Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öncelikle hepinizden Allah razı olsun kotrolümüz var diye beni öne alıp tesbihler okudunuz. cuma günü gittik kaan hocaya.gitmeden fish boyama ve hormon tahlilleri yaptırdık. hormon değerlerimiz biraz düşmeye başlamıştı ama başka bir gelişme yok hücre yada sperm çıkışı olmamış. prengly i 5000 e çıkardı fsh yı sıfır yapıp menegona da başlayalım dedi.ama benim içim rahat değil moral bozuk yine karamsarlık kapladı yüreğimi. sizce acaba durumla ilgili cemalettin hocayla bir görüşme falanmı yapsam sizlerle telefonla yada meil ile görüşüyormu.? bide akadaşlar siz yptırdığınız sperm testlerinde germ hücreden yuvarlak hücrelerden falan bahsediyorsunuz. biz normal sperm testi ve sperm yıkaması falan yaptırdık ama hiç böyle şeyler geçmiyo bizim testlerde.fish boyamada diploit hücrelerden bahsediyo sadece. siz acaba farklı bişeymi yaptırıyorsunuz.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah....................

öncelikle hepinizden Allah razı olsun kotrolümüz var diye beni öne alıp tesbihler okudunuz. cuma günü gittik kaan hocaya.gitmeden fish boyama ve hormon tahlilleri yaptırdık. hormon değerlerimiz biraz düşmeye başlamıştı ama başka bir gelişme yok hücre yada sperm çıkışı olmamış. prengly i 5000 e çıkardı fsh yı sıfır yapıp menegona da başlayalım dedi.ama benim içim rahat değil moral bozuk yine karamsarlık kapladı yüreğimi. sizce acaba durumla ilgili cemalettin hocayla bir görüşme falanmı yapsam sizlerle telefonla yada meil ile görüşüyormu.? bide akadaşlar siz yptırdığınız sperm testlerinde germ hücreden yuvarlak hücrelerden falan bahsediyorsunuz. biz normal sperm testi ve sperm yıkaması falan yaptırdık ama hiç böyle şeyler geçmiyo bizim testlerde.fish boyamada diploit hücrelerden bahsediyo sadece. siz acaba farklı bişeymi yaptırıyorsunuz.

Canım çok geçmişolsun.

Biz Bursa'da yaşıyoruz . Eşim Celalettin Hoca dan önce Ankara da Kaan Hoca da öncesinde de Emre hocada tedavi oldu. İkisininde ortak yönü hormonları düzene sokup, mikrotese yapmak.Sperm üretimi için tedavi edici bir yöntem malesef izlemiyorlar.

Celalettin Hoca ise, sperm üretimi için ameliyatı değil bitkisel, tıbbi tedavi ve psikolojik tedavi ile sperm üretimi için tedavi edici bir yöntem izliyor.

Tabiki karar sizin ve eşinizin canım, ama Celalettin hoca ile de bir görüşün derim.

Ecrin23 arkadaşımızın lemyelidlerini okudum.Allah niyetini kabul etsin,hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah

Arkadaşlar Celalettin hoca yarın izinliymiş,bende salı gününe aldım randevu ama tam gün orada olup olmadığını bilmiyoruz,hocaya sms attık ama cevap gelmedi,salı günü gidecek olan varmı?soran oldumu acaba hocanın hastanede olup olmadığını?

merhaba arkadaşlar...
ameliyat oldu eşim ve evimize geldik.ameliyat çok iyi geçti doktor.
eşimin moralide iyi.local anestezi olmasıda iyi oldu.kendine gelmesini beklemedik.
inşallah sonu iyi olur.

iyi dilekleriniz için hepinize çok çokkk teşekkür ederim.
rabbim hepimize yardım etsinnnn

geçmiş olsun canım.
ameliyatınızın iyi geçmesine sevindim.
inş bundan sonra spermler nazlanmaz artık...:16:
dualarım sizinle ..
inş çok aratmadan kavuşursun bebişlerine çifter çifter.amin.

Kizlar selam,
Benim esimde azosperm. 3 kere sperm testi yaptirdik, hicbirinde sperme rastlanmadi. Hormon testlerindede Fsh 17 cikti. Doktor yuksek dedi ama azospermiye sebep degil dedi ve Microtese onerdi.
Bende hemen arastirmaya basladim. 1 aydirda forumunjzu takip ediyorum. Kararimda soyle, Celaleddin hoca ile tedaviye baslayip 6 ay sonra emre hoca ile microtese ameliyati olarak tup bebek denemek istiyoruz Allah izin verirse.
Sizin onereceginiz birsey var mi? Acaba dogrumu yapiyorum kizlar?

hg aramıza...

uf yaaaaaa ne kadar çoğalıyoruzzzzzz :43::5::5::5::25::25:
iyi düşünmüşsün.
önce tedavi yoluna gidin.
celalettin hocadan inş şifa bularak dönersiniz.
ki celalettin hoca tese önermeyecektir.
bencede hemen tese olmayın.
inş teseye gerek kalmadan normal yolla süprizin geliversin.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:amin......

slm kızlar ,nasılsınız görüşmeyeli.ben 2-3 haftadır giremiyodum topiğe.ev değitirdik,taşınma,yerleşme,internetin bağlanması falan bu zaman oldu.sayfalarbi hayli birikmiştir.hayırlısıyla,sperm çıkışı olan,tüp bebeğe başlayan,hamile olan...umarım güzel gelişmeler olmuştur.biz bu arada 5.ayımıza girdik.cinsiyeti de öğrendik.eğer yanılma payı yoksa ALLAH nasip ederse oğlumuz olacakmış.Allah'ım hepimize bu duyguları tattırır inşallah...sevgiyle kalın...öpüyorum hepinizi azimli,dirayetli ve özel bayanlar...;)

hayırlı olsun yeni eviniz. güle güle oturun inş.
paşa mı geliyormuşşşş :nazar::nazar::nazar:
Rabbim nazarlardan saklasın canım.. sağlıklıca kucağına almanı nasip etsin RAbbim.amin.
duaların için de Allah razı olsun.

çok güzel gelişmeler bunlar.. inş. herşey sizin için daha güzel olur.. celalettin peruda tedavi olan arkadaşların bir listesini oluşturduk... sizide ekleyeceğim. şu soruları cevaplarsanız sevinirim..
1- sizin ve eşinizin yaşı kaç
2-kaç yıllık evlisiniz
3-azo sebebiniz nedir
4-hocada ki ilk testte hücre çıkışı ne kadardı
5- 0-3 ay aralığında ne kullandınız

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
ben 26 eşim 31
3 yıllık evliyiz
azo sebebimiz doğuştan ve testis kaynaklı
hocada ilk testte hiç hücre çıkışımız yoktu 500.000 lökosit vardı.
bu 3 aylık periyotta sertoly ve leydig tozları ve 2 tane bitkisel hap kullandık eşim haftada 2 kez pregnly vuruluyor böğürtlen kökü ve g5 macunuda kullandı onlar bitti tozlar da bitmek üzere hoca daha sonuçları görmeden bize antibiyotik verdi zaten tetradox ve rulid kullanıyoruz eşli olarak.eksik bişey varsa tekrar bilgi verebilirim.teşekkürler.

S.a. Kızlar.geçmişi okumaya fırsat bulamadım çünkü bebişler bırakmıyor.evet 37 haftanın sonunda sezeryan oldum herşey normal gidiyodu sadece diğer bebeğim doğduğunda oksijen sıkıntısı çekiyordu.ve oksijen verdiler.neyse odama götürüldüm ağır sancılar gelmeye başladı.ağlamaktan acıdan yanıma getirilen bebeklerime bakamadım bile.drlar toplandı ve öyle acı verici müdahaleler yapıldı ki hiç anlatmak istemiyorum.ve kan kaybından ölmek üzereydim.iki tür kan bağlayıp ambulansla fakülte hastanesine gütürüldüm ve yoğun bakıma alındım.o sırada bilincim açıktı siz değerli arkadaşlarıma o haldeyken dua ettim.inş allah kabul eder.çocuklarımdan ayrı çok acı çektim az daha rahmim alınıyordu.rabbime şükürler olsun ki rabbim beni kuzularıma bağışladı.tekrar etmez inşallah.şimdi bütün gün gece onlarla ilgileniyorum.sarılık problemleri var.allahın izniyle onu da bi atlatsak.şu an sıfır uykuyla yazıyorum.allah hepinize hayırlı hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip etsin güzel teyzelerimiz.dualaarınızda bizi unutmayın.çooook öpüyoruz sizi.:54::54::54:

canımmmmm yaaaaa neler yaşamışsın.geçmiş olsunnnn.:16:
RAbbim evlatlarına bağışlasın seni....inş iki cihanda da bu sıkıntılarının mükafatını alırsın .

bu arada Allah analı babalı büyütsün kızlarını.....sağlıcakla büyütürsün inş.
Allah ın izniyle sarılığı da atlacaksınız .
nelere dayandı da dünyaya geldiler minikler ......
RAbbim yardımcınız olsunnn :16::16:

arkadaşlar hatırlayanınız varmı beni bilmiyorum ama ağustos 15 gibi celalettin hocada tedaviye başladık ve iğnelerimizi ilaçlarımızı kullanmaya başladık.3 ay aradan sonra dün tahlil istedi hoca fsh ve IH düşmeye başlamış fsh 43 dü 28 e düşmüş lh 25 di 13 e düşmüş testesteron hala düşük tabi bu sabah da sperm testi verdi bu akşama sonuç çıktı hemen ilk testimizde 500,000 lökosit vardı başka da bişey yoktu sıfırdık yani hatta hoca bize benim için zor bi vakkasınız demişti ve bugün kü sonuç beni mutlu etti.990.000 lökosit var yine ama 660.000 imatür germ hücresi var çarşamba falan sonuçlarla hocaya gidicez bakalım o ne diyecek.erken sevinmedim demi arkadaşlar gelişme var yani kendi kendimize yorum getirdik ama boş değiliz dimi azcık moral verin bana da.

canımmmmmm sevin elbette....
en azından gerileme olmamış....
hücrelerin devamı gelecek veeeeeee sperme dönüşecek kaçarı yokkk :52::52::52:
RAbbim sevincini daim etsin .
çarşamba inan daha mutlu döneceksin aramıza.....
hayırlı haberlerini bekliyorummmmm çarşambayaaaaaaaaaaaaaa :46::46:

Canım güzel gelismeleriniz var lökosit engellio immaturgerm hucrelerin cogalmasini onun icin anyibiyotik verir hoca zaten.. immaturgermde sperm oncu hareketlerinden. Hücreleriniz olmasi bile cokguzel zzaten canım. .aayrica hormonlarinizda cok guzel yola girmeye baslamis düşüş cok guzel canim insallah celalettin hocada bizim gbi yorumlar.. insallah carsamba guzel haberlerle bize donersin merak ederim seni.. moralini yuksek tut guzel gelismeleriniz var dualarim seninle

inşallah herşey bundan sonra da böyle güzel gider inanın ki çok umutlulyum daha vaktimiz var biliyorum ama bu gelişmeler bile çok güzel.çarşamba günü güzel haberlerle gelirim inşallah.çok teşekkürler desteğin için.

hoşgeldin cnm yeni evin hayırlı olsun bebişin içinde koşturup dursun inşlhh... ayy paşa geliyormuş hadi gözünaydın :emir_bebek::34:

a.s. oyy minik hamınlar doğmuş demek analı babalı büyüt sağlık sıhhatle, cnm ya uf neler atlatmışsın rabbim evlatlarınıza bağışlamış seni bundan sonra hayırlısıyla yuvanda sağlıkla büyütün..:13:

cnm sonuçlar güzel ilerleme kaydetmişsiniz sevin tabiii hoca size antibiyotik verir lokositler için çarşamba günü hoca da sonuçlardan memnun olur bence ....:34::34:

canım çok teşekkür ederim inşallah bundan sonra da hepimiz güzel gelişmeler görürüz.çarşamba günü mutlu dönerim inşallah.

senin adına çok sevindim bizde celalettin hocada tedavi görüyoruz eşimin fsh 25 lh hatırlayamadım ama oda yüksekti bize iğne vermedi ersel beyin ilaçlarını kullanıyo inhibin testi 7 çıktı kafam çok karışık

canım hocaya güven gerisini hiç merak etme.inhibin bizim 5 in altında çıktı değer yazmıyodu yani.bu kafa karışıklığı en kısa zamanda geçyor meral etme.

canım anlıyorum seniiiiiii.. üzülmemek elde değil.
canım bizde kaan hocada tedavi olduk hatta tese olduk .
önce tese yaptı bizi sonra tedavi... tedavi olduk ama maalesef bir arpa boyu ilerlemedik.
aksine gerileme oldu diyebilirim.
sonra 3. teseye çağırdı bizi .. bizde tese olmamak için kaan hocayı bıraktık.
.her şerde hayır vardır derler ya bizimki öyle oldu .
kaan hoca 3. teseye çağırmasaydı celalettin hocayı bulamayacaktık.
tatlım moralini sakın bozma sende . calelttin hocaya ulaşmaya çalış.
maillerle falan belki bakar sonuçlarınıza.
hakkınızda hayırlısı olsun.

PAPATYAYARİM İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak. Arkadaşımızın eşinin cumaya kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner..

1 aralık Pazar dan ------------------- 3 aralık Salı saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ………=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 ……..=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182 ……..=okudu
Alev99 …………………………………………..=2182 …..…..=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 ………=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2196 …….=okudu
Aruna ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….=2182 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ……..=okudu
Papatyainci ………………………………………=2182 ……=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2162 ……=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2182 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2182 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182 ……..=okudu
gulerim ………………………………………….=2182 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 ……….=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182 ……..=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2168 ……..=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Umut99 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Yase2 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182 …….=okudu
Zaman …………………………………………….=2182 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

DUAMIZ

Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, PAPATYAYARİM nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

Arkadaşlar Celalettin hoca yarın izinliymiş,bende salı gününe aldım randevu ama tam gün orada olup olmadığını bilmiyoruz,hocaya sms attık ama cevap gelmedi,salı günü gidecek olan varmı?soran oldumu acaba hocanın hastanede olup olmadığını?

canım ben mail atmıştım remzi beyin numarasını vermişti arayın diye aradık remzi pazartesi dolu ondaki sonra hangi gün isterseniz gelebilirsiniz dedi bende internetten çarşambaya randevu aldım sen nerden öğrendin izinli olduğunu..

evet bence güzel gelişmeler var ne güzel kısa zamanda böyle sonuçlar aldığına göre spermleride en kısa zamanda görürsünüz inşallah..

bizde celalattin hoca tedaviye 31 ekimde başladık eşim ersel beyin verdiği haplardan sonra şimdi sertoil ve leyding tozları kullanıyor ve haftada 2 defa preglyn 5000 iğne oluyor.ilk kontrolümüze Allah nasip ederse 13 Ocak gibi gideceğiz . bizden sperm testi ister mi yada hormon degerlerine mi bakıcak bilmiyorum ... birde inhibin b bizim 31 çıkmıştı bu iyi mi kötü mü en ideali kaç ?

inşallah canım sağolasın.sizinde yolunuz bahtınız açık olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.hormonlarada bakıyor sperm testide istiyor canım.valla bu inhibin b hakkında pek bişey bilmiyorum çok takılmamak da gerekiyormuş valla bizim de 5 in altında yani ideali nedir bilmiyorum ama bizim ki en düşük seviye de.

canımmmmm yaaaaa neler yaşamışsın.geçmiş olsunnnn.:16:
RAbbim evlatlarına bağışlasın seni....inş iki cihanda da bu sıkıntılarının mükafatını alırsın .

bu arada Allah analı babalı büyütsün kızlarını.....sağlıcakla büyütürsün inş.
Allah ın izniyle sarılığı da atlacaksınız .
nelere dayandı da dünyaya geldiler minikler ......
RAbbim yardımcınız olsunnn :16::16:

canımmmmmm sevin elbette....
en azından gerileme olmamış....
hücrelerin devamı gelecek veeeeeee sperme dönüşecek kaçarı yokkk :52::52::52:
RAbbim sevincini daim etsin .
çarşamba inan daha mutlu döneceksin aramıza.....
hayırlı haberlerini bekliyorummmmm çarşambayaaaaaaaaaaaaaa :46::46:

canım yaa Allah razı olsun hepinizden mutluluğum ikiye katlandı sayenizde inşallah güzel dönücem sizin de desteğinizle.

canım ben mail atmıştım remzi beyin numarasını vermişti arayın diye aradık remzi pazartesi dolu ondaki sonra hangi gün isterseniz gelebilirsiniz dedi bende internetten çarşambaya randevu aldım sen nerden öğrendin izinli olduğunu..

Eşim facebookta azosperm sayfasında sormuş canım,Celalettin hocanın hastalarından biri söylemiş,bugün nöbetçi olduğu için pazartesi izinliymiş,önceden salı günü öğleden sonra hastanede olmuyordu ama şimdi nasıl bilmiyorum.Çarşamba,perşembe cumada hava kar yağışlı olacakmış,bu hafta gidemeyeceğiz galiba:26::26:

Eşim facebookta azosperm sayfasında sormuş canım,Celalettin hocanın hastalarından biri söylemiş,bugün nöbetçi olduğu için pazartesi izinliymiş,önceden salı günü öğleden sonra hastanede olmuyordu ama şimdi nasıl bilmiyorum.Çarşamba,perşembe cumada hava kar yağışlı olacakmış,bu hafta gidemeyeceğiz galiba:26::26:

bizde nevşehirden gitcez aslında havalarda kötü ama napalım eşimin izin alması çok zor oluo almışken gidelim dedik hayırlısı bakalım..

Aslında biz istanbuldayız ama anadolu yakasında oturuyoruz, anadolu yakasından avrupa yakasına geçmek normal havada bile çok zor,karlı havada perişan oluruz.:1:Sizde çarşamba günü güzel haberler alırsınız inşallah canım.

Back
X