• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
PITIRCIK_43;32502084]canım benim daha öncede yazdım ama yine yazaım dedim.
çok geçmiş olsun tatlı.
RAbbim yardımcınız olsun.
dediğin gibi Rabbim ölümün de hayırlısını versin.
amcanın acılarını hafifletsin RAbbim inş.
sizlere bağişlasın.
kemoterapi inş şifa olur ....

ayrıca başınız saolsun tatlım.
eşiyin teyzesinin mekanı cennet olsun inş.

Allah razı olsun canım dediğim gibi geçmişi okumadım
amin canım inşallah Rabbim şifa versin tüm hastalara kolay değil her kul acısını kendisi çekiyor
bizim sadece elimizden gelen dua etmek her zaman olduğu gibi
Allah razı olsun canım Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

canımcım salı günü başlayacağız.
inş sayıyı o zaman tekrar yayınlayacağım.[/QUOTE]
tamam canım bende gözden kaçırdım sandım son günlerde okuduğumuda anlamıyorum zaten:50:
canım bu arada anne de çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bir daha bu sıkıntıyı yaşatmasın

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırım amcamı ziyarete gittim ama pek iyi görünmüyor malesef akciğer ca Rabbim inşallah şifa versin amcama ve bütün hasta kullarına Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın insanın sevdiklerinin gözlerinin önünde eriyip gitmeleri acı çekmeleri çok kötü bir durum ölüm hepimiz için ama kişinin ölümünün geldiğini bilmesi kadar kötü bir şey yok sanırım.benim amcamdan yana halen umudum var doktor kemoterapi görmesi gerektiğini söylemiş :14::14::14::14:inşallah ömründe ölümünde hayırlısını versin Rabbim hepimize.bunun haricinde hayat devam ediyor arkadaşlar bugünlerde çok yoğunum eşimin teyzeside vefat etti kv memlekete gitti yarın dönüyor yine koşuşturmaca içerisine giricem bu arada bu ay tedaviye başlamak istiyorum arkadaşlar tüpbebek merkezini aramadım bugünde haftasonu arayamam acaba süleyman beyden haberi olan varmı bu ay konferansı yada tüpbebek merkezinde olmama durumu varmı bilgisi olanlar lütfen cevap yazınız

slm canımmmmm çokk geçmiş olsun amacana RABBİM acil şifalar versinnn
çok üzüldüm çok zor bir hastalık İNŞALLAHHH iyileşir.
tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun :16:
İNŞALLAH herşey yolunda gider bebişini kucağına alırsın bu sefer umut olursun hepimizeee:34:

Pıtırcık 2 gün önce bu şokla karşılaşan biri olarak aranıza yeni katıldım:( Dua listenize beni de eklersen sevinirim, dualarımla bende destek olmak istiyorum. Ama ne zaman, ne, ne kadar okucaz soylersen okurum mutlaka. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz birgün...

hg canım aramıza..
farklı bir ortamda tanışmak daha güzel olurdu inan ama kader ...
tabiki canım eklerim seni listeye.
canım salı yayınlayacağım ilk listeyi.
70 bini listedeki arkadaşlara paylaştıracağım.
kişi başı düşen sayıyı okuyacağız inş.
salı akşamı takip etmeye çalış....

bu dertten tez zamanda kurtulanlardan olursun inş.

canım biraz kendinden bahsedermisin?
azo sebebiniz falan belli mi?
canım bizde ilk öğrendiğimizde o şoka girdik .
seni çok iyi anlıyorum o yüzden .
burada aradığın sorulara fazlaca cevap bulursun.

sana tavsiyem her doktora inanıpta özellikle tüp bebek merkezlerine inanıpta hemem tese olmayın.
tese olmayanlar bu tadavide daha erken sonuç alıyor...

birtanem gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün salih evlatlardan olsun inşallah
cennet kokulu benim yerimede kokla öp annesi
şu an yanında olup meleğini kucağıma alıp doya doya öpmek isterdim
birgün inşallah Rabbim bizede bu mutluluğu yaşatır duaların içinde ayrıyetten teşekkür ederim :16::16::16:
en yakın zamanda iyileş ve aramıza dön meleğinle bekliyoruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

PITIRCIK_43;32502084]canım benim daha öncede yazdım ama yine yazaım dedim.
çok geçmiş olsun tatlı.
RAbbim yardımcınız olsun.
dediğin gibi Rabbim ölümün de hayırlısını versin.
amcanın acılarını hafifletsin RAbbim inş.
sizlere bağişlasın.
kemoterapi inş şifa olur ....

ayrıca başınız saolsun tatlım.
eşiyin teyzesinin mekanı cennet olsun inş.

Allah razı olsun canım dediğim gibi geçmişi okumadım
amin canım inşallah Rabbim şifa versin tüm hastalara kolay değil her kul acısını kendisi çekiyor
bizim sadece elimizden gelen dua etmek her zaman olduğu gibi
Allah razı olsun canım Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

canımcım salı günü başlayacağız.
inş sayıyı o zaman tekrar yayınlayacağım.
tamam canım bende gözden kaçırdım sandım son günlerde okuduğumuda anlamıyorum zaten:50:
canım bu arada anne de çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bir daha bu sıkıntıyı yaşatmasın[/QUOTE]

amin canım amin. herkes imtihanını farklı yaşıyor tatlım.inş bütün hastalara şifa verir Rabbim.
canım sanada Allah yardımcı olsun.
geldimi bazen dert üstüste gelir.
Rabbim dermansız dert vermesin tek.
canım salı günü telde haber vereyim istersen liste ve sayı hakkında bilgiyi giremezsen nete.

oooo hg :42::42::42::42::42:
iyi de yaptın gelmekle.
özletiyorsun kendini kızıyorum haberin olsunnnn:20::20::20::20:
canım iş kadınısın artık ...haklısın yoğunlukta.
sen hele bebiş gelince inş o zaman gör koşturmacayı.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah hepinizden razı olsun canım.
sizler olmasanız nasıl okuyacaktık duaları...
amin canım taş düşürüyor anneciğim.
inş şifa olur kullandığı ilaçlar...amin.

hoşbulduuukkkkkkkk:16:
bundan sonra daha sık gelcemmm kızma ama banaaaaaaa:24:
daha alışamadım canım yaa:27:
bebişler gelsinn ben koşarımmm hiç durmam kuzularım içinnnn :10:
emeğin çokk fazla canım benimmm bizim için uğraşıyorsun :29:
çok geçmiş olsun taş düşürmek zor oluyormuşş canım yaaa

canım bu arada anne de çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bir daha bu sıkıntıyı yaşatmasın

amin canım amin. herkes imtihanını farklı yaşıyor tatlım.inş bütün hastalara şifa verir Rabbim.
canım sanada Allah yardımcı olsun.
geldimi bazen dert üstüste gelir.
Rabbim dermansız dert vermesin tek.
canım salı günü telde haber vereyim istersen liste ve sayı hakkında bilgiyi giremezsen nete.[/QUOTE]
aynen dediğin gibi herkesin imtihanı farklı kimi hastalıkla kimi evlatla kimi evlatsızlıkla
Rabbim sınavını yüz akıyla geçenlerden eylesin inşallah
canımcım aslında hep pc başındayım ama dedimya can sıkıtısından topiğe fazla girmiyorum facete oyun oynuyorum
zaman çabuk geçiyor derdini unutuyorsun işte ben topiğe girmeye çalışırım ama giremezsemde telefonlaşırız tatlım çok sağol ince düşüncen için.:54:

Pıtırcık;
Canım annen için çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşl
Enfal;
Canım gözün aydın sağlıcakla büyütürsün inşl darisida bizim başımıza olsun
Lavinci;
Canım seninde gözün aydın micro teseyi nerde oldunuz ve kim yaptı?

Canlarim annem daha ameliyat olmadı dr bekletiyor bir süre daha dualariniz için hepinize tek tek teşekkür ederim inşl hepimiz tez vakitte kurtuluruz bu dertten hepinize sevgiler ve saygılar...

esma tatlım hoşgeldin artık karşılaşamıyoruz nasılsın birtanem:16::16::16:

hoşbulduk canımmmmm evet karşılaşamıyoruz sende pek girmiyorsun eskisi gibi
iyiyim canımmm iş ev eşimin tedavisi koşturuyorumm
sen nasılsın
tedaviye başlıyormuşsunn bu sefer kuzunu alacan göbüşüne sende anneler arasına katılacaksın İNŞALLAHHH
herşey yolunda gidecekk RABBİM emeklerinin karşılığını verecek :16:

Pıtırcık;
Canım annen için çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşl
Enfal;
Canım gözün aydın sağlıcakla büyütürsün inşl darisida bizim başımıza olsun
Lavinci;
Canım seninde gözün aydın micro teseyi nerde oldunuz ve kim yaptı?

Canlarim annem daha ameliyat olmadı dr bekletiyor bir süre daha dualariniz için hepinize tek tek teşekkür ederim inşl hepimiz tez vakitte kurtuluruz bu dertten hepinize sevgiler ve saygılar...

Allah razı olsun canım.inş bütün hastalar şifa bulur.amin.
anneni merak ediyordum bende.
yazdığın iyi oldu.
inş herşey anneyin şifası için hayırlı ilerler.

Kizlar bu durumla yeni karsilastim ve şoktayiz hala:( 14aylik evliyim 4aydir bebek istiyoruz kontroller icin gittik brnde sorun yok esimde azospermi cikti. Ne yaoariz ne ederiz nasil bi süreç ve hamile kalanlar nasıl oldu nolur yardim edin ben görev mecburiyetyle igdirdym ve burda iyi biyer yok haftaya bi urologa gitcez sebebini ogrenmek icin ama tedavi icin ank.ya gidecek olsak ne kdr sürüyor sürekli git gelle yapabilirmiyiz yorumlarinizi bekliyorum cok kötüyüm:43::43::43::43::43::43:
canım hoşgeldin aramıza Rabbim inşallah bebeğine kavuşanlardan eylesin seni ben 9sene mücadele ettim azospermle şükürler olsun doktorlar kesinlikle çocuğunuz olmaz dediği halde eşimde geçen sen mikrotesede sperm bulundu bu tüpbebek denedim ama bebeğim tutunmadı kısmetse bu ay tedaviye tekrar başlıycam bu tedaviyle ilgili aklındaki tüm sorulara bilgim yettiğince dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım ben ve benim gibi burdaki bütün arkadaşlar sana yardımcı olurlar tekrar aramıza hoşgeldin

Son düzenleme:
hg canım aramıza..
farklı bir ortamda tanışmak daha güzel olurdu inan ama kader ...
tabiki canım eklerim seni listeye.
canım salı yayınlayacağım ilk listeyi.
70 bini listedeki arkadaşlara paylaştıracağım.
kişi başı düşen sayıyı okuyacağız inş.
salı akşamı takip etmeye çalış....

bu dertten tez zamanda kurtulanlardan olursun inş.

canım biraz kendinden bahsedermisin?
azo sebebiniz falan belli mi?
canım bizde ilk öğrendiğimizde o şoka girdik .
seni çok iyi anlıyorum o yüzden .
burada aradığın sorulara fazlaca cevap bulursun.

sana tavsiyem her doktora inanıpta özellikle tüp bebek merkezlerine inanıpta hemem tese olmayın.
tese olmayanlar bu tadavide daha erken sonuç alıyor...
Çok saol canım kendimden bahsedeyim biz 14 aylık evliyiz 4 aydırda bebek istiyoruz, genel kontroller için gittik bende bi sıkıntı yok ama eşimde bildiğiniz üzere azospermi çıktı:( Tarif edilemez bi şok içerisine girdim dünyam başıma yıkıldı sanki ama eşime belli edip onu üzmemek için ayakta durmaya çalıştım.. eşim sadece bir kez sperm örneği verdi ve benm dr.um ürologa gitmemizi söyledi orayada ayın 11inde gitcez şuan azospermin neyden kaynaklı olduğunu bilmiyoruz, ama sonuçta dikkatimi 2 şey çekti biri lökosit 4-5 (normali 1inaltı), diğeri ise 1-2canlı 1-2cansız sperm hücresine rastlandı yazıyodu.
bir ümit varmı bilmiyorum ama çok çok korkuyorum:43::43::43:

hoşbulduk canımmmmm evet karşılaşamıyoruz sende pek girmiyorsun eskisi gibi
iyiyim canımmm iş ev eşimin tedavisi koşturuyorumm
sen nasılsın
tedaviye başlıyormuşsunn bu sefer kuzunu alacan göbüşüne sende anneler arasına katılacaksın İNŞALLAHHH
herşey yolunda gidecekk RABBİM emeklerinin karşılığını verecek :16:
evet canım ya topiğe fazla girmiyorum negatiften sonra çok sıkıntılı günler yaşadım böyle olacağını düşünmemiştim
ama şükürler olsun tekrar tedaviye başlama umudum var Rabbim nasip eder etmez bilemem kısmet inşallah bu sefer yüzü gülenlerden evladını kucağına alanlardan olurum :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım sende baya bir koşuşturma içerisine girmişsin çok iyi yapıyorsun en azından evde oturupta kendini dinleme fırsatın olmuyor
eşinde sperm bulunmuş tebrik etmiştim ama tekrar söylemek istedim Rabbim devamını getirsin yuvanı evlatlarınla şenlendirsin inşallah,
duaların için çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun benim için istediğini Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamanda:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım hoşgeldin aramıza Rabbim inşallah bebeğine kavuşanlardan eylesin seni ben 9sene mücadele ettim azospermle şükürler olsun doktorlar kesinlikle çocuğunuz olmaz dediği halde eşimde geçen sen mikrotesede sperm bulundu bu tüpbebek denedim ama bebeğim tutunmadı kısmetse bu ay tedaviye tekrar başlıycam bu tedaviyle ilgili aklındaki tüm sorulara bilgim yettiğince dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım ben ve benim gibi burdaki bütün arkadaşlar sana yardımcı olurlar tekrar aramıza hoşgeldin
Allahım size kat kat güç versin dile kolay 9 yıl, dayanılıyo demekki rabbim derdini verince gücünüde veriyor ben şuan kendimi tükenmiş gibi hissediyorum:( inşallah bu tedavinde mutlu sonuca ulaşırsında bizede ümit olursun hep dua edicem size

evet canım ya topiğe fazla girmiyorum negatiften sonra çok sıkıntılı günler yaşadım böyle olacağını düşünmemiştim
ama şükürler olsun tekrar tedaviye başlama umudum var Rabbim nasip eder etmez bilemem kısmet inşallah bu sefer yüzü gülenlerden evladını kucağına alanlardan olurum :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım sende baya bir koşuşturma içerisine girmişsin çok iyi yapıyorsun en azından evde oturupta kendini dinleme fırsatın olmuyor
eşinde sperm bulunmuş tebrik etmiştim ama tekrar söylemek istedim Rabbim devamını getirsin yuvanı evlatlarınla şenlendirsin inşallah,
duaların için çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun benim için istediğini Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamanda:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canımmm herşeyin hayırlısı genetiklerde negatif daha fazla görülüyo malesef imtihanınız daha bitmemiş çok zor olmazmıı onca umut emek çöpe gitti
herşey RABBİM in elindee biz ne desek çaresiz sperm buluncakmı bulunmazsa ne yaparım diye düşünüyordun o günler dün gibi ama RABBİM nasip etti şuan burda ezan okunuyor ben senin için pıtırcık tulay denizbulut adı aklma gelmeyen bütün arkadaşlar için dua ediyorumm
RABBİM emeklerinizin karşılığını kat kat geri versin çektiğimiz sıkıntılar geride kalsın artık evlatlarımızın kokusunu doya doya içimize çekelim İNŞALLAH
evet koşturmaca iöçindeyim işimle meşgulum pek düşünecek fırsatım olmuyor yeni insanlar tanıyorum işim çok kolay değil öğrenmeye çalışıyorummm hergün yeni bir şey öğreniyorum zaman böyle geçiyor
sperm bulundu tam sperm değil immotil sperm ama çok mutlu oldukk çok güzel bişeymiş RABBİM herkese nasip etsin
daha tedavinin başındayız ilerde birsürü kıpır kıpır sağlıklı spermleride görürüz İNŞALLAH :52:

Allahım size kat kat güç versin dile kolay 9 yıl, dayanılıyo demekki rabbim derdini verince gücünüde veriyor ben şuan kendimi tükenmiş gibi hissediyorum:( inşallah bu tedavinde mutlu sonuca ulaşırsında bizede ümit olursun hep dua edicem size
amin Allah razı olsun evet kolay değil herkes yaşadığını bilir 9 yıl geçti ama o 9 yıl 90yıldan daha ağır geldi bana halende sınavımız bitmiş değil.canım senin kendini tükenmiş hissetmen gayet normal çünkü nasıl bir zindana düştüğün farkındasın inşallah o girdiğin umutsuzluk kapısından umutların kucağında ayrılırsın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Çok saol canım kendimden bahsedeyim biz 14 aylık evliyiz 4 aydırda bebek istiyoruz, genel kontroller için gittik bende bi sıkıntı yok ama eşimde bildiğiniz üzere azospermi çıktı:( Tarif edilemez bi şok içerisine girdim dünyam başıma yıkıldı sanki ama eşime belli edip onu üzmemek için ayakta durmaya çalıştım.. eşim sadece bir kez sperm örneği verdi ve benm dr.um ürologa gitmemizi söyledi orayada ayın 11inde gitcez şuan azospermin neyden kaynaklı olduğunu bilmiyoruz, ama sonuçta dikkatimi 2 şey çekti biri lökosit 4-5 (normali 1inaltı), diğeri ise 1-2canlı 1-2cansız sperm hücresine rastlandı yazıyodu.
bir ümit varmı bilmiyorum ama çok çok korkuyorum:43::43::43:
tatlım yazını okudum umutsuz vaa değilsiniz çünkü eşinde ölüde olsa diride olsa tek tükte olsa sperm çıkmış burdaki çoğu kişiye göre şanslısın umudun var.çünkü çoğu kişinin eşinde ameliyatta bile sperm çıkmıyor şükürler olsun senin eşinde bir kaç tanede olsa sperm çıkışı var. canım yapacağınız tedavi şu şekilde olabilir öncelikle doktor o lökositleri tedavi eder lökosit demek iltihap demek oda spermleri öldürüyor.daha sonra sperm sayınız artacaktır ama normal insanlarda 85milyon sperm olması lazım gelen sayı sizde az olduğu için büyük ihtimalle tüpbebekle bebek sahibi olacaksınız.sizin tedaviniz ise şu şekilde devam edebilir eşin devamlı sperm testi yaptırır çıkan her sağlıklı ve hareketli sperm dondurulur daha sonra o spermlerle tüpbebek yaparsınız
inşallah bebeğine kavuşursun en azından sıfır spermle mücadele etmek zorunda değilsiniz şunuda ifade edeyim ki acele etmenizde fayda var bazı durumlarda çıkan spermler daha sonra çıkmaya biliyor:34:

Ersel beyin sertoli ve leydingte 47 gundeyiz.hormon tahlilli yaptiracagiz haftaya cok korkuyorumm.hormonlara bakilacak .leyding ve sertoli 90 gun sonra

bitecekmis.haftaya iyi sonuclar goruruz insallahhhh.kalbim yerinden cikacak sankii

Kardeşim Merhaba,

Öncelikle inşallah güzel haberlerle dönersiniz...

Biz de tedaviye yeni başladık, benim eşim daha önce hiç tese olmadı.. zaten yeni öğrendik durumu ve hocayla tedaviye başladık..
Önceki yazılarından bizimle aynı ilaç ve metodları önerdiğini anladım.. Yaşadığınız gelişmeleri özelden paylaşabilirsen benimle, çok mutlu olurum.. Biz de GNK VE HYPERX haplar ile Preglyn 5000 e başladık bakalım hayırlısı...

canımmm herşeyin hayırlısı genetiklerde negatif daha fazla görülüyo malesef imtihanınız daha bitmemiş çok zor olmazmıı onca umut emek çöpe gitti
herşey RABBİM in elindee biz ne desek çaresiz sperm buluncakmı bulunmazsa ne yaparım diye düşünüyordun o günler dün gibi ama RABBİM nasip etti şuan burda ezan okunuyor ben senin için pıtırcık tulay denizbulut adı aklma gelmeyen bütün arkadaşlar için dua ediyorumm
RABBİM emeklerinizin karşılığını kat kat geri versin çektiğimiz sıkıntılar geride kalsın artık evlatlarımızın kokusunu doya doya içimize çekelim İNŞALLAH
evet koşturmaca iöçindeyim işimle meşgulum pek düşünecek fırsatım olmuyor yeni insanlar tanıyorum işim çok kolay değil öğrenmeye çalışıyorummm hergün yeni bir şey öğreniyorum zaman böyle geçiyor
sperm bulundu tam sperm değil immotil sperm ama çok mutlu oldukk çok güzel bişeymiş RABBİM herkese nasip etsin
daha tedavinin başındayız ilerde birsürü kıpır kıpır sağlıklı spermleride görürüz İNŞALLAH :52:
aynen öyle dediğin gibi genetikte sorun olunca sıkıntı biraz daha fazla oluyor ama olumlu sonuç alanları görünce umudumuz artıyor.biz elimizden geleni yapıyoruz şükürler olsun umudum var dediğin gibi sperm çıkacakmı diye düşünürken Rabbim nasip etti çıktı şükürler olsun inşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün sonucu bebişli olsun amin.aynen şu andada burda ezan okunuyor bimukebele bende sizin için duacıyım :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Rabbim işinde de kolaylık versin
inşallah o spermler çoğalarak gelecek sende bebişine kavuşacaksın amin

inşallah umduğunuz gibi gider herşey.. yolunuz açık olsun o zaman :)

Allah Razı Olsun Canım
Çok Teşekkür Ederim Güzel Dualarınız için.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.

slm canım.
salı günü inş hayırlı haberlerle dönersin aramıza.

canım biz 2. kontrolde 11.30 da hastanedeydik.
celalettin hoca sağolsun bizi hemen laboratuvara yönlendirdi.
kanımız 11.40 ta alındı.
canım bence başka hastanede yaptırmayın testleri
yetişirsiniz inş.
dualarım seninle canım....
inş yüzünüz gülerek ayrılırsınız hocanın yanından :16:

Canım benim Allah Razı Olsun Yüreğime su serptin ya
Çok rahatladım şimdi.Biz o zaman hayli hali yetişiriz.
İnşallah bizde yüzü gülenlerden oluruz.

Canım merhaba, havaalanından metroyla Fatih en fazla 25 dk sürer, ancak trafik varsa taksiyle bu süre uzar.Eşim 12 ye kadar yaptrımıştı tahlilleri, Celalettin hoca müsaitse eğer odasına girip erkenden kayıt açtırabilirseniz iyi olur.kan tahlilleri için son saati bilmiyorum canım.Yalnız spermogram testini Celalettin hoca fatih te bir yerde yaptırıyor, onun için oradaki beyfendinin de yerinde olup olmadığını öğrenin ve hatta ondan da randevu alın derim canım.ve tabi 3-4 günlük cinsel perhiz de şart.

İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız canım.

Tamam canım anladım.Metro ile uzun sürer diye korkmuştum bende
Hastanede tahliller 12 ye kadar yapılabiliyor herhalde
İnşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşırız.
Rabbim hepimizin yar ver yardımcısı olsun inşallah.

Back
X