Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım Celalettin bey şu aktardan alınan macunu eşinde kullansın demişti. Yumurtlamayı 50 li yaşlara kadar uzatabiliyormuş. Dr veya aktarla bi konuşun istersen. Kafandan bu düşünceyi silmene yardımcı olur inş. Rabbim yardımcımız olsun.

canım teşekkürler.böyle bir sorunumun olduğunu bilmiyorum ama bugün birden aklıma geldi.hangi aktar erselmi ermişmi.

Cennette hiç büyümeyen çocuklar olacakmış
Hani şu her hareketleri insana mutluluk veren
İnsanın ısırası gelen çocuklardan
Sürekli ayaklarımızın altında taklalar atacak ve kendilerine hass
Komik kelimelerle konuşacaklar
bİR TEK BU DÜNYA İÇİN İSTEMELİM
İnşaallahu Teala
Biz de o nimetlere nail oluruz
Amin.

يَطُوفُ عَلَيْهِمْ وِلْدَانٌ مُخَلَّدُونَ
Yatûfu ‘aleyhim vildânun muḣalledûn(e)

Vâkı’a Suresi / 17.Ayet

17, 18. Etraflarında, cennet şarabından dolu testiler, sürahiler, kadehlerle, ebedîliğe ermiş çocuklar dolaşıp hizmet ederler

17,18. (Aynı yaşları üzere) ölümsüz kılınmış çocuklar (ve genç hizmetçiler),(1)pınardan (akan Cennet şerbetleriyle doldurulmuş) testiler, ibrikler ve kadehlerle onların (o sâbikunun) etrâfında dolaşır! *

Bak senle aramızda fazla yıl farkı yok
Ben 8 yıl oldu evleneli
Ahirette öyle güzel şeylerle ödüllendirileceği ki
Keşke çocuk istemeseydim diyeceğiz
Bunun farkına var kendine gel
Biz o hemen anne olan kadınlarla bir olamayız
Farkımız çok büyük Rabbim her şeyin daha iyisini biliyor

Tülay ahiretteki mükafatımız inşallah büyük olacak.inanıyorum belki çocuğumuz olsa bile bu çekilenler mükafatlandırılacaktır allahınizniyle.deli gönlüm bu sevdadan vazgeçmiyor.en çok üzüldüğüm eğer anne olursam evladım annesinin babasının gençliğini hatırlmayacak.arada ne kadar kuşak farkı olacak.düşünsene 40 dan sonra anne olsam çocuğuma ne kadar yetebiirim.bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler.hakkınızıda helal edin kızlar.

Tülay ahiretteki mükafatımız inşallah büyük olacak.inanıyorum belki çocuğumuz olsa bile bu çekilenler mükafatlandırılacaktır allahınizniyle.deli gönlüm bu sevdadan vazgeçmiyor.en çok üzüldüğüm eğer anne olursam evladım annesinin babasının gençliğini hatırlmayacak.arada ne kadar kuşak farkı olacak.düşünsene 40 dan sonra anne olsam çocuğuma ne kadar yetebiirim.bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler.hakkınızıda helal edin kızlar.

Canım sen bunları düşünme artık.
RAbbim bir yoluna koymuştur elbet.
Rabbim tek o günleri göstersin de.
Bizlerde istemezdik böyle olmasını
Sadece ve sadece Rabbimin bir imtihanı.
Hakkımı bir daha böyle şeyler duymamak üzere helal ediyorum ona göre:15:

Evlenmeyi düşünmüyon mu? Daha ne duruyon? Bi Konuştuğun yok mu? / Niye birini bulmuyon? Bul da evlen artık kızım, yaşın geçiyor.

(Piyasadan habersiz teyze)

*(Birkaç yıllık evli kadına)
- Çocuğunuz olmuyor mu, istemiyor musunuz?

+ İstemiyoruz.

- Aa, istememek olur mu, yavrum? İlkini hemen doğur, sonra istemezsin. İlkini hemen istemezsen bir daha çocuğun olmaz, Allah korusun. Eltimin kızı da istemedi istemedi, sonra istedi de olmadı.

(Tek örnekle infertilite uzmanı olmuş teyze)

+ İstiyoruz da henüz olmadı. Bakalım.

- Aa, kusur kimde?

+ (Hafif morararak) Bilmem.

+ Aaa bilmemekle olur mu yavrum. Olacak olsa olurdu şimdiye kadar. Vakitlice bir doktora görünün. Dur bakayım, eltimin kızı da bir doktora gidiyordu. Sana adını bulayım.

(Ürolog kimliğiyle konuşan teyze)

*(Tüp bebek yaptırdığını öğrendiği kadına)
_ Kaç sene sonra tüp bebek yaptırdınız?

+ 3.

- Niye hemen yaptırdınız? Biraz daha deneseydiniz, yavrum.

(Stratejik zamanlama uzmanı teyze)

*(Hamile kadına)
- Çok doktora gitme, kızım. Çok gösterme bebeği. Kör olur diyorlar.

(Felaket tellallığına soyunan teyze)

*(Bilumum durumlar üzerine)
- Doktor ne anlayacak, yavrum? Sen dediğimi yap. Gör bak hemen düzelir.

(Alternatif tıpa soyunmuş teyze)

*(Bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen kadına)
- Yok, yok, bu kız karnı değil. Kız olsa yayvan olurdu. Seninki sivri. Bu kesin oğlan.

(Ultrason cihazı yutmuş teyze)

*(Doktorun sezaryen önerdiği kadına)
- Sen hiç anasının karnında kalmış çocuk gördün mü? Doğar elbet, bekle hele. Kestirme sakın karnını. O kadar para verme sezaryene.

(Finansman danışmanı teyze)

*(Çocuğu emmeyi reddeden kanına)
- Hava sıcak ya memmende süt bozulmuştur. Ondan istemiyordur çocuk. Memmene buz koy, gör bak nasıl emecek.

(Diyecek laf bulamadığım teyze)

*(İlk çocuğunu doğuran kadına)
- Arayı açma, hemen yap bir daha. Eltimin kızı arayı açtı da hiç iyi olmadı.

(Stratejik planlama uzmanı teyze)

*(İki çocuktan başka doğurmak istemeyen kadına)

- Şimdiki gençler tembel. Bizim zamanımızda hazır bez olacaktı, o hoooo, vallahi on tane doğururdum.

(Çocuk büyütmeyi sadece alt değiştirmek sanan teyze)

*(Dondurulmuş embriyo ile hamile kaldığını öğrendiği kadına)
- Aaa, keşke dondurtmasaydınız. Bu çocuk soğuk olur şimdi. Eltimin kızı da öyle doğurdu da, valla aha böyle Nemrut gibi bir şey oldu.

(Allah eltisinin kızına sabır versin dediğimiz teyze)

*(Çocuğun iştahsızlığından şikâyet eden kadına)
- Aç bırak, bak nasıl emiyor / yiyor.
(Beslenme uzmanı teyze)

Ah bu teyzeler Ahhhhhhhh

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlenmeyi düşünmüyon mu? Daha ne duruyon? Bi Konuştuğun yok mu? / Niye birini bulmuyon? Bul da evlen artık kızım, yaşın geçiyor.

(Piyasadan habersiz teyze)

+ İstemiyoruz.

- Aa, istememek olur mu, yavrum? İlkini hemen doğur, sonra istemezsin. İlkini hemen istemezsen bir daha çocuğun olmaz, Allah korusun. Eltimin kızı da istemedi istemedi, sonra istedi de olmadı.

(Tek örnekle infertilite uzmanı olmuş teyze)

+ İstiyoruz da henüz olmadı. Bakalım.

- Aa, kusur kimde?

+ (Hafif morararak) Bilmem.

+ Aaa bilmemekle olur mu yavrum. Olacak olsa olurdu şimdiye kadar. Vakitlice bir doktora görünün. Dur bakayım, eltimin kızı da bir doktora gidiyordu. Sana adını bulayım.

(Ürolog kimliğiyle konuşan teyze)

*(Tüp bebek yaptırdığını öğrendiği kadına)
_ Kaç sene sonra tüp bebek yaptırdınız?

+ 3.

- Niye hemen yaptırdınız? Biraz daha deneseydiniz, yavrum.

(Stratejik zamanlama uzmanı teyze)

*(Hamile kadına)
- Çok doktora gitme, kızım. Çok gösterme bebeği. Kör olur diyorlar.

(Felaket tellallığına soyunan teyze)

*(Bilumum durumlar üzerine)
- Doktor ne anlayacak, yavrum? Sen dediğimi yap. Gör bak hemen düzelir.

(Alternatif tıpa soyunmuş teyze)

*(Bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen kadına)
- Yok, yok, bu kız karnı değil. Kız olsa yayvan olurdu. Seninki sivri. Bu kesin oğlan.

(Ultrason cihazı yutmuş teyze)

*(Doktorun sezaryen önerdiği kadına)
- Sen hiç anasının karnında kalmış çocuk gördün mü? Doğar elbet, bekle hele. Kestirme sakın karnını. O kadar para verme sezaryene.

(Finansman danışmanı teyze)

*(Çocuğu emmeyi reddeden kanına)
- Hava sıcak ya memmende süt bozulmuştur. Ondan istemiyordur çocuk. Memmene buz koy, gör bak nasıl emecek.

(Diyecek laf bulamadığım teyze)

*(İlk çocuğunu doğuran kadına)
- Arayı açma, hemen yap bir daha. Eltimin kızı arayı açtı da hiç iyi olmadı.

(Stratejik planlama uzmanı teyze)

*(İki çocuktan başka doğurmak istemeyen kadına)

- Şimdiki gençler tembel. Bizim zamanımızda hazır bez olacaktı, o hoooo, vallahi on tane doğururdum.

(Çocuk büyütmeyi sadece alt değiştirmek sanan teyze)

*(Dondurulmuş embriyo ile hamile kaldığını öğrendiği kadına)
- Aaa, keşke dondurtmasaydınız. Bu çocuk soğuk olur şimdi. Eltimin kızı da öyle doğurdu da, valla aha böyle Nemrut gibi bir şey oldu.

(Allah eltisinin kızına sabır versin dediğimiz teyze)

*(Çocuğun iştahsızlığından şikâyet eden kadına)
- Aç bırak, bak nasıl emiyor / yiyor.
(Beslenme uzmanı teyze)

Ah bu teyzeler Ahhhhhhhh

allah yüzünü güldürsün nerden buldun bunu.çevremizde maalesef bu tip teyzeler.oldukça fazla.

allah yüzünü güldürsün nerden buldun bunu.çevremizde maalesef bu tip teyzeler.oldukça fazla.

Amin canım.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşallah
Netten buldum şekerim.
Bir anda özüme çarptı
Geçektende böyle bu tarz teyzeler fazlasıyla var
Ah teyzem ah bi içimizdeki durumları bilseennnn..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Ermis aktarin hangi macunu sen kullaniyormusun.ismi nedir acaba.bende bu ay dktr gitmeyi dusunuyorum.yasim geregi bende korkuyorum.hayat bu esimozde sperm cikmasini beklerken biz de yaslaniyoruz simdi bu zamanda yediklerimiz ictiklerimiz cabasi tabi birde gunden gune degisen duygu ve dusuncelerimiz vucudumuza hormonlarimiza cok etki ediyorr.spermi beklerken yumurtalarimizdan olmayalim.yasanan bu tedavi sureci
cevre baskisi aciyan bakislar soylemlerr mahvediyor bizi.

Canim ne guzel bulmussun oyle cok guldum ....cok ama cok var teyze hala komsu arkadass hepsii bir bilseler icimizdeki yanan yuregiii ama onlar bilemez ve anlaymaz isteeeeeee of off yapilan imalarrr ne diyelim hep guclu olmakta zorr ben kimseye olmuyor demedim.onlar kendi senaryolarini k
endi yaxip kendi oynuyorrlar.ama cokta yoruldum bu arada guclu bizim olmuyor imajindaann.cok agir geliyor omuzlarima yuregimee.bu sinav
rabbimr daha cok yonelti beni.duasiz zikirsiz bir dakikam gecmiyorr.rabbim duy bizi gor bizi hepimizi ne olur.

Selam canlarrrr 3 haftadır girememiştim topiğe çok özledim hepinizi :16::16::16:
Okulda çok yoruluyorum 22 öğrencim var gerçi sorunlular çok değil ama 2-3 kişi bile bi sınıfa bedel oluyor…
Okul 2 katlı alt kat üst kat derken çok yoruluyorum eve gelince pilim bitmiş oluyor :37:
Eve geliyorum bi yemek yiyip uzanıyorum tvye bakarken sızıp kalıyorum :1:
Kalkıp yemek işine girişiyorum sonra kociş geliyor yemek yeme sohbet etme derken iğne saatim geliyor…
İğneyi yapıp :94: biraz bekleyip yatıyorum hemen…
Günlerim böyle geçiyor topiğe girecek ne halim ne zamanım kalıyor ama hepiniz aklımda dualarımdasınız :16::16::16:
Sizde bizi özlediniz mi bakalım :34::1:
Biraz durumumuzdan bahsedeyim…
Canlar çok şükür 25. Haftamdayım 15 haftam kaldı oğluşuma kavuşmama :nazar:
Kontrollerimiz iyi geçiyor her şey yolunda…
Gelişimi haftasına göre gayet iyi…
Bidahaki kontrolümüz 9 aralıkta…
Canlar nasıl tekme atıyor bi görseniz artık dışarıdan bile belli oluyor tekme attığı :emir_bebek:
Ama hala kocişim hissedemedim çünkü nezaman o elini koysa duruyor tatlı kuzum babasına nazlanıyor :1:
Kocişim ise hala üzerindeki kaybetme korkusunu atamadı…
Kocişin sağlık durumuna gelince 2 ay önce gitmişti kontrole…
Bu ayın 7-8 inde tekrar gitti nodül büyümemiş çok şükür ama küçülmemişte…
Tedavi olacağı kesinleşti drunun kararı böyle…
Görümcem doğum yaptı, oğlumuz “ali efe”miz :emir_bebek: de doğunca görümcemden ve oğluşumdan örnek alınacak ve ona göre eşim tedavi görecek tekrar…
Buarada kontrolü güzel geçip döndükten 1 hafta sonra eşim çok hızlı kilo verdiğini fark etmiş…
Kontrolden önce 1 ayda 3 kilo falan vermişti…
İştahı yoktu yiyemiyordu ona bağlamıştık çok hızlı bi düşüş değildi…
Ama kontrolden döndükten sonra 1 haftada 3 kilo daha vermiş…
Cuma günü tartılıp fark edince hemen drunu aramış oda tekrar kontrol için gel detaylı tarama yapalım demiş…
Hızlı kilo kaybı bu hastalığın belirtilerinden biri çünkü…
Neyse cuma günü gittik izmire bi gece hastanede yattı tüm testleri yapıldı çok şükür kilo kaybının sebebi hastalıkla ilgili değilmiş…
Testler temiz çıkmış hastalığa dair bişey yok nodül dışında…
Dru "kendini çok yormuşsun yememişsin ondan kilo vermişsin" demiş…
Eğer hastalıkla ilgili bi durum olsaydı beklemeden kemoterapiye başlanacaktı…
Şimdi doğumu bekliyoruz her şey sonrasında belli olacak…
Eşim tedavi olacağını düşününce çok üzülüyor ben sizi bırakıp gidicem oğlumun en güzel zamanlarını göremiycem” diye :14:
O böyle yapınca bende çok üzülüyorum…
Kolay mı bebişimiz Allahın izniyle inş sağlıcakla dünyaya gelecek ama eşim bizi bırakıp gitmek zorunda kalacak :5:
küçücük bebeğimle yalnız kalıcam eşimin en zor anlarında yanında olamıycam evimizde bekliycez babamızı :5:
tedavi yaklaşık 3-4 ay sürer tahminimizce…
ama başka çare yok inş bu defa tamamen kurtuluruz bu hastalıktan eşim sağa salim turp gibi döner yanımıza :16:
Canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin…
İnş bununda üstesinden geliriz…
Bizde son durumlar böyle bakalım yokluğumda neler olmuş merak ediyorum hepinizi…
Ben geçmişi okumaya gömüleyim bakalım :1:
Öpüyoruz hepinizi :54::54::54:

kızlar eşim bugun celalettin hocaya gitti hormon testleri yaptırmış yarın spermiogram sonra da sonuçları göstermeye gidecek tiroid hormon sonucu 0.82 çıkmış referans aralığıda 0.63 4.82 acaba eşimin tiroid bezinden mi kaynaklanıyor azosperm olması ?:53:

Ermis aktarin hangi macunu sen kullaniyormusun.ismi nedir acaba.bende bu ay dktr gitmeyi dusunuyorum.yasim geregi bende korkuyorum.hayat bu esimozde sperm cikmasini beklerken biz de yaslaniyoruz simdi bu zamanda yediklerimiz ictiklerimiz cabasi tabi birde gunden gune degisen duygu ve dusuncelerimiz vucudumuza hormonlarimiza cok etki ediyorr.spermi beklerken yumurtalarimizdan olmayalim.yasanan bu tedavi sureci
cevre baskisi aciyan bakislar soylemlerr mahvediyor bizi.

Siz yinede dr danışın canım gidincede, yumurtalık geliştirici deyince zaten o geliyo ben pek kullanamıyorum. Kokusunu sevemedim :14: . Eşime 3 ay kullan demişti dr. biz şimdi ikinciyi getirttik. 1,5-2 ay sürüyo 1 tane kavanoz. sabah akşam 1 tatlı kaşığı yeniyo.

NİLDA015 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.Salı günü kontrolleri var.inş hayırlı haberler verir ..

17 kasım Pazar Dan ------------- --------- 19 kasım Salı saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182 ……=okudu
Nilda015 ……………………………………………….=2162
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva ……………………………………=2182 ……=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ervae ………………………………………….…=2182
Ese44 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sewwgi ………………………………………….=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182

nilda için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

Selam canlarrrr 3 haftadır girememiştim topiğe çok özledim hepinizi :16::16::16:
Okulda çok yoruluyorum 22 öğrencim var gerçi sorunlular çok değil ama 2-3 kişi bile bi sınıfa bedel oluyor…
Okul 2 katlı alt kat üst kat derken çok yoruluyorum eve gelince pilim bitmiş oluyor :37:
Kalkıp yemek işine girişiyorum sonra kociş geliyor yemek yeme sohbet etme derken iğne saatim geliyor…
Günlerim böyle geçiyor topiğe girecek ne halim ne zamanım kalıyor ama hepiniz aklımda dualarımdasınız :16::16::16:
Canlar nasıl tekme atıyor bi görseniz artık dışarıdan bile belli oluyor tekme attığı :emir_bebek:
Ama hala kocişim hissedemedim çünkü nezaman o elini koysa duruyor tatlı kuzum babasına nazlanıyor :1:
Görümcem doğum yaptı, oğlumuz “ali efe”miz :emir_bebek: de doğunca görümcemden ve oğluşumdan örnek alınacak ve ona göre eşim tedavi görecek tekrar…
Buarada kontrolü güzel geçip döndükten 1 hafta sonra eşim çok hızlı kilo verdiğini fark etmiş…
Cuma günü tartılıp fark edince hemen drunu aramış oda tekrar kontrol için gel detaylı tarama yapalım demiş…
Neyse cuma günü gittik izmire bi gece hastanede yattı tüm testleri yapıldı çok şükür kilo kaybının sebebi hastalıkla ilgili değilmiş…
Eşim tedavi olacağını düşününce çok üzülüyor ben sizi bırakıp gidicem oğlumun en güzel zamanlarını göremiycem” diye :14:
Kolay mı bebişimiz Allahın izniyle inş sağlıcakla dünyaya gelecek ama eşim bizi bırakıp gitmek zorunda kalacak :5:
küçücük bebeğimle yalnız kalıcam eşimin en zor anlarında yanında olamıycam evimizde bekliycez babamızı :5:
ama başka çare yok inş bu defa tamamen kurtuluruz bu hastalıktan eşim sağa salim turp gibi döner yanımıza :16:
Bizde son durumlar böyle bakalım yokluğumda neler olmuş merak ediyorum hepinizi…

Allah gönlüne göre versin bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Rabbim eşine sağlık ve afiyet versin inşallah bir önce iyileşir

evlenmeyi düşünmüyon mu? Daha ne duruyon? Bi konuştuğun yok mu? / niye birini bulmuyon? Bul da evlen artık kızım, yaşın geçiyor.

(piyasadan habersiz teyze)

*(birkaç yıllık evli kadına)
- çocuğunuz olmuyor mu, istemiyor musunuz?

+ istemiyoruz.

- aa, istememek olur mu, yavrum? Ilkini hemen doğur, sonra istemezsin. Ilkini hemen istemezsen bir daha çocuğun olmaz, allah korusun. Eltimin kızı da istemedi istemedi, sonra istedi de olmadı.

(tek örnekle infertilite uzmanı olmuş teyze)

*(birkaç yıllık evli kadına)
- çocuğunuz olmuyor mu, istemiyor musunuz?

+ istiyoruz da henüz olmadı. Bakalım.

- aa, kusur kimde?

+ (hafif morararak) bilmem.

+ aaa bilmemekle olur mu yavrum. Olacak olsa olurdu şimdiye kadar. Vakitlice bir doktora görünün. Dur bakayım, eltimin kızı da bir doktora gidiyordu. Sana adını bulayım.

(ürolog kimliğiyle konuşan teyze)

*(tüp bebek yaptırdığını öğrendiği kadına)
_ kaç sene sonra tüp bebek yaptırdınız?

+ 3.

- niye hemen yaptırdınız? Biraz daha deneseydiniz, yavrum.

(stratejik zamanlama uzmanı teyze)

*(hamile kadına)
- çok doktora gitme, kızım. çok gösterme bebeği. Kör olur diyorlar.

(felaket tellallığına soyunan teyze)

*(bilumum durumlar üzerine)
- doktor ne anlayacak, yavrum? Sen dediğimi yap. Gör bak hemen düzelir.

(alternatif tıpa soyunmuş teyze)

*(bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen kadına)
- yok, yok, bu kız karnı değil. Kız olsa yayvan olurdu. Seninki sivri. Bu kesin oğlan.

(ultrason cihazı yutmuş teyze)

*(doktorun sezaryen önerdiği kadına)
- sen hiç anasının karnında kalmış çocuk gördün mü? Doğar elbet, bekle hele. Kestirme sakın karnını. O kadar para verme sezaryene.

(finansman danışmanı teyze)

*(çocuğu emmeyi reddeden kanına)
- hava sıcak ya memmende süt bozulmuştur. Ondan istemiyordur çocuk. Memmene buz koy, gör bak nasıl emecek.

(diyecek laf bulamadığım teyze)

*(ilk çocuğunu doğuran kadına)
- arayı açma, hemen yap bir daha. Eltimin kızı arayı açtı da hiç iyi olmadı.

(stratejik planlama uzmanı teyze)

*(iki çocuktan başka doğurmak istemeyen kadına)

- şimdiki gençler tembel. Bizim zamanımızda hazır bez olacaktı, o hoooo, vallahi on tane doğururdum.

(çocuk büyütmeyi sadece alt değiştirmek sanan teyze)

*(dondurulmuş embriyo ile hamile kaldığını öğrendiği kadına)
- aaa, keşke dondurtmasaydınız. Bu çocuk soğuk olur şimdi. Eltimin kızı da öyle doğurdu da, valla aha böyle nemrut gibi bir şey oldu.

(allah eltisinin kızına sabır versin dediğimiz teyze)

*(çocuğun iştahsızlığından şikâyet eden kadına)
- aç bırak, bak nasıl emiyor / yiyor.
(beslenme uzmanı teyze)

ah bu teyzeler ahhhhhhhh

:1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::52::52::52::52::52::52:
Gülmekten öldüm yaa
nerden buldun bunu bacım :1::1:
çok hoş yaaa
ah bu teyzeler yokmu bütün cevherler bunlarda:1::1::1:
Sen bizi güldürdün rabbimde tez zamanda sizi güldürür inşlh...:1::1::1::9:

Son düzenleme:

Bunları düşünüp üzme kendini canım. Bak ne güzel oğlunla bekliyeceksiniz. Beraber dua edersiniz. İmtihan dünyasındayız. İnş güzel notlar alırız.

Allah gönlüne göre versin bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Rabbim eşine sağlık ve afiyet versin inşallah bir önce iyileşir

canım allah razı olsunnnnnnn :16:
amin inş rabbim eşime şifa verir sağlığına kavuşur...
sen nasılsın canım tedaviniz nasıl gidiyor ??
inş sizde onca senedir verdiğiniz mücadelenin sonucunu alırsınız en kısa zamanda :16::16::16:
bi taraftan geçmişi okuyorum yazını görünce cevap vereyim dedim...

Back
X