• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm ben ÜÇÜBÜRARADA ve PAPATYAYARİM arkadaşların besmelelerini okudum allah c.c kabul etsin
tez zamanda sağlıklı sperm çıkışlarını görsünler darısıda kucaklarında evlat görmeye olsun inşlh amin...:25::25::25:

Arkadaslar !!!

Hamile oldugumu bugün ögrendim Allahima bin sükür.. çoooooook zorlu süreçleri nihayet atlattik.

Allah herkese sabir versin..

Bizim problemimiz spermlerin tamamen 100% hareketsiz olusuydu. Sperm hucrelerini lazer yontemiyle canli olup olmadigini tespit edip mikro enjeksiyon yaptilar.

Allahim ol deyince oluyor gercekten! Sukurler olsun.. ilk denemizde tuttu!! bin sukur :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ilk defa banner yaptim çok mutluyum azo problemli eski (ve azoyu yenip aralarinda suan hamile olan) arkadaslarima burdan selam olsun :) en kisa zamanda forumda bulusuruz :52: :52: :52: :52:

Canımm hayırlı olsunnnnn
Çok sevindim birisi daha kurtuldu azodan.:52::52:
inşallah sonuna kadar giden güzel bi hamileliğin olur...:49::49:
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına..
Rabbim bu yolda kimseyi bırakmasınn.herkesinnn kucağı dolsun.:26:

Son düzenleme:
Arkadaslar !!!

Hamile oldugumu bugün ögrendim Allahima bin sükür.. çoooooook zorlu süreçleri nihayet atlattik.

Bizim problemimiz spermlerin tamamen 100% hareketsiz olusuydu. Sperm hucrelerini lazer yontemiyle canli olup olmadigini tespit edip mikro enjeksiyon yaptilar.

Allahim ol deyince oluyor gercekten! Sukurler olsun.. ilk denemizde tuttu!! bin sukur :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ilk defa banner yaptim çok mutluyum azo problemli eski (ve azoyu yenip aralarinda suan hamile olan) arkadaslarima burdan selam olsun :) en kisa zamanda forumda bulusuruz :52: :52: :52: :52:

Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah.:16:
Darısı olmayanların başına olsun inşallah.:16:
Ne güzel şanslıymışsın ilk denemende hamile kalmışsın.:46:
Nerede yaptırmıştın tüp bebeği:53:

Arkadaslar !!!

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.sağlıklı sıhhatli kucağında almayı nasip etsin.Allah isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu nasip etsin.:124::124::124::124:

Slm canlar ınsallah herkes ıyıdır ymel allahım ınsallah bebegını sag salım kucagına almayı nasıb etsın.

Canlar sıze demıstım ya bugun kontrolum var pasam oldu tosun pasa :52: 4 kılo 200 gram olmus masallah oyuzden bu gece hastaneye yatıs yapıcam herkesten bu gece dua ıstıyorum sabaha kadar sunı sancı verıcekler hem cok heycanlıyım hem korkuyorum allahım hayırlısı ıle sag salım kucagıma almayı nasıb etsın sabah dogumu baslatıcaklarmıs acılma olmazsa sezeryan dedı doktor hakkımda hayırlısı olsun , herkes aklımda hepınıze dua edıcem ınsallah rabbım sızlerede su anı yasamayı nasıb etsın burda hava yagmurlu ve ruzgarlı aynı ıcımdekı duygular gıbı bı aglıyorum bı sevınıyorum bebegıme kavusucam dıye arkadaslar her gecenın bır sabahı varya cok sukur ben yarın o sabaha kavusucam allahım hepınızı o sabahlara kavustursun normal dogum gerceklesırse 3 gun sonra cıkıcam hastaneden ozaman sıze haber verırım ama sezeryan olursa 10 gun sonra cıkısım olucakmıs hayırlısı , hastanede ınternet kullanma sansım yok ama kalbım sızlerle lıstemı koydum cantama hepınız varsınız hepınıze ısmınızle dua edıcem ınsallah sızı derdımızın dermanı yuce allaha emanet edıyorum

sağol canım Allah razı olsun destekleriniz için inş. taze spermler ile başlayabilme imkanını verir Rabbim
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.:16::16:

sağol cemremcim Allah razı olsun.aynen vitamin deposu olacam kızz:56: inş. herşey iyi ilerliyordur.
8 hafta sonra neler olacak merakla bekliyorum:18:

canım benim Allah senden de razı olsun duaların benimle ve diğer arkadaşlarımızla bunu biliyorum:16:
inş.vitaminler etkili olur dedğin doğru olumlu düşünmem lazım gerçi Rabbim ol dedikten sonra herşey bahane
inş.bunlar birer vesiledir. sende kendine çok iyi bak günlerini iyi değerlendir 3 ay sonra tazecik bir anne olacaksın Allahın izniyle:54:
inş.canım en yakın zamanda sizlerde sırayla olcaksınız anne hemde dünyanın en fedakar annleri olacaksınız.:49:

Allahın selamı rahmeti berekati üzerinize olsun hayırlı akşamlar haftaya güzel haberlerle başladık şükürler olsun.canlar çok uzun zaman sonra bugün dışarıya çıktım biraz bebekler için birşeyler baktım ve hala rüyadamıyım diye korkuyorum hala inanamıyorum.kapısının önünden koşarak uzaklaştığım dükkanlara girdim :43::43:...Allah herşeye kadirmiş onu anladım ,gerçekten hiç umudunu kesmemek gerekiyormuş.lütfen sizde mücadelenizi hiç bırakmayın her zor günler güzel günlere gebe...dünyanın en fedakar en güzel anne adayları :16:

Slm canlar ınsallah herkes ıyıdır ymel allahım ınsallah bebegını sag salım kucagına almayı nasıb etsın.

Canlar sıze demıstım ya bugun kontrolum var pasam oldu tosun pasa :52: 4 kılo 200 gram olmus masallah oyuzden bu gece hastaneye yatıs yapıcam herkesten bu gece dua ıstıyorum sabaha kadar sunı sancı verıcekler hem cok heycanlıyım hem korkuyorum allahım hayırlısı ıle sag salım kucagıma almayı nasıb etsın sabah dogumu baslatıcaklarmıs acılma olmazsa sezeryan dedı doktor hakkımda hayırlısı olsun , herkes aklımda hepınıze dua edıcem ınsallah rabbım sızlerede su anı yasamayı nasıb etsın burda hava yagmurlu ve ruzgarlı aynı ıcımdekı duygular gıbı bı aglıyorum bı sevınıyorum bebegıme kavusucam dıye arkadaslar her gecenın bır sabahı varya cok sukur ben yarın o sabaha kavusucam allahım hepınızı o sabahlara kavustursun normal dogum gerceklesırse 3 gun sonra cıkıcam hastaneden ozaman sıze haber verırım ama sezeryan olursa 10 gun sonra cıkısım olucakmıs hayırlısı , hastanede ınternet kullanma sansım yok ama kalbım sızlerle lıstemı koydum cantama hepınız varsınız hepınıze ısmınızle dua edıcem ınsallah sızı derdımızın dermanı yuce allaha emanet edıyorum

enfall sanada slm canım demek paşa tam tosun paşa olmuş:9::9: maşallah paşaya:nazar::nazar:
Allah sana hayırlı ve sağlıklı güzel bir doğum nasip eylesin inş.hayırlı haberler ile oğlum doğdu diyeceksin bizlere
dualarımız seninle olacak bu telaşlı zamanında bizleri de unutmayıp dua edeceğin için Allah razı olsun canım
Allaha emanet olun

enfalciğim maşallah maşallah şimdi gördüm canım dualrımız seninle bende doğumdan çok korkuyorum Allahım yardımcın olsun.fırsat bulursan hayırlı haberlerini yaz.oğluşunsa sağlıklı sıhhatli bir avazda kavuş inş.

canımmm maaşallah paşaya tosun paşa olmuşşş:52:
Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin cnmm..
ayyyyyy çok duygulandımmmmm cnm yaaaaa :5::5:
bi tuhaf oldumm inan..
inşallah hayırlısıyla yarın sağ sağlimm yavrun kucağında olur..:26::26:
darısı bizlerin başınaa..:26:
Allaha emanet olunn...

Allahın selamı rahmeti berekati üzerinize olsun hayırlı akşamlar haftaya güzel haberlerle başladık şükürler olsun.canlar çok uzun zaman sonra bugün dışarıya çıktım biraz bebekler için birşeyler baktım ve hala rüyadamıyım diye korkuyorum hala inanamıyorum.kapısının önünden koşarak uzaklaştığım dükkanlara girdim :43::43:...Allah herşeye kadirmiş onu anladım ,gerçekten hiç umudunu kesmemek gerekiyormuş.lütfen sizde mücadelenizi hiç bırakmayın her zor günler güzel günlere gebe...dünyanın en fedakar en güzel anne adayları :16:

rüyalar da gerçek olabiliyo cnm...hiç ummadığımız anda neler neler oluyo...bu nasıl adlandırılır bilmiyorum ama ALLAH'IM NELERE KADİR...alabildiğn kadar al bebişlerine cnm..çoktan hakettin,hakettik bunu...:)

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldimm doktorla görüşmemiz çok güzel geçti herşey bu sefer benim istediğim gibi ilerliyor detaylara gelince:16::16:
cumartesi doktorumuzun yanında soluğu aldık benim biliyosunuz genetik testlerim temiz çıkmıştı:16: bir kan testi daha istedi sonra
dediki senin yaşın genç ve ben emin adımlar ile ilerlemek istiyorum siz zor hasta gruplarındansınız riske atmayalım elimizde 1 tüp sperm var içinde çıkıp çıkmayacağınmı bile bilmiyoruz dedi sana ve eşine bazı vitaminler yazıp vücudunu önce gebeliğe hazırlayalım
sonra önümüze bakalım dedi.8 haftalık vitamin kullanacağız eşim de bende bu süre içerisinde ilk etapta bu cumartesi eşimden tekrardan sperm testi istedi bir de bu vitaminleri kullandıktan sonra 8 hafta sonrasına bir test daha istedi eğer canlı sperm çıkarsa onları kullanırız dedi. kızlar benim bu süre içerisinde kullanacağım vitaminler omega3 ve argınmex women eşimin kullanacağı vitaminler ise omega 3 argınemex men ve prossex sasa diye bir vitamin daha.inşallah bunlar bize iyi gelecek şifa niyetine içiyoruz bir de ben hersabah aç karnına artık arı sütü polen karışımı 1 çay kaşığı yiyceğim tüp bebeğe kadar ayrıca kan olsun diye aç karnına yine 1 kaşık üzüm pekmezi besiye çektim kendimi anlayacağınız:9::9: inşallah herşey güzel olacak bu sefer farklı şekilde ilerlediğimizi düşünüyorum tedavi 8 hafta sonra başlayacak olsun kısmetimiz neyse o zaten bendeki gelişmeler şimdilik bu kadar:34:

yuppppyyyyy :32::32::32::32::32:
canımmmmmmmm herşeyin yolunda ilerlemesine çoooookkk sevindim..
canım geç olsunda güç olmasın.
varsın 8 hafta sonra olsun ama sonu güzel olsun.
ohhhhh yarasın arkadaşıma vitaminler.. kullandığınız ilaçlar şifa olsun eşin ve sana .veee sonu :49::49::49: olsun.
hayırlı haberlerini dualarla bekliyorum canımcımmmm :16::16:

Gün aydin arkadaslar nasilsiniz ne yapiyorsunuz? Bende bi kac gün önce annem gilden geldim. Neler var neler yok insallah dolu dolu hamislerimiz var.

hg.....:16::16:
nasılsın?
aileni gördün geldin....oh iyi olmuş valla.
bizler aynıyız..... hayırlı haberler gelir mi diye bekliyoruz dualarla....
inş hamişlerimiz çoğalacak tatlım....

arkadaşımm tebrikler Allah tamamına erdisin.evet 1 kişi daha kurtuldu bu illetten...çook mutlu oluyorum böyle haberler aldıkça.
kızlaaaarr bu arada CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.Allah hepimize cumhuriyet sevdalısı,atasını bilen,vatanını ve milletini seven çocuklar nasip etsin...:72: :72: :72:

canım eski sohbetlerin tadı bambaşkaydı hepimiz toplanır sayfalarca sohbet ederdik :16:
şimdi birimiz olsa birimiz olmuyoruz...
artık sadece güzel haberlerde toplanıyoruz eskisi gibi...
inş topiğimizden hiç güzel haberler :49: eksik olmaz ve hep burda oluruz inş :16::16::16:
ohhh ellerine sağlık tatlım mis gibi olmuştur evin :21:
bende bütün hafta sonu oturdum yarın yaparım artık işleri...
zaten çok bişey yapmıyorum da işte olduğu kadar...
tatlım nasıl uzak durayımmmmm ayrılamıyorum kocişimden :9::9::9:
üzer miyim hiç teyzesiiii yeter ki küçük erkeğim iyi olsun hep :emir_bebek:
okul ortamı çok güzel canım...
arkadaşlarım idareciler çalışanlar herkes çok iyi...
öğrencilerimde iyiler tek sıkıntı velilerde...
balıkesirdeki en gözde anaokulu burası velilerin durumu çok iyi...
bilirsin böyle tiplerde çıkar bikaç çıkıntı öyle velilerim var bikaç tane ama ben idare ediyorum onları :1:
zaten allah nasip ederse 2. dönem çalışmıycam bu dönemide atlatırım inş...
sende durumlar nasıl bu seneki bıdıklarınla herşey yolundadır inş :40:

sorma tatlım yaa erkenden uyandım sanki biyere yetişecek gibi :19:
ama öğlen açığı kapattım uyuyarak :9::9::9:

canım sohbet etmesekte kalplerimiz bir ya gerisi boş.
ama dediğin gibi eskiden sayfalarca yazılar olurdu.ne güzel olurdu... okumaktan gözlerimiz ,
yazmaktan da parmaklarımız yorulurdu :9::9::9::9:
şimdi yoğunluk var herkeste sanırsam... ....sağlık olsun ....
senin gibi tatlı öğretmeni bulmuşlar ne isterlermiş veliler..:20::20::20:
bilmiş veliler oluyor arada.hele bir de sonradan görme iseler .... boşver sen onları..
dediğin gibi 2. dönem çalışmayacaksın.
ortam güzel olduktan sonra .....

benim bıcırıklar iyiler.
kızlarım çok yine.
10 kızım 5 oğlum var...
şimdilik iyi bakalım şükür herşey...

konuşuruz yine tatlım....
kendine ve paşaya iyi bak...
öpüyorum çok :54:

Arkadaslar !!!

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :46::46::46::46::46::46::46::46::46:
ne güzel bir haber....
hayırlı olsun ...Allah tamamına erdirsin .amin.
kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin RAbbim.....
şimdi halay zamanı değilde neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:64::64::64::64::64::64::64:

ooooooo paşa tusun paşa olmuş :9: :nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım....
canım doğumun çok kolay geçsin inş. ve kucağına sağlıcakla alıver inş.
missss kokusunu doya doya içine çek tatlım...
bizler için de kokla bebişini.
dualrım seninle tatlımmmm... :21:

EDEBAL İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
Arkadaşımızın annesi ameliyat olacak .inş annesinin ameliyatının iyi geçmesi ve şifa bulması için de dua edin arkadaşlar…..
13 ekim Pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000…….=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 …….okudu
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……..=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ………=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ……………….pıtırcık_43 …=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 ……=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 …….=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 …….=okudu

canım besmelelrin bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.
Anne ve babacığına da şifa versin RAbbim.amin.

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz EDEBAL NİKLİ ARKADAŞIMIZIN Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.Kolay bir hamilelik geçirmesini ve evlatlarını zamanında ve sağlıklı sıhhatlı kucağına almasını nasip eyle.amin.

.ESMERİMYARİM İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
15 ekim salı dan ------------------------- 17 ekim Perşembe saat 22.00 ye kadar

1--- sonsuz ……………………………. 2000 …….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1700 …….=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 …….=okudu
7—aruna …………………………… 2000 ……=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 ……=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 …….=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2300 …..= pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 …….=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …………….pıtırcık_43 okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 …….=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 ……=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 …..=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 …..=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 …..=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 …..=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2000 ……=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 ……=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 ……=okudu

canım besmelelrin bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

Allahım!
Okumuş olduğumuz Besmele_i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yüce Allah’ım
Besmelenin şifasını bize ver; besmeleyi okuduğumuz ESMERİMYARİM NİKLİ ARKADAŞIMIZIN Muradını ver ve hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip eyle.Kolay bir hamilelik geçirmesini ve evlatlarını zamanında ve sağlıklı sıhhatlı kucağına almasını nasip eyle.amin.

UCUBİRARADA İÇİN besmele okuyoruz

ARUNA --------------- BENGUSUU ---------- ECRİN_BEBEK TEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ

15 ekim salı dan ------------------------- 17 ekim perşembe saat 22.00 ye kadar

1--- sonsuz ……………………………. 2000 …….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1930 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2070 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 …….=okudu
7—aruna …………………………… 2000
10—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 …….=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ……=pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ………………pıtırcık_43 okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 ……=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 …..=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 ……=okudu

PAPATYAYARİM İÇİN besmele okuyoruz

ARUNA -------------- ALEV99 ------------ BENGUSUU ------- ESMA ------ ECRİN_BEBEK TEN HABER

BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

17 ekim PERŞEMBE dEn ------------------------- 19 ekim CUMARTESİ saat 22.00 ye kadar

1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1962
3-- tülay20 …………………………… 2000 …….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …….=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……..=okudu
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
10—cicek00 ……………………………. 2005 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 …….=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ......................... PITIRCIK OKUYACAKK
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ..............................PITIRCIK OKUYACAK
21—doğadandeva…………………………. 2000 …….=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 ……..=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 …….=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2033 …..=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
31—edebal………………………………… 2000 ……=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu

YASE2 İÇİN besmele okuyoruz
17 ekim perşembeden ------------------------- 19 ekim cumartesi saat 22.00 ye kadar

1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……..=okudu
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
10—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu