• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah iyilik versin tatlım....
her zaman dualarımdasınız .
inş kolayca doğumunuz gerçekleşir. kucağınıza sağsalim alırsınız inş.....

:nazar::nazar::nazar::nazar: hep kıpır kıpır olsun inş annesi....
inş tatlım inş. hepimiz yaşarız o güzellikleri.
ama zamanı var sanırsam.
o zamanı dualarla bekliyoruz....
canım okul ev arası koşturuyorum işte aynı anlıcan.
kürleri bekliyoruz...
bakalım hayırlısı.
çıkış olacağı günü bekliyoruz .
inş hepimiz tek tek kurtuluruz bu illetten....

Allah emanet olun ....:16::16:
doya doya :49::49::49: tadını çıkar tatlım....... :16::16:

sağol canım sizler de benim her zaman dualarımdasınız
inşallah canım inşallah buralara geldik Allahın izniyle
inşallah kucağımıza da alırız hayırlısıyla
herşeyin vakti saati var canım sabretmekten başka elimizden ne gelir ki
mesela benim 1. de ya da 2. de neden olmadı da 3. de oldu
işte vakit saat Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah sizleri de
inşallah sizlerin de güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum
inşallah kullandıklarınızın hepsi şifa olur
Rabbim hepinizin hepimizin yardımcısı olsun
Allah kolaylık versin işlerinizde.

Canım benim bir derdim daha var annem bayram sonrası ciddi bir ameliyat geçirecek arkadaşlarlardan ricam benim için niyetlerinde hem eşimden sperm çıkıp evlat sahibi olabilmem için hemde annemin şifasi için niyet edip okurlarsa çok mutlu olurum böyle işte insan çeşitli imtihanlardan geçiyor Allah beterinden saklasın okuyacak olanlardan Allah razı olsun tez vakit gönül muradlarina kavuşsunlar

Canım ben onu yazdım diye hatırlıyorum demekki yazmamısm pc bozuldu teldn giriyorum pek net takip edemiyorum kusura bakma papatyaincinin besmelesini okudum Allah kabul etsin...

eda nin besmelesini okudum.rabbim kabul etsin.hayirli sonuclar verip evlatlarina kavussunlarr.

derya nin besmelesini okudum.rabbim kabul etsin.hayirli sonuc verip evlatlarina kavussunlar.

ecrin bebegin besmelesini okudum.rabbim kabul etsin.hayirli sonuc verip evlatlarina kavussunlarr.

Canım benim bir derdim daha var annem bayram sonrası ciddi bir ameliyat geçirecek arkadaşlarlardan ricam benim için niyetlerinde hem eşimden sperm çıkıp evlat sahibi olabilmem için hemde annemin şifasi için niyet edip okurlarsa çok mutlu olurum böyle işte insan çeşitli imtihanlardan geçiyor Allah beterinden saklasın okuyacak olanlardan Allah razı olsun tez vakit gönül muradlarina kavuşsunlar

büyük geçmiş olsun canım.
niyetine eklerim canım.
amin canım amin. hepimiz birçok imtihanlardan geçiyor . hayat.imtihan dünyası..kim neyle karşılaşacak belli değil.
RAbbim anneciğine şifa versin inş. zorda bırakmasın. amin.
ameliyatı istediğiniz gibi geçer ve sağlığına kavuşur inş anneciğin.

PAPATYAİNCİ İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
30 eylül pazartesi den ------------------------- 2 ekim çarşamba saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. ….. 2000 …..=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………………. 2000 …..=okudu
3-- tülay20 ……………………………….. 2000 …..=okudu
4—cemrem29 ……………………………….. 2000 …..=okudu
5—denizbulutu ……………………………….. 2000 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. …… 2000 …..=okudu
7—aruna …………………………………. 2000 …..=okudu
8—alev99 ……………………………. ……. 2000 …..=okudu
9—ecrin23 ……………………………. ….... 2000 …....=okudu
10—cicek00 ……………………………. …… 2000 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. …… 2000 ……=okudu
12—ervae ……………………………. ….. 2000 …..=okudu
13—huzuryolu ……………………………….. 2000 …..=okudu
14—bengusuu ……………………………. ….. 2000 …….=okudu
15—esma …………………………………. 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ……………………………… 2000 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak ……………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. . …. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... ….. 2000 …….=okudu
20—kader60 ………………………………… 2000 …….=okudu
21—doğadandeva…………………………. …. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… …. 2000 ……=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. …. 2000 ……=okudu
24—seval0817 ……………………………….. 2000 …..=okudu
25—papatyainci ………………………………. 2000…..=okudu
26—pembe85 …………………………….. …… 2000 …..=okudu
27—yeşil034 ……………………………………. 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. ……. 2000 ……=okudu
29—eda09 ……………………………………… 2000 …….=okudu
30—derya06…………………………………….. 2000 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2000 ……=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 ……=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 ……=okudu
35—yase2 ……………………………………. 2000 ……=okudu

canım besmelelerin bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz PAPATYAİNCİ nikli arkadaşımızın tez zamanda
Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.amin.

nasılsınız bakalım?
nasıl gidiyor hamişlik....?
bebişler napıyor?
bıcırlar yerim ben onları....
kendinize ve bebişlere iyi bakın.
Allah a emanet olun......

İyiyiyz canım çok şükürrr herşey yolunda günleri geçiriyoruz..
bebişte iyi teyzesii bizimkide kıpır kıpır yaramazlık yapıyo ..:1::1:
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..:26:
sen nasılsın tatlımmm nasıl gidiyoo.:34:.

İyiyiyz canım çok şükürrr herşey yolunda günleri geçiriyoruz..
bebişte iyi teyzesii bizimkide kıpır kıpır yaramazlık yapıyo ..:1::1:
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..:26:
sen nasılsın tatlımmm nasıl gidiyoo.:34:.

sevindim canım herşeyin iyi olmasına.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kıpır kıpır olsun hep inşşş.
bırak annesi yapsın yaramazlığını .:8::8::8:
ohhhh ohhhh yakışır yeğenime ......
daha dur ....doğsun hele sağsalim ... sen ozaman gör.
ne tüyolar verecez ona yaramazlık için daha.....:27::27::27::27:
hazırlıklı ol..... NAZ ın yanında olacağız heppppp :27::27::27:
haberin ola aaaa

amin canım amin amin . darısı hepimize olur inş... çocuksuz ev kalmaz inşşşşşşşşş.amin.
aynı canım devam ediyor şükür hayat.
okul ev gezme :1:
vakit geçiyor işte .
Allah emanet olun....:16:

Son düzenleme:
sevindim canım herşeyin iyi olmasına.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kıpır kıpır olsun hep inşşş.
bırak annesi yapsın yaramazlığını .:8::8::8:
ohhhh ohhhh yakışır yeğenime ......
daha dur ....doğsun hele sağsalim ... sen ozaman gör.
ne tüyolar verecez ona yaramazlık için daha.....:27::27::27::27:
hazırlıklı ol..... NAZ ın yanında olacağız heppppp :27::27::27:
haberin ola aaaa

amin canım amin amin . darısı hepimize olur inş... çocuksuz ev kalmaz inşşşşşşşşş.amin.
aynı canım devam ediyor şükür hayat.
okul ev gezme :1:
vakit geçiyor işte .
Allah emanet olun....:16:

yapsın kuzum yaramazlığını az beklemedim bu günleri görmek için..:26:
inşallah sizlerdede sprem çıktığını görüceğimiz günler yakındır cnm bi güzel haberde sizden gelirrr:52::52::52:
görüşürüz cnmm yemek yapmam lazımm.:54::54::54::54:

yapsın kuzum yaramazlığını az beklemedim bu günleri görmek için..:26:
inşallah sizlerdede sprem çıktığını görüceğimiz günler yakındır cnm bi güzel haberde sizden gelirrr:52::52::52:
görüşürüz cnmm yemek yapmam lazımm.:54::54::54::54:

ağzından bal damlıyor kızzzzz.:34::34:
hadi inş spermin çıktığını en yakın zamanda görürüz inş....
kolay gelsin canım .
fazla yorma kendini bakalım..
bende yemek yapacam da üşencimden oyalanıyorum :9::9::9:
görüşürüz canımmm :16:

canım biz bugün Devlette başladık.Ankara üniv.cebeci kanpüsü prof cem atabekoglu mesaiden sonra bakıyor 61 tl ücreti var.bir sorun cıkmazsa devam edecez memnun kaldık.yarın tam kan sayımı ve şeker yüklemesi yapılacak.biz digeryeri bitırdık gibi inş.bir sorun cıkmaz.maddi manevi artık zor geliyordu.sizin içinde ne hayırlısı ise o olsun inş.netten cem beyi bi araştır.

hayırlı olsun o zaman cnm...sanki o doktorun adını duymuştum cnm daha önce,bi de üst komşumun önerdiği biri var,o da hemen hemen aynı fiyat konusunda ve profmuş o da,eşimi ikna edebilirsem ben de gitmeyi istiyorum neden olmasın,ama o o illa gata diyo,çok güveniyo oraya nedense.geçen gittiğimde çok da iyi ilgilenmediler,5 dk'da çıkardı bizi doktor,şöyle yap böyle yap,hiç demedi.ultrason çıktısı bile vermedi.ben de istiyorum ki tek bi doktor ilgilensin ,.ama adam gibi.herşeyimizi bilsin.didik didik etsin bizi, :) bakalım ikna çabalarına dvm ediyim.inş.yeni doktorunuzdan memnun kalırsınız cnm.haberleşelim yine ,dikkat et kendine.

canim hayirli vakti vardir elbette .ne olur cok uzme kendini.guclu olmalisin ne olur.benim kuzenimin esi 2 yil tedavi oldu.2 yilin sonunda cevap
vermis tedaviye simdi 4 yasinda kizlari var.banada ornek oluyor o yuzden kendimi bende 2 yila kadar hazirladim sonuc icin.
siz celalettin beye gitmiyorsunuz galiba.bize ilk alti ay sonra olmazsa 1yil dedi.bizde sabirla beklemedeyiz.
bitkisel bir seyler kullaniyormusunuz.hormonlariniz nasil.micro tese olmadiysaniz sanslisin en azindan.bize celalettin bey fsh
yuksek diye prengl 5000 verdi hafta iki gun vuruluyor esim.birde ersel beyin kurleri var.su an sertoli ve leydingteyiz.sizin dktr neler soyledi.

biz 8 aydr tedavideyiz ilk bastan beri testesteron düşük yani 1lerde bu son teste fsh 12.. en basta 18di o guzel.lh normaldi ama bu ay 15 çkti, testesteron da hep yerinde.hiç mikrtse olmadık..bitkisel karısmlar ve arısütübalpolenpropolis karışımı kullanıyor..yni son 3 aydır gordgmüz tedavi hiç bi değişklik yasatmadı aksne lh yukseldi..neden bilmiyorum...hayırlısı tek bildğim uzun mesakatli bi yoll...allah yardmcmz olsun...

esma canım gözün aydın çok sevindim müjdeli haberine devamı gelir ve meleğine kavuşturur bu spermler seni inşallah darısı bekleyen herkesin başına inşallah

saol canımmmm aminnn İNŞALLAHH devamı gelir çokkk güzel bir duygu RABBİMe< sonsuz şükürler olsunn sonunda gördük spermi RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAH hep böyle güzel haber alalım :16:

ECRİN_BEBEK İÇİN besmele okuyoruz

SONSUZ ------ ALEV99 ------ BENGUSUU ------ ESMA------ HERŞEYGÜZELOLCAK------- ESE44 ------- LAMYAY ------MAVİMENEKŞE ------- ECRİN_BEBEK------ EDEBAL ----- ESMERİMYARİM----- UCUBİRARADA -----YASE2
HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..

ARKADAŞLAR GÖZDEN KAÇIRDIKLARIM OLABİLİR......
YAZARSANIZ SEVİNİRİM...:16:

NİYETİ: : eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
03 ekim Perşembe den ------------------------- 5 ekim cumartesi saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 ……=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 …….=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ..........................................pıtırcık_43 okuyacakkkk
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000 .......=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …..=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000
20—kader60 ……………………………… 2000 …..=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 …….=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000
32—esmerimyarim ………………………… 2000
33-- ucubirarada …………………………… 2000
34—papatyayarim …………………………… 2000 ……=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000

canımm okudum ALLAH kabul etsin :16:

Slm canım ....inan çoookkk sevindim .
Telde hayırladım ama buradanda yazayım dedim.
Inş çoğalacak veeeeeeeeeeeeeee :49::49::49: Ler kervanına katılacaksın....
Iş ,kariyer bebiş aynı anda gelecek tatlım .darısı bizlereeeeeeeeeeee

:64::64::64::64::64::64:

canımmmmmm biliyorummm sevinvcime ortak oldunnnn ilk sana haber verdimmmmm
çokkkk saolll bitanecik arkadaşımmm :70:
İNŞALLAHHH RABBİM arttırsınnn :52:
darısı sana ve tüm arkadaşlarımaaa bizi yönlendirdinn senin vee GÖZDEMMM İN sayesinde bu aşamalara gelebildikk RABBİM ikinizdende razı olsunnn evinizden huzur mutluluk hiç eksik olmasınn
ALLAHIM güzel yüreğine göre versin çifter çifter evlatlar nasip etsin İNŞALLAHHHH :16:
tatlımı tatlı kızın:8: yaramaz mı yaramaz oğlun:55: olsun İNŞALLAHH telde onların yaptığı haylazlıkları dinlemek çokkk isterimm İNŞALLAH çok kısa zamanda RABBİM nasip eder :21:

Kızlaaaaaaaarrr eşimde sperm çıktııııı:52:
Selçuklu tıp fakültesine yaptırdık testi eşim yeni almış sonucu
2 tane sperm görülmüş
çok detaylı konuşmadık ama size haber vermek istedim
hadi gözün aydın.çooooook sevindim:46::46::46:İNŞ hep böyle güzel haber verirsin.devamıda gelir artarak çoğalır.en kısa zamanda HAMİLEYİM YAZARSIN İNŞ.
Günaydın herkese,

Benim eşimde bu pazartesi günü Celalettin hocaya gitti ilk defa. Biz de dün itibariyle yeni bir tedaviye başlamış bulunuyoruz. Rabbim hayırlı kılsın inşallah. Ultrason sonucunda bir miktar varikosel tespit edildi. Daha önceki muayenelerinde tespit edilmemişti. Ancak Hoca tedavimize engel olacak kadar önemli bir durum yok demiş. Testesteron da düşük çıktı, önceki tahlillerde hep normal çıkıyordu.. geleliiiimmm spermiyogramaaa.. hiç sperme yok ancak 680.000 immatür germ hücre :32::32::32: 320.000 lökosit bulunmuş.(2. m.tesede de bol miktarda olgunlaşmamış sperm bulunmuştu) şimdiye kadar o kadar test yaptırdık ancak bu kadar ayrıntılı bir analiz görmemiştim daha önce. Hoca gerçekten çok ayrıntılı sonuçlara göre hareket ediyor, tebrik ediyorum... :129:İlaç olarak iki ayrı antibiyotik (adlarını tam hatırlamıyorum), Pregnyl 5000 (haftada 2), menagon (haftada 3) iğne vermiş. Bitkiseller daha sonra gönderilecek. Eşim bir kutu elinde gelince şaşırdım doğrusu. İçi iğne ve enjektörle dolu ve rapor çıkartıldığından bu ilaçlar için hiçbir ücret ödememiş. Tekrar tebrik ediyorum, :129::129::129:bu kadar kısa zamanda rapor başka nerede çıkartılabilir ki:) Kaan Hoca'nın hiç böyle dertleri olmamıştı, rapor uzun sürer falan gibi laflar etmişti. o ovitrelleye ne paralar harcamışız zamanında.. evet tahlildi, bağıştı 450 TL yine gitti, ama sonuç iyi olsun hiç önemli değil hep böyle düşündük biz. Şimdi tek düşündüren İstanbul'a her seferinde gitmek zorunda kalışımız, keşke burda (Ankara) da ayarladıkları bir yer olsa orada tahlillerini yapıp Hocaya maille göndersek.. Sadece tahlil için onca yol çekmese ve işten izin almak zorunda kalmasa eşim.. Bu arada hoca çok iyi organizasyon kurmuş, bir ekip lideri gibi her şeyi ayarlamış, İstanbul'u bilmeyen eşim ordan oraya zorlanmadan gitti ve işini halletti.

Baya uzattım ancak düşünenler için referans olsun, akıllarında soru işareti kalmasın istiyorum. Bir de burda paylaşmak hoşuma gidiyor galiba :17:. Eşimin Ersel beyle ilgili düşünceleri de hep olumlu.. Elini masaya vurup çıkartacaz diyormuş sperm için:1: Hadi inşallah en kısa zamanda... :9::9:2 ay ile 2 yıl arasında değişiyormuş olumlu sonuç alma süresi. bizimki en kısası sürelisinden olsun inşallah:26:

canım hayırlı olsun.ALLAHIN izniyle bundan sonra hamilelik günlerini paylaşırsın.o zaman istediğin kadar uzatırsın sıkılmadan okuruz valla.

hadi gözün aydın.çooooook sevindim:46::46::46:İNŞ hep böyle güzel haber verirsin.devamıda gelir artarak çoğalır.en kısa zamanda HAMİLEYİM YAZARSIN İNŞ.

canım hayırlı olsun.ALLAHIN izniyle bundan sonra hamilelik günlerini paylaşırsın.o zaman istediğin kadar uzatırsın sıkılmadan okuruz valla.

SAOLLL CANIMMM AMİNN RABBİM o GÜNLERİ GÖRMEYİDE NASİP EDER :16:

Back
X