• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese hayırlı geceler .yarın 1 muharrem bugece hicri yılbaşı aşure ayına girdik.bu günler degerli günlerden bol bol dua,ibadet edin.tutabilen oruç tutsun,Allah müslümanlar için hayırlı bir yıl eylesin.

Canlarım merhaba,

Eşim sertoli ve leydik kullanıyor.Bir de hapları kullandı ve iğneler.eşimi aşağıdaki gibi bir program yapmıştı kendisine acaba hatalı mı bilen varsa yardımcı olabilir mi.Haplar bittikten sonra mı sertoli ve leydig e başlayacaktı.Bir de bizim ki yumurta ve kavun yemiyor.yardımlarınızı bekliyorum kızlar.

07:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
07:30 2 ADET GNK (AÇ)
08:00 TETRADOX VE RULİD 1 ADET (TOK)
11:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
15:00 2 ADET HPREX (TOK)
15:30 LEYDİG - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
19:30 SERTOLİ - 1 ÇAY KAŞIĞI (AÇ)
19:30 2 ADET GNK (AÇ)
20:00 TETRADOX 1 ADET (TOK)
PREGNYL 5000

KAVUN - YUMURTA YEMEK YOK / ÇAM FISTIĞI HER GÜN 8 - 10 ADET

Arkadaşım merhaba,haplarla tozlar birlikte kullanılmıyor,haplar bittikten sonra tozlara geçiliyor ama tabi siz ersel beye tekrar sorun

slm arkadaşlar iyi akşamlar pıtırcık43 canım yeni dua listesine beni de ekler misin canım şimdiden teşekkürler..

Evet canım Eşim Ersel beyle yüzyüze görüştü.sonuçlar harika dedi ersel bey eşime. sonuçlarımız aşağıda...Sizinde değişmiştir ben buna inanıyorum canım...

lh 1,03 (Normal Değerler 1,7-8,6 Eşimin önceki testteki sonucu 4,03)
fsh 1,36 (Normal Değerler 1,5-12,4 Eşimin önceki testteki sonucu 6,03)
Estradiol 81,34 (Normal Değerler 11-44 )
Total Testesteron 581 (Normal Değerler 249-836 Eşimin önceki testteki sonucu 472)

canim ben bundan hicbisey anlamadim kafami kurcaladi sanki önceki degerler daha iyiymis gibi görünüyor mesela lh eski degeri 4,03 simdiki 1,03 normal degerden düsük degilmi arkadaslar yanlisim varsa düzeltin bu tedavide degerlermi düsürülmeye calisiliyorki acaba ????

canim ben bundan hicbisey anlamadim kafami kurcaladi sanki önceki degerler daha iyiymis gibi görünüyor mesela lh eski degeri 4,03 simdiki 1,03 normal degerden düsük degilmi arkadaslar yanlisim varsa düzeltin bu tedavide degerlermi düsürülmeye calisiliyorki acaba ????

Evet ...Değerlerin düşük olması hatta sıfıra yakın olması isteniyormuş Ersel Bey in dediğine göre canım.Hatta Ersel Bey eşime sonuçlar harika demiş estradiol için biraz yüksek ama çok önemli değil muhtemelen celalettin hoca menagon verir demiş...Bilmiyorum canım ya kafam çok karışık...

Evet ...Değerlerin düşük olması hatta sıfıra yakın olması isteniyormuş Ersel Bey in dediğine göre canım.Hatta Ersel Bey eşime sonuçlar harika demiş estradiol için biraz yüksek ama çok önemli değil muhtemelen celalettin hoca menagon verir demiş...Bilmiyorum canım ya kafam çok karışık...

bende cok sasirdim gercekten kafasini karistiriyor insanin demekki bir bildikleri vardir hayirlisi olsun ins.sperm tahlili istedilermi peki bu sonuclardan sonra

bende cok sasirdim gercekten kafasini karistiriyor insanin demekki bir bildikleri vardir hayirlisi olsun ins.sperm tahlili istedilermi peki bu sonuclardan sonra

Kesinlikle spermogram yaptırma demiş eşime.Bu sonuçlar germ hücrelerinin arttığının göstergesi demiş, acele etmeyin ben size ne zaman spermogram testi yapmanız gerektiğinizi söyleyeceğim demiş Ersel Hoca...Sanırım estradiol seviyesini düşürecekler menagon iğnesiyle.

Cok yorgunum cok cokk..rabbime cok duaciyimm yinede kalbimi hep ona dua etmekle mesgul ediyor.daha once boyle degildim hic.namaza basladim hep tespih ve dualarla mesgulumm.ama bu gunlerde icim bir hoss.

ne güzel canim allah ibadetlerini hep daim etsin bende önceden namazimi kilip cok dua ederdim ama bu son 1 kac senedir cok aksatiyorum ve bunun icinde cok üzülüyorum yasadiklarim cok yordu insallah banada nasip eder bol bol ibadet etmeyi :(

Kesinlikle spermogram yaptırma demiş eşime.Bu sonuçlar germ hücrelerinin arttığının göstergesi demiş, acele etmeyin ben size ne zaman spermogram testi yapmanız gerektiğinizi söyleyeceğim demiş Ersel Hoca...Sanırım estradiol seviyesini düşürecekler menagon iğnesiyle.

insallah bu sonuclar sperm cikisinin habercisidir canim benim insan gün gectikce sabirsizlaniyor insallah rabbim emeklerimizi bos cikarmaz

Canım Merhaba, geçmiş olsun allah acil şifalaer versin inşaallah.
Mikro tese ameliyatı ile inmemiş testisler inmez , sadece testislerde sperm aranır. İnmemiş testis ameliyatı olması gerekir eşinizin.Bildiğim kadarıyla inmemiş testis te hasar oluşmadıysa olması gereken yerine indiriyorlar ameliyatla, eğer hasar varsa alınıyor ve alınırken de ameliyata girmeden önce doktorunuza söyleyin sperm arama işlemini de yapsınlar.

Ancak bu söylediklerimin hepsine yine doktorlar karar verecek tabiki. Bu tür rahatsızlıklar ağır rahatsızlıklar olup, genelde bu tedavilerin merkezi İstanbul'dur.Buradaki arkadaşlarımızın çoğunun eşi Celalettin PERU hoca da tedavideler.

Allah acile şifalar versin canım.Bu sabır isteyen bir süreçtir, eşinle birlikte birbirinize destek olursanız inşaallah tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Çok acele etmeden , geçte bırakmadan bir an önce doğru doktorla tedaviye başlamanızı öneririm canım...Benim eşim 3 yıl önce inmemiş testis ameliyatı oldu.Soracağın varsa her türlü soruna cevap verebilirim canım.Her zaman yarımcı olurum...

canım RABBİM senden razı olsun ve sıkıntılarını gidersin inşallah yazdıkların bana yol gösteriyor benim acelem var çevre konuşuyoo benimde canım sıkılıyor uykuda tutmadı:14:tüp bebek düşünüyorum ve para biriktirmek zorundayız testislerde inşallah sorun yoktur celaleein hocayada muayene olmak istiyoruz 15 tatilde istanbula gelmeyi düşünyoruz bakalım yüce YARADAN ne yazmış hakkımızda

canım RABBİM senden razı olsun ve sıkıntılarını gidersin inşallah yazdıkların bana yol gösteriyor benim acelem var çevre konuşuyoo benimde canım sıkılıyor uykuda tutmadı:14:tüp bebek düşünüyorum ve para biriktirmek zorundayız testislerde inşallah sorun yoktur celaleein hocayada muayene olmak istiyoruz 15 tatilde istanbula gelmeyi düşünyoruz bakalım yüce YARADAN ne yazmış hakkımızda

Canım tekrar geçmiş olsun, sıkıntı dert etme ...Bu işer çok para gerektiren işler değil eğer doğru doktoru bulursanız.İnmemiş testis ameliyatı bile özel hastanelede 3.000 tl civarı bir şey ve devlet hastanelerinde daha ucuz.Siz yeter ki bir an önce muayene olun eşin ondan sonra maaliyet nasıl nerede ucuz olur onun yollarını da size burada tüm arkadaşlar ve ben anlatırız.Dert etme yeter ki canım.Celalettin hoca ya muayene olmak için senin gelmene de gerek yok.Eşini gönder , sabah erkenden orada olursa bir günde işi biter inşallah ondan sonra konuşuruz.Bir de inmemiş testislerin yerine bir an önce indirilmesinde vücut sağlığı açısından faydalı olduğu doktorlar tarafından söylenmektedir.

yeni hafta dan yeni umutlardan herkese günaydınnnnn
bu hafta celalleettin hocaya gidecekler inşlh bol bol sevinçle dönersinizzzz:16::16::16:

selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdi :16: cok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze :emir_bebek::emir_bebek: rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm :9: hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim :16::16::16::16::16::16::16:

enfall hayırlı olsun canım bebeğini sağlıklı sıhatlı büyüt:nazar::nazar:. Allah oğluna da sana da uzun öürler versin.:nazar::nazar:
inş. en kısa zamanda hastaneden çıkıp evinize geldiğini de yazarsın.bizleri de düşünüp dualarında yer verdiğin için sağol canım Allah razı olsun. İnşallah bizlerde bir gün böyle yazarız:16::16:

iyi akşamlar sevgılı hanımlar,dostlar ben buraya yedı ay once azospermı oldugmuzu bıldırmek amacıyla yazmıştım cok sık gırmıyordum siteye sonra zaman ilerledi tedavı olduk yanı mıkro tese amelıyatı bız sanslı olanlardık kı ılk denemede cok sayıda sağlıklı sperm hucresı bulundu ve donduruldu sonrasında benım ıslemlerım başlandı ve nıhayet sona geldık cuma gunu 19 yumurta toplandı 9 u olgundu ve bugun 4 tanesının dollendıgını ogrendık buraya kadar allahın ıznıyle her sey yolunda gıttı ve sonund buyuk gun geldı pazartesı saat 10 da transfer ıcın gerı sayım başladı gecen yıl neden bu benım basıma geldı dıye ısyan ederken evet ısyan kı cok ınanclı olmama rağmen sımdı ıgkı bızım basımıza geldı dıyorum ve bu hastalık ıcın ALLHA SUKUR EDIYORUM CUNKU BU HASTALIK BENIM MUSLUMANLIGIMI SORGULAMAMA DINIMI COK DAHA DERINDEN TANIMAMAMA VE RABBIMI COK DERINDEN HISSETMEME VESILE OLDU AYNI SEKILDE ESIMIN DE ICIKIYI BIRAKMASINA VE 5 VAKIT NAMAZA BASLAMASINA VE BENIM BAS ORTUSUNE KADAR GIDEN SURECIME SUKUR EDIYORUM RABBIME VERIDGI HER SEY ICIN VE INANIYORUM KI HER SEY YOLUNDA GIDECEK VE BEN 12 GUN SONRA HAMILE HABERIMI YAZACAGIM BURDA ADIMI BILMIYORSUNUZ AMA BIZ GONUL DOSTARIYIZ HEPINIZIN DUALARINI BEKLIYORUM INSALLAAH DUALARDA BULSUMAK DILEGIYLE ALLAH BURDAKI HER ARKADASIMA BU GUZEL SURECI YASATSIN VE HAYRILI EVLATLAR NASIP ETSIN ALLAHA EMANET OLUN...

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda pozitif haberlerini alacağız. Evet bizim sınavımız kolay değil ama Rabbim büyük diyip sabır ediyoruz zaten tevekkülle beklemekten başka çaremiz yok çok şükür sende sabırlısın Allah yolunu her daim açık etsin

Allah razı olsun canım.amin.

yüreği güzel arkadaşım
hatırlattığın için saol tatlım.
gözümden kaçtı inan.iyki hatırlattın.
elbette olur .
zaten tedaviya başlayacakları besmelede olduğu gibi başa alırız yine .
seni de 2 numaraya aldım tatlım.doğuma gitsen ben okurum senin yerine meleğim benim.
takma sen bunları kafana . bebişleri kucağına sağsalim alda ..dileğim bu :16:
doğumun zamanında ve kolay olsun inş.

ayrıca yeşil034 te sanırsam tedaviye başlayacak.
dediğim gibi alırız tatlım öne acilleri.

a.s. canımmmm. allah razı olsun.
Allah rahatlık versin oğluşuna.
canım o güzel duyguları hepimize tattırsın.
doğumu ayrı güzel gelişimi ayrı bir güzeldir yaaaa.
Allah sağlıklı sıhhatli büyütsün inş .amin.....
canım beni de düşünmüşsünüz çok sağol benim tedavim Aralık 23'den sonra başlayacak o yüzden acil olan arkadaşlarımızı öne alabiliriz nursima tedaviye başlayacak durudenizderya'da hem doğum hem bebişleri sağlıklı büyüsün anne karnında diye onlar öncelikli olsun tabi sizin fikirleriniz de önemli:16::16:
günaydın arkadaşlar....
bizde dün gittik doktora...çok yoğun bir gündü yazamadım size.bayağı ilgiliydi doktor.anlattık herşeyi.zaten elimizde 2 tane sperm testi(ikisinde de ölü yada canlı hiç sperm yok.) birde ultrason sonucu vardı.ultrasonda 2,5 mm sol varikosel yazıyordu.çok önemli değil dedi önce ama daha fazlaysa muayede anlarım dedi.nitekim öyle oldu kesinlikle 2,5 mm değil ultrason hatalı daha fazla çünkü ele geliyor dedi.kan verdi eşim.hormonlara bide genetik birşeye bakacaklar.hormonlarda fsh,lh,total testesteron falan yazıyordu.sonuçlar 15 gün sonra çıkıcak.birde sperm testi istedi.onun sonucu 2 saat içinde çıktı.bize mail attılar.yine 1 tane bile sperm yok.:-(((( hoca tüm sonuçları birlikte değerlendirelim ilaçla tedavi, ameliyat söz konusu olabilir dedi.

sanırım bizim sorunumuz varikosel...net olarak görüşmemiz 15 gün sonra ama şimdilik öyle duruyor.
Ama doktor olumsuz hiçbirsey söylemedi.(tabi şimdilik)
ilk gittiğimizde eşimin elleri titriyodu.o kadar heyecanlıydıki anlatamam.çıkışta morali daha iyiydi.
inşallah şu kan tathlileri iyi çıkar.

SİZ NE DİYORSUNUZ BU DURUMA?????

HERKESE İYİ PAZARLAR....
canım sperm testinde çıkmamasına üzüldüm ama varikosel varsa ve ciddi boyutta ise ameliyat yaptırın düzelmeler olabilir
inş. herşey daha iyi olur:34:

slm arkadaşlar.
70 bin besmelelerimiz tamamlandı.
okuyan arkadaşların diline yüreğine sağlık.
besmele hürmetine RAbbim tez zamanda dileklerimizi muratlarımızı hayırlı evlatlarımızı bize nasip etsin.amin.

besmele hürmetine bütün hamişlerimiz sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirerek evlatlarını kucaklarına bir çırpıda alıversin.amin.
besmele hürmetine evlat hasreti çeken evlatsız bütün evlere hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin RAbbim.amin.

arkadaşlar iyki varsınız.
birlikten kuvvet doğar...karşılıksız toplu yaptığımız dualarımız inş Rabbime ulaşır ve kavuşuruz mis kokulularımıza.amin.
canım Allah razı olsun senin sayende bizde 70.000 besemele okuyuverdik inş.dualarımız niyetlerimiz yerine ulaşmıştır. Rabbim kabul eylesin

herkese hayırlı geceler .yarın 1 muharrem bugece hicri yılbaşı aşure ayına girdik.bu günler degerli günlerden bol bol dua,ibadet edin.tutabilen oruç tutsun,Allah müslümanlar için hayırlı bir yıl eylesin.
canımmmm:3: seninde muharrem ayın hayırlı olsun Allah herkesin dualarını kabul eylesin.

Evet canım Eşim Ersel beyle yüzyüze görüştü.sonuçlar harika dedi ersel bey eşime. sonuçlarımız aşağıda...Sizinde değişmiştir ben buna inanıyorum canım...

lh 1,03 (Normal Değerler 1,7-8,6 Eşimin önceki testteki sonucu 4,03)
fsh 1,36 (Normal Değerler 1,5-12,4 Eşimin önceki testteki sonucu 6,03)
Estradiol 81,34 (Normal Değerler 11-44 )
Total Testesteron 581 (Normal Değerler 249-836 Eşimin önceki testteki sonucu 472)

sevindim canım sonuçlarınıza.inşallah daha da iyi olur.bakalım bizimkiler nasıl çıkacak.

selam canlarim ben anne oldum cok sukur suan hastanedeyim oglum kucagimda suan inanilmaz mutluyum ruyada gibiyim duygularimi ifade edicek kelime yok harfler yetrsiz kaliyor , sag salim kurtulduk cok sukur ikimizde iyiyiz dogumum sezeyanla oldu 31 ekim persembe gecesi saat 1:46 oglum dunyaya geldi 3 gun suni sanci cektim cilma olmadi cok zordu 4 santim acilma olduktan sonra ben ateslendim yavrumun kalp atislari zayifladi oyuzden hemen sezeryana aldilar teyzeleri ama olsun suan kucagimda ya sag salim ben herseye raziyim , hepinize coooook cook dua ettim hatta o 3 gun suni sanci cektigim zaman hepiniz icin dua ediyodum sonra dedmki rabbim bana arkadaslarima dua etmem icin 3 gun muhlet verdi :16: cok sukur :) 10 gun kalicam hastanede sezeryan da cok kan kaybettim oyuzden hemen taburcu etmiyolar zaten kimsem yok burda aileden hastanede kalmam daha iyi cok guzel bakiliyor burda canlar aslinda yazacak cok sey var insallah evime gecince size yazicam herseyi ayrintisiyla durun daha teyzeleri oglusumu anlaticam sze :emir_bebek::emir_bebek: rabbim su yasadigim ani hepinize yasatsin insallah en kisa zamanda ben o sanciyi cekerken allahim bu ani arkadaslarima nasib et ama onlarinki kolay olsun suni sanci cekmeden olsun dedim canlarm :9: hepiniz allaha emanet olun insalah sizlerin guzel haberlerinizide alarak sevincimi ikiye katlar rabbim :16::16::16::16::16::16::16:

Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza neolur dua et

Back
X