• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esmacıgm tabiki olacak,bak eşinde negüzel çıkışlar başladı maşallah.Allahm en yakın zamanda cocuklarda nasip edecek inş.hamilelıkle ilgili güzel birsey yaşasam hemen dua ediyor.Allahm kardeşlerimede bu duyguları yaşat diyorum.biz 7 yıl savaştık mücadelenizi asla bırakmayın.Allah azminizin karsılıgnı mutlaka verecek.en yakın zamanda hamiş haberleri gelecek inş.hepiniz herzaman dualarımdasınz.lütfen birbırinızin ve hayatınızın kıymetini bilin.

canımmm İNŞALLAHH RABBİM bizede yaşatacak annelik duygusunu
evet çıkışlar başladı ALLAHIMA binlerce şükür çok mutluyum
bayramlarda hep aynı acıyı yaşıyorum napıyım elimde olmuyor
çokk saol güzel duaların için RABBİM kuzucuklarını sağsalim kucağına almayı nasip eder İNŞALLAH muhammed ve meryemimiz hayırlı evlat olur sama İNŞALLAHHH
hepimiz arka arkaya güzel haberler verelimm İNŞALLAHHH
RABBİM emeklerimizin karşılığını versin :16:

iyi akşamlar kızlar ben de bugün geldim eve yorgunluktan dalmışım koltuğun üzerinde bir rüya gördüm Allahım nasıl güzeldi nasıl gerçekti .. kucağımda bebebğim emziriyodum onu nasıl güzel bir duyguymuş hissettim.. Allahım hiç zorlanmadı diyrum bebeğim emerken ben niye başkalarına imreniyomuşum ki benim de bebeğim varmış diyorum.. sonra ellerine aykalrına hiç bakmadık diyorum bakıyorum parmaklarına heryerini başka birine benzetiyorum çoookkk güzeldi. Allahım rüyası bu kadar güzel olan şeyin gerçeği nasıldır kim bilir..
Rabbim inşallah hepimize yaşatır kızlar ,hiç birimizin kucağı boş kalmaz amin amin aminn

cnm nasılsın inşallah abayramın güzel geçmiştir.. ben de bir çok arkadaş gibi bugün geldim ve besmelelere bugün başlayacağım zahmet olmazsa ve zor bir iş değilse okumamız gereken arkadaşların listesini tekrar yayınlarmısın ..teşekkür ederim

YEŞİL34 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 ekim Pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
3-- tülay20 …………………………… 2000
4—cemrem29 …………………………… 2000
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000
10—cicek00 ……………………………. 2000
11—balım1905 ……………………………. 2000
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000
19—ese44 ……………………………... 2000
20—kader60 ……………………………… 2000
21—doğadandeva…………………………. 2000
22—lamyay ……………………………… 2000
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000
35—yase2 …………………………………… 2000 …….=okudu

cnm ben okudum Allah kabul etsin

aramıza hoş geldin canım keşke hiç gelmeseydin ama takdir böyleymiş hayırlısı canım benim eşimde celaleddin beyde tedavi oluoyor bizdede immatür germ hücre sayımı 540 000 oranı ise yüzde 27 bizde pregnil ve menegon iğneleri kullanıyoruz ve sizin aldığınız aktardan ilaçlar aldık ve kullanıyoruz çok iyi bir dr celaleddin bey RABBİMİN izni ile doğru yoldayız inşlh kalbini ferah tut RABBİM e sığın hayırlısı olacak öyle umuyorum

Allah razı olsun canım. Kaderimiz ortakmış...Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aramıza hoş geldin canım keşke hiç gelmeseydin ama takdir böyleymiş hayırlısı canım benim eşimde celaleddin beyde tedavi oluoyor bizdede immatür germ hücre sayımı 540 000 oranı ise yüzde 27 bizde pregnil ve menegon iğneleri kullanıyoruz ve sizin aldığınız aktardan ilaçlar aldık ve kullanıyoruz çok iyi bir dr celaleddin bey RABBİMİN izni ile doğru yoldayız inşlh kalbini ferah tut RABBİM e sığın hayırlısı olacak öyle umuyorum

hoşbulduk canım...Kaderimiz ortakmış....Olsun iyi olur inşaallah.

cnm bizim ilk testte yuvarlak hücre çıkmıştı onu düzen laboratuvarda yaptırmıştık
2.ci testte 6 tane sperm bulunmuştu onu arif beyde yaptırdık
immatür germ ve yuvarlak hücre spermin öncüleri cnm yani bundan sonra ki Aşama sizin için sperm çıkışı olabilir
immatür germ ardından yuvarlak hücre oluyo cnm immatür germ yuvarlak hücreden önce ama takdir mevlamın istese hemen spermleri çıkartır cnm dualarımız hepimiz için i,nşlh hepimizde bol bol kaliteli spermler görürüzzz....:16::16:

aramıza hoşgeldin cnm inşlh hamile haberini vermek nasip olsun sana:34:
hücreleriniz var demek cnm bu yani sperm çıkışları için yol almaya başlamışsınız demek immatür germ hücrenin menideki oranı dır o yüzde yazısı....anlıcan hücre görmek bile mucize azolular için bak siz görmüşsünüz bile devamı sperm olsn...
cnm ben 7 yıldır ne hücre ne rakam görürürdüm eşimin testtinde ama şimdi celallettin hoca da tedaviden sonra hamdolsun ki sperm gördüm inşlh sizlerde göreceksiniz rabbimin izniyle.....eşimde menegon preglyn kulalnıyor
o bursa da ki kürlerde bitkisel benim eşimde kullanıyo hatta bizim ki bitti yenileri gelicek aklın kalmaısn internette bu konuda fazla bilgi yok zaten araştırıp ta kafanı karıştırma bence burda ki kişilerin çoğu celallettin hocanın hastası
bayramdan sonra gel yaz bak sana herkesler yazar yani rahatlatırsın içini..:34::34::34:

Çok saol canım, içimi rahatlattın bayram tatilinde annemlerdeydim az önce geldim eve hemen bilgisayarın başına oturdum.cevap yazmak için sizlere.Hepinizden Allah razı olsun...Hepimizin inşallah hamile haberini en kısa sürelerde duyarız...Kaç ay tdavi gördünüz Celalettin hoca da...Biz ne kadar süre tedavi göreceğiz acaba...1 ay oldu bizim.Sperm çıktıktan sonra tüp bebek yapmadınız mı acaba hoca size neyi tavsiye etti...

merhaba canım.
hg aramıza...:16:
keşke böyle bir ortamda tanışmasaydık ama kaderrr...

canım için rahat olsun..
bizde celalettin hocada tedavideyiz.
hücreleriniz var demek canım o değerler. darısı sperm çıkışlarına inş...
mutlu haberlerini alır ve seviniriz inş....
bize imkansız demişlerdi...ama önce Rabbimin sayesinde sonra celalettin hoca sayesinde şükür hücre çıkışları başladı.
2 teseden sonra hücre görmek bile bizi sevindirdi.
inş hepimiz bu illetten kurtulanlardan oluruz....amin.

bu arada azo sebebiniz neydi?

hoş bulduk canım...Allah Celallettin hoca dan razı olsun.Doktorları sevmeyen eşim, Celalettin hoca yı çok sevmiş...Onu anlata anlata bitiremedi bana...İnşaallah hepimizin güzel haberler alır ve seviniriz inşaallah.Eşim daha önce hiç tese olmadı...Eşim 7 aylık doğmuş, testisinin biri inmemiş kasığında kalmış, diğeri olması gereken yerinde imiş. İnmeyen testis için ameliyat oldu ve aldırdı.Azo nun sebebini bu olduğunu düşünüyoruz.Bakalaım ne olacak canım, biz Celalettin hocayla tedaviye başlayalı daha 1 ay oldu.7 yıllık evliyiz.Eşim 32 ben 30 yaşındayım.Bursada yaşıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

Canım ben yeşil,edebal,esmerimyarim,üçübirarada,papatyayarim arkadaşlarımızın besmelelerini okudum ALLAH kabul etsin inşallah.YASE2 arkadaşımızınkinide yarına kadar okur heber veririm.

günaydın kızlar
yin alakasız biryerden daldım muhabbet ama...
cemrem nasılsın canım
flzask sen nasıl oldun canım iyimisin biraz daha
sağol cnm iim ne olsun bayramın telaşını koşuşturmacasını atlatmaya çalışıyorum işte sen de iisinidr inşlh güzelim:34:
Çok saol canım, içimi rahatlattın bayram tatilinde annemlerdeydim az önce geldim eve hemen bilgisayarın başına oturdum.cevap yazmak için sizlere.Hepinizden Allah razı olsun...Hepimizin inşallah hamile haberini en kısa sürelerde duyarız...Kaç ay tdavi gördünüz Celalettin hoca da...Biz ne kadar süre tedavi göreceğiz acaba...1 ay oldu bizim.Sperm çıktıktan sonra tüp bebek yapmadınız mı acaba hoca size neyi tavsiye etti...
hoşgelmişsin evine cnm:34:
biz bu yılın ocak ayından beri tedavideyiz ve halen devam ediyoruz cnm
bizim 6.cı ayda sperm gördük tüp bebeğe başlıcaktım ama spermler çok kaliteli olmadığı için tüp bebek yapamadım kısmetse eşim kasım ayında tekrar test yapıcak eğer kaliteli olursa hemen en kısa zamnda başlamak istiyorum cnm hemde nasıl can atıyorum ama kısmet vakti gelmemiş demek ne yapalım
cnm siz daha yolun başındasınız biraz sabır gerekli bu yolda evet insan beklerken bile sabrı kalmıyo ama olsun sonu bol kaliteli spermler olsun da yıllalrdır bekliyoruz varsın bide böle bekliyelim cnm inşlh sizdede en kısa zamanda güzel gelişmeler olur :16:

iyiler canım.büyüdüler artık teyzesi.yürüyemez hale geldim ama olsun sağlıklı olsunlarda yeter ki.sen nasılsn canım nasıl gidiyo.ALLAH sanada ikiz versin İNŞ sende balon gibi ol.:9::9:senin de senin gibi maviş maviş pıtırcık kızların olursa nede tatlı olur yaaaaa.

iyiyim şükür. eşyaları yerleştirmekle uğraştım valla.
çamaşır ütü derken yoruldummmm.

yerim ben bıcırıkları..
annesini de şişirirlermiş :21::21::21:
ağzından bal damlıyor canım yaaaa.inş inş tatlımmmm. dualarına yürekten aminnn diyorummm.:16:
çok isterim valla ikiz..
hayırlısından versin RAbbim de balon olmaya razıyım....

merhaba canım...demek sizde celalettin hocaya gidiyorsunuz.o kadar çok duydumki adını.biz daha yeni öğrendik yeni başlıcaz tedavi işlerine.biz ankarada yaşıyoruz.genart tüp bebek merkezinden haftaya cumartesiye randevu alcam.müfit hoca var orda.bi baksın sebebi bulunsun ona göre bi bakalım diyoruz.nasıl sence?bi tüp bebek merkezi iyi olurmu?zaman kaybeymeyelim istiyorum.2 kez bi özel hastanede sperm testi yapıldı.ölü yada canlı hiç sperm bulunamadı.üstelik kanallar açık.biraz zorlu bi savaş olcak sanki.inşallah hormanal bişeydirde tedavi falan olur.bilmiyorum ne olcak.bakalım bizi neler bekliyor??????:-((((((

hg canım ...
geçmiş olsun öncelikle.. canım tese ameliyatı derlerse olmayın.
biz o hatayı yaptık canım. 2 kere tese olduk .hasar verdik testislere ve tedavi süreci uzadı o yüzden.
tüp bebek merkezleri genellikle cüzdana bakıyor tatlım.
muayene olun zarar olmaz. bakalım ne diyecekler..
sebep belli olsun.. dediğin gibi ona göre yolunuzu belirlersiniz.
aynen öyle .zorlu bir süreç bu azo tedavisi..
sabır ve zaman gerekli.
birde doğru tedaviyi bulmak önemli.
inş bizler doğru tedavideyizdir de artık kurtuluruz bu illetten.
bizler gibi azolulara da umut oluruz.
inş canım inş kolay bir tedavisi vardır bir an önce kurtulursunuz bu dertten. ve kavuşursun bebişlerine.
canım ankarada gidin doktora ama celalettin hocayada gidin derim.
celalettin hocanın tedavisi hiç ilaç bitki kullanmayan hastalarda daha erken sonuç veriyor.
Allah yardımcınız olsun...
konuşuruz yine .
gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.
dualarım seninle tatlımmmm.:16::16::16:

cnm nasılsın inşallah abayramın güzel geçmiştir.. ben de bir çok arkadaş gibi bugün geldim ve besmelelere bugün başlayacağım zahmet olmazsa ve zor bir iş değilse okumamız gereken arkadaşların listesini tekrar yayınlarmısın ..teşekkür ederim

iyiyim canımcım şükür.
kosturmaca geçti bayram.bebek sordular hep....
boynum büküldü ama olsun az kaldı inş kavuşacağız bebişlerimize hepimiz....
birdaha ki bayrama inş hepimiz bebişlerimizle gireceğiz.....

tamam canım listeleri tek tek yayınlarım yine...
bu arada senin besmele listen tamamlandı..
Allah gönlüne göre versin.
inş tez zamanda hayırlı evlatlarına kavuş tatlım.:16::16:

ECRİN_BEBEK İÇİN besmele okuyoruz

NİYETİ: : eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
03 ekim Perşembe den ------------------------- 5 ekim cumartesi saat 22.00 ye kadar

1--- sonsuz ……………………………. 2000 …..=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000 …..=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 ……=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 ……=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 …….=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000………………….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 …….=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 …….=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …..=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …..=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 ……=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 …….=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …...=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 ……=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 ……=okudu

canım besmeleelrin bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz ECRİN_BEBEK
Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.Kolay bir hamilelik geçirmesini ve evlatlarını zamanında ve sağlıklı sıhhatlı kucağına almasını nasip eyle.amin.

merhaba canım...demek sizde celalettin hocaya gidiyorsunuz.o kadar çok duydumki adını.biz daha yeni öğrendik yeni başlıcaz tedavi işlerine.biz ankarada yaşıyoruz.genart tüp bebek merkezinden haftaya cumartesiye randevu alcam.müfit hoca var orda.bi baksın sebebi bulunsun ona göre bi bakalım diyoruz.nasıl sence?bi tüp bebek merkezi iyi olurmu?zaman kaybeymeyelim istiyorum.2 kez bi özel hastanede sperm testi yapıldı.ölü yada canlı hiç sperm bulunamadı.üstelik kanallar açık.biraz zorlu bi savaş olcak sanki.inşallah hormanal bişeydirde tedavi falan olur.bilmiyorum ne olcak.bakalım bizi neler bekliyor??????:-((((((

Merhaba canım, Allah hayırlı evlatlar versin inşaallah en kısa zamanda.Biz Bursa da yaşıyorz.Eşim kaan hoca ya ve genart a da (Ankara)gitti hiç memnun kalmadığını sürekli söyler.Nasrettin hoca damdan düşmüş.Nasrettin hoca ya hocam nasılsın demişler? O da aranızda damdan düşen biri var mı?, var sa o benim halimden anlar demiş.Celalettin hocayı eşim çok beğeniyor.Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla celalettin hoca (dahiliye uzmanı olmasına rağmen) da daha önce eşlerimizle aynı kaderi paylaşmış biri olduğu için kendini bu işe adamış.Tabi ki karar sizin.Celalaettin hoca tedavi yönetimini seçerken , hocların çoğu malesef direk sonuca (tese ile sperm arama) gitmeyi tercih ediyrmuş eşimin anlattığına göre...Tabi ki karar sizin.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşaallah.

EDA 09 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
06 ekim pazar dan ------------------------- 8 ekim salı saat 22.00 ye kadar

1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
7—aruna …………………………… 2000 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 ..…=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 …….=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………..=pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……..=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……= okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …….=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……..=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 ……=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 ………=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 ……..=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu

canım besmelelrin bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz EDA09 NİKLİ ARKADAŞIMIZIN Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.Kolay bir hamilelik geçirmesini ve evlatlarını zamanında ve sağlıklı sıhhatlı kucağına almasını nasip eyle.amin.

DERYA06 İÇİN besmele okuyoruz
06 ekim pazar dan ------------------------- 8 ekim salı saat 22.00 ye kadar

1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1989 …….=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
7—aruna …………………………… 2000 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……..=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 …….=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………. Pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……..=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……..=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2011 ……..=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……..=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ………=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ………=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……..=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 …….=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 ……..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……..=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 …….=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 ……..=okudu
31—edebal………………………………… 2000 ……..=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu

YEŞİL34 İÇİN besmele okuyoruz

SONSUZ ------ TÜLAY20 ----- CEMREM29 ------ DENİZBULUT ------ ZAMBAK06 ------ ALEV99 ----- CİCEK00 -----
ERVAE ----- BENGUSUU ---- İLKBAHAR-İLKBAHAR ------ ESE44 ------ DOĞADANDEVA ---- LAMYAY ------ MAVİMENEKŞE ---
SEVAL0817 ------ YEŞİL34 ---- ECRİN_BEBEK ----- EDA09 ----- ESMERİMYARİM ---- DEN HABER BEKİLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

13 ekim Pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar

7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……..=okudu
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000
19—ese44 ……………………………... 2000
20—kader60 ……………………………… 2000 ............................PITIRCIK_43....= okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000
22—lamyay ……………………………… 2000
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000
27—yeşil034 ……………………………… 2000
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
32—esmerimyarim ………………………… 2000
34—papatyayarim …………………………… 2000 .....=okudu

Son düzenleme:
EDEBAL İÇİN besmele okuyoruz
Ayrıca arkadaşımızın annesi bayram sonu ameliyat olacakmış.ameliyatı başarıyla geçer ve iyleşir ini. Niyetinize arkadaşımızın annesini de almanız …..
13 EKİM pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar

7—aruna …………………………… 2000