Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canlar ınsallah herkes ıyıdır ymel allahım ınsallah bebegını sag salım kucagına almayı nasıb etsın.
Canlar sıze demıstım ya bugun kontrolum var pasam oldu tosun pasa4 kılo 200 gram olmus masallah oyuzden bu gece hastaneye yatıs yapıcam herkesten bu gece dua ıstıyorum sabaha kadar sunı sancı verıcekler hem cok heycanlıyım hem korkuyorum allahım hayırlısı ıle sag salım kucagıma almayı nasıb etsın sabah dogumu baslatıcaklarmıs acılma olmazsa sezeryan dedı doktor hakkımda hayırlısı olsun , herkes aklımda hepınıze dua edıcem ınsallah rabbım sızlerede su anı yasamayı nasıb etsın burda hava yagmurlu ve ruzgarlı aynı ıcımdekı duygular gıbı bı aglıyorum bı sevınıyorum bebegıme kavusucam dıye arkadaslar her gecenın bır sabahı varya cok sukur ben yarın o sabaha kavusucam allahım hepınızı o sabahlara kavustursun normal dogum gerceklesırse 3 gun sonra cıkıcam hastaneden ozaman sıze haber verırım ama sezeryan olursa 10 gun sonra cıkısım olucakmıs hayırlısı , hastanede ınternet kullanma sansım yok ama kalbım sızlerle lıstemı koydum cantama hepınız varsınız hepınıze ısmınızle dua edıcem ınsallah sızı derdımızın dermanı yuce allaha emanet edıyorum
saol canım teşekkür ederim.tüm söylediklerinizi dikkate alıcam.şimdilik genartta azo sebebini bi çözelim hemen sonuçları celalettin beye mail atıcam.bi şekilde iletişime geçicem.inşallah çok sıkıntılı bir sebebimiz yokturda hemen çözeriz.
bu ne incelik canım çok teşekkür ederim
eşim farklı biri biraz bana çok bağlı nedense sanırım ben çok istediğim için
ve eğer olmassa evliliğimizin bozulacağını düşünüyor
bu yüzden doktora gitmek istemiyor
10 yıla yakın zamandr evliyiz ve hep başbaşayız çocuğu olmayan ailelerde genelde görülen bir saplantı durumu var bizdede
eşimin bu konuda kimseyle konuşmak istediğini zannetmiyorum
bu onu dahada fazla gerecektir
bu yüzden teklifine çok teşekkür ederim çok sağol
kızlar ikinizinde yazılarını okudum ve bir çok ortak noktamız var bende 2006 da evlendim malumunuz eşim azolü![]()
![]()
hamdolsun 2003 te hafızlığımı tamamladım imamhatip mezunuyum böyle devam ediyor hayat yarın yeniden kursa başlıyacağim tekrar için bu yıl boyunca has yapmayı düşünüyorum inşlh herşey kısmet tabi sizide tanımak bana büyük bir keyif verdi....
Arkadaslar !!!
Hamile oldugumu bugün ögrendim Allahima bin sükür.. çoooooook zorlu süreçleri nihayet atlattik.
Allah herkese sabir versin..
Bizim problemimiz spermlerin tamamen 100% hareketsiz olusuydu. Sperm hucrelerini lazer yontemiyle canli olup olmadigini tespit edip mikro enjeksiyon yaptilar.
Allahim ol deyince oluyor gercekten! Sukurler olsun.. ilk denemizde tuttu!! bin sukur
Ilk defa banner yaptim çok mutluyum azo problemli eski (ve azoyu yenip aralarinda suan hamile olan) arkadaslarima burdan selam olsun :) en kisa zamanda forumda bulusuruz![]()
![]()
![]()
![]()
Slm canlar ınsallah herkes ıyıdır ymel allahım ınsallah bebegını sag salım kucagına almayı nasıb etsın.
Canlar sıze demıstım ya bugun kontrolum var pasam oldu tosun pasa4 kılo 200 gram olmus masallah oyuzden bu gece hastaneye yatıs yapıcam herkesten bu gece dua ıstıyorum sabaha kadar sunı sancı verıcekler hem cok heycanlıyım hem korkuyorum allahım hayırlısı ıle sag salım kucagıma almayı nasıb etsın sabah dogumu baslatıcaklarmıs acılma olmazsa sezeryan dedı doktor hakkımda hayırlısı olsun , herkes aklımda hepınıze dua edıcem ınsallah rabbım sızlerede su anı yasamayı nasıb etsın burda hava yagmurlu ve ruzgarlı aynı ıcımdekı duygular gıbı bı aglıyorum bı sevınıyorum bebegıme kavusucam dıye arkadaslar her gecenın bır sabahı varya cok sukur ben yarın o sabaha kavusucam allahım hepınızı o sabahlara kavustursun normal dogum gerceklesırse 3 gun sonra cıkıcam hastaneden ozaman sıze haber verırım ama sezeryan olursa 10 gun sonra cıkısım olucakmıs hayırlısı , hastanede ınternet kullanma sansım yok ama kalbım sızlerle lıstemı koydum cantama hepınız varsınız hepınıze ısmınızle dua edıcem ınsallah sızı derdımızın dermanı yuce allaha emanet edıyorum
arunammmmm hakkınızda hayırlısı olsun bitanemmmmmm
inş rabbim sizi en hayırlı olana yönlendirir ozaman görürsünüz tedavinizi
aminnnnnnnn canım rabbim sizlerede nasip etsin inş dualarımdasınız
canımmmmm emeklerinizin karşılığını alırsınız inş
rabbim umduğunuzdan daha fazlasını nasip eder inş![]()
UCUBİRARADA İÇİN besmele okuyoruz
ARUNA --------------- BENGUSUU ---------- ECRİN_BEBEK TEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
15 ekim salı dan ------------------------- 17 ekim perşembe saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 …….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1930 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2070 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …….=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 …….=okudu
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 …….=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ……=pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ………………pıtırcık_43 okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 ……=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 ……=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 …..=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000 …….=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 ……=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 ……=okudu
cnm inan ki hiç durmak istemiyoruz biz kadınlar bazen öyle annelik duygusu ağır basıyor ki şuan hamile kalayım şişip hemen doğurup kucağıma alayım diyorum ama olmuyooooobaharcım cemremcim ben bu adetle çoook istiyorum ama eşim ilaçlarımı içeyim belki daha iyi olur bak hocada daha erken diyor boşu boşuna o iğneleri yemeni istemiyorum diyor 15 tatilde anlaştık gibi hoca en yakın yaz demiş beni kandırmaya çalışıyor 15 tatilde kaplıcalara gidelim mi diyor hayırlısı
cnm inan ki hiç durmak istemiyoruz biz kadınlar bazen öyle annelik duygusu ağır basıyor ki şuan hamile kalayım şişip hemen doğurup kucağıma alayım diyorum ama olmuyooooobende eylülde başlıcaktım güya bak kısmet olmadı çıktı sperm ama kaliteli değil az yani sebebi oluyo evet aslında 15 tatil ii bence de niye hem o zamana dek ilaçlarınnız tesiri gösterir ve tedavii çok kaliteli olur
bana gelince ben şimdi dietisyene gittim kilomu vermek için kendi çapımda olmuyo bari şu önümdeki aylar bana --- kilolar getirsin diyorum kendimce ama eşim bu ay içi testti bi versin gidişata göre belki değişir fikrimm:44:hakkımıza hayırlısı olsun be güzelim ne yapalım zamanı gelmemiş herhalde bu aralar
![]()
sağol cnm ne yapıyım ya ben hep kendimce 3 veya 5 kilo verip sora gene geri alıyorum o yüzden artık dur dedim kendime zaten menümde güzel dr. herşeyden ye ama ölçüyü öğren dedi bakalım kilomu yazdım 15 gün sonra randevuya gidicem tartılıcam kaç kilo vermiş olucam zaten ben tüp bebek öncesi istiyordum hep bari iğneler ilaçlar şişirse bile fazla almam başladık bi yola bakalım zaman neler göstericek:44: cnm senin dietisyene ihtiyacın yoktur benim gibi tombiş değilsindir sencnm tebrik ederim ende hep gitmek istiyorum sanki cesaet edemiyorum geçenlerde demet akalını izledim o bile kilo verdim artık benimkinin yanınıda ne kilosu varsa sonra hamiş kaldım diyor iki başarısız tüp denemesinden sonra kromozon bozukluğuna yaşına rağmen doğal yoldan gelmiş bebişiRabbim hayırlısıyla hepimize versin