çalışınca zor oluyor haklısın senin su anda daha da bi zor sonucta bebiş tasıyosun:) senden gelecek cvbı merakla beklediğim için saat bası girmeye calıstım bnde ama sonunda merak ettiklerimn tüm hepsini yazmıssın.gercekten cok iyisin gecirdiğin sürecin hepsini bıkmadan ve atlamadan yazmıssın baskası olsa belkide banane diyebilirdi,cok tsk ederim..
eşin en kısa zamanda şifa bulur inş.(tekrar sorun yasamazsınız) canım gecirmiş oldugunuz sürec hem hastalık hem bebek zormus gercekten ama sonucunda hamilesin güzel bi bebişin olucak cektiklerinin karsılıgında bu tarif edilemez bişeydir herhalde..darısı isteyen benim gibi tüm arkadaslarımızın basına..
biz 1,5 yıllık evliyiz ve nikahtan kısa bi süre önce ögrendik hazin sonucu,ilk ögrendiğimde ne tepki vercegmi sasırdım hatta inanmak istemedim herkes gibi..12-13 ve 15-16 yaslarında eşim lenfoma gecirmiş bizimde 2.kez tekrarlamıs.kemoterapi alınan bölge dalak( karın boslugu) ve durum böyle olunca hem ergenlik döneminde, hemde hiç bi bilgilendirme yok hatta tahminim koruma da yok dogal olarak sperm olusumu etkilenmiştir diye düşünmekteyim.bu sekilde anlattıgımızda emre beyde mtese dedi bakalım sonucumuz ne olacak.. 1,5 yıldır sürekli arastırıyoruz burdan keci boynuzu kürü ögrendim baslarda düzenliydi ama sonra devam etmedik..daha sonra yine burdan arı sütü+ polen karısımı yemeye basladı sonra tribullus diye bi ilaç kullandık hepsi bukadar.. ilk gittiğimiz medicalpark ta bi doktordu tamamen olumsuz du ikinci ise emre beydi şimdi seninde yazını okuyunca emre bey ve memorial şişlide semra hanm varmıs onun arasında gidip gelmekteyim..artık bi yerden baslamak gerek işim gereği bebek ve gebelerle cok sık görüşmekteyim ve dogal olarak etkilenmekteyim yoklugunu hissetmekteyim..bn yeni üye oldugum için msj atamıyorum ama numaranı beklemekteyim..bebişine ve kendine cok iyi bak cnm