Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım öyle korkup ta adamın canını sıkma
Hocanın amacı zaten diğer iki hormonu düşürüp testosteronu arttırmak
Sizinde böyle bir durum var ortada.
Fsh yavaş yavaş artacak merak etme sen.
Zaten hoca sonuçlar çok kötü diyemez.
Her zaman moral vermeye çalışır.Sabır ve dua ile kazanacaksınız der.
sağol canım ne zor yaa Rabbim hepimize sabır versin..

sizin fsh tedaviden önce çokta yüksek değilmiş.nebidomu kullandınız.
hayır hiçbirşey kullanmadık bu tahlil m.tese amaliyatından sonra 1 ay bile dolmadan yapıldı.. bizde herşey normaldi zaten azo için hiçbir neden yok tu .. ama işte halimiz böyle..

Canım eşim Kaan Hoca da tese oldu.
Ameliyattan sonra doktor yanımıza geldi.
Toplam 45 dakika sürmüştü.
Bize dedi ki
"Ameliyat çok başarılı geçti,sperm kanallarını gördük,yarın sonuçları söylerim.
Sadece sağdan baktık.Sol tarafı tüp bebek için sağlam bıraktık."

Yaaa şimdi düşünüyorum da ne demek sağlam bıraktık.:25:
İkide bir uğraştırmaya ne gerek var.Bir tarafa bakarsın yoksa öbür tarafa bakarsın.Bulmadan bırakmamak lazım.
Ameliyat yapmayı çok seviyor herhalde.Bizde ona inandık güvendik 1 yıl içinde gelişme olmayınca bırakmak zorunda kaldık :50:

Eşim 2011 yılında Kaan hoca ye gitmeden önce Antalya da bir tüp bebek merkezinde Bir üroloji doktoru tarafından biyopsi ameliyatı oldu.
Sonuçlarda maturasyon arresti çıktı.
Veeee o doktor da bize aynı şimdiki kullanması gereken iğneleri vermişti.
Çıkış olduğu zaman tüp bebeğe geçecez demişti.
Eşim eczaneye iğneleri almaya gittiği zaman doktor tarafından reçete edilmesi lazım demişler
Burdaki bir doktora gitti eşim.doktor da yazmamış başka ilaç vermiş.testojel vermiş.
Sonra yine gelişme olmayınca başından savdı siz endokrine gidin dedi.
Şimdiye kadar o antalyadaki doktorun dediği iğneleri kullansaydık belki çıkışımız olmuştu bile.
Yani aynı iğneleri bize üroloji doktoru da vermişti.
tülaycım cnm neler yaşıyoruz ya cnm o ne demk sağı sağlam bıraktık madem sağlam bıraktın öbürünü niye kesip biçtin uff inşlh güzel günler gelir de bu günleri unutursun güzelim...:16:
kızlar merhaba son durumlardan bahsedeyim size
biz istanbula gidemiyoruz o yüzden baya aksadı tedavimiz
celalettin hocaya anlattım durum bir hafta defalarca mail attım ama çöp kutusuna düşüyormuş ondan sıkıntı oluyormuş
neyse en son telefonla görüştük gelemeyeceğimiz söyledik hoca sonuçları okuyun bana dedi ona göre
bize iğne (pregnly) ve antibyotik yazdı saolsun kodunuda mesaj olarak gönderdi
iğneleri ücretsiz alıcaz yani :34:
eczacı numarası verdi burdan temin edebilirsiniz dedi
birde argimanmı argimex mi tam anlamadı onu ve comvitex adlı ikitane bitkisel önerdi bunları alın dedi
ermiş aktardanda g2 macunu böğürtlen kökü varikosel çayı alın dedi
ersel beyden hiç bahsetmedi bende sormadım
geylani sorunlumuş orayı bırakmış artık ama biz ondanda bir sürü şey alıp kullanmıştık :(((
birde varikosel ameliyatı olun dedi bizim 3. derecede varikoselimiz var
nerde nasıl yaptıracağımızı açıkmı yoksa mikrocerrhimi olması geretiğni bilmiyorum ????
pregnly haftada 2 kere yaptıracağız
durumlar bu canlar bilgilerrinizi önerilerinizi bekliyorum.
.bu arada son hormon sonuçlarını gönderiyorum size;

fsh ;13,23
lh; 8,89
prolaktin ;10,31
testesteron total ;3,71
e2 ; 39,12
ft4 ;13,04
tsh; 1,09
testesteron serbest ; 8,74

Yorumlarınıza çok ihtiyacım var .....
cnm hormonların düşük ama belliki böle sonuçlar düzene girecek güzelim ameliyat dediğiyse dr. muhakka micro enjeksiyonla olsun eşi yani kapalı amelişyat daha çabuk iileşiyor eşler hemde sıkıntısı da az oluyo aynı gün eve gelirsiniz cnm inşlh bu ilaçalr şifa olucak gelemediğinize üzüldüm kısmette görüşmek gene kaldı olsun ii sonuçlar alın da görmesekte olur birbirimizi:29:
Arkadaşlar merhaba,

Benim Haziran 2013'deki negatif tüp bebek denememden sonra doktor değişikliğine gittik.
O denemede yumurta toplama günü 3 kez örnek vermesi sonucu eşimden 20 adet sperm çıkmıştı.
Ama sonrasında yaptırdığımız 2 spermiogramda da sıfır sonucu aldık.

Eşim 3 aydır iğne ve vitamin tedavisi görüyor. (menogon, ovitrelle, femara, melatonin, multivitamin kullandı).
3 aylık emeğin sonucunu görmek üzere bu Cumartesi hastaneye spermiogram için gideceğiz.
Lütfen dua edin bizim için, eğer sperm çıkarsa dondurma işlemi yapılacak, çıkmazsa ne yapacağız bilmiyorum.
Doktorumuz ne derse onu yapacağız :(
Azospermi için bu şekilde tedavi görüp, 3 ayda sonuç alanlar var mı? Lütfen varsa paylaşsın morale çok ihtiyacım var.
Eğer sonuç yine sıfır çıkarsa ne öneriyorsunuz, tedaviye sperm çıkana kadar devam mı etmeli yoksa mikrotese mi yaptırmalıyız karar veremiyoruz. Deneyimli arkadaşların tavsiyesine çok ihtiyacımız var.
Herkese teşekkürler, allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin.
merhaba arkadaşım senin eşinde daha önce sperm çıktığı için azolu değilsiniz oligaspermisiniz büyük bi ihtimalle ama normal bi çıkıp bi çıkması diyor dr.lar eğer çıkmazsa gene bu sefer sperm arttırıcı ilaçlar takviyeler kullanır eşin inşlhh çıkar bol bol:34:
Bizim tahlil sonuçları çıkımış ama pek hoşuma gitmedi sonuçlar, testesteron önceden gayet güzel yükseliyordu menagona başladığımızdan beri yükselmiyor, gerçi hocaya sormuştum menagona başlayınca testesteronun düşmesi normal demişti hocada.
FSH:1.55
LH:0.27
TESTESTERON:2.95
ESTRADİOL:48.39
FSH,LH düşük,TESTESTERON normal aralıkta ama yinede düşük,ESTRADİOL yüksek çıkmış:26:
Kızlar keçiboynuzu kürümü yapsak diye düşünüyorum,biliyorsununz fsh'ı ve testesteronu yükseltiyor,hocaya soracağım bunu,belki işe yarar
GÜLERİM canım sende bak istersen,sizinkide çıkmıştır büyük ihtimalle.
cnm caNINI SIKMA BAKİM:20: BÖYLE DÜZELECEK HEMEN HEPSİ AYNI ANDA SÜPER OLAMAZ ZATEN YILLALRIN GETİRDİĞİ Bİ DEĞERLER VAR KISMETSE BÖYLE DÜZENE GİRİP SPERMLERİ GÖRECEKSİN...:34::34:
iyiyim cnm saolasın sen nasılsın neler yapıyorsun
cnm eşim ersel beyin sıvı kürlerden sonraki kapsüllerini kullanıyor
iğnelerede devam ediyoruz
yarın hormon tahlillerini yaptıracağız
belki sperm testide yaptırırız ersel hocayı arayacağım bugün bakalım ne diyecek...
cnm ii olmana çokk sevindimm...:29:inşlh bu testte güzel halaylık sonuçlar alırsın bizde kurdumuzu dökerizzzzzzzzzz:52:
bizim sonuçlarda böyle... fsh sıfır yazıyor şoktayım şimdi yaa :53: e2 almış başını gidiyor... eşimi arayayımda hemen hocayı arasın korktum şimdi... bizde sebepsiz azo olduğu için herzaman herşey normaldi.. nasıl sonuç bunlar yaa
[TABLE="class: kirmiziLink, align: center"]
[TR="class: style1"]
[TD="align: center"] [/TD]
[TD="width: 285, align: center"]Test Adı[/TD]
[TD="width: 15, align: center"]*[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]Sonuç[/TD]
[TD="width: 100, align: center"]Birim[/TD]
[TD="width: 150, align: center"]Referans Değerleri[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #ccad54"]
[TD="width: 15, align: center"][/TD]
[TD="width: 400, align: left"] FT4 (Tiroksin, Serbest)[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] 13,02[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] pmol/L[/TD]
[TD="width: 250, align: center"] 10-18.7[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #d9b95d"]
[TD="width: 400, align: left"] TSH (Tiroid Stimülan Hormon)[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] 1,415[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] mlU/L[/TD]
[TD="width: 250, align: center"] 0.63-4.82[/TD]
[/TR]
[TD="width: 400, align: left"] LH (Luteinizan Hormon)[/TD]
[TD="width: 15, align: center"]
down.gif
[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] 0,35[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] mlU/mL[/TD]
[TD="width: 250, align: center"] 1.7-9.6[/TD]
[/TR]
[TD="width: 400, align: left"] FSH (Folikül Stimülan Hormon)[/TD]
down.gif
[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] 0,00[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] mIU/mL[/TD]
[TD="width: 250, align: center"] 1.9-18.9[/TD]
[/TR]
[TD="width: 400, align: left"] E2 (Estradiol)[/TD]
up.gif
[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] 61,27[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] pg/mL[/TD]
[TD="width: 250, align: center"] 0-39.8[/TD]
[/TR]
[TD="width: 400, align: left"] Prolaktin (PRL)[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] 19,66[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] ng/mL[/TD]
[TD="width: 250, align: center"] Gebe olmayan:3,4-29,8 Gebe:10,3-209,1 Postmenapoz:2,4-20,9 Erkek:2,7-18,3[/TD]
[/TR]
[TD="width: 400, align: left"] Testosteron, Total[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] 5,25[/TD]
[TD="width: 100, align: center"] ng/mL[/TD]
[TD="width: 250, align: center"] 2.84-8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
gülerim balıma dediğim gibi değerler bi anda düzene girrmesi zor sende tahmin edersin ki üzülme sevin demekki tedaviye tepki veriyo hormnlarrr:34::34::34:

Celalettin bey istanbul bezmialem hastanesinde dahiliye doktoru. Duyduğuma göre o da aynı yollardan geçmiş biri. Umut kapısı işte. Bizde başladık. Tese de testislerin içinden sperm arama. tabi sizin sorununuzun kaynağıda önemli hormonalmi, inmemiş testis mi bi sürü neden var.

tşk ederim canım bilgin için. sorunu hala bilmiyoruz. şoku atlatalım dr gidicez inşallah. peki canım bu sorunların hangisi tedaevi edilebilir. en riskli olanı hangisi ona göre umut bağlayalım

ESMERİMYARİM İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

17 aralık Salı dan ---------------- 19 aralık saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..= okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

bacım ben okudum Rabbim kabuletsin inşallah

Canım sıkma canını panik yapma, sizin için daha çok erken 3 ay oldu zamanla düzene girer inşallah,bizim 9 ay oldu benim oyüzden canım sıkıldı biraz, insan artık normal aralıkta görmek istiyor

Canım sonucu kimse bilemiyor. Burda en tecrübesizlerdenim biz tese filan olmadık. Biz araştırdık ettik kendimize şu an celalettin beyle bi yol çizdik. Emre bey ve kaan beyide çok öneren var. Ümide gelince ümitle ümitsizlik arasında gidip geliyoruz. Rabbim tez zamanda kurtarsın hepimizi.

ESMERİMYARİM İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

17 aralık Salı dan ---------------- 19 aralık saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..= okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

Listede yokum ama ben de okudum. Böyle kafa mı karıştırıyorum bilemedim.

cemrem

cnm çok saol inşallah düzelir :50: bekliyoruz sabırla bizde kapalıdan yanatız ama cellttin hoca gittiğiniz
doktor nasıl iyi olur derse öyle yapın diyor ayrıca eşimde birine danışmış oda açık olursa herşey daha net
görülür daha iyi müdahele edilir diyor :27:napıcamızı şaşırdık ..
bu vitaminler için ne diyorsun sende duydunmu bunları ?

Son düzenleme:
Canım sonucu kimse bilemiyor. Burda en tecrübesizlerdenim biz tese filan olmadık. Biz araştırdık ettik kendimize şu an celalettin beyle bi yol çizdik. Emre bey ve kaan beyide çok öneren var. Ümide gelince ümitle ümitsizlik arasında gidip geliyoruz. Rabbim tez zamanda kurtarsın hepimizi.

anladım canım saol. Allah hepimizin yardımcısı olsun

cemrem

cnm çok saol inşallah düzelir :50: bekliyoruz sabırla bizde kapalıdan yanatız ama cellttin hoca gittiğiniz
doktor nasıl iyi olur derse öyle yapın diyor ayrıca eşimde birine danışmış oda açık olursa herşey daha net
görülür daha iyi müdahele edilir diyor :27:napıcamızı şaşırdık ..
bu vitaminler için ne diyorsun sende duydunmu bunları ?

Valla acik ameliyat zor diyorlar esimde kapali oldj hemen ayaga kalkti tabii siz bilirsiniz hakkiniza hayirlisi neyse o olsun.. evet vitaminleri duydum arginmax sperm ler icinmis digeride vitaminmis galiba bi aradtirdim da.. sifa olsun da ne yapalim sifa ici her yolu ddniyoruz rBbim butun kullarina sifa versin...:34::34:

çakşır aynı zamandaspermlerin çıkmasını sağlıyormuş.çakşır yiyen keçiler ikiz douruyormuş hatay bölgesinde.bizde çakşır suyu kullanıyoruz.bizim testesteron düşünce bende çakşır suyu aldım.düzenli kullanmasada arada içiyor.

eşim 3 ay boyunca hiç aksatmadan sabahları aç karna aksamları yatağa girmeden 1 er su bardağı çakışır otu kökü suyu kullandı bilginiz olsun kızlar

Merhaba canım hormonlarınız normal gibi duruyor.
Tedavi aşamasında böyle inişli çıkışlı durumlar olabiliyor.
Eşimin de testosteronu baya düşük çıkmıştı.1,15 gibi değeri vardı
Şimdi 3 hafta da bir sustanon iğne kullanıyor.

Ersel bey daha önce eşime amacımız fsh ve lh ı düşürmek demiş. Tahlillerdede fsh ve lh düşük çıktı celalettin beyde ersel beyde çok iyi demiş.

tülaycım cnm neler yaşıyoruz ya cnm o ne demk sağı sağlam bıraktık madem sağlam bıraktın öbürünü niye kesip biçtin uff inşlh güzel günler gelir de bu günleri unutursun güzelim...:16:

cnm hormonların düşük ama belliki böle sonuçlar düzene girecek güzelim ameliyat dediğiyse dr. muhakka micro enjeksiyonla olsun eşi yani kapalı amelişyat daha çabuk iileşiyor eşler hemde sıkıntısı da az oluyo aynı gün eve gelirsiniz cnm inşlh bu ilaçalr şifa olucak gelemediğinize üzüldüm kısmette görüşmek gene kaldı olsun ii sonuçlar alın da görmesekte olur birbirimizi:29:

merhaba arkadaşım senin eşinde daha önce sperm çıktığı için azolu değilsiniz oligaspermisiniz büyük bi ihtimalle ama normal bi çıkıp bi çıkması diyor dr.lar eğer çıkmazsa gene bu sefer sperm arttırıcı ilaçlar takviyeler kullanır eşin inşlhh çıkar bol bol:34:

cnm caNINI SIKMA BAKİM:20: BÖYLE DÜZELECEK HEMEN HEPSİ AYNI ANDA SÜPER OLAMAZ ZATEN YILLALRIN GETİRDİĞİ Bİ DEĞERLER VAR KISMETSE BÖYLE DÜZENE GİRİP SPERMLERİ GÖRECEKSİN...:34::34:

cnm ii olmana çokk sevindimm...:29:inşlh bu testte güzel halaylık sonuçlar alırsın bizde kurdumuzu dökerizzzzzzzzzz:52:

gülerim balıma dediğim gibi değerler bi anda düzene girrmesi zor sende tahmin edersin ki üzülme sevin demekki tedaviye tepki veriyo hormnlarrr:34::34::34:

Kızlar çok sağolun,testesteronun düşük olması biraz canımı sıktı,biliyorsunuz hoca en çok testesterona önem veriyor ama bakalım hoca ne diyecek,hakkımızda hayırlısı olsun.
biraz beslenme konusuna dikkat etmeye çalışacağım ceviz fındık kabak çekirdeği gibi şeyler yemesine özen göstereyim diyorum,

eşim 3 ay boyunca hiç aksatmadan sabahları aç karna aksamları yatağa girmeden 1 er su bardağı çakışır otu kökü suyu kullandı bilginiz olsun kızlar

Canım size bakıyorumda oldukça güzel beslenmiş eşin biz hiç öyle şeyler yapmadık ama bundan sonra bende dikkat edeceğim,çakşırıda hocaya soracağım bir zararı olmaz herhalde kullanmamızın.

Canım size bakıyorumda oldukça güzel beslenmiş eşin biz hiç öyle şeyler yapmadık ama bundan sonra bende dikkat edeceğim,çakşırıda hocaya soracağım bir zararı olmaz herhalde kullanmamızın.

Arkadaşlar bizde hocaya gitmeden önce çakşır, keçi boynuzu kürü, işte bi sürü baharat (karanfil, zencefil, zerdeçal, bahar, kimyon, karabiber vs.) , polen bal arı sütü bisürü şey yaptık. hocaya gitmeden 3 hafta önce eşim bıraktı. Yinede hocaya gittiğimizde size çakşır ters tepmiş olabilir dedi. Vücudunda kimyasal birikmesi var dedi. onun için çakşır kontrol altında kullanın derim.

Son düzenleme:
Kızlar çok sağolun,testesteronun düşük olması biraz canımı sıktı,biliyorsunuz hoca en çok testesterona önem veriyor ama bakalım hoca ne diyecek,hakkımızda hayırlısı olsun.
biraz beslenme konusuna dikkat etmeye çalışacağım ceviz fındık kabak çekirdeği gibi şeyler yemesine özen göstereyim diyorum,

Evet burda önemli olan testosteron.
Bundan sonra yeme ve içmeye çok dikkat edelim dediğin gibi.
Malum kış ayındayız sebze ve meyveler hem taze hemde c vitamini özelliğinde.

Biz menagonu 150 kullanırken de düşmüştü testosteron.
Şimdi ise hoca 75 e düşürdü.
Evet ondan olabilir.

ya zaten afedersin cinsel isteksizlik başladı.75 ken böyle değildi.saganağın dediği gibi acaba çokmu fazla geliyor doz.onların doktoru demiş bu kadar testesteron bana versen benimde çocuğum olmaz diye.yani azı karar çoğu zarar gibi.

inş hayırlı haberler verirsin yeni haftada bizlere.
her şey kalbine göre olsun.ve RAbbim sevindirsin inş.amin.

seni inan çoooook iyi anlıyorum.
ilk öğrendiğimizde dünya bitti zannetmiştim.
bu derdi paylaşan hepimiz o anları yaşadık canım.
telaşa kapılıp hemen tese olmayın canım.
araştırın sebebini araştırın önce.
tedavi yoluna gidin canım ...tese en son çare.

bizim bu dertle savaşımızın 4. yılı.
tedavi olmadan heyecanla 2 tese olduk. sonra tedavi edildik.
2 yıl aralıksız iğne yedik.. eşimin canına mı yanayım . iğneleri parayla alıyorduk önceleri. giden milyarlara mı yanayım.
şimdi hala iğne yiyoruz. canım farkı iğnelere ücret ödemiyoruz.biz şu anda celalettin hocada tedavideyiz. saolsun rapor çıkarttı bizlere ..eşimin canı hala yanıyor ...
ama yavaş yavaş sonuç almaya başladık şükür.inş devamı da gelir ... Rabbim sebep kılmıştır da bu tedaviyi bize hayırlı kılar.

bunları neden mi yazıyorum.... canım anlıcan iyice araştırmak lazım.
heyecana kapılıp hemen tese olmayın diye... yazdım.sebeplerini, doktoru iyice araştır.
Rabbim sizin için şifa nerdeyse oraya götürsün inş sizi...
kendi kafamna göre de bence bitki kullanma derim.
çakşır keçiboynuzu fsh ı yükseltiyor .
fsh yüksekliği de çıkışı engeliyor .

Allah yardımcın olsun....

Ben daha bu konularla ilgili hiç bişey bilmiyorum yaaa tese dediğin şey ameliyatla sperm alıyorlar galiba... Şuan eşim hem keçiboynuzuna hem çakşıra başladı. hep iyi diye duyduk aktarlarda ii diyo arı sürü arı poleni diyorlar bi de nedense bu ilaçları iğneleri hiç doğru bulmuyorum yaaa belkide bizde onlarda deva arıcaz. Bildiğim tek şey çaresizlik ve umutsuzlık insana herşeyi yaptırıyor. Rabbim umutsuz bırakmasın bizleri herkesin derdine derman olsunnn. Elimden dua etmekten başka bieşy gelmiyor Allah büyük.

Back
X