Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracığım günaydın canım sen nasılsın cemremi bende merak ediyorum o bizi ihmal etmezdi yazardı hep,herhalde bayram telaşı var.Allahım hepimizden hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.tedaviniz ne aşamada canım![]()
cnm hoşgeldin inan ki bu bayram ben kaça bölündüm bende bilmiyorum valalhi:26:selam canım yeni farkettim msjını
hadi gözün aydı cemrem gelmiş
tedavi diye bişey yok canım henüz başlanmadı hiç birşeye
eşim bu hafta izin alabilirse eğer gidecez doktora bakalım
sen nasılsın
cnm hoşgeldin inan ki bu bayram ben kaça bölündüm bende bilmiyorum valalhi:26:
yoğun geçti abakalım kasımda eşim tekarra test yapıcak kaliteli çıksa da tüp bebeğe başlasam diye bekliyorum ben
inşlh eşinin testtide de herşey bol bol kaliteli çıkar
bu arada sen nasılsın güzelim![]()
haklısın bu bayram başlı başına telaş oluyor zatencanım iyiyim sağol
bu bayram bizdede bir telaşedir gitti canım ya
eşim inşallah doktora gitmeye razı oldu
izin alabilirse tabi
iyi bir doktor buldum özel bi hastanede bakalım izin alırsa perşembe gitcez heralde
çok endişeli eşim canım bilemiyorum
ha bu arada sen tecrübelisin diye soruyorum canım
bu sperm testi için kaç günlük cinsel diyet istiyorlar söyleyebilirmisin
haklısın bu bayram başlı başına telaş oluyor zaten
hadi inşlhh izin alırda sonuclar güzel olur sizin için bizde burda sevinirizzzzz
cnm 3 veya 4 günlük cinsel perhiz isteniyo fazlası eğer sperm varsa bile ölebiliyormuş ben laboranta sormuştum
benim eşim enelde 4 .cü gün veriyo testti![]()
en iisini yaparsın cnm eşler ne kadar istesede boşluk buldu mu hemen kaçıyolarr
anladım canım 2 gün diye söylediler arkadaşlar hepte o yüzden sana sorayım dedim bi
bu haftada yumurtlama günlerim aksi gibi
haftaya kalsın desemde eşim kayrtaracak
o yüzden bi araştırmaya girdim
en iisini yaparsın cnm eşler ne kadar istesede boşluk buldu mu hemen kaçıyolarr
valal ben böle biliyorum ama istersen gene de sor bşka arkadaşlara benim eşim hep böle verdiği için ben böle biliyorum
cnm sonunda kaliteli sperm çıkışı olsunda
oluyo cnm yumurtlama dönemi şaşabiliyo benimde artık 2 gün koyu leke gelip gidiyo insan hevesleniyo da ama nerdeeee
rabbim sağlıklı nesiller nasip etsin hepimizee...hadi inşlh güzel haberlerini bekliyorum![]()
konuş tabii cnm sor aklında kalmasınçok sağol canım ya eksik olma bilgiler için
flzask lada bi konuşayım bakayım oda veriri bi fikir
kusura bakma açık açık sordum ama işte bilmeyince...
konuşuruz yine canım öptüm şimdilik
slm canımcım
iyiyim şükür....
yeni geldik bizde....
bayram nasıl olsun....
anneciğimle kayınvalideciğimle kayınbabacığımla hasret giderdim.
bu bayram buruktu bizim için yine canım.....
babamsız 3. yıl bayram geçireli.....
öyle işteee....
koştur koştur geçti anlıcan....
senin bayramın nasıldı?
inş birdahaki bayrama bebişlerimizle geçiririz tatlım yaaa....
aynen dediğin gibi yolculukta tesbih iyi oldu.....
zaman çabucak geçti...
Allah kabul etsin inş.....amin......![]()
Günaydın arkadaşlar, herkesin geçmiş bayramını kutluyorum, eşim bu hafta celaleddin hocaya kontrole gidecek, hoca haftanın hergünü muayene ediyor mu ,ancak cuma günü gidebilecek , bilgisi olan var mı?
canım sende hoşgeldin yoğun olduğunu tahmin ettim ,kurban kurban dolabında bozulmuş tam zamanı yaniherkese günaydınlarrrrrrrrrrr
kızlar yorucu bi bayramın ardından hepimizz hoşgeldik topiğimizeeeeeeeeee
bu günden sonra topiğimiz heppp sevinçli haberler alsın inşlhh hamişler sağlıklı hamilellik geçirsin
tedaviye başlıcaklar inşlhh hamiş olsunve diğer arkadaşlarımdaaaaaaa artık bol bol spermler çıkıp taşsınnnnnnnn
yeni haftadan ve yeni umutlarla herkese merhabaaaaaaaa
benim bayram yoğundu eve zor atıyodum kendimi bide üstüne buzdolabım bozuldu bakalım servis ne dicek yoksa yeni dolap yolları görünür bize:26:benden böle sizler neler yaptınız....
esracığım teşekkürler canım ya eşin ikna olmuyor demek ama canım mücadeleyi bırakmayın ne yap et ikna et yaş falan çok önemli benim eşim de yok işte yok doktor ne arayacak burada birşey yok diyor saçını başını döküyordu bak mevlam neler nasip etti burada nelere şahit olduk .inş eşin hem ikna olur hemde işinde rahatca izin alır tedaviye başlarsınız bak bir sürü arkadaşta çıkış oldu.inş bizlere güzel haberler verirsin hep eşinle birbirinize destek olun .onlar bunu gurur meselesi yapıyor,aslında tedavisi olan bir hastalık sadece ....selam canım yeni farkettim msjını
hadi gözün aydı cemrem gelmiş
tedavi diye bişey yok canım henüz başlanmadı hiç birşeye
eşim bu hafta izin alabilirse eğer gidecez doktora bakalım
sen nasılsın
ayyyyyyy canım benim inşalahhhhhhhhh birgün bebeğini emzirirken bu rüyanı hatırlar hüzünlenirsin .biz burada nelere şahit olduk inş.hepinizde bu zor günleri atlatacak yavrularınıza kavuşacaksınız hepimizde bunu hakettik .Rabbim bu kadar açılan elleri boş çevirmez sadece zamanını gelecek canlarım benim.bende ruya gordum 2gece once rabbim okudugunuz besmeleler sayesinde ilk defa dogum yapiyorum bebegimi kucagima kardesim veriyor.tekmis ikiz degil diyorlar.ilk defa emzirdigimi karni ac diyorlar ikisinibirden emdi anlatamam ruya olsa bilee cok guzel bir duygumusss.bizimde oluyomus diyorum karsimdakilere.ruyamda bebek olsa bile kucagumda bizim olamaz derdim hic emziremezdim.allahim okunan besmeleler hurmetine ruyasini gosterdi.simdiden cok cok sagolun agziniza kocaman yureklerinize saglik olsun.rabbim hepimize gercegini yasamayi nasip etsiin.hayirlisiyla ve sagliklaa.