• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar ersel beyden ilaçlarımız geldi bugün sıvı ilaç ve ferex diye bi ilaç var şimdilik sıvı ilaçları içicekmiş sadece ferextn başka kullananlar varmı içinizde inşaallah hepimize şifa olur canlarım..Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz..

inşallah canım o müjdeyi alacaz biz senden burda halaylar da çekeriz.
yakın bir zaman da bende başlayabilirm tedaviye belli olmaz arka arkaya hamiş oluruz:49::49:

amin canım inşh olursunuz.kızlar sizden çok umutluyum ve takibinzideyim hemen sırada ben varım ha :)

tatlım sana özeldem msj yazdım .kızarım ama sana ne bas agırtması.biz burdan birbirimizden güç alıyoruz.emin ol ben burda paylastıklarımı eşimle dahi paylasamıyorum çyüregini ferah tut.vakti saati dememin sebep canım ne kadar zorlak da biz kendim için diyorum canım olmadı mı olmuyor yoksa biz 2 ay önce baslıyacaktık olmadı emre beyle günlerimiz uymadı sıkma o güzel canını .emin ol biz iyi olamaz isek bebeklerimizin temelini iyi atamıyız canım kendine iyi bak

çok tşk ederim ilgin alakan için.Sizinle içim ferah ve umut oldum.bakalım dediğin gibi sakin kafayla düşünüp ne doğruya yönelim hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

canlar ben hast.yatıyorum gece 5.30 başladı.biraz suyunda gelmiş dediler.dularınıızı bekliyor.okuyabildgm kadar lamyelidlerı okumaya çalışaçagm

Merhaba arkadaşlar.Ben ve eşim çocuk sahibi olmak ıstıyoruz.Fakat Eşimin test sonuçları düşük çıktı.Sperm sayısı ve testosteron hormonu düşük çıktı.Ne yapmalıyız bilemiyoruz.Bursa çivarından bildiğiniz iyi bir ürolog varmı?

Son düzenleme:
Canım eşimde verdi.Eşim o bağış olarak gönderdiğin hesabın sahibi ile görüştü.O parayı hoca kendisi almıyormuş, o bir dernek için hayır işlerinde kullanılıyormuş.O kişi de Ülker de üst düzey bir yöneticiymiş.Eşim bana yaptığımız bağış emin ellerde dedi...Hatta eşimle ortak tanıdıkları çıktı.Eğer durumunuz iyi değilse hoca ya rica ederseniz emin olun canım hoca anlayışla karşılayacaktır. Hoca para konusunda çok ısrarcı değil anladığım kadarıyla.

canım sonuç iyi olsunda parasında değilim çokşükür durumuz iyi sayılır ersel beyin ilaçlarına başlıcak eşim bakalım zaman ne kösterirr

canım istanbula geldiğimizde görünecek eşim hocaya ama ben biraz aceleciyim çevrenin soruları beni sıkıyor direk tüp bebek yapıp işi bitirmek isityorum birinci biraz büyüyene kadar eşimde tedavi olur ALLAHIm şifa versin hepimize zor bi imtihan biliyorum bizde yeni başlıyoruz tese her koşulda olacak sperm bulunması için bende iyiyken (şükür yüce YARADANA )tüp bebek yapalım diyorum başka yol yok ki:43::43::43::43: tedavi çok uzun çokkkkk :43::43::43::43:

bence ilk önce hocaya gözükün onun fikrini alın bizde tese yaptırmıştık hoca sonuçlarımızı görünce sonuçlar bu değerlerdeyken size nasıl tese yapmışlar bu sonuçlardan spermin çıkmayacağı belli dedi yani sırf para için bizi amaliyata almışlar

selam kızlar ersel beyden ilaçlarımız geldi bugün sıvı ilaç ve ferex diye bi ilaç var şimdilik sıvı ilaçları içicekmiş sadece ferextn başka kullananlar varmı içinizde inşaallah hepimize şifa olur canlarım..Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz..

bizde önceki gün gittik bizede aynı ilaçları verdi sıvı bittikten sonramı ferex se başlıyacağız yoksa aynı zamandamı bilginiz varsa yazarmısınız

Selam canlar;

nasılsınız?kusura bakmayın bu aralar kendimle uğraşmaktan buraya vakit ayrıramadım.

neler yaptınız yaşadınız bilmiyorum ama umarım hepiniz iyisidir.

belkide aşağıda yazacaklarımı neden buraya yazıyorsunuz diyeceksiniz ama....burda başladığı için serüvenimdir.Dilerim hepiniz bu aşamaya gelirsiniz hatta ikilemde kalmayıp direkt olur inşh.

eşim yanlış tedaviyle azospermi olduğunu öğrendik ilk bulunduğumuz yer kısıtlıydı ve bununla 2-3 ay baş etmeye çalıştık...

sizleri takip etttim ilk zaman yazamadım bile.

sorunumuz öyle büyük geldi ki büyük bir yere gitmemiz lazım dedik.sonra emre bakırcıoğluna karar verdik ve buraya devam ediyoruz.

ilk teste 7 milyon sonrakinden 3 milyon sperm çıktı ama hareket morfoloji yoktu hiç.sadece sperm vardı.

ileri seviyede varikosel var.3 ay bekleyin dedi doktor olmazsa gelin emre bey doğal yoldan olması konusunda ısrarcıydı dinledik.gelin olmazsa o zaman ameliyat yapalım dedi.

eşim 35 ben artık 34 oldum bu arada.

sözüne uyduk hatta bayram tatili vs...maddi açıdan 3 ayı geçirdik bile ama gene elimizde sıfır malesef.

geçen haftasonu eşim gitti ve son testi verdi artık ameliyat tarihi konuşulacak diye ben gitmedim bile.zaten çalışıyorum malum çalışmak durumundayım başımıza ne geleceğini bilmiyoruz daha.

tabiki bu süreçte ben burdan ne okuduysam yaptım doğal yoldan emre bey in önerdiği klomen ve proeexd plusıda kullandık.meyve sebze aynı bahar85 in ki gibi bir program hazırladım.

ve nihayet 3.teste değer 150 milyon sperme ulaştı ileri hareket 10 yavaş hareket 20 ilk defa gördük çıktı bu değer ve bu şekilde.ama morfoloji sadece % 1 di.

şoktaydım ilk çok sevindim ileri derecede varikosel olmasına rağmen.
doktor çıkan sonucu göre varikosel ameliyatı olmamın pek düşünülmeyecek bir şey olduğunu biraz daha bekleyip hamile kalmak için uygun olduğunu düşündüğü dile getirmiş.

ancak hafta içi bir test yapmasını istemiş tunnel testi sperm dna hasarı testi diye geçiyor.bunun sonucununda önemli olduğunu söylemiş.

ve doktor bey eklemiş....bayanlar beklemeyi pek sevmez haftaya tunnel testi sperm dna hasarı testi sonucuda alın eşinle görüşmeye gelin demiş.

şimdi nerden nereye geldik.diğer topik başlıklarına da yazdım ama dedim yaa başladığım yer açısından burası daha başka benim için.

size sormak akıl almak istedim.ne yapmamız lazım sizce?

1) varikosel ameliyatı olmak doğal yolla olmasını beklemek olmazda diğer seçeneklere geçmek

2) aşılama denemek

3) aşılama tutacağı çok belli olmadığı için direkt tüp bebek mi?

kimseyle paylaşamadığım için çok farklıyım şuan.aklım hep bir yerde .hangisi daha iyi olur.

ne yapsak acaba diye düşün düşün rahat uyku yok.

bu olayın maddi boyutu var....ki malesef önemli kismi değil diye baksakta..

yaşımız var.

devlet ya da üniver hastanelerine yönelsem ...işten çıkmam lazım..hayatta idare edilecek biryerde çalışmıyorum.

o zaman gene maddi sıkıntıda olucaz.

bahçecide mi devam etmek yoksa başka bir kuruluş mu araştırmak ?

lütfen yanlış anlamyın beni sanki çok maddiyatçı gibi görünüyorum ama.

inanın çok zorlanıyoruz.

neyse beni biraz olsa yönlendirirseniz çok mutlu olurum.

Dilerim hepiniz uğraşmadan direkt hamile kalırsınız...

cnm benim hikayeme çok benziyor hikayen bizimde serüvenimiz iki yıl önce başladı ilk üç yıl korunduk sonra bir yıl oldu olcak derken dr yollarına düştük çpa etfal kadıoğlu sperm değerlerimiz dediğin vitaminlerle 20 milyonla 90 milyon arası morfoloji 3 ile 7 arası çok güzel diyip duruyorlar ben sorun var diyorum eşim sen dr iyi bileceksin morfoloji önemli değil diyor geçen yıl emre beye gittik süleyman hoca 5.gün iki tane embriyo transferi ama tutmadı biz ipin ucunu bıraktık vitaminleri filan sayı 30 milyonlara düştü dr ize sağlıklı sperm çok zor bulunduğu söyledi genetik test yaptırdık morfoloji sonucumuzla orantılı cevap geldi 4 bir sağlıkl bebek şansınız var pgt yaptırın dendi şu an celalettin hoca da tedavideyiz dr kasımda bekliyordu bugün hastalandım içim gitti dr aramak istedim hoca çok erken dedi cnm çok uzattım önce zeynepkamilde genetik test yaptırın morfoloji çoook önemli

canım ben nurusima arkadasımızın lem yelidini okudum Allah tez zamanda niyetini gerçekleştirsin ınşallah.

canlar ben hast.yatıyorum gece 5.30 başladı.biraz suyunda gelmiş dediler.dularınıızı bekliyor.okuyabildgm kadar lamyelidlerı okumaya çalışaçagm

Canım Allah yardımcın olsun..Rabbim korusun sizi..hayırlı haberlerini bekliyoruz.

cnm nsln kızımıız nsl neler aldn ne güzeldir maşallah :)

İyiyim canımmm sen nasılsınnn..
neler yapıyosunn.
eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz cnmm.bitmiyoki cimcimeye alıcaklarımızz..
ama zevklii ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin.:26:

pıtırcık cnm nasılsın annen nasıl oldu taşı düştü mü:26:

slm canımcımmmm...
düşmedi henüz ama ilaçlar sancıyı kesti.yerleşmiş galiba bir yere ....
çıkmak istemiyor kerata. ee buldu sıcacık bir yer
şimdi şükür iyi tatlımmmmm..sancısı kesildi ya. hayırlısı bakalım ne olacak....

sen nasılsın?
nasıl gidiyor dersler...:34:

Kısaca dr "yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik" demiş. Ayrıntıları yarın gelince verecek. :21::21::21:

süperr bir haber buuuuuuuu.
inş hepimizin yüzü güleceeeeeeeekkkk ...

tülay sabırsızlıkla mutlu haberini bekliyorummmm...
ayy çok sevindim...

doğadandeva sen bizi sevindirdin Allah Ta seni sevindirsin..
merak ediyorduk tülayı..:16:

sükür kızlar merkeze gittim doktor olarak ulun beyi sectim simdilik cooook memnun kaldım doktor dün muhane etti beni biraz geciktim olanları yazmak için benim kırmızlar gelmedi gecikmişti anca dün muhane oldum .sükür bende bir problem cıkmadı doktor yumurta sayımın cok oldugunu iş bana kalırsa kolay bir tedavi gecirecemi söyledi. birazcık rahimde kalınlasma varmış oda pek önemli deyil dedi.o kadfar rahattımki hepsi sizin sayenizde sizin anlattıklarınızla yola cıktım sanki merkeze yıllardır gitmişim gibi samimi davrandılar nasipse cuma günü ilk inneme baslıyorum insallah mevlam sonunuen iyi sekilde yazmıştır insallah esimde sperm cıkar.ve diyer arkadaslarıma umut olabilirim cünkü burdaki arkadaslarım hep bana umut oldular cesaretlendirdiler allah razı olsun hepinizden

hg canımmmmm...:16:
ne güzel bir haberle geldin şükür ...
canım inş umut sana da umut olur...
eşinden sayılamayacak kadar sperm bulunur ve göbüşün dolu ayrılırsın umuttan...
bütün kalbimle dualarım seninle tatlımmmm...

canımmmmm. geçmiş olsunnn.
dualrım sizlerle canım...
zorlama kendini ne olur sayıyı falan boşver ...
salavat , ya şafi , lem yelid oku okuyabildiğin kadar...
Allah yardımcınız olsunnn.

Son düzenleme:
NURUSİMA81 İÇİN LEMYELİD OKUYORUZ…
NİYETİ: Arkadaşımız kısa bir süre sonra tüp bebek tedavisine başlayacak.niyeti, tedavisinin başarılı geçmesi ve bu sefer hayırlı evlatlarına kavuşması …..

5 kasım salıdan ---------------- 7 kasım Perşembe saat 22.00 a kadar.

Nurusima81 ……………………………………= 3000
Durudenizderya ………………………………...=2560 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2560 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2560 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2560 ……..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2560 ………=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2560 ………=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2560
Ecrin_bebek ……………………………………..=2560
Eda09 ……………………………………………=2560
Ervae ………………………………………….…=2560
Ese44 ……………………………………………=2560