Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınız herkes iyimi hamişimiz varmış bursa gözün aydın canımmmm sağlıkla inşş güzel haberler eksik olmasın hayatımızda inş

öncelikle seni ve eşini tebrik ederim bebeğinle bir ömür boyu mutluluk dilerim canım.umudumu yitirmişken moral oldu bu haber.darısı bizim gibi testis kaynaklı olan azospermlilere olur inşallah.

başınız sağolsun canım.amcanın mekanı cennet olsun inşallah.arkasında küçük yetim bırakmamıştırinşallah.

bütün öğretmenlerimiz öğretmenler günü kutlu olsun.kendi çocuklarnı yetiştirmeyide nasip etsin.öğretmenlerimizi çok seviyoruz.

Allah sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almak nasip etsin akaradaşım. Darısı burdaki herkesin başına olusn.

Arkadaşlar bişey sorucam şu leydig ve sertoli eşlerinizde performans düşüklüğü yaptı mı :14:?

GÖZDEMMM canım dier hamile arkadaşımız kimm :34: ay nekadar güzel ya çok şükür forumdakı durgunluğumuz gitti halaylarımız başladı inşallah ardı gelir :34:

canım inş pazartesi kontrolünüzden mtlu haberlerle dönersiniz.
spermli pazartesi olur sizin için.....:16:

canım şimdi senin lem yelid listeni yayınlayayım...pazartesiye okunur inş.
inş vesile olur da hayırlı haberlerle dönersin.amin.

pıtırvık canım sağolasın dua listemi yayınlamışsın ben okudum kendi adıma inşallah iyi haberlerler alırız.dua eden herkesden ALLAH razı olsun

evet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: ÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım arkadaşım bi kez de burdan tebrik edeyim ,gözün aydın olsun inşallah evladınız size sevinç,huzur getirsin,bu kadar ay en karamsar olduğum en çıkmaza girdiğim zamnlarda bu konuda hep tesellini gördüm hatta ve hatta senin vesilen ile celaladdin hocayı tanıdım,Allah razı olsun senden canım benim.sevincin sevincim olsun..Allah uatandırmasın önce sağlıklı sıhatli kucağına almanı sonra sana hayırlı evlat olmasını nasip etsin ...

canım aruna ve balım arkadaşlarımın lemyelidlerini okudum rabbim kabul etsin en kısa zamanda bebişlerine kavuşsunlar inşallah...

Back
X