Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım.malesef ortada mucize yok.ama azı karar çoğu zarar.mesela haftada 10.000pregnly,450 doz menegon gibi yüksek hormonu almak her baba yiğidin harcıda değildir.dilerim ileride bunun zararı olmaz.
sağol cnm iim olsun telaşın normal okuldan gel yemek iş güç derken listeyi yazıp kaçıyorsun bizdenn
ah cnm daha sınavlar bitmedi sonuncusu 7 ocakta
bu salı.perşembe,haftaya 4 ve 5 ocakta da asıl sınav yani ocak 24 e kadar bende sınav çok seç beğen alinşlh hepsinden geçebilecek puanlar alırım:26:
aynen dediğin gibi valla.iş ev yemek .koşturmaca.
yok bacım kaçmıyorum Allah ın emriyle gidiyorum valla
sınavlarında başarılar canım.
başarırsın sen inanıyorum.neleri başardın pehhhhh sınavda bişey mi
Allah zihin açıklığı versin.
canım şimdi baktımda bizim inhibin b çıkmış ama önceki 8 çıkmıştı şimdi 6 çıkmış:26::26::26:
sen baktınmı sizin kaç çıkmış
canım baktım ama çıkmamış bizimkisi. sizin grem hücreler artmıştı ne güzel , neden düşmüş acaba...??
Bilmiyorum ki canım ya anlamadın hiçbirşey,canım zaten sıkkındı iyice kötü oldum,
sizden istemedimi acaba,ben öylesine bir bakayım dedim sonuçlara tesadüf gördüm,sen yinede arada bir kontrol et,sonuçları hocayla konuştunuzmu,biz daha konuşamadık çarşamba gitmeyi düşünüyoruz
bugün içime bir yalnızlık var
adın gibi konmamış, sen gibi görülmemiş, var mıydın bilinmemiş
bugün içim de bir yaşanmışlık var
ömrümün tüm geçen baharlarında parklardaki gülüşün
bayramlardaki kırmızı rugan ayakkabıda
her yaşanmışlıkta, yaşamayışın var aslında
bugün içim de bir beklenmişlik var
hasretinden düşmüşüm, üstüm toz toprak olmuş
gözüm, gönlüm yorulmuş
bakılır mı bunca yıl yollara hasretle
her gel diye bekleyişim de, olur muydu gelmeden gitmek
olur muydu böyle bekletmek
canımmm sıkma canını daha hocayla konuşmamışsınız bile.. bi konuşun bakalım ne diyecek.. biz tlf la konuştuk dediği cümle şuydu. ' berbat iyi gidiyor' ilaçlara aynan devam dedi.. ek olarak 2 vitamin yazdı bizde r.cell 1.000.000 bu şubat sonuna kadar 1.500.000 yapmaya çalışacağız dedi...
Ya canım adet olmam gereken günün üstünden 30 gün geçti 10 gündür kasık ağrısı çekiyorum ama bir türlü sökülmedi oyüzden çok stresliyim,herşey canımı sıkıyor inşallah bizede güzel şeyler söyler hoca,buna çok ihtiyacım var
Sizin ne güzel iyi gidiyormuş,şubatta bırak hücreyi spermlerde çıksın inşallah arkadaşım