keşke evliliğm olsa ben nişanlılığımın tadını bile çıkartamadım.fotoğraflara bakıyorumda eşimle yüzümüz hep gülmüş ama hüzün çok acı şekilde gözlerimize yansımış.nişanlıyken 2 ayda 5 kilo vermişim üzüntüden.sonra panik atak olmuşum farkına bile varamamışım.çok şükür onu atlattım.hipertroid oldum hemde en ağırı.şükür oda hal oldu gibi.eşimin derdiyle uğraşırken kendimi nasıl bu kadar ihmal etmişm.döktüğüm paranın hesabını artık yapamıyorum.eşimin testisleri yerinde bile değildi.askerdeyken gatada testisleri yerine alamamışlar batında yani karın boşluğundaydı.sonra sağolsun kendisine minnettarım adana balcalıda bir prof zorlu ameliyattan sonra eşimin testislerini yerine aldı.biri küçük diğeri ona göre daha iyi.doktor şanslı olduğumuzu söyler bunca şeye rağmen çünkü testis erimemiş.eşim çok geç 27 yaşında oldu ameliyatı.zaten bundan sonra eşimle umudum artı.ondan önce bir zamanlar tv çok çıkan sevval taşdemiri aradım şansımızı sordum.bize hiçbir şekilde microtese yapılamayacağını söyledi çünkü testis yerinde olmalıymış.sonra eşime dedim testisleri yerine koyduk hadi bismillah diyelim başlayalım.belki bilirsin antepte bir kadın doğumcu var eşimin normal olan hormonlarını altüst etti.aklınca buna tedavi diyor.devlet hastanesinin doktorunu çağırarak eşime varikosel ameliyatı yaptı.bundan 7 sene önce 2 milyar verdik varikosele.biz bunları her iki aileden gizli arkadaş komşu hiç kimse bilmiyor yaşadıklarımızı.eşim canım benim varikosel ameliyatından sonra çok kötüydü ona rağmen acısın kimseye belli etmedi.baktık gene sıfır dedik tekrar adanaya balcalıya.tabi hoca bize nasıl kızdı nasıl.siz şansınızı bitirdiniz dedi.hormonları nasıl böyle bozdunuz neden varikosel oldunuz varikosel yok ki dedi.tabi şok olduk.bize microtese yapmadı ve sizi ankaraya kaan aydosa yollayacağım dedi.tabi oda o zaman araştırdım çok popüler herkes onunla olan başarılarını anlatıyor.gerçekten üni.iyiymiş özele geçince şansımıza oda cıvıtmış işi.artık verdiğim döktüğüm paralar gitti geri yerine konamaz.ama en azından evladım kollarımda olsaydı değdi diyecektim.ben doktorlardan nefret etmimde kimler etsin.tabi aradaki acıyan doktorlardan bahsetmiyorum.acıyarak tüh tüh vah vah diyenler zaten umudu bitirdi.bazısıda siz ne yaparsanız yapın bebeğiniz olmaz diyenler daha neler neler........belkide haklılarmı acaba demeden edemiyorum.hala bir adım öteye gidememişim.ekonomik nedenlerden çünkü artık sıfırı tükettik antepten nizipe geldik ve burda çok mutsuzum.burayı hiç sevemedim.herkes meraklı acaba eşindenmi kendindenmi olmuyor kendilerince olayı anlamya çalışıyorlar.ya bana ya eşime acıyanlar.eee eşin genede merhametliymiş bacım bizikiler olsa evlenirdi deyip beni aşağılayıp yerden yere vuranlar.daha evime bile gelmeyen lanet insanlar 2 bina öteden senin çocuğun olmuyormu diye bağıranlar yani açıkçası insanlardan nefret etmem için ellerinden geleni yapanlar.allahım ne zaman sınavım bitecek.ne zaman sesim arşı alaya ulaşacak.yaşam sevincim neden yok ediliyor.beni bu kadar çok seviyorsun yoksa sana nankörlükmü yapıyorum.artık kimsenin bana acımasına dayanamıyorum ve bu iğreti bakış atanları dövesim geliyor.artık 2 kişisiniz muhabbetlerini duymak istemiyorum.gelen faturalarıma bakıpta eeee bacım 2 kişisiniz biz öylemi makinalar sürekli çalışıyor.süpürge durmuyor dyipte 2 kişi olduğumu neden iliklerime kadar yansıtırlar.eşit şartlarda olsak onları adam yerine koyup selam bile vermem ama onlar anne diye benden üstün görüyorlar.birde bana çocuk doğuramıyorum diye arızan var harhal diyenlerden nefret ediyorum.bide evimde kitap okuduğumu görenler eeee çocuk olmayınca kitap okunuyor biz vakitmi bulamıyoruzki bacım diyenler.sanki kitap okumak için çocuk bahane.epeyde yazmışım kusura bakmayın.Biz birbirimizi anlarız...Bende bu uğurda evliliğimin en güzel yıllarını,gençliğimi,hayallerimi,ümitlerimi,emeklerimi,paramı kaybedenlerdenim....Çoğu kişinin istediği an kavuştuğu minicik bir bebeğin hasretini yıllarca çekenlerdenim....Her önüne gelenin,daha çocuk düşünmüyor musunuz diye sorduğu ve çığlık atarak düşünüyoruz ama olmuyor diye bağırmak isteyenlerdenim.....benimde önüme nice doktorlar çıktı ve bizi yıktı savurdu...... .......... Birgün biri çıkıyor.....sizlere tedavinizdeki yanlışlardan bahsediyor....Bir doktor tavsiye ediyor.....Bu doktor ürolog bile değil....Dahiliye uzmanı.....Benimde aklıma soru işaretleri gelirdi heralde....Önemli olan bundan sonrası.....Umarım rabbim tez vakitte emeklerinizin karşılığını verir.....Sizlere de annelik duygusunu yaşatır....M is kokulu yavruna tez vakitte kavuşmanızı dilerim....
Son düzenleme: