• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cemrem kuzummm güzel haberlerini alıyorum arkadaşlardan:21:
biranönce tüp bebeğe başlayıp hamiş haberini almayı bekliyorum kuzum benim:emir_bebek:
spermleri görmüşsünüz gözünaydın canım benim ben pek giremiyorum kusura bakma anca yazabildim.
öpüyorum :54::54:
sağol cnm benim ya hepimizden de alalım öyle haberler de öle çıkınca da olmuyormuş ya ben çıksın neler yapıcaktım hemen tüp bebeğe başlıcam nelerr neler ama kısmetten ötesi olmuyo güzelim şükür hamdolsun tek tek de olsa çıkış var:nazar:
bakalım bu ayda test yapıcak eşim aslında hemen ne çıkarsa başlamak istiyorum tedaviye de ama kilom beni üzüyo o yüzden kilo verip öyle tüp bebeğe başlarım herhalde uff inan ki şimdi dediğim bi saat sonra aynı olmuyo bende kafayı :27:yedim :1:benden böle ya sen nasılsın uzun zamandır yoksun ara ara girip çıkıyorsun siz ne yaptınız nelere karar verdiniz...

sağol cnm benim ya hepimizden de alalım öyle haberler de öle çıkınca da olmuyormuş ya ben çıksın neler yapıcaktım hemen tüp bebeğe başlıcam nelerr neler ama kısmetten ötesi olmuyo güzelim şükür hamdolsun tek tek de olsa çıkış var:nazar:
bakalım bu ayda test yapıcak eşim aslında hemen ne çıkarsa başlamak istiyorum tedaviye de ama kilom beni üzüyo o yüzden kilo verip öyle tüp bebeğe başlarım herhalde uff inan ki şimdi dediğim bi saat sonra aynı olmuyo bende kafayı :27:yedim :1:benden böle ya sen nasılsın uzun zamandır yoksun ara ara girip çıkıyorsun siz ne yaptınız nelere karar verdiniz...

inşallah hepimizdende çıksın bebekim ya çok yorulduk yıprandık sevinelim artık dimi ama:ssz:
şükürler olsun canım ne güzel bak tek tük olsada çıkıyo dondurur başlarsınız tedaviye.
sen kilonu dert etme verirsin azimli kızsın sen kilo verme işinide kolayca başarırsın.
benimde 3-4 kilo fazlalığım vardı bir türlü veremiyordum panik atak oldum yemeden içmeden kesildim 8 kilo birden verdim biraz fazla oldu ama iyi de oldu.
şimdi ilaç kullanıyorumda iyiyim şükürler olsun.
bizde bayrama çanakkaleye annemlere gitmiştik.
gitmişken istanbula gidip tahlil yaptıralım dedik andromerde yaptırdık tahlilimizi.
1320.000 .mmatür hücre çıktı çok sevindik bize 2 bayram gibi oldu.
tedaviye başlayalım dedik ama sonra vazgeçtik eşim iğne kullanmak istemiyo tabi bende istemiyorum.
şimdi arginmax tribulus falan kullanıyo bakalım inşallah faydası olur dualarınızı eksik etmeyin kuzum ALLAH bu yolda mücadele eden herkesin yardımcısı olsun....

inşallah hepimizdende çıksın bebekim ya çok yorulduk yıprandık sevinelim artık dimi ama:ssz:
şükürler olsun canım ne güzel bak tek tük olsada çıkıyo dondurur başlarsınız tedaviye.
sen kilonu dert etme verirsin azimli kızsın sen kilo verme işinide kolayca başarırsın.
benimde 3-4 kilo fazlalığım vardı bir türlü veremiyordum panik atak oldum yemeden içmeden kesildim 8 kilo birden verdim biraz fazla oldu ama iyi de oldu.
şimdi ilaç kullanıyorumda iyiyim şükürler olsun.
bizde bayrama çanakkaleye annemlere gitmiştik.
gitmişken istanbula gidip tahlil yaptıralım dedik andromerde yaptırdık tahlilimizi.
1320.000 .mmatür hücre çıktı çok sevindik bize 2 bayram gibi oldu.
tedaviye başlayalım dedik ama sonra vazgeçtik eşim iğne kullanmak istemiyo tabi bende istemiyorum.
şimdi arginmax tribulus falan kullanıyo bakalım inşallah faydası olur dualarınızı eksik etmeyin kuzum ALLAH bu yolda mücadele eden herkesin yardımcısı olsun....
evet yılların birikimini bazen taşıyamıyoruz:25: inşlh bakalım bu sefer memorialde yapılacak test çıkan olursa hemen dondurulur da bende rahat ederim yoksa böle durmak ta zor geliyo çıksın bak sende aynı şeyleri yaşayacaksın
kilomu hallediyorum yavaş yavaşş oo sende hemen birden gitmiiş he çabalamaya gerek kalmamış:1:aman cnm hasta olmayalım da kilomuz olsa da olur ama benim için --leri görmek daha ii oluyo ..
ayy benim ikinci memleketim annemin memleketi çokk severim çanakkaleyiii
ayy ne güzelll hücre görmek bile bizim için bayrammmm:52::52::52:
haklısın cnm herkesin kendince düşünceleri var olsun inşlh arginmaxlar eşine şifa olur spermler gelir bol bolllll:52::52:ara ara yaz güzelim merak ettirme kendinden :34:

evet yılların birikimini bazen taşıyamıyoruz:25: inşlh bakalım bu sefer memorialde yapılacak test çıkan olursa hemen dondurulur da bende rahat ederim yoksa böle durmak ta zor geliyo çıksın bak sende aynı şeyleri yaşayacaksın
kilomu hallediyorum yavaş yavaşş oo sende hemen birden gitmiiş he çabalamaya gerek kalmamış:1:aman cnm hasta olmayalım da kilomuz olsa da olur ama benim için --leri görmek daha ii oluyo ..
ayy benim ikinci memleketim annemin memleketi çokk severim çanakkaleyiii
ayy ne güzelll hücre görmek bile bizim için bayrammmm:52::52::52:
haklısın cnm herkesin kendince düşünceleri var olsun inşlh arginmaxlar eşine şifa olur spermler gelir bol bolllll:52::52:ara ara yaz güzelim merak ettirme kendinden :34:

memorial çok iyi bir hastane inşallah spermler naz yapmaz bolca çıkarda başlarsın tedaviye.
evet canım ya sperm çıkınca hiç duramaz insan biranönce başlamak ister tedaviye.
aman hastalıkla gitmesin kilolar sağlıklı olalımda varsın yağlarımız oluversin:1:
ay çanakkale süper bir yer 1 ay kaldık ama doyamadım hiç gelmek istemiyordum ama yapacak bişey yok.
ya sorma hücreler bile bizi coşturmaya yetti:1:
birde sperm çıksa demekki çıldıracağız:1:
inşallah canım benim inşallah şifa olur kocişime spermleride görürüz biranönce.
ara ara girerim konuşuruz canımcım kendine çok iyi bak öpüyorummm:54::54::54::54:

Son düzenleme:
memorial çok iyi bir hastane inşallah spermler naz yapmaz bolca çıkarda başlarsın tedaviye.
evet canım ya sperm çıkınca hiç duramaz insan biranönce başlamak ister tedaviye.
aman hastalıkla gitmesin kilolar sağlıklı olalımda varsın yağlarımız oluversin:1:
ay çanakkale süper bir yer 1 ay kaldık ama doyamadım hiç gelmek istemiyordum ama yapacak bişey yok.
ya sorma hücreler bile bizi coşturmaya yetti:1:
birde sperm çıksa demekki çıldıracağız:1:
inşallah canım benim inşallah şifa olur kocişime spermleride görürüz biranönce.
ara ara girerim konuşuruz canımcım kendine çok iyi bak öpüyorummm:54::54::54::54:
inşlh güzelim hadi sırayla bu topik hamişlerle dolucakkkkkk
tmm sende kendine iyi bak :54:

cnmm çoook sevindimmmm geç okudumm inşallah çok kolay bi doğum geçirmişsindir meleğini kucağına aldın kokusunu hissettinn bizim için de öp kokla Allahım analı bablı mutlu mesut büyütmeyi nsip etsinn

kızlarrr ben geldimm doktorla görüşmemiz çok güzel geçti herşey bu sefer benim istediğim gibi ilerliyor detaylara gelince:16::16:
cumartesi doktorumuzun yanında soluğu aldık benim biliyosunuz genetik testlerim temiz çıkmıştı:16: bir kan testi daha istedi sonra
dediki senin yaşın genç ve ben emin adımlar ile ilerlemek istiyorum siz zor hasta gruplarındansınız riske atmayalım elimizde 1 tüp sperm var içinde çıkıp çıkmayacağınmı bile bilmiyoruz dedi sana ve eşine bazı vitaminler yazıp vücudunu önce gebeliğe hazırlayalım
sonra önümüze bakalım dedi.8 haftalık vitamin kullanacağız eşim de bende bu süre içerisinde ilk etapta bu cumartesi eşimden tekrardan sperm testi istedi bir de bu vitaminleri kullandıktan sonra 8 hafta sonrasına bir test daha istedi eğer canlı sperm çıkarsa onları kullanırız dedi. kızlar benim bu süre içerisinde kullanacağım vitaminler omega3 ve argınmex women eşimin kullanacağı vitaminler ise omega 3 argınemex men ve prossex sasa diye bir vitamin daha.inşallah bunlar bize iyi gelecek şifa niyetine içiyoruz bir de ben hersabah aç karnına artık arı sütü polen karışımı 1 çay kaşığı yiyceğim tüp bebeğe kadar ayrıca kan olsun diye aç karnına yine 1 kaşık üzüm pekmezi besiye çektim kendimi anlayacağınız:9::9: inşallah herşey güzel olacak bu sefer farklı şekilde ilerlediğimizi düşünüyorum tedavi 8 hafta sonra başlayacak olsun kısmetimiz neyse o zaten bendeki gelişmeler şimdilik bu kadar:34:

hadi emin adımlarla ilerleyin, inşallah sonu bebeşli olsun. İçtiğiniz vitaminler ikinize de şifa olsun:)

Arkadaslar !!!

Hamile oldugumu bugün ögrendim Allahima bin sükür.. çoooooook zorlu süreçleri nihayet atlattik.

Allah herkese sabir versin..

Bizim problemimiz spermlerin tamamen 100% hareketsiz olusuydu. Sperm hucrelerini lazer yontemiyle canli olup olmadigini tespit edip mikro enjeksiyon yaptilar.

Allahim ol deyince oluyor gercekten! Sukurler olsun.. ilk denemizde tuttu!! bin sukur :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ilk defa banner yaptim çok mutluyum azo problemli eski (ve azoyu yenip aralarinda suan hamile olan) arkadaslarima burdan selam olsun :) en kisa zamanda forumda bulusuruz :52: :52: :52: :52:

Gözünüz aydın, maşallah yenmişsiniz azoyu darısı bizlerin başına..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: İnşallah hamileliğin de çok güzel geçer ve kavuşursun bebişine.. sevgilerle..:16:

Slm canlar ınsallah herkes ıyıdır ymel allahım ınsallah bebegını sag salım kucagına almayı nasıb etsın.

Canlar sıze demıstım ya bugun kontrolum var pasam oldu tosun pasa :52: 4 kılo 200 gram olmus masallah oyuzden bu gece hastaneye yatıs yapıcam herkesten bu gece dua ıstıyorum sabaha kadar sunı sancı verıcekler hem cok heycanlıyım hem korkuyorum allahım hayırlısı ıle sag salım kucagıma almayı nasıb etsın sabah dogumu baslatıcaklarmıs acılma olmazsa sezeryan dedı doktor hakkımda hayırlısı olsun , herkes aklımda hepınıze dua edıcem ınsallah rabbım sızlerede su anı yasamayı nasıb etsın burda hava yagmurlu ve ruzgarlı aynı ıcımdekı duygular gıbı bı aglıyorum bı sevınıyorum bebegıme kavusucam dıye arkadaslar her gecenın bır sabahı varya cok sukur ben yarın o sabaha kavusucam allahım hepınızı o sabahlara kavustursun normal dogum gerceklesırse 3 gun sonra cıkıcam hastaneden ozaman sıze haber verırım ama sezeryan olursa 10 gun sonra cıkısım olucakmıs hayırlısı , hastanede ınternet kullanma sansım yok ama kalbım sızlerle lıstemı koydum cantama hepınız varsınız hepınıze ısmınızle dua edıcem ınsallah sızı derdımızın dermanı yuce allaha emanet edıyorum

Canım, inşallah herşey yolunda gitmiştir ve bebeğinle şu anda iyi vakit geçiriyorsundur. Allahım burdaki herkese nasip etsin o güzel duyguları:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Herkese günaydın.:42:
Kalkın sabah oldu biz işe geldik bile siz hala yatıyormusunuz.:52:
Haftaya salı yani 5 kasımda İstanbul Hazretleri bizi bekler.:34:
Heyecan dorukta kalbim duracak ilk defa bu kadar çok heyecan yapıyorum ya.:25:
Bakalım son durum ne.İyi mi kötü mü.Korkuyorumda açıkçası :26:
2,5 ay önce hücre sayımız düşmüştü ama lökosit de düşmüştü.
Hastanede olacak varsa görüşelim, tanışalım konuşalım......:7:

cnm inan ki hiç durmak istemiyoruz biz kadınlar bazen öyle annelik duygusu ağır basıyor ki şuan hamile kalayım şişip hemen doğurup kucağıma alayım diyorum ama olmuyooooo:50: bende eylülde başlıcaktım güya bak kısmet olmadı çıktı sperm ama kaliteli değil az yani sebebi oluyo evet aslında 15 tatil ii bence de niye hem o zamana dek ilaçlarınnız tesiri gösterir ve tedavii çok kaliteli olur

bana gelince ben şimdi dietisyene gittim kilomu vermek için kendi çapımda olmuyo bari şu önümdeki aylar bana --- kilolar getirsin diyorum kendimce ama eşim bu ay içi testti bi versin gidişata göre belki değişir fikrimm:44::9::9:hakkımıza hayırlısı olsun be güzelim ne yapalım zamanı gelmemiş herhalde bu aralar:50:
cemremcim nasılsın? diyetisyene gitmeye başlamışsın inş.sağlıklı bir şekilde kiloları verirsin sonra :49: olunca yine sağlıklı bir şekilde kilo alırsın:9::9: hamiş olalım da ben tombiş olmaya razıyım aslında
inş. en yakın zamanda sende tedaviye başlarsın canım benim:34:
hadi emin adımlarla ilerleyin, inşallah sonu bebeşli olsun. İçtiğiniz vitaminler ikinize de şifa olsun:)
sağol canım Allah razı olsun inş. vitaminler faydasını gösterir

tülaycım ist. geliyormuşsununuz haftaya inş. testleriniz güzel çıkar beklemediğin kadar bolca spermler çıksın inş.:16::16:

cemremcim nasılsın? diyetisyene gitmeye başlamışsın inş.sağlıklı bir şekilde kiloları verirsin sonra :49: olunca yine sağlıklı bir şekilde kilo alırsın:9::9: hamiş olalım da ben tombiş olmaya razıyım aslında

tülaycım ist. geliyormuşsununuz haftaya inş. testleriniz güzel çıkar beklemediğin kadar bolca spermler çıksın inş.:16::16:

Ayyyyyyyy keşkem yaaaaa
Allah Razı Olsun İnşallah Amiinnnn :16::16::16:

Canım doğum günün kutlu olsun..:71::71::71::71::71::71:
Yeni yaşın sana yeni güzellikler getirir inşallah dileklerin gerçek olur..
Eşinle sevdiklerinle olucak bebişlerinlee ..nice güzel ,sağlıklı ,huzurlu seneleriniz olsun ..
seneeye inşallah bebişin sizinle olur..

:119::119::119::119::119::119:

Canım merhaba, ne yaptınız başlayabildiniz mi?

günaydın canımmmm...
yazamadım günlerdir size, çünkü bir gelişme yok şuan. hep okuyorum yazdıklarınızı.takip ediyorum, tabloyu inceliyorum ama yazılanlar hakkında pek bilgim yok.valla hepiniz birer doktor olmuşsunuz.
aslında geçtiğimiz cumartesi gidecektik doktora.kızkardeşim geldi şehir dışından gidemedik.bu cumartesi gidicez.bakalım ne diyecekler çok heyecanlıyım.ne derse doktor yazcam hemen yorum alcam sizden.:-)))
inşallah olumlu gelişir herşey.rüyalarıma giriyo valla.dün gece rüyamda doktora gider gitmez eşimi ameliyata alıyorlardı bağırıyorum.daha hiçbirşey bilmiyoruz biz ne ameliyatı diye.uyandım sonra.
hayırlısı bakalım.

Günaydın cnmm..
inşallah güzel gelişmeler vardır onun heyecanını yaşıyosundur..
Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.:26:

Günaydın cnmm..
inşallah güzel gelişmeler vardır onun heyecanını yaşıyosundur..
Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.:26:

Valla bilmiyorum canım neyin nesi bu anlamadım gitti.
Rüyalarıma da girip duruyor zaten.
Sperm çıkışı olmuş ama ölü spermmiş.
Öyle işte inşallah canlılarını görmek nasip olur.
Her şey Yüce Rabbimizin elinde.
O "Ol Derse Olacak"
Sperm falan bahane...

sana da günaydın cnm kız biz senin gibi işe gitmeyenlerde erken kalmaya çalışıyoruz :9:hadi 5 kasım senin günün olsun cnm biz gidicektik eşim bu hafta tek başına gitti geldi sadece hormon testti verdi onlarda normal çıkmış ama kısmet belli olmaz yolum düşerse oralara gelirim:29:

iim cnm evet dietisyene başladım bakalım nasıl gidecek kilolar sizde zaten çizelgeden görürsünüz halimi:9: evet tombiş olayım razıyım benim hamile olursam kilom fazla olunca bebeğe veya doğuma zorluk olur diye istedim zayıflamayı yoksa meleğim gelsinde varsın şişeyim:emir_bebek: sende inşlh bu tedavinde çokkk mutlu olacaksın inan bana:emir_bebek:bu ne ya çoğu smile leri gösterrmiyoooo
yeşil bu arada cnm doğum günün kutlu olsun sene ye meleğinle gir yeni yaşına en büyük hediye meleğinn kucağında olması olsun ...:16::16:

sana da günaydın cnm kız biz senin gibi işe gitmeyenlerde erken kalmaya çalışıyoruz :9:hadi 5 kasım senin günün olsun cnm biz gidicektik eşim bu hafta tek başına gitti geldi sadece hormon testti verdi onlarda normal çıkmış ama kısmet belli olmaz yolum düşerse oralara gelirim:29:

Tabi canım sen her zaman erkencisin zaten.
İnşallah bakalım ne çıkacak
Kısmette ne çıkarsa o
Rabbim ne verirse artık.
Gönlümüz iyi olmasından yana elbette
Ama işte fazla da ümitlenmek istemiyorum
Sonra hayaller suya düştüğü zaman çok kötü oluyoruz

Back
X