- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.647
- 398
hayırlı cumalar kızlar........
sevgili zaman arkadaşım senden çok ama çok özür diliyorum canım selamlarına karşılık vermediğim için ama inan görmedim ben genelde tek sayfaya bakıp çıkıyorum oda arada bir oluyor bazen vaktim çok olursa geçmişe bakıyorum önceden eşim 4 5 gün evde olmazdı vaktim çok oluyordu ama şimdilerde öyle uzun ayrı kalmıyoruz bendede temizlik hastalığı oldu evde benden başka birileri olunca devamlı iş yapıyorum sanıyorumki ev kir içinde bide mutfakla çok haşır neşirim usta aşçı diplomamı almama az kaldı kendimi hem temizliğe hem mutfağa adadım bazen bilgisayarımı bile açmıyorum vaktim olmuyor açarsamda değişik yemek tarifleri araştırmak için açıyorum ailem bile çok şikayetçi benden bu hallerimden bide kız kardeşimin geçen yıl oğlu oldu benim erkeğim olur kendisi yakın oturuyoruz boş olduğum her fırsatta onun yanındayım kardeşiminde canına minnet hep benim üstüme atıyor ben erkeğimle oynuyorum ona bakıyorum oda ev işlerini yapıyor benim minnik kuzum çok memmuniyetsiz huysuz annesi gına geçiriyor bende bayılıyorum o hallerine haftanın 2 gününü ona ayırmışım 2 annesi benim ........eşim celalettin beyde tedavide çok şükür olumlu sonuçlar alıyoruz kismet olursa mayıs haziran gibi tüpbebek deneyceğiz rabbim nasip ederse evladımza kavuşacağız eğer nasip etmemişse hayatımıza devam edeceğiz kaldığımız yerden devam edeceğiz yılmak yok yola devam ben menepoza girene kadar pesd etmek yok .....kız benim rahatsızlığımıda merak etmişsin çok şükür iyiyim riskli evreyi atlattım önce allahın sonra dr izniyle yıllık rutin kontröllerim var şubat ayında tekrar gideceğim bide sigaraya geri başladım dr bunu duyduğunda bana asıl muamele eder bilmiyorum birazda tırsıyorum yani malum sigara sağlığın düşmanı ama ben düşman seviyom galiba bırakamıyorum...bugünde hastayım dün tüm gün ev işi yaptım akşam tek başımayım diye dolaba koymak için içli köfte yaptım ondada elimin ayarı kaçmış fazla yapmışım gece 12 de bitti bugünde pert oldum yatıyorum sıkıldım laptobu açtım biraz vakit geçireyim dedim topiğe baktım birazda geçmişi karıştırınca senin yazını gördüm laptobu kucağıma aldım yattığım yerden yazıyorum hastada olmasam hiç dinlenmem yani o kadar manyamışım ........
sende tedaviye başlamışsın benim azimli arkadaşım inşallah rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkarmaz kız çakşır soruyon ya bana özelden adresini yaz kargoyla göndereyim sana ben taze taze toplattım hemde erkeği dişisi değil hakiki kestane balı getirttim karadenizden onunla karıştırıp herife yedirecem inşallah faydasını görürüz sende istiyosan elimde birkaç kök kaldı gönderim hemen ....
belgincim sende hoş geldin canım benden beter bayadır gelmedin topiğe hadi bakalım inşallah uğurlu gelirde buraya hamile haberlerinide yazarsın canım
kızlar çok uzun yazdım hakkınızı helal edin
İnşallah canım hepimiz yazarız hamile olduğumuzu birgün buraya hepimiz mutlu oluruz inşallah.Naparsın dönüp dolaşıp geliyoruz kürkçü dükkanınaallahım hepimizin yüzünü güldürsünde birğün çocuklarımız için bir topik kuralım hep birlikte...
![]()
sitemimi duymuş bacım

gözlerinin düzelmesine çok sevindim
ama eşinden güzel haberler almana ve tüp bebeğe başlıcak olmana çok sevindim

hadi hayırlı haberler gelsin inşallah da yılların acısını çıkaralım
adresimi göndericem canım ofiste oluyorum genelde ofisin adresini öğrenim özelden yazıcam
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
bacım aklıma nezaman gelsen sana çok dua ediyorum eşinle hep mutlu ol inşallah birde artık bebişli
ya bende içli köfte yapmak istiyorum ama tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum baksana sende mutfakta işleri ilerletmişsin bacım kargoyla çakşırı gönderirken birde bana şu içli köftenin tarifini göndersen olurmu ? ne çok şey istedim

belgin ya süpersin kürkçü hanı