- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
cnm sıkıntı yapma kendine bence de bi dr. a git muayne ol. keşkeee mucize yaşansa ama rabbim ol derse olurKizlar dualariniz yardimlariniza cok ihtiyacim varrrrt.
27 gunde regl oluyorum pazar gunu olmam gerekli ama gelmedii.
Hamile olmam herhalde.hucre sperm yokk daha karnimda alt tarafta bir sislik varrr.
Cok endiseleniyorumm kist yada o adini yazmak istemrdigim kelime yi duymaktan cok korkuyorum.korkunun ecele faydasi yokkk.
Esim hemen dkt gidelim diyorr.ilk defa boyle bir sey yasiyorumm.hamile olamamm daha hucremiz bile yok.cok endiseliyimm cokk kalbim icim
cok kotuuu.dualariniza ihtiyacim varr.nedir bu yasadigim rabbim sen yardim ettt.
Mucize olamaz ama hastalik vermesin rabimmm ne olur dua edin.guclenip dktr gideyimm korkudann bir sry yapamiyorum.
sen kötü şeyleri getirme aklına dr. gözük rahatla...

ee bizim kızlar bazen yazdımı yazıyorlarne kadar çok yazılmış iki günde zor okudum
kızlar burda bnm gibi birçok kişi yeni çıktık bu zor yola, sizin tecrübelerinize yönlendirmenize ihtiyacımız çok en azından benim için durum bu.. tabi ki kafamız karışacak sorgulayacağız, konuşup birbirimize doğru yolu göstermek çalışacağız..bir çoğumuzun da yaşanmışlıkları ,kırgınlıkları çok fazla ... eleştirmek köötü değil ama uslup ta önemli ...bizim yaşadığımız içsel sıkıntı, hocanın yazdığına da üzüldüm ama O da emek ederken yazdıklarımıza kırılmış gönül koymuş olabilir.. insanın ruh hali o kadar önemli ki bazen başka insan olabiliyorsun..
hekes tedavi sürecine göre karar verir gidişatına takıldığımız noktada da birbirimizden fikir alırız , kırmadan incitmeden,kapatalım atık bu konuyu
gözdemmm bu arada çook mutlu oldum hep testis kaynaklı tedaviye cevap veren biri yok diye üzlüyordum meğer varmış
cemremmmm kiliolar ne güzel gidiyo maşallah bende bu kış çok kilo aldımzayıflamam lazımmm
durudenizderyaa cnm Allahım inşallah kolay doğumlar nasip eder , meleklerinle 10 gün sonra evine dönersin inşallahh![]()

anladım canım.rabbim tez zamanda uyandırsın bu kişiyi inş.
eee başka neyapıyon,tedaviniz ne aşamada yeni ilaçlara geçilmiş olmalı.yeni umutlara.
eşim daha gidemedi.daha doğrusu tozları gitmeden gitmişti.Hoca tozların bitsin öyle test yapalım dedi ve geri geldi.şimdi tozlar bitti 20 günde geçti üstünden ama şimdide işleri çıktı.haftaya bakalım hayırlısı.
Ha birde bende de Polikistik Over çıktı.ilaca başladım Diane 35 adında bir ilaca.2. kutumu aldım bakalım.çok midemi bulandırıyor yanlız.ama yapacak birşey yok.
seval cnm hoşgeldin bayağı zamdır yoksun 2 ay olmuş demek nasıl zaman geçiyor ya aklım almıyo yaşlanıyoruz günler yetmez oldu bana da.. geçmiş olsun sende hastalanmışsın üzme kendinş dermanı var hamdolsun ki inşlhh ilaçlar şifa verir ve düzelirsin
eşin haftaya hocaya gidicekmiş hadi inşlhh güzel hareketli haberler alırsın bizde senin adına sevinirizzzzzzzzzz