- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sizdede eritrosit görüldü demek böbrek epitelide ne oluyormuş
ama lökosit nerdeyse hiç yok testi nerde yaptırmıştınız
iğne kullanıyormusunuz
ersel beyden bize 2 şişe sıvı ilaç
9-10 kutuda kapsül geldi ismini hatırlamıyorum
yalnız sıvı ilaç baya bi kötü çok acı
ama şifa olsun eşlerimize inşlh
bunun ardından gelsin kuruklu yaramaz spermler....![]()
slm arkadaşlar.
nasılsınız ?
birkaçgündür giremedim nete.
annem rahatsızlandı memlekete gittik geldik
derken nette problem çıktı.
şimdi de okuldan giriyorum.
arkadaşlar hafta sonu da giremeyebilirim .
hakkınızı helal edin.
dualara başlayalım dedik ama benim yüzümden gecikti ....
kusura bakmayın olur mu?
canlarım 70 bin lem yelid çekmek isteyenler pazartesiye kadar topiğe yazsınlar .
inş liste oluşturalım .
başlayalım.....
BU ARADA BESMELESİ EKSİK OLANLAR DA TAMAMLASIN ..
kendinize iyi bakın.
çok özledim hepinizi......
dualarda buluşmak dileğiyle.......![]()
cnm ben iim sen neleredesin asıl negatiften sonra yok oldun şimdi neler yapıyorsun bakim:26:
ben tedaviye başlayamadım cnm ya eşimde sperm çıkışı oldu ama ya az çıkış oldu ya kalitesi iyi olmadıyüzden ertelendi şimdi bu ayın ortasına kadar test yapıcak gene bakalım gidişata göre karar vericez :26:
slm arkadaşlar.
nasılsınız ?
hakkınızı helal edin.
kusura bakmayın olur mu?
canlarım 70 bin lem yelid çekmek isteyenler pazartesiye kadar topiğe yazsınlar .
inş liste oluşturalım .
başlayalım.....
kendinize iyi bakın.
canim rabbim sifa versin insallah annene dua listesine benide ekleslm arkadaşlar.
nasılsınız ?
hakkınızı helal edin.
kusura bakmayın olur mu?
inş liste oluşturalım .
başlayalım.....
kendinize iyi bakın.
Arkadaslar biz 2.tup bebek tedavısıne başladık Allahın ıznıyle ve bu cumartesı yumurtalarım toplanacak ve eşim yine,yani 2.mikro tese ameliyatı olucak belkide son şansımız,inşallah bu kez banada sızlerede nasıp olur Allah kımsenın emeklerını boşuna goturmesın evlatsızlıkla ımtıhan etmesın inşallah,sizden isteğim Allah rızası için hem kendim için hem okuyan okumayan isteyen herkes içinde 99 ayrı kişiden 1 fatiha ve 3 ihlas suresı ...Okuyanlar mesaj gondersın one gore anlayayım kaç kişi okudugunu...Şimdiden Allah razı olsun
selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdicok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze
rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm
hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim
![]()