Merhaba Canlar;
Biz artık ameliyat saatimizi bekliyoruz.yarın 11 gibi hastanede olucaz 13:00 ameliyata alınacak ANNEMMM....
Dilerim Allahım hayırlı yazılar yazmış olsun bundan sonrası inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer...
Okuyan okumayan gönlünüyle yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Tekrar hepinizden Allah razı olsun benim için annem için ne dilediyseniz bin katı sizin olsun.
Allahım hiçbirinize bu hastalı bunun türevlerini şühpesini bile geçirmesin aklınızdan....
Uçubirarada ;canım ;
Göremedim kusura bakma yazını anca vaktim oldu.Canım her kist önem arz etmiyor.ultrasyon ve mamaogrofide bakıldı mı?
Kendim içinde dün kontrole gittim mesela ben Eşim duramadı benim için ayrı bir stres oldu ama .Gitmem de iyi oldu bende de bir sürü kist var iri ufaklı 2006 dan beri var en son 2010 da kontrol ettirmişim.lanlar daha büyümüş yenileri çıkmış ama şuan için zararsızlar ama annemde böyle bir durum çıktığı için artık 6 ay bir kontrol şart.
kardeşindekiler nasıl canım mutlaka ultrasyon kağıdından tanısı var altında ne yapılmasıda yazması lazım.Ne bilgim varsa yardımcı olmaya hazırım canım.Dilerim önemli birşey değildir.
kızlar başa gelmeden bilinmiyor ama lütfen sizlerde ve annelerinizede mutlaka yılda 1 defa ultrasyon ve annelere mamografi çektirin.Çünkü artık her 5 kişiden biri bu hastalıkla mücadele ediyor.Başında fark edin inşh.
Allaha emanet olsun hepiniz.......