merhaba canım...eşimdeki bu rahatsızlığı öğrenip çaresizce araştırma içine girmiştim.ben bu sitede 2014 mayıs,haziran... Anneleri topiklerini okurken, bebeğimiz olunca hangi hastaneye hangi doktora gidelim diye araştırken birden kendimi burda buldum.ne yapalım,hangi doktor diye yazdığımda bana ilk olarak sen özelden mesaj atmıştın.ben özelden mesaj atamıyorum şuan.çok anlayamadım ama belli bir mesajlaşma sayısı olması lazım galiba.teşekkür edememiştim sana.şimdi okurken baktım sen yazayım hemen dedim.özel mesajın ve iyi niyetin için teşekkür ederim.şuan tek bildiğimiz 2 ayrı sperm testinde de ölü yada canlı sperm hiç çıkmamış oluşu ve kanalların açık olduğu.sebebini bilmiyoruz.gerekli tahlileri ankarada genartta yaptırıp (üroloji doktoru müfit günel)daha sonra başka bir doktora gitmek.herkes celalettin beyden çok memnun.kaan aydos ve emre bakırcıoğlunu da çok duydum.biriyle iletişime geçicez artık.kızkardeşimin bir arkadaşında da da 5 tane sperm çıktı,eşininde tek yumurtalığını aldılar bide
tüp bebek yaptırdılar.yeni doğdu bebekleri.onun doktoru da emre bakırcıoğlu.bakalım artık hayırlısı.rabbim sana da yardım etsin.bu zolu savaşta bol şanslar...
rica ederim cnm ne demek keşke elimizden gelen bişeyler olsada birbirimiz için faydalı olabilsek
ama malesef hepimiz aynı dertle uğraşıyoruz...
Cnm sen ankarada bi dr arayışı içersindesin illa ankara diyorsan müfit beyi hiç duymadım ben
kaan aydosa git derim ben ama bilinçli git kaan aydos bi süre sonra mikro tese yapmak isteyecektir
hemen ameliyatı seçmeyin ankara üniversitesi cebeci hastanesinin özel tüp bebek bölümü embriyoloğu var bi çook özel merkezden iyidir diye düşünüyorum
hele hele istanbula gitme şansınız varsa mutlaka celalettin peruya bi gitmenizi tavsiye ederim
ilk yapacağınız şey sebebini öğrenmek ve tedavi yi tercih etmeniz olmalı bence
bence son aşama mikro tese olmalı benim eşimde 2 sefer ameliyat oldu bizde 1 buçuk yıl kaan aydosda tedavi olduk ilk başlarda çok başarılıymış ama hasta yoğunluğundanmıdır nedir çelişkili konuşmalarıyla bizleri kuşkuya düşürdü ama görmezden gelinemeyecek derecede de başarıları var
ankara dersen bence kaan aydos a git
imkanların el veriyorsada celalettin hocada tedavi olmanız en iyisidir bence
10 ekim 2011 de gen art tüp bebek merkezinde kaan bey eşimi ameliyat yaptı
kaan beye göre sonucumuz elonge hücreler vardı
patoloji raporuna görde sertoli only skor 1 di
ameliyattan 1 yıl sonra eşime yeniden ameliyat dedi istemedik çıkan hücrelerle deneme yapacaktı
biz celalettin hocayı tercih ettik
9 aydır onun tedavisindeyiz tercih senin cnm
allahım hepimize yardım etsin
isteyen herkese evlar versin evlerini şenlendirsin inşlh...
Sende biran önce bu dertten kurtulup evlatlarına kavuşursun inşlh amin...

slm canım...
Kosturmaca ile geçti tatlım....
Aileme kayınvalidemlere gittik ..
Iyi sayılır şükür....
Iyi geçmesine sevindim cnm
seneye bebişlerinde bayram yaparsın inşlh...

Bayramın iyi geçmesine sevindim.
Ailenle hasret giderdin geldin...sıvı bizede gönderecek ama ersel bey henüz gelmedi.
Inş hepimizin eşlerinde sperm patlaması olurrrr bu sıvı kürle
veeeeeee hepimiz

Hamiş hamiş gezeriz.....amin......
evt cnm çok şükür iyi güzel geçti
demek sizinde sıvı kürünüz henüz gelmedi
ersel bey cuma yeniden ara dedi
bende cumayı bekliyorum

Inşlh gönderecekleri şifa olur hepimize...