Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım aktarlarda hazır satılandan değilmi.biz ondan kullanıyoruz ama düzenli değil..

bundan 3 yıl önce bende mersinden 1 er litrelik şişelerde toplamda 24 lt çakşır suyu getirtmiştim ve eşim 23 lt içimişti 1 lt hala duruyor
herşeyi yaptık denedik ama hiç bişeyden şifa bulamadık
nasip kısmet meselesi olunca ne yapsanda nasibinde olmayınca olmuyor
yapmadığım etmediğimiz şey kalmadı bi servet harcadık dahada harcıyoruz
içenlere şifa olur inşlh bizde bi faydası olmadı bende bunu çok araştırmıştım adun gibi kendinide aldım tozunuda yaptırttım yine olmadı....

Arkadaşlar bizde hocaya gitmeden önce çakşır, keçi boynuzu kürü, işte bi sürü baharat (karanfil, zencefil, zerdeçal, bahar, kimyon, karabiber vs.) , polen bal arı sütü bisürü şey yaptık. hocaya gitmeden 3 hafta önce eşim bıraktı. Yinede hocaya gittiğimizde size çakşır ters tepmiş olabilir dedi. Vücudunda kimyasal birikmesi var dedi. onun için çakşır kontrol altında kullanın derim.

Doğru söylüyorsun canım öyle herşeyi kafaya göre kullanmamak lazım,benim eşim 2008 de mikro tese oldu ben ozamandan buzamana keçiboynuzu bile vermedim bir yanlış yaparım zararı olur diye,şimdide hocaya sormadan kullandırmam zaten,ama beslenmeye dikkat etmek lazım.

Arkadaşlar bizde hocaya gitmeden önce çakşır, keçi boynuzu kürü, işte bi sürü baharat (karanfil, zencefil, zerdeçal, bahar, kimyon, karabiber vs.) , polen bal arı sütü bisürü şey yaptık. hocaya gitmeden 3 hafta önce eşim bıraktı. Yinede hocaya gittiğimizde size çakşır ters tepmiş olabilir dedi. Vücudunda kimyasal birikmesi var dedi. onun için çakşır kontrol altında kullanın derim.

kimyasal birikme nasıl anlaşılıyor canım.yani testlerle anlaşılıyormu.çünkü bizim eşlerimiz dışardan hormon alıyor haftanın 5 günü.birde ekstralar..muhtemelen bizlerdede vardır.

Evet burda önemli olan testosteron.
Bundan sonra yeme ve içmeye çok dikkat edelim dediğin gibi.
Malum kış ayındayız sebze ve meyveler hem taze hemde c vitamini özelliğinde.

Evet canım bir beslenme düzeni oluşturalım herşeyin doğalı daha yararlı ve sağlıklı,

bundan 3 yıl önce bende mersinden 1 er litrelik şişelerde toplamda 24 lt çakşır suyu getirtmiştim ve eşim 23 lt içimişti 1 lt hala duruyor
herşeyi yaptık denedik ama hiç bişeyden şifa bulamadık
nasip kısmet meselesi olunca ne yapsanda nasibinde olmayınca olmuyor
yapmadığım etmediğimiz şey kalmadı bi servet harcadık dahada harcıyoruz
içenlere şifa olur inşlh bizde bi faydası olmadı bende bunu çok araştırmıştım adun gibi kendinide aldım tozunuda yaptırttım yine olmadı....

olmayınca olmuyor.seni kendime benzetiyorum.bende ne yaptıysam ne ettiysem olmadı.herkese şifa olan bizde etki etmedi.geçen gün hesapladım ne para harcamışım diye.o zaman yüreğim daha bir acıdı.tamam param gitti...ama kucağım hala boş.rabbim doldursun inşallah.eşime diyorum artık tese ol normal çıkış olmayacak herhalde.10 yıl koskoca 10 yıl boyunca ne tatil ettim ne gezdim nede gönlümce istediğimi aldım.her zamna ekonomik olayım tedavimiz devam etsin diye.millet tatili tatil için bekler ben doktor için.ben bebeğim için urfa antep adana mersin ankara mardin İstanbulu gördüm.ilçeleri saymıyorum.nerde bir ziyaret nerde bir şeyh dediler gittim.falan cemaatin hocasına filanın hocasına derken elde var sıfırr.yoruldum be canım artık.bu acılar dinsin inşallah.seninle aynı sene evlenmişiz.

Canım inhibin de değişiklik var mı?
yok canım o daha çıkmadı yada hoca istemedi bilmiyorum

Canım sıkma canını panik yapma, sizin için daha çok erken 3 ay oldu zamanla düzene girer inşallah,bizim 9 ay oldu benim oyüzden canım sıkıldı biraz, insan artık normal aralıkta görmek istiyor

canım bizim hep yıllardır hormanlar düzgündü saçma sapan şeyler kullansak ta bozulmamıştı şoka girdim ama şimdi iyiyim..

ya bide kızlar hocanın msj ı bi manidar geldi burda yazılanlardan haberi mi oluyor hocanın..

bacılar az önce mesaj geldi biri hamileymiş Rabbim tamamına erdirsinde mesajın sonun da yazanlar beni kötü anlamda etkiledi

nedemek tüm sabırsız ve edepsizlikte olanlara ithaf olsun ders olsun hiç yakıştıramadım bu ifadeyi hocaya

bu kadar mı tahammülsüzlük var eleştirilere

kaldı ki çoğunluklada haklı eleştiriler var . özelliklede şu bağışlar ve ersel bey konusunda

ama her ne olursa olsun haksız yere bile olsa yapılan eleştiriler bu ifade bir hocanın olgunluğuna yakışmamıştır.

siz yapında balık bilmezse halik bilir demiş atalarımız nede güzel demiş.

ha burdan yapılan eleştirilere cevap verilmesin mi susunlarmı haklı olarak kendilerini savunmuşlar dicek olanlar olabilir evet sonuna kadar buna katılırım mutlaka kendilerini savuna bilirler ama bu uslübla değil çok basit bir ifade olmuş hocanın şanına yakışmamış.

canım biz hocaya tribulusu ve burda olan birkaç şeyde sorduk kulanalımmı diye bunlar bilimsel değil siz bilirsiniz demişti.bizde diğer hocanın dediği gibi yapıp triblus almıştık.havuç,kabak çekirdeği yeşil sebzeler,kavrulmamış çerez iısırgan otu çayı veya tohumu,nohut yemeği,fındık ceviz antep fıstığı.biz bunları kullanıyoruz.

yok canım o daha çıkmadı yada hoca istemedi bilmiyorum

canım bizim hep yıllardır hormanlar düzgündü saçma sapan şeyler kullansak ta bozulmamıştı şoka girdim ama şimdi iyiyim..

ya bide kızlar hocanın msj ı bi manidar geldi burda yazılanlardan haberi mi oluyor hocanın..

Ne yazmış hoca.
Mesaj eşime geliyor bana gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
olmayınca olmuyor.seni kendime benzetiyorum.bende ne yaptıysam ne ettiysem olmadı.herkese şifa olan bizde etki etmedi.geçen gün hesapladım ne para harcamışım diye.o zaman yüreğim daha bir acıdı.tamam param gitti...ama kucağım hala boş.rabbim doldursun inşallah.eşime diyorum artık tese ol normal çıkış olmayacak herhalde.10 yıl koskoca 10 yıl boyunca ne tatil ettim ne gezdim nede gönlümce istediğimi aldım.her zamna ekonomik olayım tedavimiz devam etsin diye.millet tatili tatil için bekler ben doktor için.ben bebeğim için urfa antep adana mersin ankara mardin İstanbulu gördüm.ilçeleri saymıyorum.nerde bir ziyaret nerde bir şeyh dediler gittim.falan cemaatin hocasına filanın hocasına derken elde var sıfırr.yoruldum be canım artık.bu acılar dinsin inşallah.seninle aynı sene evlenmişiz.

EVT CNM GERÇEKTEN ÇOK YORUCU YIPRATICI Bİ SÜREÇTEN GEÇİYORUZ
HEPİMİZ BİR SÜRÜ YOL DENEDİ BİR SÜRÜ ŞEY YAPTIK
ÇOK EMEK VERDİK VERİYORUZ UMUDUMUZ OLDUĞU SÜRECEDE VERECEĞİZ:25::25::25:HESAP KONUSUNDA
NİSAN 2011 DEN BERİDİR GÜNLÜK TUTUYORUM TEDAVİ ŞEKLİMİZ KULLANDIKLARIMIZ MALİYETLERİ VE
2011 NİSAN AYINDAN BU GÜNE ÇIKAN MASRAFIMIZ 19.435,00 TL TESCİLLİ MAKBUZLU:1::1::1::1:
EŞİMLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ ÜZERİMİZE YENİ BİŞEY BİLE ALAMIYORUZ
AMAN HA ONUDA ALALIM BUNDAN KALMAYALIM NE DUYDUYSAM YAPTIM
ENSON Kİ HİKAYEM GEÇENLERDE HAVYAR ALDIM BAŞKA BİRİNEDE SİPARİŞ VERDİM 100 GR İÇİN EŞİMDEN 250 TL İSTEMİŞ
EŞİMDE ALMAMIŞ AMA BEN ONU GİZLİDEN ALIYORUM UCUZA ALDIM DİYORUM
DEDİĞİN GİBİ GİTMEDİK AKTARCI HACI HOCA ERMİŞ TÜRBE KALMADI
TAA BALIKESİRDE Bİ AKTARCI DEDİLER 2007 YILINDA ONA GİTTİK 1 YIL ONDA TEDAVİ GÖRDÜK
NELER YAPTIK NELER ŞİMDİ HEM GÜLÜP HEMDE AĞLAYASIM GELİYOR
YILLARDIR DUYUPTA UYGULADIKLARIMDAN
ÇAKŞIR SUYU
KEÇİBOYNUZU SUYU
KEÇİBOYNUZU TOZU
ISIRGAN ÇAYI
ARISÜTÜ
BAL ,POLEN
PROPOLİS
SOMON BALIĞI
İNCİR KÜRÜ
Bİ KAÇ AKTARDAN ALDIĞIM HAZIR MACUNLAR
ÇİĞ KABAK ÇEKİRDEĞİ
ÜZÜMÇEKİRDEĞİ TOZU
PROXED PLUS
COM VİTEX
M-SURE (sahtesi KUTUSU 400 TL 30 GÜNLÜK )
TRİBULUS TERREST
DEMİRDİKENİ ÇAYI
HAVUÇ SUYU
EVİCAP
ZİNCO
CLOMEN
ENDOL
OVİTRELLE İĞNE
1 YIL SARAÇOĞLUNUN KÜRLERİ
6 AY MUSTAFA ERASLANIN KÜRLERİ
ERMİŞ AKTARIN KÜRLERİ
RUHİ GEYLANA AKTARIN KÜRLERİ
ERSEL BEYİN KÜRLERİ
EŞİM KURUYEMİŞİ ÇOK SEVER
BADEM FINDIK KAJU VS..
HERŞEYİ DENEDİK
BUNLARI UZUN VADEDLİ EN AZ 6 AY KULLANDIK
ENSON HAVYARI YEDİRİYORUM İNŞLH ŞİFA OLUR
BURDAKİ Bİ ÇOK ARKADAŞDA BUNLARIN HEMEN HEMEN HEPSİNİ UYGULADI
SABIRLA UMUTLA BİZDE BEKLİYORUZ
ZAMANLA İNSAN YORULUYOR
AMA MÜCADELE ETMEKTENDE KENDİNİ ALAKOYAMIYOR
HAKKIMIZDA HAYIRLISI BAKALIM
BİZ TEDBİRİMİZİ ALALIMDA TAKDİR YÜCE ALLAHIN...:25::25::25:

Son düzenleme:
bacılar az önce mesaj geldi biri hamileymiş Rabbim tamamına erdirsinde mesajın sonun da yazanlar beni kötü anlamda etkiledi

nedemek tüm sabırsız ve edepsizlikte olanlara ithaf olsun ders olsun hiç yakıştıramadım bu ifadeyi hocaya

bu kadar mı tahammülsüzlük var eleştirilere

kaldı ki çoğunluklada haklı eleştiriler var . özelliklede şu bağışlar ve ersel bey konusunda

ama her ne olursa olsun haksız yere bile olsa yapılan eleştiriler bu ifade bir hocanın olgunluğuna yakışmamıştır.

siz yapında balık bilmezse halik bilir demiş atalarımız nede güzel demiş.

ha burdan yapılan eleştirilere cevap verilmesin mi susunlarmı haklı olarak kendilerini savunmuşlar dicek olanlar olabilir evet sonuna kadar buna katılırım mutlaka kendilerini savuna bilirler ama bu uslübla değil çok basit bir ifade olmuş hocanın şanına yakışmamış.

canım hoca alışmış hep övülmeye napsın.kimse gözünün üstünde kaşın var dememiş kendide görmek istememiş.hoca hocalığını yapsa emin olsun ne edpsizlik yapılırdı ne saygızılık.ne yani kobaymı olalım.gözmü yumalım.onun doktorluğu anca laf yetiştirmek icraat değil.merak etmesin biz yapılanı da övdük.ama elinden iphone düşmüyorki mübarek.

arkadaşlar o beğenmediğimiz hangi doktorlar kadınlar kulübünün şu sayfasından yazılanlardan haberdar.daha buna sabırsızlık diyor doktor bozuntusu.1.5 yıl sabırsızlıksa evet ben sabırsızım.bana uydurma o hamile bu hamile msj ını gönderme.birkaç kişiden başka duymadım topikten hamile.senin burayı takip ettiğini biliyorum doktor bozuntusu.sana yazıklar olsun.sen tedavine bak bırak ben yalancı olayım.

Back
X