Hepinizden tekrar Allah razı olsun başta uçubirarada ve pıtırcık ve diğer tüm arkadaşlara okuyan okuyaman gönlü benle olan herkese çok teşekür ederim.Allahım hiçbirinize şüphesini bile yaşatmasın,çok ağır bir yük.
bugün tekrar prof.la görüştük ameliyata kesin verildi.bu salı ameliyata alıcanaktı.ama annem diğer rahatsızlıkları sebebiyle çok ilaç aldığı için bir kısmını kesmesi vermekmiş ameliyat öncesi bu sebeple 6/12/13 cuma ya da 9/12/13 pazartesi günü ameliyat olacak.
Yani kalbiniz ne kadar temiz ki cumaya bitirmeye ayarlamışsınız.
ben daha iyiyim.artık devamlı annemin her yanından ayrıldığım zaman fırsat bilip ağlıyordum.Artık öyle yapmıyorum.
ama arada hala duygusallaşıyorum ister istemez biraz kuruntular geliyor sonra bende rumuzu hatırlıyorum.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLCAK diyorum.
ameliyat ve ameliyat sonrası süreç biraz beni ürkütüyor biraz bilmediğimiz anlamadığımız durumlar, hastane ortamları ama herşeyi yaşayıp görücez inşh Allahım hayırlı yazılar yazsın,yanımızda olsun...
ALLAH HEPİNİZDEN TEKRAR TEKRAR RAZI OLSUN BİZE OKUNULAN HER DUA SİZE KATLANARAK DÖNSÜN...
canım benim herşeyin hayırlısı olsun.
inş annen ameliyattan başarıyla çıkacak.
canım burası öyle güzel dostlukların kurulduğu yerki.....
öyle güzel yürekli insanlar varki burada.
tanımadan öyle güzel bağlar kurduk ki burada ....
o yüzden herkesten Allah razı olsun diyorum.
vesile olmak liste hazırlamak önemli değil aslında arkadaşların tek yürek olup bu dualara katılması önemli.....
bu arada UCUBİRARADA ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
karşılıksız her arkadaşımız için ya şafi okuyor.
kimin sıkıntısı olsa o arkadaşımız için yürekten dualar okuyor....
senin için de ya hayy için vesile oldu.
o yüzden ona ayrıca teşekkür etmek istedim.
Allah dualara katılan katılmayanlardan razı olsun.
güzel yürekli canlarımmmm inş Rabbim bu güzel yüreklerinizi görecek ve her kimin ne derdi varsa kurtaracaktır inş....
herşeygüzelolcak canım mmmm Rabbim çok büyük . derdi veren Rabbim dermanını da verecektir.
belki hayırlara bile vesile olacaktır.
bak bizler bu dert sayesinde öyle güzel yürekli arkadaşlara sahip olduk kiii
hiç birşeye değişmem dua arkadaşlığını inan.
o yüzden içini ferah tut.
yaşanması gerekiyorsa birşeyler yaşanıyor.
dua et sadece.dua sabır inanç sayesinde atlatacaksınız inş...
bütün dualarımmm sizinle tatlımmmmmm...
Allah yardımcınız olsunnnn...