Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gerçektenmiiiii,ne güzel üst üste geliyor güzel haberler,ya kim olduğunu söyleyemezsin biliyorum ama hipolu arkadaşlardanmı yoksa testis kaynaklı azospermdenmi en azından onu söyle lütfennnnnnnnnn

evet ben de bunu merak ettim , hocayla görüştüğümüzde hipolu arkadaşların kesin sonuca ulaşacağını söylemişti, bizlerin sabretmesi gerektiğini, testis kaynaklı biri doğal yoldan hamile kalsa nasıl umyt olur bize... tabi kim olursa olsun her türlü halaya hazırız:16:

ecrin canım son 4 adet yasinişerif daha okundu .listene ekle.
PITIRCIK canım LEMYELİD listesini tamamını okudun.dermanada okudum.2260 okudum herkese.erken bıtirmek istedm ne olu ne olmaz borçlu gitmeyeym.Allah kabul etsin.inş.hepinizde dogum için böyle gün sayın.Allah hepinizden razı olsun.A.e.OLUN

Allah razi olsun olsun canim Rabbim sanada kolay bir doğum nasip etsin sağ salim hayirlisiyla bebislerini kucagina alirsin insallah darisi bizlere insallah

ne güzel ya hamileler artıyor, inşallah birgün herkes bu haberi verecek , hamile arkadaşların bol bol duasına ihtiyacımız var , Gözdem arkadaşıma maşallah herşeyden haberi var tılsımımı var acaba :)

ecrin canım son 4 adet yasinişerif daha okundu .listene ekle.
PITIRCIK canım LEMYELİD listesini tamamını okudun.dermanada okudum.2260 okudum herkese.erken bıtirmek istedm ne olu ne olmaz borçlu gitmeyeym.Allah kabul etsin.inş.hepinizde dogum için böyle gün sayın.Allah hepinizden razı olsun.A.e.OLUN

canım Allah razı olsun bitirdim hepsını senın vesılenle canım cok şükür bu 4 yasinişerifle yarın bağışlama duamı okucam ınsallahh rabbım kabul eyler dualarımızı.. canım sen nasılsın ıyımısın _?

evet cnm bizimdi :1::1: ne olur pes etme cnm bende zaman zaman yoruldum dedim bunaldım dedim ama güzel haberlerle yeniden canlanıp devam ettim inşallah hersey yoluna girer dualarım burdaki herkes için:34:

canımmm çok sevindikkkk gözünüzaydınn... inşallah sağlıklı hayırlı bı hamılelık gecırırsın de kucagına hayırlısıyla alırsın kuzucugunu.. bızlerede dua et canımm ayağını sürtmüş oldun sırayla bızde pesınden gelırız ınsallahh :34: :34:

Canim sonuclar iyi demissin ama bilmiyorum...
Herkeste ayni seyler ciktigi icin artik pek ümitlenemiyorum...
Hakkimizda hayirlisi ne ise hepimiz icin o olsun...

Evet canim annemlerle bile dogru düzgün görüsemedik..
Ama yine de buna sükür yeter ki saglik olsun yine görüsürüz..
Insallah bi dahakine de sizinle telafi ederiz bu seferi...
Esin ve senin icinde testi geri atmak hayirlisidir belki...
Hakkinizda hayirlisi olsun pamugum...

Tatlimmm nasilsin??
Uzun zamandir görüsemedik evet girmiyordum bi bakayim dedim...
Inan ki esimle konusurken sizi hep anariz..
Bize öncü oldunuz Allah razi olsun...Ne muradiniz varsa versin...
Sorma canim pastalarla bu ara kavgaliyim...:1::1::1::1:
Tek tük yapiyorum...
Kendine iyi bak Allaha emanet ol tatlim benim...:16::16::16::16:

Slm canim benim artik oglusuna kavusmana az kalmis Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin...
Esine de Rabbim sifalar versin insallah bu kez cok daaha cabuk atlatir ve hep bi arada olursunuz...
Dualarim seninle canim benim...

Canim gözün aydin olsun..
Rabbim yavrunu sag salim kucagina almayi nasip etsin...
Cok ama cok sevindim..Allaha emanet olun...
:16::16::16::16::16::16:

gözünaydın arkadaşım çok sevindimmm Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
Back
X