbim ne büyük ....
ol demesine bakar .....çoooook sevindim vallaaaaa:52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46:
Rabbim bizlerede yaşatsın mucizesini inş.amin.......
herşey Rabbimin elinde yaaaaa.inş inş hepimiz yaşarız mucizeleri.amin.....

Canlarım arkadaşlarım...

Hayırlı cumalar hepinize...:16::16::16:

Havalar çok soğudu ne dersiniz?:25:

eve git yazlık kışlık karıştır şimdi yaaa:19:

okuyamadım hala tahmin ettiğiniz gibi artık biryerden yakalıcam size :34:

SEVAL0817 , PAPATYAİNCİ, PEMBE85 besmelerini okudum.

pembe 85 hayrlısıyla kucağına alsın inşh diğer arkadaşlarım ve bizede nasip olsun inşh...:16:

canımcımmmmmmm.. nasılsın?
aynen dediğin gibi birden geldi kış......

Back
X