• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hg canım ...
geçmiş olsun öncelikle.. canım tese ameliyatı derlerse olmayın.
biz o hatayı yaptık canım. 2 kere tese olduk .hasar verdik testislere ve tedavi süreci uzadı o yüzden.
tüp bebek merkezleri genellikle cüzdana bakıyor tatlım.
muayene olun zarar olmaz. bakalım ne diyecekler..
sebep belli olsun.. dediğin gibi ona göre yolunuzu belirlersiniz.
aynen öyle .zorlu bir süreç bu azo tedavisi..
sabır ve zaman gerekli.
birde doğru tedaviyi bulmak önemli.
inş bizler doğru tedavideyizdir de artık kurtuluruz bu illetten.
bizler gibi azolulara da umut oluruz.
inş canım inş kolay bir tedavisi vardır bir an önce kurtulursunuz bu dertten. ve kavuşursun bebişlerine.
canım ankarada gidin doktora ama celalettin hocayada gidin derim.
celalettin hocanın tedavisi hiç ilaç bitki kullanmayan hastalarda daha erken sonuç veriyor.
Allah yardımcınız olsun...
konuşuruz yine .
gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.
dualarım seninle tatlımmmm.:16::16::16:

canım çok teşekkür ederim...yazdığınız herşey çok değerli ve önemli benim için...çünkü daha yolun başındayız biz.hem çok zaman kaybetmeyelim istiyorum hem eşim çok yıpranmasın istiyorum.yazdığınız her bilgiyi eşimle paylaşıyorum.son olarak cumartesi günü genarta gitmeye karar verdik.en azından tahlillerimiz yapılsın.sebebi bulunsun.sonra tüm sonuçlarımız çıkınca.celattin hocayı arıcam.duruma göre randevu alıp istanbula gitmeyi düşünüyoruz.gelişmeleri paylaşırım tabiki.en ufak bilgi birbirimize yardımcı olur.rabbim hepimize yardımcı olsun.hepimiz başarıcaz inşallh çok güzel anneler olucaz...

Merhaba canım, Allah hayırlı evlatlar versin inşaallah en kısa zamanda.Biz Bursa da yaşıyorz.Eşim kaan hoca ya ve genart a da (Ankara)gitti hiç memnun kalmadığını sürekli söyler.Nasrettin hoca damdan düşmüş.Nasrettin hoca ya hocam nasılsın demişler? O da aranızda damdan düşen biri var mı?, var sa o benim halimden anlar demiş.Celalettin hocayı eşim çok beğeniyor.Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla celalettin hoca (dahiliye uzmanı olmasına rağmen) da daha önce eşlerimizle aynı kaderi paylaşmış biri olduğu için kendini bu işe adamış.Tabi ki karar sizin.Celalaettin hoca tedavi yönetimini seçerken , hocların çoğu malesef direk sonuca (tese ile sperm arama) gitmeyi tercih ediyrmuş eşimin anlattığına göre...Tabi ki karar sizin.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşaallah.

canım çok teşekkürler.biz şimdilik genarta gidip tahlillerimizi bi yaptırıp azonun sebebini bi öğrenelim diyoruz.tüm tahlil sonuçlarımız çıksın sonra celalettin hocayı bi arıcam.bakalım ne dicek.sonrasında bi randevu alıp gitmeyi düşünüyoruz.daha yeni başlıcaz bı koşoşturmaya biz.zamanla yaşadıklarımızı paylaşıp sizlerden bilgi alırım.ben hemen tese yapsalar belki sperm bulunurmu hemen sonuçlanır olay bebeğimize kavuşuruz belki diyordum ama anladımki direk ameliyat sakıncalı olacak.belkide hemen ameliyat olursa bi daha tedavi cevap vermeyecek.ameliyata hemen sıcak bakmamak en iyisi galiba.bakalım bi gidelm ne dicekler.rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

Canım ben burayı hiç ama hiç bırakmak istemiyorum ve inşallahha da bırakmam. Burada güzel dostluklar kurulmuş durumda ve insanlar birbirlerinin derdini çok iyi anlayabiliyor , sevinçlerine ve hüzünlerine ortak oluyorlar.Bir de bu sitedeki arkadaşlar hastalığımız konusunda çok bilgililer maaşallah.
burası çok ii geliyo insana ben burda tanışıp arkadaş olduğum ve eşlerimizle de tanışıp eşlerin görüştüğü kişiler var cnm yani anlıcan akrabadan ve kapı komşumdan daha yakınlar kendileri bana:29::29:
herkes yıllardır araştırıp yazınca bi nevi dr. gibi olduk burda:9: hepimizin derdi sıkıntısı ,acısı bir atlatmakta birlikte acısını yaşamakta birlikte bizim için...:34:

Hanımlar merhaba benim eşimde azospermi ve biz bu konuda tecrübeli bir tüp bebek merkezi veya hastane arıyoruz nasıl olacak bilmiyorum internette yazılanları okumaya çalışıyorum bizim için en doğru hastaneyi ve doktoru bulmaya çalışıyorum ama herşey çok kafa karıştırıcı bbu topigide baştan sona okumam mümkün değil zaten telefondan giriyorum eşi azospermi olup tüp bebek yaptırmış ve başarılı olmuş olan arkadaşlar varsa lütfen hastane yada merkezin veya doktorun adını bana Allah rizasi için yazabilirmi şimdiden teşekkürler

dün bu konuya bunları yazmıştım ama cvp veren olmadı yanlış bir konuyami yazdım acaba? Ben konuya cvp yazdiktan sonra baktım cevaplara herkez duadan ve kendi tedavisinden bahsediyor Allah kabul etsin dualarını tedavilerinizde insaallah pozitiv sonuçlanır ama eşi azospermi olanlar burda dertleselim yazıyor başlıkta birinizde Allah rizasi için bir cvp yazmadı soruma en azından bilmiyoruz yazsaydiniz bende cvp gelecek diye beklemezdim :(

evet cnm dr.la birebir görüştükten sonra alınıyo bitkiselelrr
inşlh ameliyatsız olur herşey çünki ameliyat olmayın zaten gerek yok hemen bile bile eşini kestirme cnm çünki yüzdesi bile az diyo dr.lar bizlerde yeterki çıksın diye ameliyatı kabul etmiştik eşim için ama şimdi olsa asla kabul etmezdim
hamişlerimizz:
flzask2003,:nazar: duruderyadeniz:nazar:,nursen:nazar:,enfall:nazar:,gulza:nazar:,bangi,:nazar: bahar85 ( doğal yolla hamile kaldı :nazar:)
darısı bizlere olsun sıra bizlerde olusn inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:49::49::16::16:

aaa demek doğal yolla hamile kalanlarda var.okuyunca ne mutlu oldum.umut kaynağı oluyor böyle şeyleri duymak.darısı bizlere.rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

dün bu konuya bunları yazmıştım ama cvp veren olmadı yanlış bir konuyami yazdım acaba? Ben konuya cvp yazdiktan sonra baktım cevaplara herkez duadan ve kendi tedavisinden bahsediyor Allah kabul etsin dualarını tedavilerinizde insaallah pozitiv sonuçlanır ama eşi azospermi olanlar burda dertleselim yazıyor başlıkta birinizde Allah rizasi için bir cvp yazmadı soruma en azından bilmiyoruz yazsaydiniz bende cvp gelecek diye beklemezdim :(

cnm merhaba aramıza hoşgeldin
biraz durumunuzdan bahsedebilirmisin azo sebebiniz bellimi
arkadaşların gözünden kaçmıştır burda herkes birilerine yardımcı olur
kaç yıllık evlisiniz eşinde hiç sperm yokmu
tüp bebek merkezi araştırıyorum derken sizde sperm varmı yada eşin ameliyatmı olacak hiç tedavi oldunuzmu
sperm varda tüp bebek merkezi araştırıyorsan eğer ben umut yada memorial derim istanbulda
siz hangi şehirdesiniz oralarda tüp yapma şansınız olacakmı eğer durumunu
biraz daha açarsan burda herkes yardımcı olur...:16::16:

cnm merhaba aramıza hoşgeldin
biraz durumunuzdan bahsedebilirmisin azo sebebiniz bellimi
arkadaşların gözünden kaçmıştır burda herkes birilerine yardımcı olur
kaç yıllık evlisiniz eşinde hiç sperm yokmu
tüp bebek merkezi araştırıyorum derken sizde sperm varmı yada eşin ameliyatmı olacak hiç tedavi oldunuzmu
sperm varda tüp bebek merkezi araştırıyorsan eğer ben umut yada memorial derim istanbulda
siz hangi şehirdesiniz oralarda tüp yapma şansınız olacakmı eğer durumunu
biraz daha açarsan burda herkes yardımcı olur...:16::16:

merhaba canım...eşimdeki bu rahatsızlığı öğrenip çaresizce araştırma içine girmiştim.Ben bu sitede 2014 mayıs,haziran... anneleri topiklerini okurken, bebeğimiz olunca hangi hastaneye hangi doktora gidelim diye araştırken birden kendimi burda buldum.ne yapalım,hangi doktor diye yazdığımda bana ilk olarak sen özelden mesaj atmıştın.ben özelden mesaj atamıyorum şuan.çok anlayamadım ama belli bir mesajlaşma sayısı olması lazım galiba.teşekkür edememiştim sana.şimdi okurken baktım sen yazayım hemen dedim.özel mesajın ve iyi niyetin için teşekkür ederim.şuan tek bildiğimiz 2 ayrı sperm testinde de ölü yada canlı sperm hiç çıkmamış oluşu ve kanalların açık olduğu.sebebini bilmiyoruz.gerekli tahlileri ankarada genartta yaptırıp (üroloji doktoru müfit günel)daha sonra başka bir doktora gitmek.herkes celalettin beyden çok memnun.kaan aydos ve emre bakırcıoğlunu da çok duydum.biriyle iletişime geçicez artık.kızkardeşimin bir arkadaşında da da 5 tane sperm çıktı,eşininde tek yumurtalığını aldılar bide tüp bebek yaptırdılar.yeni doğdu bebekleri.onun doktoru da emre bakırcıoğlu.bakalım artık hayırlısı.rabbim sana da yardım etsin.bu zolu savaşta bol şanslar...

Canım ben esmerimyarim,papatyayarim,yese2, ucubirarada,ve kendimin basmelesini okudum inş dualarimiz kabul olur benim için okuyan arkadaşlardan da Allah razı olsun ne muradlari varsa versin
Canım annemi sormuşun teşekkür ederim alakana yoğun bakımdan yer ayarlamaya çalışıyoruz ondan sonra olabilecek bu arada babamda hastalandı onunlada uğraştık biraz bazen hayatın yükü ağır geliyor ama bugünümüze şükür
Eşim kasım 15 gibi sperm testi verecek 5 ay sonra ne olacak durumu bende çok merak ediyorum inş gelişmeler olmuştur cümle düşüklüğü için özür dilerim
Cemrem29
Canım bana telefon numarani verebilirmisin seninle konuşmak istiyorum

Arkadaslar bende topikte eski sayilirim her ne kadar girip yazmasam da donem donem bakip tanidigim tanimadigim insanlarin gelismelerine sevinip cikiyorum. Artik azosperm konsmak beni siktigi icin kendimi uzak tutuyorum burdan ama yine de tam kopamiyorum. Cok sukur her actigimda guzel gelismeler goruyorum hem seviyorum hem de umut doluyorum. Allahim hepimizi hayirlisiyla kurtarsin diyorum. CELALETTIN HOCAYA giden arkadaslarim yardimci olabilir mi acaba bana iletisim bilgileri lazim sizler nasil gittijiz ilk once oraya ben randevuyu nasil almaliyim ilk once kendiyle mi iletisime gecmeliyim yoksa hastaneden siradan olarak onun adina randevu mu alicam. Sehir disindan gidecegimiz icin sikinti yasamak istemiyorum acil cevap bekliyorum

Arkadaslar bende topikte eski sayilirim her ne kadar girip yazmasam da donem donem bakip tanidigim tanimadigim insanlarin gelismelerine sevinip cikiyorum. Artik azosperm konsmak beni siktigi icin kendimi uzak tutuyorum burdan ama yine de tam kopamiyorum. Cok sukur her actigimda guzel gelismeler goruyorum hem seviyorum hem de umut doluyorum. Allahim hepimizi hayirlisiyla kurtarsin diyorum. CELALETTIN HOCAYA giden arkadaslarim yardimci olabilir mi acaba bana iletisim bilgileri lazim sizler nasil gittijiz ilk once oraya ben randevuyu nasil almaliyim ilk once kendiyle mi iletisime gecmeliyim yoksa hastaneden siradan olarak onun adina randevu mu alicam. Sehir disindan gidecegimiz icin sikinti yasamak istemiyorum acil cevap bekliyorum

Canim alinganlik etmissin.aramizda hamileler var onlarda giris yapmamis olabilirler.cevap yazmak icin kimse gormemezlikten gelmez.hepimiz tedavi asamasindayizzz keske tup bebek asamasina bizlrr dr gelsek.hepimiz mucize olan spermin cikisini bekliyiruz rabbim ol derse.sen kendinden ve esinden bahbahset hangi asamalsrdasiniz.ben ve esim almanda haxirlanmisti.tup bebek icin ama bilr bile benide hazirladilar para ugrunaa ne diyeyimm.esimde
bir sey cikmayinca bende bosuna ilac ve hormon almis oldummm.aci bir tecrubeydii bizimki.ama baskasi sifasini bulmustur bir sey diyemrmm.her sey nadip kismet.

hiç deme cnm ya bayram öncesi sonrası helak oldum yorgunluktan neyse geçti inşlh dinlenirim bu hafta derken buzdolabı bozuldu servis geldi motoru yanmış motorada 300 tl istediler garantide vermiyo eski dolap olduğu için
yeni baktıkta bayağı pahalıymış buzdolapları ya bi tane boschtan beğendim de eşim yan çiziyo baaklım mecbur bızdolabı alıcam
sen nasıslın sende bölünmüşsün benim gibi bayramda:9::9: olsun sağlıkğımız olsun dinlenip geçsin :34:,
ah cnm hepimizde sayısı sürüyle sperm görsek sade kendime değil sırayla hepimize o güzel günler bizlere de gelse artık inşlhhhhhhhhhh:16::16:

canımcımmmmm. buzdolabını ne yaptın .?
telde sormayı unutmuşum :9::9::9:
eşini ikna edebildin mi? :9::9::9:

pıtırcık öncelikle öncülük ettiğin için sana sonra da okuyan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. Allaj-hım hepimizi bu dertten kurtarır inşallah inanın sizinle tanıştığımdan beri hep hepimizin için dua ediyorum Rabbim önce çok bekleyenlere sonra da bizlere nasip etsin inşallahh.. amin.. art niyetli insanlar hepimizin çevresinde var Rabbim sevindirmesin onları amin..

Allah kabul etsin canım.
estağfirullah... birlikte okuyoruz..ne mutlu ki karşılıksız yapılıyor burada dualar....
inş dualarımızın karşılığını alırız.veee hepimiz bebişlerimizin yaramızlıklarını konuşuruz artık bu topikte...inşşşş:16:
dualarına da amin diyorum.
art niyetli insanları hepimizden uzak tutsun RAbbim.

Cnm merhaba nasılsın geçmişi okuyamadım nasıl geçti bayramın inşlh iyi geçmiştir...
Tatlım ben yeşil034 ve edebal arkadaşların besmelelerini okudum allah kabul etsin
okunan dualar hürmetine tez zamanda kucakları evlatlarıyla dolsun inşlh amin....:25::25::25:

slm canım...
kosturmaca ile geçti tatlım....
aileme kayınvalidemlere gittik ..
iyi sayılır şükür....

Nasılsınız bayramınız nasıl geçti geçmişi okuma şansım olmadı
tedavileriniz nasıl gidiyor hepiniz iyisinizdir inşlh hepimiz artık spermleride görürüz
bende iyiyim kızlar bayramı ailemle birlikte geçirdim iyi güzeldi şükür
kızlar ersel beyden ikinci aşama kürlerini alanlar varmı ben dün görüştüm hala hazır değil dedi cuma yeniden ara dedi inşlh bu sefer şifa olur emeklerimiz yer bulur bende merakla bekliyorum...

bayramın iyi geçmesine sevindim.
ailenle hasret giderdin geldin...sıvı bizede gönderecek ama ersel bey henüz gelmedi.
inş hepimizin eşlerinde sperm patlaması olurrrr bu sıvı kürle
veeeeeee hepimiz :49::49::49::49::49::49: hamiş hamiş gezeriz.....amin......

pıtırcık slm :3:
ben üçübirarada'nın besmelesini okudum Allah gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar,
İnhibin-b sonucumuz 70 çıktı. Hoca "iyi, fazla hasar yokmuş, çabuk sonuç alırız demiş":8: Hadi inşallahhhhhh:26::26::26:

Rabbim hep güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin hepimize:26::26::26:

hadi hayırlısı bakalım.
sonucunuz oldukça iyi çıkmış....inş güzel sonuçlar alırsınız..
hayırlı haberlerini dualarla bekliyorummmm:16::16:

Merhabalar gecmis bayramin ktlu olsun canim:71:
Ben besmelelerimi okudum Rabbim listedeki butun arkadaslarimin dualarini kabul etsin,hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
YEŞİL034......okudum
EDEBAL ...okudum
ESMERİMYARİM....okudum
UCUBİRARADA....okudum
PAPATYAYARİM,......okudum
YASE2 .....okudum

canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun?
nasılsın bakalım?
epeydir görüşmüyoruz seninle....
nasıl gidiyor herşey iyidir umarım.....:16:

canım çok teşekkür ederim...yazdığınız herşey çok değerli ve önemli benim için...çünkü daha yolun başındayız biz.hem çok zaman kaybetmeyelim istiyorum hem eşim çok yıpranmasın istiyorum.yazdığınız her bilgiyi eşimle paylaşıyorum.son olarak cumartesi günü genarta gitmeye karar verdik.en azından tahlillerimiz yapılsın.sebebi bulunsun.sonra tüm sonuçlarımız çıkınca.celattin hocayı arıcam.duruma göre randevu alıp istanbula gitmeyi düşünüyoruz.gelişmeleri paylaşırım tabiki.en ufak bilgi birbirimize yardımcı olur.rabbim hepimize yardımcı olsun.hepimiz başarıcaz inşallh çok güzel anneler olucaz...

canım burada yazılanlar dediğin gibi çok değerli.
inş kimsenin başına vermez RAbbim ama azolu olanlara da inş umut oluruz.
inş canım inş her zaman oaylaşırız.
sonuçlarınız çıksın o na göre şekil alırsınız.
canım sakın tese olmayın .
olacaksanız da tedavi olun ondan sonra işin erbabı doktorlarda tese olun derim.
inş sebebinizde basit birşeydir.hemen hallolur ve kavuşursunuz bebişlerinize ....
dualarım seninle... dualarla bekliyorum hayırlı haberlerini...

canım sıkıntını anlıyorum ama arkadalar görmemiştir yazını.
emin ol görseler ve bilseler yazarlardı cevap tatlım.
haklısın sıkıntı olunca bir an önce o sıkıntıya çare bulmak istiyor.

bu arada azo sebebiniz neydi ?
hangi şehirdesin?
canım birde hemen tüp bebek merkezlerine gitmeyin derim.
tüp bebek merkezleri genelde cüzdana bakıyor.
istanbula gitme imkanın varsa celalettin hocaya gidin derim.
azo sebebinize göre bitkiseller falan veriyor
inş faydası olur tatlım.....
yine konuşuruz.
yardımcı olurum tatlım.

Back
X