- 23 Eylül 2011
- 2.105
- 250
- 373
kan tahlilleriniz inşallah iyi çıkar canım haberdar et biziEşim yarın kan tahilili verecek...lh-fsh-total testesteron ve ekstra diol...Bakalım nasıl olacak sonuçlar kızlar,merak ediyorum.İnşallah iyi olur ya.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan tahlilleriniz inşallah iyi çıkar canım haberdar et biziEşim yarın kan tahilili verecek...lh-fsh-total testesteron ve ekstra diol...Bakalım nasıl olacak sonuçlar kızlar,merak ediyorum.İnşallah iyi olur ya.
celalettin hoca iğneleri sadece azo probleminin nedeni belli olanlara mi veriyor ? yoksa nedeni belli olmayan azolulara da veriyor mu ?
İNŞLH SONUÇLAR NORMAL DEĞERLERDE ÇIKAR ARKADAŞIM...
yardımcı olurum cnm ben 3 tane alayım olur mu derslerim olmasa daha fazla alırdımda...
canım bende okuyacağım 1 adet biz herkese sadece 1 adet dağıtmıştık ama niyetin herkes fazla okuyabilir şeklindeyse daha fazla okurum onu netleştir şimdilik 1 adet okuyorum .Allahım gönül muradınızı versin inş .canım benim.canlar eşimin tedavısının güzel sonuçlanması ve bebeğimizin hayırlısıyla olması için 1001 yasin başlattık yardım edermisiniz acaba_?
canım bende okuyacağım 1 adet biz herkese sadece 1 adet dağıtmıştık ama niyetin herkes fazla okuyabilir şeklindeyse daha fazla okurum onu netleştir şimdilik 1 adet okuyorum .Allahım gönül muradınızı versin inş .canım benim.
kaderciğim yeni tedavinizde Rabbim maddi manevi yanınızda olsun .inş.herşey yolunda gider evet sen mazaretli olduğun için kuran okuyamazsın ama zikir yap.''RABBİ YESİR VELA TUESSİR RABBİM TEMMİM BİL HAYIR.(RABBİM ZORLAŞTIRMA KOLAYLAŞTIR HAYIRLI SONUÇLANDIR)VE 'LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLA ALİYÜL AZİM''' bunları dilinden düşürme .bizlerde dilimiz döndükce sana ve eşine dua edeceğiz kaderciğim özelden kendi ismini ve eşinin ismini yaz o niyetle inş.kuran okuyayım.arkadaşlar merhaba ben geldim memleketten nasipse yarın istanbula gidiyoruz tedaviye baslıyoruz ilk tedavimiz .tüm heycanımız korkularımızı bir arada yasıyoruz mevlam insallah tedavi sonunda yüzümüzü güldürür arkadaşlar sizden ricam var ne olur dualarınızı eksik etmeyin hamile arkadaslarımız ne olur dualarınızda banda yer verin yasin okursanız bana cok sevinirim ayın 1 de tedavi başlıyacak 13 gibi esim ameliyat olacak ben hasta olacam için kuran okuyamıyacam siz benim yerime okuyup serinlik verirseniz cook mutlu olurum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
tamam canım elimden geldikçe dağıtayım eşinin ismi senin ismin özelden yaz okuyanlar öyle dua etsin.kuran kurslarına da verebilirsin aklında buluınsun.birde ilk başlatan kişi istediği kadar okuyabiliryor melesa bizim niyetimizi ablam başlamış o hergün bir sürü okudu yani niyet edip ilk kim başlamışsa o istediği kadar okuyabilir sizin adınıza .sen başlamışsan sen istediğin kadar okuyabilirsin.aklında bulunsun.evet canım sabah aklıma gelmedı bıan herkese 1 tane olarak okunuomus 1001 yasin.Allah razı olsun canım eğer senınde verebılecegın bırılerı varsa cok mutlu olurum
canım merhabalr heyecanlısın çok haklısın .inş.bu heyecanınız sevinç gözyaşlarıyla sonuçlanır.güzel haberlerle gelirsiniz dualrımız senin ve eşin adına.Herkese günaydın.
Kalkın sabah oldu biz işe geldik bile siz hala yatıyormusunuz.
Haftaya salı yani 5 kasımda İstanbul Hazretleri bizi bekler.
Heyecan dorukta kalbim duracak ilk defa bu kadar çok heyecan yapıyorum ya.
Bakalım son durum ne.İyi mi kötü mü.Korkuyorumda açıkçası :26:
2,5 ay önce hücre sayımız düşmüştü ama lökosit de düşmüştü.
Hastanede olacak varsa görüşelim, tanışalım konuşalım......![]()
ecrin cnm yasinler herkes bi tane okuyacaksa ben gene 3 tane alayım kızkardeşime ve eşime okuturum
kızkardeşim hamile zaten ona anlatırım daha da çok dua eder okurken..
canım merhabalr heyecanlısın çok haklısın .inş.bu heyecanınız sevinç gözyaşlarıyla sonuçlanır.güzel haberlerle gelirsiniz dualrımız senin ve eşin adına.
evet canım sabah aklıma gelmedı bıan herkese 1 tane olarak okunuomus 1001 yasin.Allah razı olsun canım eğer senınde verebılecegın bırılerı varsa cok mutlu olurum
kızlar özel msjları aldım.cemrem ALLAH razı olsun seni ekledim.ecrin senin ismini biliyordum eşininkinide not aldım elimden geldike dağıtacağım.Allah hepimizin gönül muradını versin sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin dua kardeşlerim.
Canım bende 2 tane alıyorum.Sen okunmuş say oldu mu.
Rabbim kabül ve makbül buyursun İnşallah.
kizlar benim esimde cok söylüyor bana evlatlik alalim diye ama bir türlü icimden gelmiyor hayatimi böyle yanliz gecirmekte istemiyorum ama rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin
Allah razı olsun canımm Rabbim seninde işlerini hayırla sonuclandırsın canım.. salı günü bolboll spermler görün inşallahhhh doğal yolla daha fazla bekletmeden gelir mucizen canımm
canım daha bugun başladım dağıtmaya daha eksiğimde var ama bı 25 gun olur sanırım
Evet canım aynen öyle
İnsan kendisini hazır hissetmiyor
Ama hele karşına bir bebek çıksın inan ki fikrimiz değişir hemen
Rabbim bizi hayırlı işlerle karşılaştırsın inşallah.