Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 831969
rabbim bi daha ki bayramda evlatlarımızla bayramı kutlamayı nasip etsin inşlhhhhhhhhh![]()
herkesin kurban bayramını kutluyorum inşallah bidahaki bayramı bebişlerimizle kutlarız...
DERYA06 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
06 ekim pazar dan ------------------------- 8 ekim salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2000
2--- pıtırcık_43 .. 2000
3-- tülay20 2000 .=okudu
4cemrem29 2000 =okudu
5denizbulutu 2000 =okudu
6zambak06 . 2000
7aruna 2000
8alev99 . 2000
9ecrin23 . .. 2000 =okudu
10cicek00 . 2000 .=okudu
11balım1905 . 2000 ..=okudu
12ervae . 2000 .=okudu
13huzuryolu 2000
14bengusuu . 2000 ..=okudu
15esma 2000
16hasretim01 .. 2000 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2000 ..=okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2000
19ese44 ... 2000
20kader60 2000 =okudu
21doğadandeva . 2000
22lamyay 2000
23mavimenekşe .. 2000 .=okudu
24seval0817 2000 ..=okudu
25papatyainci .. 2000 .=okudu
26pembe85 .. 2000 ..=okudu
27yeşil034 2000 ..=okudu
28-- ecrin_bebek .. 2000
29eda09 2000
30derya06 .. 2000 ..=okudu
31edebal 2000
32esmerimyarim 2000 .=okudu
33-- ucubirarada 2000 ..=okudu
34papatyayarim 2000 .=okudu
35yase2
Canım bayramın mübarek olsun. Bende tüm kardeşlerimin besmelelerini bitirdim.ama papatyayarimin 33 tane fazla çektim canım.eğer okumamışsan sen 33 tane eksik okurmusun?allah kabul etsin canım.
Arkadaşlar merhaba, Ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Eşim azosperm teşhisi kondu. Daha önce Emre hoca ve Kaan hoca ya gitti ama ikisinden de memnun kalmadığı için tedavileribıraktı.Şimdi de Celalettin Peru Hoca da tadavioluyor. Sperm testinde
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 340 000 /cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 34 bilgiler yazıyor. Bu ne anlama geliyor. Eşim şu anda hafta da 2 defa pregnyl 5000 vuruluyor ve bitkisel ilaçlar kullanıyor(Bursa kemalpaşa da biaktardan almış celalettin hoca nın tavsiyesiyle). Ben internetten aradım bi şey anlamadım. Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz. Tedavi olumlu olurmu? Ne kadar sürer acaba.
cnm bizim ilk testte yuvarlak hücre çıkmıştı onu düzen laboratuvarda yaptırmıştıkcemrem senin geçmiş sayfalarda bir yazına rastladım durumumuz aynı bende yedi yıllık evliyim ve bu zamana kadar hep sıfır iki kere ameliyat tedaviler hep aynı bizde şuan celalleddin beyde tedavi görüyoruz sekiz ay oldu eşim geçenlerde sperm testi verdi eşimde immatür hücre çıktı sana soracağım siz arif beyde mi verdiniz testi ikinci olarakta yuvarlak hücre farklı immatür germ hücresi ayrımı bir bilgin varmı
aramıza hoşgeldin cnm inşlh hamile haberini vermek nasip olsun sanaArkadaşlar merhaba, Ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Eşim azosperm teşhisi kondu. Daha önce Emre hoca ve Kaan hoca ya gitti ama ikisinden de memnun kalmadığı için tedavileribıraktı.Şimdi de Celalettin Peru Hoca da tadavioluyor. Sperm testinde
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 340 000 /cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 34 bilgiler yazıyor. Bu ne anlama geliyor. Eşim şu anda hafta da 2 defa pregnyl 5000 vuruluyor ve bitkisel ilaçlar kullanıyor(Bursa kemalpaşa da biaktardan almış celalettin hoca nın tavsiyesiyle). Ben internetten aradım bi şey anlamadım. Konu ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz. Tedavi olumlu olurmu? Ne kadar sürer acaba.
cnm bizim ilk testte yuvarlak hücre çıkmıştı onu düzen laboratuvarda yaptırmıştık
2.ci testte 6 tane sperm bulunmuştu onu arif beyde yaptırdık
immatür germ ve yuvarlak hücre spermin öncüleri cnm yani bundan sonra ki Aşama sizin için sperm çıkışı olabilir
immatür germ ardından yuvarlak hücre oluyo cnm immatür germ yuvarlak hücreden önce ama takdir mevlamın istese hemen spermleri çıkartır cnm dualarımız hepimiz için i,nşlh hepimizde bol bol kaliteli spermler görürüzzz....
çok teşekkür ederim canım güzel niyetlerin için immatür germ hücreleri yuvarlak hücrelerin öncesi yuvarlak hücrede spermlerin öncesi oluyor demekki rabbim hayırlısını nasip etsin bize celaleddin hoca antibiyotikte verdi hem eşime hemde bana iki ay sonra tekrar gidicez bakalım ne olacak
Arkadaşlar merhaba, Ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Eşim azosperm teşhisi kondu. Daha önce Emre hoca ve Kaan hoca ya gitti ama ikisinden de memnun kalmadığı için tedavileribıraktı.Şimdi de Celalettin Peru Hoca da tadavioluyor. Sperm testinde
Selam canlar nasılsınız?
nasıl geçti bayram?ben çalışmaya başladım bile
ama bu arada besmelerimi okudum haber vereyim dedim.pazartesi çok yoğun olurum yazamam belki.
yeşil34,edebal,esmeriyarim,ucubirarada,papatyayarım,yase2 arkadaşlarımınızın besmelerini okudum.
yolculuklar kolayca bitti bunları çekerken :)
öpüyorum hepinizi...