Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim inşallah iyi haberlerle dönersin Allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
inşallah canım allah razı olsun,hepimiz güzel haberler verelim inşallah

cnm salı güzel haberler alırız inşlhhh bu sefer bol bol spermler görün inşlhhhhh...

amin canım bi görebilsek artık şu spermleri :26::26::26:inşallah güzel haberlerle gelirim allaha emanet olun

cnm salı güzel haberler alırız inşlhhh bu sefer bol bol spermler görün inşlhhhhh...

cnm ne güzel bi video bu anne karnında zannedip nasıl sarılmışlarr ne tatlılarr:nazar:

merhaba cnm inşlh kontrolleriniz hep olumlu çıkar dua edicem senin için:34::34:

çok sağol canım Allah razı olsun:16::16:

mrb canım rabbim tedavinizi hayırla sonuçlandırsın.. kendinden bahsetsene bizlere... belki arkadaşlar seni tanıyorlardır ama ben de tanımak isterim :34: azo sebebiz nedir.... neler yaptınız ne kullanıyorsunuz... böyle sorular işte...

amin canım inşallah, canım arkadaşlarda tanımıyordur çünkü sizi sadece uzaktan takip ediyorum sürekli bu konu hakkında konuşmak sağlığımı olumsuz etkiliyor oyüzden uzak durmaya çalışıyorum ancak arada bakıyorum tabiki olumlu sonuçlanan arkadaşlar sayesinde umutlanıyorum.

ben yaklaşık 4 yıllık evliyim cnm ilk yılımızın sonunda doktora gittik ve eşimin azolu olduğunu öğrendik. küçük bi araştırmadan sonra emre bakırcıoğluna gittik mikrotese önerdi ve aynı zamanda beni tüp bebek için hazırladılar,öncesinde eşim 1 ay bazı vitamin hapları kullandı ancak tesemiz olumsuz oldu. daha sonra 1 yıl ara verdik mustafa eraslanın ilaçlarını kullandık ama hiçbir faydasını göremedik. geçen kış formda celalettin hocayı çok duydum bide ona gidelim dedim eşim gitti ilk olarak bitkisel tedavi verdi ancak işe yaramadı şimdi pregnyl 5000 haftada 2 kez vuruyuyor 2tane kaldı haftaya bitiyor ve ersel beyin bitkisellerini kullandı. yarın celalettin beyle görüşücek bakalım ne diycek testemi çağırır yoksa menegon diye bi iğne var onamı devam edin der bilmiyorum.

azo sebebide sanıyorum eşim küçük yaşta bi kaç ameliyat geçirmiş ve çok antibiyotik kullanmış ondan olduğunu düşünüyorum. fsh çok yuksek testesteronumuz düşük. ama celalettin hoca senden umutluyum demiş şuanda bizimde tek umudumuz bu

s.a canlar hastanaym hala bazen çok zor günler geçiriyorum.dualarla bekliyoruz.pıtırçık canım Ben GÜLERIMe kadar yani Gülerimde dahil olmak üzere lem yelid okudum şimdi LAMYAY için başlıyorum.okundu yaz canım .Allah senden razı olsun güzelim.karnımda cihaz baglıyken okuyorum.Allahm bu günleri kardeşlerimede nasip et diyorum.hep dualarımdasınız.

canım LAMYAY için 2260 lem yelid okudum dua ettim.Allah hayırlı kolay gebelık.hayırlı çocuklar nasip etsin.eşine bolbol spermler versin.yuvası çocuklarıyla şenlensin.Rabbim şifa kapısını açsın...

Amin canim insaallah bizde o gunleri gorururz

slm kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır,bizde salı günü nasip kısmet olursa istanbulda celaleddin hocanın yanında olacağız önce de yazmıştım zaten kontrolümüz var diye,eşim salı güne randevü almış tedaviden sonra ilk kontrolümüz inşallah hayırlı haberlerle gelirim lamyay senin eşinde orda olacakmış galiba belki karşılaşırız kızlar başka orada olacak varmı,benim içinde duaa edin canlarım iyi haberlerle geleyim allaha emanet olun...

Merhaba canim esim de sali gunune randevu almisti bu sabah yola cikmisti ben evden ugurladim sabah 5de ,2saat sonra kapi caldi,hava alanindan geri donmus ,biletinde problem cikmis ucaga almamislar,cok sinirliydi bende cok uzuldum:47:
Simdi baska bilet bakiyo ins yarin aksama bulabilirse,
Saliya yetisrse karsi.asirlar canim ins
Ins sizinde sonuclariniz guzel cikar hepimizin yuzu guler

Selamun Aleykum pitircik
Canim ben kendi tesbihlerimi okudum Rabbim ellermizi bos cevirmesin ins hepimin evlerini cocuk sesleriyle senlendirsin:16::16:

Son düzenleme:
Ben kendi tesbihlerimi okurken 53 tane fazla okumusum onu baskasina sayarmisin,

bizde celalettin hocaya perşembe randevu aldık inşallah iyi sonuç çıkar birbirimize dua edelim Meryem suresini okumaya başladım ALLAHIM İNŞALLAH ol derde olu verir bebeğim :14::14::14:

ALEV99 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

13 kasım çarşamba dan ----------------- 15 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258
Flz01 ………………………………………….…=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258 …..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258 ……=okudu
Lamyay ………………………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2216
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258 ……=okudu
Umut99 ………………………………………….=2258
Yase2 ……………………………………………=2258 …..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2258 ……=okudu
alev için okudum Allah niyetini gerçekleştirsin

LAMYAY İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.Salı günü kontrolleri var.inş hayırlı haberler verir ..

15 kasım Cuma dan ----------------- 17 kasım Pazar saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260
Ucubirarada ……………………………………. =2258
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Lamyay …………………………………………………….=2216
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258
Flz01 ………………………………………….…=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258
Umut99 ………………………………………….=2258
Yase2 ……………………………………………=2258
Yeşil34 ………………………………………….=2258

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

lamyaya yarına kadar okurum
evde internet problemli
mesajı arkadaştan yazıyorum
özelden sana telefonumu gönderiyorum
bana telefondan mesaj atarsan okuduklarımı yazarım

Alev99 arkadaşımızın lem yelidlerini okudum ALLAH kabul etsin,niyetini tez zamanda gerçekleştirsin inşallah.

Merhaba canim esim de sali gunune randevu almisti bu sabah yola cikmisti ben evden ugurladim sabah 5de ,2saat sonra kapi caldi,hava alanindan geri donmus ,biletinde problem cikmis ucaga almamislar,cok sinirliydi bende cok uzuldum:47:
Ins sizinde sonuclariniz guzel cikar hepimizin yuzu guler[/QUO

canım napacaksın oluyor böyle şeyler inşallah yetişir eşinde,bizde nasip olursa orda olacağız salı günü sizde iyi haberlerle gelirsiniz inşallah allaha emanet olun...

bizde celalettin hocaya perşembe randevu aldık inşallah iyi sonuç çıkar birbirimize dua edelim Meryem suresini okumaya başladım ALLAHIM İNŞALLAH ol derde olu verir bebeğim :14::14::14:

canım meraba siz ne kadar zamndır tedavidesiniz celaleddin hocayla,bizde salı günü orda olacağız allah hepimizin yardımcısı olsun

Selammmmm kızlarrrrr nasılısınızzzzzz :16::16::16::16::16:
artık eski sohbetler olmuyo burda :5::5::5::5:
nerde bizim kızlarrrrrrrr:84:

Selammmmm kızlarrrrr nasılısınızzzzzz :16::16::16::16::16:
artık eski sohbetler olmuyo burda :5::5::5::5:
nerde bizim kızlarrrrrrrr:84:

anam biri benimi çağırdı :1::1::1::1::1::1::1::1: burdayım şekerim ;))))) napıyon gı sen ne oyalanıon nette düğüne hazırlansana benim yerimede döktür bugün eşimin dayı oğlununda düğünü varmış memlekette olsaydık giderdik ne güzel gurbette hiç bi yere gidemioz işte :((((

Ins sizinde sonuclariniz guzel cikar hepimizin yuzu guler[/QUO

canım napacaksın oluyor böyle şeyler inşallah yetişir eşinde,bizde nasip olursa orda olacağız salı günü sizde iyi haberlerle gelirsiniz inşallah allaha emanet olun...

Allaha sukur canim esim bilet buldu simdi hava alaninda 2 saat sonra ucagi var
Rabbim sizinde yardimciniz olsun ins...sali gunu belki karsilasirlar eslerimiz

Bende okumaya basliycam canim yarin
insallah hepimize guzel haberle vermek nasip olur bu hafta

anam biri benimi çağırdı :1::1::1::1::1::1::1::1: burdayım şekerim ;))))) napıyon gı sen ne oyalanıon nette düğüne hazırlansana benim yerimede döktür bugün eşimin dayı oğlununda düğünü varmış memlekette olsaydık giderdik ne güzel gurbette hiç bi yere gidemioz işte :((((

iyi barı duydun sesimiiiii :1::1::1::1:
kız düğün ayın 30 da daha varrr bakalım gidebiliceğimde belli değilya :34::34::34:
ben bu halimle ne döktürürüm yaaaa :9::9::9::9:

Pitircik len yelidi regl gunlerinde okunuyor mu?

Bu hafta hocaya gidecek herkes icin rabbim sifa versin.esim pazartesi hormon tahlili verdi .3 ayin sonunda fsh dusmus lh dusmus. Prenglye devam sertoli ve leyding bitince hoca sertoli biraz daha kullanmaya devam demis.menagonu vermemis.bu sonuclar icin ersel beyde cok guxel demis.2 ay sonra
tekrar kontrole gel demis.2 ayin sonunda rabbim sermleri gormeyi nasip etsin.gidenlere yada gitmeyi dusunenler icin umut olsun diye yaziyoruz.inanin
ki dogru yoldasiniz.dogru doktor ve tabiki ersel beyde dogru insan.

Bu hafta mutluluguma ortak olan herkese cok tsk ederim.

Rabbim herkesin elini kucagini evlatlar ile doldursun.

hamilelrimiz sizlerinde rabbim yardimciniz olsun.

gulerim rumuzlu arkadasim ozelden yazamadim sana cevabi 50 mesajim olmasi gerekiyomus sorularini buradan cevaplayayim ben 24 yasindayim esim 28 5 yillik evliyiz esimin azo sebebi inmemis testis var ve fitik ameliyati olmus. 2 kez tese olduk sonuc hep 0 hic hucre falan gorulmedi tedaviye baslayali 5 ay oldu ilk 3 ay pregnyl kullandik sonra ki sperm testinde 2 3 germ hucre görüldü sonra pregnyl ile birlikte menegona basladik ve ersel metinin bitkisellerine basladik devamda ediyoruz bu ayin sonunda ins. sperm testi vericez Allahin izniyle.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun bol bol spermler cikar ins.

Back
X